Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.157
- Πόντοι
- 506
μαστερ ευχομαι μετα το ματς ο χρηστιδαρος να μπει στο φορουμ των αγγλων και να τους γραψει ενα τρισμεγιστο εχυσα....
Ούτε Μήτρογλου χρειάζεται, ούτε τίποτα! Απόλυτη συγκέντρωση σε κέντρο και φυσικά άμυνα. Ένα γκολ μπορεί να βάλει ο οποιοσδήποτε.ας ειχαμε μπροστα τον μητρο και βλεπαμε μετα ποσο ευκολο η δυσκολο θα ηταν το ματς για την μαντσεστερ...
Απόλυτη συγκέντρωση σε κέντρο και φυσικά άμυνα. Ένα γκολ μπορεί να βάλει ο οποιοσδήποτε.
αυτο ειναι το <<κλειδι>>...αν καταφερουμε να τους κρατησουμε μακρια απο το τερμα, ειδικα στα πρωτα 15 λεπτα που παραδοσιακα οι αγγλικες ομαδες πιεζουν αφορητα, ολα ειναι εφικτα ;)
καλα αδερφε...εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου και χαθηκες στη μεταφραση,,,τα εχω γραψει καθαρα αλλα δεν ξερω που δυσκολευεσαι...αν εχεις μεινει με την εντυπωση οτι στο 2014 στο μπασκετ σουταρεις βολες ΜΟΝΟ αν το φαουλ ειναι πανω στο σουτ να σε ενημερωσω οτι εχουν αλλαξει τα πραγματα απο τοτε που παιζανε μπασκετ στις σπηλιες και πλεον ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ 5 ΦΑΟΥΛ ΕΙΤΕ ΚΑΝΕΙς ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΟΥΤ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΣΥ ΣΟΥΤΑΡΕΙς ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗς ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑς,,,για να το ΞΑΝΑενωσω λοιπον με τα προηγουμενα θα ΞΑΝΑπω για πολλοστη φορα τα ιδια...οταν την ωρα της ''γρανιτενιας'' αμυνας ΔΕΝ παιρνω στο ζωγραφιστο την μπαλλα επειδη τρωω ξυλοκαι δεν σφυριζεται αντιστοιχα το φαουλ τοτε εχει πλεονεκτημα ο αντιπαλος μιας και η θα κλεψει η θα σουταρω απο ασχημες προυποθεσεις...αν δινονται βεβαια τα φαουλ ο αντιπαλος φορτωνεται και σαφως μετα προσεχει και δεν κανει φαουλ απλα γιατι εγω ΣΟΥΤΑΡΩ ΒΟΛΕΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΟΥΤ ΕΙΤΕ ΟΧΙ...Ο φανατισμος σου σε παρασερνει και γω ειμαι αρρωστος Ολυμπιακος αλλα μαθε να κρινεις ορισμενα πραγματα σωστα. [size=20pt]Οταν τα φαουλ που σου κανουν δεν ειναι στην προσπαθεια για σουτ ΠΩΣ θα παρεις βολες? [/size]Οταν δεν επιτιθεσαι στη ρακετα με παιχνιδι low-post αλλα αναλωνεσαι στα 25 τριποντα πως περιμενεις βολες?Μετρα ποσες φορες επαιξαν πλατη καθαρα η πηραν τη μπαλα με pick n roll Σιμονς Μπεγκιτς Πετγουει Πριντεζης ακομα και ο Λοτζεσκι. Ο Περπε που ειναι πιο σοφτ απο ολους παιζει με τσαμπουκα κοντρα στο λαγο και δεν μασαει.Χτες το κανε αυτο που σου πα δυο φορες συνεχομενα και πηρε και φαουλ.Αστο αδερφε για χτες δεν υπαρχει καμια δικαιολογια μη γινεσαι βαζελος του ποδοσφαιρου και ψαχνεις φαντασματα. Ο Ολυμπιακος δεν βγαζει ποντους κοντα στο καλαθι πνιγεται σε μια κουταλια νερο στη ζωνη και αν δεν βρει ρυθμο με τα σουτ θα χανει συνεχεια απο ολες τις ομαδες που τον παιζουν ετσι. Επισης πως περιμενεις να βαλεις πανω απο 50-60 ποντους με τον καλυτερο σου παικτη αποντα?
καμμια και ποτε...αλλα μαλλον σε τυφλωνει και εσενα η οπαδικη σου αρρωστεια και δεν μπορεις να δεις ψυχραιμα τα αγγελικα πλασμενα πραγματα στον αγνο χωρο του ελληνικου μπασκετ...δεν διαβαζεις βασιλακη παπαθεοδωρου;;η αλλοιως πρασινοφρουρο;;Εμένα θα μου πει κάποιος ;το πουτανογεννημα ο Πόντιος πόσες φορές απεβληθη με 5;´
οχι γιατι ειναι αντικειμενικος και οι αρρωστοι οπαδικα φιλαθλοι του θρυλου δεν αντεχουν τοση αντικειμενικοτητα...Live to a red planet!Ο σκουντης σεφ έρχεται;
Οχι ρε τον σωτηρακωπουλο του μπάσκετ!Μεγαλωσε γενιές κ γενιές μαθαίνοντας μας το μαγικό κόσμο του nbaοχι γιατι ειναι αντικειμενικος και οι αρρωστοι οπαδικα φιλαθλοι του θρυλου δεν αντεχουν τοση αντικειμενικοτητα...
καλα αδερφε...εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου και χαθηκες στη μεταφραση,,,τα εχω γραψει καθαρα αλλα δεν ξερω που δυσκολευεσαι...αν εχεις μεινει με την εντυπωση οτι στο 2014 στο μπασκετ σουταρεις βολες ΜΟΝΟ αν το φαουλ ειναι πανω στο σουτ να σε ενημερωσω οτι εχουν αλλαξει τα πραγματα απο τοτε που παιζανε μπασκετ στις σπηλιες και πλεον ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ 5 ΦΑΟΥΛ ΕΙΤΕ ΚΑΝΕΙς ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΟΥΤ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΣΥ ΣΟΥΤΑΡΕΙς ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗς ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑς,,,για να το ΞΑΝΑενωσω λοιπον με τα προηγουμενα θα ΞΑΝΑπω για πολλοστη φορα τα ιδια...οταν την ωρα της ''γρανιτενιας'' αμυνας ΔΕΝ παιρνω στο ζωγραφιστο την μπαλλα επειδη τρωω ξυλοκαι δεν σφυριζεται αντιστοιχα το φαουλ τοτε εχει πλεονεκτημα ο αντιπαλος μιας και η θα κλεψει η θα σουταρω απο ασχημες προυποθεσεις...αν δινονται βεβαια τα φαουλ ο αντιπαλος φορτωνεται και σαφως μετα προσεχει και δεν κανει φαουλ απλα γιατι εγω ΣΟΥΤΑΡΩ ΒΟΛΕΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΟΥΤ ΕΙΤΕ ΟΧΙ...
μεχρι εδω πιστευω να εχεις καταλαβει τι λεω ετσι;;
ενημερωσε με οτι το εχεις καταλαβει για να συνεχισω κατοπιν αργα και κατανοητα στην επομενη ενοτητα...