Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
1959410_800271649987853_1822087503_n.jpg

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Η ιστοσελίδα «Sportando» αναφέρει πως ο Κώστας Παπανικολάου είναι πολύ πιθανό να να υπογράψει στους Χιούστον Ρόκετς, αφήνοντας στα «κρύα του λουτρού» την Μπαρτσελόνα.

Πιθανότερος αντικαταστάτης του Έλληνα αθλητή φαίνεται πως είναι ο ο Ντάριο Σάριτς, ο Κροάτης φόργουορντ που παίζει στην Τσιμπόνα.

Μάλιστα, ο Ζοάν Κρέους, γενικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, ήταν πρόσφατα σε παιχνίδι της Τσιμπόνα και αυτό «φούντωσε» της φήμες για την απόκτηση του Σάριτς.

Ποσο  μαλακες  ειναι  αυτοι  οι  ισπανοι..........εδωσαν  εναμισι  εκατομυριο  για  να  παρουν  ενα  παιχτη  που  ηξεραν , και  εβαλαν  και  ορο  μαλλον  στο  συμβολαιο  οτι  θα  φυγει...........
για μένα δεν είναι έτοιμος να πάει.
στην Μπαρτσελόνα είναι κατώτερος των προσδοκιών

και δείχνει σημάδια καβαλήματος δυστυχώς.
Μακάρι, πραγματικά μακάρι να πάει και να διαπρέψει και εγώ να είμαι εντελώς λάθος

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Γαμησε μας ρε Χρηστιδη παντογνωστη σου εφταιγε η διαιτησια και με το Μιλανο που φαγαμε 30 ποντους?Και με τη Σιενα προπερσυ?Ετσι μας παιξανε και αυτοι.Ελα σοβαρεψου ολο μαλακιες λες στην απελπιδα προσπαθεια σου να μας την πεις.Χασαμε δικαια προχτες τι δεν καταλαβαινεις?Αφου εισαι πολυ κλο κλο και απο αυγο τιποτα που ειναι ο Χαινς και ο Ντορσευ που παιζανε σα σκυλια?Που ειναι ο Περο με τα αρχιδια 10 κιλα?Ο Παπ που εβγαζε νευρο και ενεργεια και δεν καταλαβαινε τιποτα.Ο Λο με τις μπουκες του στο ζωγραφιστο.Αφου δεν εχεις plays στη ζωνη τι το ζαλιζεις?Με το Σπανουλη 19 ποντους σε 4 ματς και θα μιλησεις και για διαιτησια? Σε κερδιζει ο Αρτζι με 7 παικτες ρε!!!Με δυο ψηλους μονο!Και θα κατσω εγω να ασχοληθω με ενα δυο σφυριγματα που ΠΑΝΤΑ παιρνει ο βαζελος μεταξυ μας?Σοβαρεψου...
wilm, σε γενικές γραμμές μου αρέσει να διαβάζω τα ποστ σου, αλλά εδώ έχεις άδικο
Το γεγονός πως φάγαμε 30άρες από άλλες ομάδες δεν σημαίνει πως αυτή τη φορά δεν μας αδίκησε η διαιτησία. Αντιθέτως μάλιστα, από τη στιγμή που εδώ ΔΕΝ φάγαμε τέτοιο σκορ, σημαίνει πως ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αλλάξει τη ροή του αγώνα σε ίδια αντιμετώπιση και χάθηκε το ματς στις λεπτομέρειες.

Και για μένα τα φάλτσα υπήρχαν. Και ναι, αν δεν υπήρχαν τα φάλτσα, μπορεί να ήμαστε νικητές.
Από την άλλη δεν μπορώ να μεμφθώ τη διαιτησία και να κατηγορήσω αυτήν όταν είσαι 4 πόντους μπροστά με μπάλα στα χέρια και πουλάς το ματς μόνος σου.

Και φυσικά δεν παραβλέπω το γεγονός πως παίζαμε και πάλι εκτός έδρας. Βέβαια, προσωπικά θέλω κάποια στιγμή η ομάδα αυτή να κάνει το σπίτι του ΠΑΟ τσαντήρι. Αλλά απέχουμε πολύ από αυτό.
Και θα απέχουμε όσο αλλάζει η μισή ομάδα κάθε χρονιά και είναι ανεπαρκές το ρόστερ.

Υ.Γ. ούτε ο ΠΑΠ είχε παίξει πέρσι στα ματς με τον ΠΑΟ νομίζω. Δεν έχω πρόχειρα στατιστικά, αλλά αυτή η εντύπωση μου έχει μείνει. Αν κάνω λάθος, με διορθώνεις.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
wilm, σε γενικές γραμμές μου αρέσει να διαβάζω τα ποστ σου, αλλά εδώ έχεις άδικο
Το γεγονός πως φάγαμε 30άρες από άλλες ομάδες δεν σημαίνει πως αυτή τη φορά δεν μας αδίκησε η διαιτησία. Αντιθέτως μάλιστα, από τη στιγμή που εδώ ΔΕΝ φάγαμε τέτοιο σκορ, σημαίνει πως ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αλλάξει τη ροή του αγώνα σε ίδια αντιμετώπιση και χάθηκε το ματς στις λεπτομέρειες.

Και για μένα τα φάλτσα υπήρχαν. Και ναι, αν δεν υπήρχαν τα φάλτσα, μπορεί να ήμαστε νικητές.
Από την άλλη δεν μπορώ να μεμφθώ τη διαιτησία και να κατηγορήσω αυτήν όταν είσαι 4 πόντους μπροστά με μπάλα στα χέρια και πουλάς το ματς μόνος σου.

Και φυσικά δεν παραβλέπω το γεγονός πως παίζαμε και πάλι εκτός έδρας. Βέβαια, προσωπικά θέλω κάποια στιγμή η ομάδα αυτή να κάνει το σπίτι του ΠΑΟ τσαντήρι. Αλλά απέχουμε πολύ από αυτό.
Και θα απέχουμε όσο αλλάζει η μισή ομάδα κάθε χρονιά και είναι ανεπαρκές το ρόστερ.

Υ.Γ. ούτε ο ΠΑΠ είχε παίξει πέρσι στα ματς με τον ΠΑΟ νομίζω. Δεν έχω πρόχειρα στατιστικά, αλλά αυτή η εντύπωση μου έχει μείνει. Αν κάνω λάθος, με διορθώνεις.

Από τους Αγγελόπουλους αρχίζουν όλα τύπε. Αφήνουν την ομάδα ξεκρέμαστη έτσι είναι. Ακόμα και πέρσι είμασταν πολύ ελλειπείς ως ρόστερ απλά την κατάλληλη στιγμή μίλησε η κλάση ορισμένων παιχτών.

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16

Συμφωνω σε ολα..Γενικα επαιξαν εδρα με αποκορυφωμα τις βολες στα τελευταια δευτερα στον "Αρσεν Λουπεν"...Απο κει και περα εχεις δικιο 100%..

Για τον Παπ εννοουσα το παθος και την ενεργεια που δινει στην αμυνα κυριως αλλα και μπροστα με τα ντραιβ του και τα 3ποντα που αν βαλει ενα μετα δε σταματαει...Περυσι οντως δεν ειχε παιξει...

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
<<They are not a team of individual stars, but apparently they do play together well, a case of the sum being greater than the parts, a bit like Greece in 2004 at the European championships>>

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
[size=14pt]«Δυνατή ομάδα, ηλεκτρική ατμόσφαιρα»![/size]

Το βίντεο του MUTV με την πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους 16 του UEFA Champions League

Όπως μεταδίδουν οι Βρετανοί μία πιθανή ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το μεγάλο ματς της Τρίτης απαρτίζεται από τους: Ντε Χέα, Ράφαελ, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Φλέτσερ, Κάρικ, Βαλέντσια, Ρούνεϊ, Γιάνγκ και Φαν Πέρσι.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
michel.jpg

Καλησπέρα σας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ, παραμονές του αγώνα με την Γιουνάιτεντ. Ανυπομονούμε για το αυριανό ματς. Είναι σαν ένα μεγάλο βραβείο για εμάς με πολλές προσδοκίες. Είναι κάτι που δεν χαρίσουμε σε κανέναν. Θα το παλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή διότι θέλουμε να συνεχίσουμε.

Το σίγουρο είναι πως θα δούμε τον καλύτερο δυνατό Ολυμπιακό. Αυτό είναι σίγουρο. Οι παίκτες είναι έτοιμοι να κάνουν την καλύτερη δυνατή απόδοση.

«Ό,τι δεν απαγορεύεται πρέπει να το κάνεις» είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός δείχνοντας... τον δρόμο!

[size=14pt]The Reds faced the most successful club in Greek history – they have won the league title 40 times and are reigning champions [/size]

pavlosyn

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Εμεις ειμαστε γραφικοι οταν μιλαμε για διαιτησια στο μπασκετ,ε  λοιπον  σε καποιους "αντικειμενικους" εδω μεσα ενα πραμα εχω να πω "Βαγγελα μη σταματας να τους γαμας.."

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Aρχισαν οι γαυροφυλλαδες

εχουμε ελλειψεις......

ξερουν τους διαιτητες......

σου λεει κατσε μην φαμε καποια 4αρα και τρεχουμε....ας προετοιμασουμε το εδαφος...

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εγω τουλαχιστον μια καλη παρουσια ζηταω. Γνωριζω οτι η νικη ειναι αρκετα δυσκολη.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
η ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλά, Μαρκάνο, Χολέμπας, Εντιγκά, Μανιάτη, Κάμπελ, Πέρες, Ντομίνγκες και Ολαϊτάν.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Πιστευω οτι αν δεν φατε 3 το πρωτο δεκαλεπτο θα καταφερετε να παρετε χ

και κλασσικα μετα...αγγλια θα φατε 4

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Επρεπε ο ''ΨΑΞΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ'' να ειχε μεριμνησει και να ειχε βαλει ορο στο συμβολαιο να παιξει σ αυτα τα 2 ματς ο μητρογκολ...αυτος ο παιχταρας...

ειναι κριμας γιατι ειχε ψηθει στον πανιωνιο και τον ατρομητο..θα εκανε την διαφορα

εξαλλου η ξανθη αγγλιας εχει ηδη πεσει...δεν τον χρειαζεται

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
η ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλά, Μαρκάνο, Χολέμπας, Εντιγκά, Μανιάτη, Κάμπελ, Πέρες, Ντομίνγκες και Ολαϊτάν.

Πάμε ρε παλικάρια!!! :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Σεβασμό στο γαμια σας βαζελιδια!  :fuck2:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Επρεπε ο ''ΨΑΞΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ'' να ειχε μεριμνησει και να ειχε βαλει ορο στο συμβολαιο να παιξει σ αυτα τα 2 ματς ο μητρογκολ...αυτος ο παιχταρας...

ειναι κριμας γιατι ειχε ψηθει στον πανιωνιο και τον ατρομητο..θα εκανε την διαφορα

εξαλλου η ξανθη αγγλιας εχει ηδη πεσει...δεν τον χρειαζεται
Παιζει να σωθει η Φουλαμ.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Θα την σωσει ο παιχταρας...

ο οποιος τον βλεπω σε κανα χρονο δανεικο -πακετο μακετο στον θρυλο

κλασσικη περιπτωση καστιγιο..

υπερεκτιμημενος και βλακας

τυχαιο που ολες οι μεγαλες και σοβαρες ομαδες εκαναν πισω μολις τον παρακολουθησαν;;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom