Ρε παιδια, έναν μάστερ21 τον θυμάστε; Πού χάθηκε αυτός;
Πηγε να βρει τον Μογιες να του κανει παραπονα για την εμφανιση !!!!
Ηταν πολυ σιγουρος για το διπλο...ελπιζω να ειναι καλα σημερα !!!!!
οχι κάτσε τώρα....γιατί το λες αυτό. Είσαι άδικος. Όταν μιλούν αυτοί, πρέπει να σωπαίνουμε όλοι μας. Εγώ τελείωσε, τώρα το κατάλαβα, κατάλαβα τη θέση μου και το ποιόν μου.φιλε ο ντετιμποης και καθε ντετιμποης και καθε μΑστερ21 εμφανιζονται για να μην τους ξεχναμε.το ξερω εχει πλακα να τους κανουμε καζουρα,αλλα μηπως μας υποβιβαζει το να ασχολουμαστε με τετοιες ομαδες?
όχι, αυτός νομίζω είχε πει για χινάρι. δεν έχει σημασία.Πηγε να βρει τον Μογιες να του κανει παραπονα για την εμφανιση !!!!
σου ελειψε αδελφε......Ρε παιδια, έναν μάστερ21 τον θυμάστε; Πού χάθηκε αυτός;
ελπιζω να πόνταρε όλο το μηνιάτικο και να του κόψουν το Ίντερνετ μπας κ ησυχάσουμεΠηγε να βρει τον Μογιες να του κανει παραπονα για την εμφανιση !!!!
σωστος ετσι ακριβως.....παντως μεχρι στιγμης εχουμε γνωρισει καθολικη. αναγνωριση παγκοσμιος και αυτο ειναι το μεγαλυτερο επιτευγμα.....και ακομα συνεχιζεται....αρκει να το ολοκληρωσουμε στην αγγλια.....μπραβο σε ολους.....Άτζελο.... σχόλια για τη διαιτησία δεν θα κάνουνε;
πάντως γενικά ο διαιτητής άφηνε το παιχνίδι και τα σκληρά μαρκαρίσματα.
Και στο πρώτο τέταρτο που δεν το είχαν καταλάβει οι παίκτες του Ολυμπιακού πέφτανε σαν τις μύγες. Μετά το πήρανε χαμπάρι και βάλανε πολύ τσαμπουκα στα μαρκαρίσματα.
σου ελειψε αδελφε......![]()
![]()
Θα έχουμε αυτοκτονίες αλλόθρησκων αν περάσουμε στους 8. :-
ασε τα υποθετα που εχουν βαλει απο χθες......Θα έχουμε αυτοκτονίες αλλόθρησκων αν περάσουμε στους 8. :-
τυπε αποκλειεται,εχουν ετοιμη καινουρια δικαιολογια τωρα.ηταν λεει ολοι ντοπαρισμενοι στον ολυμπιακο :S
Τύπε πάντα θα βρίσκουν κάτι να πουν.Θέλουν πάντα να ρίχνουν λάσπη στον μεγάλο εραστή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γι αυτό θα τους μοιράζουμε μόνο πόνο και θα βράζουν μέσα τους.Θα τους μαυρίζουμε τη ζωή. Θα τους κόβουμε το ποδόσφαιρο.
ps. Αν περάσουμε στους 8 και αποφύγουμε Ρεάλ,Μπάρτσα,Μπάγιερν και καμιά Παρί, τότε μπορούμε να ελπίσουμε και για κανένα θαύμα.![]()
Kουφαλες μια φορα ειπα να παω γηπεδο να δω την Μαντσεστερ και μονο Μαντσεστερ δεν ειδα.Τεραστια νικη απεναντι σε ενα φαντασμα.Οπως και να ειναι μαγκια του του γαυρου.Να δουμε τι θα κανει στον επομενο αγωνα.Οι καλοπληρωμενοι "παιχταραδες"
αφαντοι εντελως.Τα περι ντοπας και πιπες ειναι αστεια.Επαιξε ανωτερα,την πατησε,νικησε δικαια.Τελος.
τυπε και οι πολυ μεγαλες ομαδες περνανε κριση.δεν βλεπεις τον παναθηναϊκο;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()