Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
καλα δεν πρεπει να ειμαι και ο γκαρυ λινεκερ μεγαλε για να συμπερανω οτι ειστε επιπεδο κλουζ ή βασιλειας

εκει βρισκεστε...

ειστε η ομαδα που ηθελαν ολοι στους 16

αφου οι παμπς πηραν φωτια με την κληρωση..βαρελοτα εριχναν

τι να λεμε τωρα

Όταν έτυχε με σας η Μπαρτσελόνα δεν έριχνε βαρελοτα; Λες κάτι καινούριο; Αυτό θα ισχύει για πάντα, για όλες τις ελληνικές ομαδες

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Όταν έτυχε με σας η Μπαρτσελόνα δεν έριχνε βαρελοτα; Λες κάτι καινούριο; Αυτό θα ισχύει για πάντα, για όλες τις ελληνικές ομαδες

oταν λεμε ολοι εννοουμε Ο Λ Ο Ι...

ακομα και η ζενιτ μ εσας παρακαλαγε να πεσει...

σταυρωναν δαχτυλα

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
ειναι χειροτεροι δηλαδη;;;;;;;

τσερνομορετς;;;;;;

δυναμο τυφλιδας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Εδώ η Σάλτσμπουργκ, που για μένα είναι φαβορί για το Europa φέτος, για πλάκα νικάει οποιαδήποτε ελληνική ομάδα....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
oταν λεμε ολοι εννοουμε Ο Λ Ο Ι...

ακομα και η ζενιτ μ εσας παρακαλαγε να πεσει...

σταυρωναν δαχτυλα

Είδες που λέω ότι δεν έχεις επαφή με το άθλημα; Πώς να πεφτε η ζενιτ μαζί μας, στο ίδιο γκρουπ ειμασταν.
Συνέχισε να διαβάζεις τα σχόλια στο γκαζετα, μας διασκεδαζεις

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Είδες που λέω ότι δεν έχεις επαφή με το άθλημα; Πώς να πεφτε η ζενιτ μαζί μας, στο ίδιο γκρουπ ειμασταν.
Συνέχισε να διαβάζεις τα σχόλια στο γκαζετα, μας διασκεδαζεις

Συγνωμη που δεν καθομοπυν να βλεπω τους Γκαλακτικος τα βραδυα μου...

δεν θα το ξανακανω..

μαλλον θα το ξανακανω..ψεματα λεω..οταν πεσετε με καμια γιουβε ή μπαγερν ή ρεαλ

ειμαι περιεργος να δω αν θα ξεπερασετε τα 7

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

δεν θα το ξανακανω..

:2funny: :2funny:
Βλεπεις πολυ μπαλα τελικα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

δεν θα το ξανακανω..

Ναι, δε μας βλέπεις, το πιστέψαμε :2funny:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Μ' αρέσει ρε βλαμμένα που απαντάτε στο νούμερο :headbang: :headbang: :headbang:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αθανατηυ ελληνικη πραγματικοτητα...λιγες ωρες πριν απο ενα τεραστιο ευρωπαικο παιχνιδι που θα προβληθει απο 90 ναι 90 καναλια παγκοσμιως και που θα προβαλλει το ελληνικο ποδοσφαιρο διεθνως η αθανατη ελληνικη μικροψυχια δεν επιτρεπει στο μεγαλυτερο σε επισκεψιμοτητα σαιτ στην ελλαδα το βαζελετα τζι αρ να εχει πρωτο θεμα τον θρυλο και την αποψινη μαγικη νυχτα...
ενα θεωρητικα ουδετερο σαιτ στελεχωμενο απο αντικειμενικους δημοσιογραφους...
κανεις κλικ και στα 4 κεντρικα θεματα που εναλλασονται στο κεντρικο ταμπλω πουθιενα δεν βλεπεις αρθρο για τον θρυλο ,ουτε καν το κοκκινο χρωμα ποσο δε μαλλον το σημα της ομαδας... :headbang:
βλεπεις σε περιοπτη θεση βεβαια το κοντο πουτανοσπερμα που διαλεξε ''τυχαια'' την χτεσινη μερα για τα γνωστα θεατρινιστικα καραγκιοζιλικια του (ξεροντας πως την επομενη τα πεινασμενα γιουσουφακια θα τον παιζουν νυχθημερον κεντρικο θεμα) βλεπεις μια εσωτερικη διαμαχη στο στρατοπεδο του αρη ,βλεπεις ενα αφιερωμα στην μανγιου αλλα πουθενα τον θρυλο...
η απολυτη ξευτιλα ,η επιτομη της οπαδικης αρρωστειας...
θρυλε μονος σου και μονο εσυ...
τιποτα αλλο...
τα ονειρα μας οι εφιαλτες σας πουατνες!!!

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
αθανατηυ ελληνικη πραγματικοτητα...λιγες ωρες πριν απο ενα τεραστιο ευρωπαικο παιχνιδι που θα προβληθει απο 90 ναι 90 καναλια παγκοσμιως και που θα προβαλλει το ελληνικο ποδοσφαιρο διεθνως η αθανατη ελληνικη μικροψυχια δεν επιτρεπει στο μεγαλυτερο σε επισκεψιμοτητα σαιτ στην ελλαδα το βαζελετα τζι αρ να εχει πρωτο θεμα τον θρυλο και την αποψινη μαγικη νυχτα...
κανεις κλικ και στα 4 κεντρικα θεματα που εναλλασονται στο κεντρικο ταμπλω πουθιενα δεν βλεπεις αρθρο για τον θρυλο ,ουτε καν το κοκκινο χρωμα ποσο δε μαλλον το σημα της ομαδας... :headbang:
βλεπεις σε περιοπτη θεση βεβαια το κοντο πουτανοσπερμα που διαλεξε ''τυχαια'' την χτεσινη μερα για τα γνωστα θεατρινιστικα καραγκιοζιλικια του (ξεροντας πως την επομενη τα πεινασμενα γιουσουφακια θα τον παιζουν νυχθημερον κεντρικο θεμα) βλεπεις μια εσωτερικη διαμαχη στο στρατοπεδο του αρη ,βλεπεις ενα αφιερωμα στην μανγιου αλλα πουθενα τον θρυλο...
τιποτα αλλο...
Παμε γηπεδοοοοοο ...και γαμα τα μουνια...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Παμε γηπεδοοοοοο ...και γαμα τα μουνια...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γηπεδο τυπε δεν θα παω...και τα μουνια σιγα να μην τα γαμησω....να τα κατουρησω ναι ...μεσα  ;)
σιγα να μην τους χαραμισω τον μαγικο μου ζωμο....

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.390
Πόντοι
5.006
τιποτα αλλο...
:rockon: :rockon:

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τιποτα αλλο...

Ρε τυπε χρηστιδη, γιατι μπαινεις στο κωλοσαιτ; Γιατι χαριζεις επισκεψιμοτητα στον πρασινφρουρο;
Θυμαμαι περσυ οταν πηραμε το δευτερο συνεχομενο ευρωπαικο στο μπασκετ, το βαζελετα ειχε σαν κεντρικο θεμα "ξεπερασε ακομα και τον Δομαζο ο Διαμαντιδης"  :headbang:
Μιλαμε οτι ακομα και το ονσπορτς του Δημητρακη ειχε σαν βασικο θεμα την κατακτηση του ευρωπαικου, αλλά ο Παπαθεοδωρου στην κοσμαρα του
Απο τοτε εχω μπει ελαχιστες-μετρημενες στα δακτυλα-φορες, κυριως μετα απο ηττες του βαζελου στο μπασκετ, για να γελασω με το κλαμμα τους
Ουτε ενα κλικ δεν τους χαριζω λεμε, για μενα ισως το χειροτερο αθλητικο σαιτ (επειδη ακριβως το παιζει και αντικειμενικο)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ρε τυπε χρηστιδη, γιατι μπαινεις στο κωλοσαιτ; Γιατι χαριζεις επισκεψιμοτητα στον πρασινφρουρο;
Θυμαμαι περσυ οταν πηραμε το δευτερο συνεχομενο ευρωπαικο στο μπασκετ, το βαζελετα ειχε σαν κεντρικο θεμα "ξεπερασε ακομα και τον Δομαζο ο Διαμαντιδης"  :headbang:
Μιλαμε οτι ακομα και το ονσπορτς του Δημητρακη ειχε σαν βασικο θεμα την κατακτηση του ευρωπαικου, αλλά ο Παπαθεοδωρου στην κοσμαρα του
Απο τοτε εχω μπει ελαχιστες-μετρημενες στα δακτυλα-φορες, κυριως μετα απο ηττες του βαζελου στο μπασκετ, για να γελασω με το κλαμμα τους
Ουτε ενα κλικ δεν τους χαριζω λεμε, για μενα ισως το χειροτερο αθλητικο σαιτ (επειδη ακριβως το παιζει και αντικειμενικο)
σ'αυτο εχεις δικιο...δεν εχω απαντηση...τι να πω...ειμαι μαζοχα; :think:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Mπηκα στο γκαζετα απο περιεργεια και το εχει βαλει πλεον σαν θεμα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Mπηκα στο γκαζετα απο περιεργεια και το εχει βαλει πλεον σαν θεμα.
ναι ρε τυπε...τωρα μιαμιση ωρα πριν το ματς εβαλε το λαιβ...και πλατανιας βεροια να επαιζαν το ιδιο κανει...εδω και ωρες εχει το ζενιτ ντορντμουντ...λεμε να γραψει ενα αρθρο να πει κατι ρε παιδι μου...να μπει το σημα της ομαδας ξερεις τωρα πως ειναι αυτα...μιλαμε για αρρωστεια...οι τυποι εχουν ξεφυγει...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ναι ρε τυπε...τωρα μιαμιση ωρα πριν το ματς εβαλε το λαιβ...και πλατανιας βεροια να επαιζαν το ιδιο κανει...εδω και ωρες εχει το ζενιτ ντορντμουντ...λεμε να γραψει ενα αρθρο να πει κατι ρε παιδι μου...να μπει το σημα της ομαδας ξερεις τωρα πως ειναι αυτα...μιλαμε για αρρωστεια...οι τυποι εχουν ξεφυγει...
Δεν ξερω ποια ειναι η ροη του συγκεκριμενου site και καθε ποσο ανανεωνει τα θεματα του, αλλα εχει βαλει δεκα θεματα σχετικα με τον αγωνα, απο το πρωι.
Στα αρχιδια μου στην τελικη, τα παντα και ο καθενας κρινονται οπως λες και εσυ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom