Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Φαν Πέρσι: «Θα έπρεπε να τους νικήσουμε 3-0»!
Εκνευρισμένος με τους συμπαίκτες του ο Ρόμπεν Φαν Πέρσι, που δήλωσε μεταξύ άλλων πως θα έπρεπε να την κερδίσουν 2-0 ή 3-0 τον Ολυμπιακό!

Κάποιοι παίκτες της Γιουνάιτεντ βρίσκονται συχνά σε ζώνες που θα μου άρεσε να παίζω. Είναι πραγματικά κρίμα», ανέφερε αρχικά άλλων ο Ολλανδός φορ, που παραδέχτηκε πάντως και κάποια δικά του λάθη: «Βιάστηκα με εκείνο το σουτ» (στο τέλος του αγώνα που θα μπορούσε να μειώσει σε 2-1).

Παράλληλα δεν παρέλειψε να υπερασπιστεί τον Μόγες, λέγοντας: «Δουλεύει σκληρά, όπως κι εμείς. Καμιά φορά παίζουμε καλά, αλλά όχι πάντα. Δεν είμαστε τυχεροί. Είναι εύκολο να δείχνεις κάποιον με το δάχτυλο, αλλά δεν είμαι έτσι. Πρέπει να βελτιωθούμε».

Όσο για το τέλος, ανέφερε: «Με όλο το σεβασμό, θα έπρεπε να νικήσουμε αυτήν την ομάδα με 2-0 ή 3-0».

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Το  μοντελο  του  κυρ  Σαββα  δεν  αποσυρεται..........ειναι  αιωνιο....... :2funny: :2funny:
1656242_230881740429026_1037087941_n.jpg

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ο Μίτσελ αξίζει πολλά συγχαρητήρια. Έχουμε πει σχεδόν όλοι πάρα πολλά για πάρτυ του,τα μέσα του έκαναν μεγάλο πόλεμο λέγοντας συνεχώς ότι είναι στην πόρτα της εξόδου και τον παρουσίαζαν ως μυρωδιά. Τελικά τα κατάφερε την έστρωσε την ομάδα έφερε επιτέλους καλό τερματοφύλακα να νιώθουμε κάποια σιγουριά κάτω από τα δοκάρια, έφερε την παικτούρα τον Κάμπελ, βελτίωσε την κατάσταση στην άμυνα μας και όπως φάνηκε χθες έχουμε δουλέψει και στη φυσική κατάσταση. Πρώτη φορά βλέπω να ρίχνουμε τόσο τρέξιμο. Αν δεν έφευγε ο Κωστάκης ή αν ο πρόεδρος γούσταρε να φέρει κάποιον καθαρό επιθετικό κάποιου επιπέδου από ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και όχι ανέτοιμο παίχτη τότε θα βλέπαμε ακόμα πιο όμορφα πράγματα. Βέβαια ο Βαλντέζ υπήρξε ωραίο παικτράκι, την μπαλίτσα την κατέχει, απλά δεν είναι στην κατάλληλη φόρμα. Πρέπει να δουλέψει να είναι πιο έτοιμος για τον επαναληπτικό.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Συγχαρητήρια Νio.
Eίμαι σίγουρος ήσουν γήπεδο χθές και το πανηγύρισες δεόντος.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ο φουφουτος θα πήγε με μαύρους κύκλους στη δουλειά, δε θα 'κλείσε μάτι όλη νύχτα

l0str0m0s

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μαγκες πριν παω γηπεδο ειχα παει για τσιπουρακι,γαβρακι,σαρδελιτσα στην πειραϊκη. Ε ακομα σουρωμενος ειμαι!. Τι ΚΑΒΛΑ ηταν αυτή? Τι χύσιμο!!. Οποια μουνακια προσπαθούν να μειωσουν την νίκη του Θρύλου απλα τα γραφω στα παπαρια μου και δεν τους δινω καμία αξία. Μετα απο το χτεσινο γαμησι ,ποιος γαμει τον θιασο που θα ερθει την Κυριακη στο Καραϊσκακη? Εγω θα τον εγραφα στον μπουτσον μου αλλά ο πρόεδρας βαγγέλας ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ και ετοιμαζει μια πουτσα για τα αιώνια πελατάκια μας. Εχω γαμηθεί να βλέπω ξενα site. Όλα εχουν τον θρύλο πρώτη μουρη. ΧΥΝΩ ΣΑΣ ΛΕΩ!!!

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
Πότε θα τον αποσύρετε αυτόν ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Με τέτοιες δηλώσεις που κάνει καταστρέφει και τη μεγάλη νίκη του ΟΣΦΠ. Είναι άνθρωπος μιας άλλης εποχής. Επιβιώνει επειδή έχει κάνει τέχνη το να δυναμιτίζει το κλίμα. Δηλαδή έλεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος. Θάφτε τον τον πούστη να ησυχάσουμε (τ ίδιο ισχύει και για όλους του "Θεοδωρίδηδες" του Ελληνικού ποδοσφαίρου)

Σας ποναει ο μπαρμπα σαββας.Παιζει μπασο με τα νευρα σας 40 χρονια τωρα

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
Πω ρε μαγκες εχυσα,τι περηφανια,τι χαρα,τι επικες στιγμες..Συνγχαρητηρια στην ομαδα που παρακολουθω απο τοτε που εχω τις πρωτες μου αναμνησεις ζωης,τοτε που παλευαμε για το πρωτο πρωταθλημα στο παλιο καραισκακη.Ανατριχιλα,δεος ,ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.297
Πόντοι
5.006
σχολιο απο φιλαφλο της μαντσεστερ σε αγγλικο φορουμ :
"we can't win against a man with such moustache! "
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μοικανε, νομιζω ειναι ευκαιρια να βγαλεις το καπελο στον μαεστρο μιτσελ....
ήταν πολύ καλός ο ολυμπιακός ή πολύ χάλια η Μάντσεστερ;
για μένα εξακολουθεί να μη βγάζει αυτοματισμούς στο παιχνίδι του ο Ολυμπιακός. Αυτό που είδα εχθές είναι τρελή πίεση πάνω στην μπάλα. Το κόλλημα στον παίκτη είδα μετά από καιρό.
Σε αυτή την Μάντσεστερ έφτανε.

Η Γιουνάιτεντ δεν είχε ευρηματικότητα, αλλαγή παιχνιδιού, συνδυασμούς.

Ωστόσο πρέεπι να παραδεχτώ πως έχει δουλέψει πάνω σε παίκτες. Είναι προπονητής που φτιάχνει ομάδα ανεβάζοντας τους παίκτες κατά μονάδες παρά σαν σύνολο την ομάδα νομίζω. Εντελώς άλλο στυλ από το Βαλβιδα.
Το καπέλο θα του το βγάλω όταν ολοκληρώσει το θρίαμβο μέσα στο Μάντσεστερ.

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
εσυ που κανεις την αναλυση για το τοπι κ τους 22 ξεβρακωτους εκατομυριουχους,,,ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙς ΤΟ ΜηΝΑ ΕΧΕΙς?εαν ναι τωρα,,σε βαθος  ενος ετους?? :grin:
το καπελλο σε μαρανε... :(

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εσυ που κανεις την αναλυση για το τοπι κ τους 22 ξεβρακωτους εκατομυριουχους,,,ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙς ΤΟ ΜηΝΑ ΕΧΕΙς?εαν ναι τωρα,,σε βαθος  ενος ετους?? :grin:
το καπελλο σε μαρανε... :(
σε μένα αναφέρεσαι;
μάθε να γράφεις ελληνικά και ξαναμίλα μου, αν θες

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καταλαβα,,αλλος ενας "μελλοθανατος" οικονομικα,που ζει το φαβελιερος ντρημ,,, :helpplea:
εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω το πρόβλημά σου.
γράφεις σε αθλητικό θρεντ.
τα οικονομικά μου τι σε κόφτουνε; μήπως θες να σου στείλω και την φορολογική μου δήλωση πριν σχολιάσω εδώ;

καινούργιο φρούτο βρήκαμε

λοιπόν, για να το κλείσουμε, είμαι μπατήρης, χρεωκοπημένος, άσχημος, μαλάκας, χοντρός, αγράμματος. Ούτε δουλειά έχω, ούτε ευρώ στην τσέπη μου. Δεν είμαι μελλοθάνατος οικονομικά, έχω μπατηρίσει ήδη και δεν έχω δουλέψει και ποτέ μου.

Ευχαριστημένος; Άει πάαινε πιο πέρα λουκουμά τώρα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
άσε Λέοντα...στενοχωρήθηκα....
με ξεμπρόστιασε ο ντεντιμπόης και τώρα δεν μου απαντάει...

ε, ρε κάρβουνο που κυκλοφορά....

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
άσε Λέοντα...στενοχωρήθηκα....
με ξεμπρόστιασε ο ντεντιμπόης και τώρα δεν μου απαντάει...

ε, ρε κάρβουνο που κυκλοφορά....
φιλε ο ντετιμποης και καθε ντετιμποης και καθε μιστερ21 εμφανιζονται για να μην τους ξεχναμε.το ξερω εχει πλακα να τους κανουμε καζουρα,αλλα μηπως μας υποβιβαζει το να ασχολουμαστε με τετοιες ομαδες?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ρε παιδια, έναν μάστερ21 τον θυμάστε; Πού χάθηκε αυτός;

Stories