raboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
το πηραν χαμπαρι κ οι σουηδοι που λενε... !
ρε θα βαλεις μυαλό στον καθένα;Πρώτα απ όλα έχουμε τρεις φυλλαδες που πουλάνε!Οι άλλοι ούτε μια δε μπορούν να κρατήσουν οι καραγκιόζηδες με λαό απο πίσω κ καλά!Τσατσοι υπάρχουν και οι εριστικοί Τσατσοι φοβούνται τη σκιά τους όταν περπατούν στο δρόμο!ΧεστηκαμεΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗς ΔΗΜΑΤΟς...ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.....ΣΥΓΝΩΜΗ...
βρε Θαλή εκεί πάνω ν ακούς μονο Κωστή ραφτοπουλο!Πονανε τα μυαλά σας εκεί πάνω με την παραπληροφόρηση και την προπαγάνδα!
το πηραν χαμπαρι κ οι σουηδοι που λενε... !
ελα ρε συ,μην κολλας !δεν ειμαι απο δαυτους εγω που ακουν τετοια !βρε Θαλή εκεί πάνω ν ακούς μονο Κωστή ραφτοπουλο!Πονανε τα μυαλά σας εκεί πάνω με την παραπληροφόρηση και την προπαγάνδα!
Οχι ρε! πες μην κολλας!θα σου λεγα ποιον τα μυαλα πονανε απο την προπαγανδα αλλα... !
Ε, δεν είναι και βάζελοι τα παιδιά ρε μάστορα, δικοί μου είναι. Ο δικός σου από κάτω το λέει καλά εν μέρει, με τρεις οπαδικές που έχεις ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ γι αυτούς ο γάβρος και προσπαθούν να τους αγοράσει ο ΑΕΚτζής, ο βάζελος κτλ. Σε δυο χρονάκια βέβαια θα υπάρξει πλήρες εμπάργκο, κάθε μέρα τίγρη θα έχει το μενού!ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗς ΔΗΜΑΤΟς...ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.....ΣΥΓΝΩΜΗ...
ρε θα βαλεις μυαλό στον καθένα;Πρώτα απ όλα έχουμε τρεις φυλλαδες που πουλάνε!Οι άλλοι ούτε μια δε μπορούν να κρατήσουν οι καραγκιόζηδες με λαό απο πίσω κ καλά!Τσατσοι υπάρχουν και οι εριστικοί Τσατσοι φοβούνται τη σκιά τους όταν περπατούν στο δρόμο!Χεστηκαμε
Ρε μια βδομαδα πηγα και γω να κανω τα μπανια μου και μου φαγες την θεση;Ε, δεν είναι και βάζελοι τα παιδιά ρε μάστορα, δικοί μου είναι. Ο δικός σου από κάτω το λέει καλά εν μέρει, με τρεις οπαδικές που έχεις ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ γι αυτούς ο γάβρος και προσπαθούν να τους αγοράσει ο ΑΕΚτζής, ο βάζελος κτλ. Σε δυο χρονάκια βέβαια θα υπάρξει πλήρες εμπάργκο, κάθε μέρα τίγρη θα έχει το μενού!
Όλο δικό σου το πόστο, δέκα χρόνια γέρασα σε λίγες μέρες!Ρε μια βδομαδα πηγα και γω να κανω τα μπανια μου και μου φαγες την θεση;
Ρε δικε μου για να καταλαβω,οτι πουλανε οι οπαδικες σας φυλλαδες εσυ το θεωρεις προτερημα; :Sρε θα βαλεις μυαλό στον καθένα;Πρώτα απ όλα έχουμε τρεις φυλλαδες που πουλάνε!Οι άλλοι ούτε μια δε μπορούν να κρατήσουν οι καραγκιόζηδες με λαό απο πίσω κ καλά!Τσατσοι υπάρχουν και οι εριστικοί Τσατσοι φοβούνται τη σκιά τους όταν περπατούν στο δρόμο!Χεστηκαμε
Πιστη ,αφοσίωση και εν μέρει δυναμική!και βάλε Ant1 τωραΡε δικε μου για να καταλαβω,οτι πουλανε οι οπαδικες σας φυλλαδες εσυ το θεωρεις προτερημα; :S
ρε τυπε αληθεια τωρα λες στον χρηστιδη τι ειδους μαλακες ειναι αυτοι;;λες να μην ξερω;;εχω ξαναπει οτι ο δηματος ενα φεγγαρι ηταν και εκπροσωπος τυπου της παε αεκ....αλλα σημερα δεν εχει σημασια τι ομαδα εισαι...αεκ πουστης παοκ κλπ///αυτοι ειναι οι μεγαλυτεροι αντιολυμπιακοι εβερ μαζι με ενα πουτανογεννημα που λεγεται γιαννης καραλης...αυτοι για να κανουν ζημια στον θρυλο ειναι ικανοι να συμμαχησουν ακομα και με τον σατανα...μιλαμε για ορκισμενους αντιολυμπιακους που ομως πλασαριζονται με τον μανδυα του ''αντικειμενικου''...Ε, δεν είναι και βάζελοι τα παιδιά ρε μάστορα, δικοί μου είναι. Ο δικός σου από κάτω το λέει καλά εν μέρει, με τρεις οπαδικές που έχεις ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ γι αυτούς ο γάβρος και προσπαθούν να τους αγοράσει ο ΑΕΚτζής, ο βάζελος κτλ. Σε δυο χρονάκια βέβαια θα υπάρξει πλήρες εμπάργκο, κάθε μέρα τίγρη θα έχει το μενού!
σαν φούρναρης είναι τύπε,ανεκπαίδευτος..πάντως με τον πανθρακικό θα ξεκινήσει βασικόςΣαν το Σταλόνε στα νιάτα είναι ο Κωστάκης.
σαν φούρναρης είναι τύπε,ανεκπαίδευτος..πάντως με τον πανθρακικό θα ξεκινήσει βασικός
δεν ξέρω. Αν ξέρεις κάτι γράφτο.Αδεκαστε Δαρα που τα ξερεις ολα για πες μας τι ακουγεται για την ναυτιλιακη του Μαρινακη εχεις ακουσει τιποτα;
Για το δανειο του καραισκακη ξερεις κατι;Αληθεια ειναι η ψεματα αυτα που ακουγονται;
εμένα με ενδιαφέρει να ξυρίσει την κεφάλα του από το τσουλούφι μπας και μπει λίγο μυαλό μέσασαν φούρναρης είναι τύπε,ανεκπαίδευτος..πάντως με τον πανθρακικό θα ξεκινήσει βασικός