Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (18 μέλη και 39 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε κολλημένε, άρρωστε άνθρωπε, δυο κουβέντες είπα με τον Καρτάκη, ποιο είναι το πρόβημά σου?Το thread είναι για τον Ολυμπιακό, μπορεί οποιοσδήποτε να μπει, να ρωτήσει και να μιλήσει για τον Ολυμπιακό...τράβα άνοιξε ένα δικό σου thread για καθυστερημένους οπαδούς του Ολυμπιακού να μιλάς μόνος σου....κάνε και τον Τάκαρο μέλος του μπου να μιλάτε οι 2 σας....

ρε μη μασας. ο χρηστιδης παιρνει 200 ευρω να ζησει το μηνα απο τον μαρινακη για να προγκαει οποιον πει κακο λογο στο ιντερνετ. ειναι και αυτο μια δουλεια  :2funny:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
ρε μη μασας. ο χρηστιδης παιρνει 200 ευρω να ζησει το μηνα απο τον μαρινακη για να προγκαει οποιον πει κακο λογο στο ιντερνετ. ειναι και αυτο μια δουλεια  :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν μασάω, απλά δεν του απαντάω....σιγά μην πάρουμε και άδεια....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εκτος αποστολης ο χολεμπας τυπε
ελα ρε και αγχωθηκε ο ολλανδος για το ''εγκλημα'' μιτσελ να αφησει εκτος χολεμπας...αγχωνεται το παιδθι να μην γινονται λαθη στην ομαδα  :2funny:
φανατικος οπαδος του χολεμπας ο ολλανδος δεν το ηξερες;;και τοτε που τον ξεσκιζαν με την εθνικη ειχε τσακωθειο με ολο τον κοσμο που τον εβριζε και αυτος τον υπερασπιζοταν  :2funny:
κλαιω ρε πουστη...τι νομιζουν οτι κανουν και σε ποιθους απευθυνονται;;
αλλα καλα κανουθν αφου δεν τους γραφετε στα αρχιδια σας και αλλαζετε αποψεις...να μιλησω με τον κιρονα με τον ντιμη και ας διαφωνω...αλλα με αυτα τα μουνια;;ελεος ρεεεεε...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν μασάω, απλά δεν του απαντάω....σιγά μην πάρουμε και άδεια....
λεγε μωρη κωλοτρυπα που ''ανταλασεις '' αποψεις./...ενδιαφερομαι για την αποψη σου...
συν η πλην ο χοντρος; για θρυλο;;
εδω εισαι ....ξεβρακωτος και περιμενω απαντηση πουτανα...
αν εχεις αρχιδια μολογα...οχι τιποτα αλλο αλλα να παρουν χαμπαρι και αυτοι που μιλανε σοβαρα μαζι σου και ''ανταλλασουν'' αποψεις...
αντε μωρη κοτα ....γιατι κοτευεις;;καλος η κακος ο μαρινακης;; :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
1512840_721439624554828_612598753_n.jpg

Ο Κώστας Μήτρογλου μπήκε… φουριόζος στις υποχρεώσεις του με την Φούλαμ!

Ο προπονητής του αγγλικού συλλόγου, πριν τον χρησιμοποιήσει με την αντρική ομάδα για πρώτη φορά, θέλησε να τον δει σε έναν αγώνα με την under 21 όπως άλλωστε συνηθίζεται στην Αγγλία και το ίδιο έγινε και με τους Καραγκούνη, Μαυρία και Βέλλιο!

Ο «Μητρο-γκολ», λοιπόν, βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα της Φούλαμ under 21 κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Άστον Βίλα και μέχρι το 23΄είχε πετύχει δύο γκολ (19΄και 23΄) και είχε κάνει το 0-2 για την ομάδα του!

Τα δύο τέρματα σημειώθηκαν από μεγάλη απόσταση, ενώ έχασε ευκαιρία για να σημειώσει χατ-τρικ και είχε και δοκάρι!

Για την ιστορία η ομάδα της Φούλαμ επικράτησε με 3-5 και πλέον ο Μήτρογλου δείχνει έτοιμος για να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα του αγγλικού συλλόγου!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κωλοτρυπιδα ολλανδε.....
το παρον θρεντ φυλασσεται  ;)
piraeus familia ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
σε σκασανε παλι η τηλεκριτικοι.....
:2funny: :2funny:αφου ξερεις δεν χαμπαριαζω...η πουτανα ο ολλανδος που ασκουσε κριτικη τι εγινε;;εφαγε το μουνι της;; :2funny:
ειπαμε κωλοτρυοπιδες....δε μασαμε...φυλασσεται...τον πουλο...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ναι...αλλα δεν το δειχνεις...εξαλλου το οτι εισαι θρυλος δεν σημαινει οτι απαγορευεται να εισαι και μαλακας  :sunglasses:
Εκδιδουμε και πιστοποιητικα οπαδικων φρονηματων;
Παιδικη αντιληψη των πραγματων. Ουτε τα κομματοσκυλα δεν σκεφτονται ετσι.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.023
Πόντοι
5.006

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εκδιδουμε και πιστοποιητικα οπαδικων φρονηματων;
Παιδικη αντιληψη των πραγματων. Ουτε τα κομματοσκυλα δεν σκεφτονται ετσι.
ρε συ....λιγη λογικη...δε σε ανησυζει που συμφωνεις μεχρι κεραιας με αντιολυμπιακες κωλοτρυπιδεςς;;
τα εχουμε πριο χιλιες φορες....αλλο η κριτικη αλλο η αρωστεια και η ισοπεδωση και οι γαυροι που ειναι βασιλικοτεροι του βασιλεως...που σημαινει πιο βαζελοι (στην τελικη λογω αποψεων) και απο τους βαζελους///
εδερφε...δικαιωμα σου να εκθετεις δημοσια την αποψη σου αλλα επισης δικαιωμα μου να σε κρινω βασει αυτης...οπως βεβαια και το αντιστροφο (λεγε με και κομματοσκυλο)αυτα...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ρε συ....λιγη λογικη...δε σε ανησυζει που συμφωνεις μεχρι κεραιας με αντιολυμπιακες κωλοτρυπιδεςς;;
τα εχουμε πριο χιλιες φορες....αλλο η κριτικη αλλο η αρωστεια και η ισοπεδωση και οι γαυροι που ειναι βασιλικοτεροι του βασιλεως...που σημαινει πιο βαζελοι (στην τελικη λογω αποψεων) και απο τους βαζελους///
εδερφε...δικαιωμα σου να εκθετεις δημοσια την αποψη σου αλλα επισης δικαιωμα μου να σε κρινω βασει αυτης...οπως βεβαια και το αντιστροφο (λεγε με και κομματοσκυλο)αυτα...
Αμα ειχες διαβασει την αποψη μου με την μεταγραφη Μητρογλου δεν θα τα ελεγες αυτα. Ο ολυμπιακος μεσα σε δυσκολους καιρους καταφερνει και κανει βηματα μπροστα, αλλα μην με κοροιδευεται ρε αδελφε με τους πακτωλους χρηματων που ο προερδος απανταει αρνητικα. Μην χανουμε και την λογικη μας.
Τον προεδρο θα τον κρινω στην νεα χρονια και το πως θα διαθεσει τα χρηματα που εχουν μπει στο ταμειο. Η φετινη χρονια εχει τελειωσει.

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
κατσε ρε συ τυπε
δηλαδη τι διαολο μουγκες εμεις;;;
δηλαδη αν ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο και μεσα στις δυνατοτητες του συλλογου να την κανουμε γαργαρα διοτι ειμαστε βασιλικοτεροι τοτυ βασιλεως;
σορρυ αλλα λες ασυναρτησιες....σαφως κι ολοι κρινοντε απο αυτο που λενε....αλλα αν ηταν ολα τελεια θα ειμασταν απο μπαρτσα και πανω

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κατσε ρε συ τυπε
δηλαδη τι διαολο μουγκες εμεις;;;
δηλαδη αν ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο και μεσα στις δυνατοτητες του συλλογου να την κανουμε γαργαρα διοτι ειμαστε βασιλικοτεροι τοτυ βασιλεως;
σορρυ αλλα λες ασυναρτησιες....σαφως κι ολοι κρινοντε απο αυτο που λενε....αλλα αν ηταν ολα τελεια θα ειμασταν απο μπαρτσα και πανω
μην ξεκινησουμε την ιδια συζητηση που εχουμε κανει χιλιες φρες...
σεβαστες οι αποψεις σας αλλα εγω θα τις κρινω...δηλαδη τι;εγω μουγκα;;οπως και εσεις ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα κριετε εμενα (υπαλληλο κοτα κομματοσκυλο κλπ κλπ )
ολα καλα....δημοκρατια δεν ειπαμε πως την λενε;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Αμα ειχες διαβασει την αποψη μου με την μεταγραφη Μητρογλου δεν θα τα ελεγες αυτα. Ο ολυμπιακος μεσα σε δυσκολους καιρους καταφερνει και κανει βηματα μπροστα, αλλα μην με κοροιδευεται ρε αδελφε με τους πακτωλους χρηματων που ο προερδος απανταει αρνητικα. Μην χανουμε και την λογικη μας.
Τον προεδρο θα τον κρινω στην νεα χρονια και το πως θα διαθεσει τα χρηματα που εχουν μπει στο ταμειο. Η φετινη χρονια εχει τελειωσει.
αληθεια σου λεω εχω κουραστει με την ιδια συζητηση....τα ιδια και τα ιδια...καντε οση κριτικη θελετε...ειναι δικαιωμα σας ...αν θελετε μπορειτε να πατε να πειτε του χοντρου να φυγει και να κανετε εσεις διοικηση...
και εγω θα κανω κριτικη ομως αν κρινω οτι καποιος λεει μαλακιες και τον γλεντανε οι μπραουδακηδες και οι αντιολυμπιακοι μαλακες του μπου...
δεν καταλαβαινω γιατι τοση ενταση;;εσεις τα δικα σας εγω τα δικαμου..που ειαι το προβλημα;;εγω θεωρω οτι σας γλεντανε οι αλλοθρησκοι εσεις οτι εγω ειμαι υπαλληλος...
ξαναλεω...ολα καλα...δημοκρατια εχουμε  ;)

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Ρε ο Βαλντές τι έχει τελικά; :grin:
Θα παίξει με μαν γιου; :grin: