Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τι στοίχημα βάζεις πως με αφορμή αυτή την κίνηση του Μαρινάκη, θα βρεθούν
μερικοί καλοπροαίρετοι/πικραμένοι/δενξέρωτιάλλοστονκόσμο να την απαξιώσουν
και να πουν πως έγινε για να κλείσει στόματα και άλλες πολλές μαλακίες;
Σίγουρα θα την χλευάσουν την κίνηση αυτή μερικοί δημοσιοκάφροι και site's
δήθεν αντικειμενικά.

Μπράβο στον Πρόεδρο γι' αυτή του την κίνηση.
Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλοι.
Mην βλεπετε φαντασματα,αυτη η κινηση δεν εχει σχεση με τα αγωνιστικα,και μπραβο στον Μαρινακη.
Κανεις δεν μπορει να τον χλευασει και να πει κατι κακο για αυτο το θεμα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κ αντε κακα κα ψεματα τα τελευταια 2 χρονια υπερεχεις με διαφορα....κ σε αυτο φταινε οι δικοι μας....που τους βριζουμε σε αλλο θρεντ......αλλα καποια απο τα προηγουμενα (οχι ολα εννοειται) ειχαν γινει ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ......
ρε μαλακες...κλαιω  :2funny:ο τυπος ειναι τερμα καμμενος και το αποδεικνυει μονος του...
πανω που παει να αναγνωρισει οτι τα τελευταια 2 χρονια εστω  :2funny: εχω διαφορα απο τους αλλους και πας να πεις :ελα ρε μεγαλοψυχος ο παπαπαρας,ουτε αυτο τελικα δε μας ''αφηνει΄΄ να απολαυσουμε...δεν ειμαστε καλυεροι απο δικια μας μαγκια αλλα απο δικη τους μαλακια  :2funny: αν δηλαδη θελανε αυτοι δεν θα ειμασταν καλυτεροι ουτε αυτα τα δυο χρονια :2funny: δηλαδη να μην καυχιομαστε στην ουσια ουτε γιαυτο  :2funny:
τερμα καμμενος λεμε  :jerking:
ρε παπαμαλακα..τραβα αυτοκτονα καραγκιοζη

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κλεμμενο απο φεισμπουκ αλλα με εκφραζει απολυτα και το δανειζομαι...

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ Ο ΚΑΒΟΥΡΙΑΣ Ο ΞΕΠΟΥΛΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΖΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ....(ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΜΠΕΛ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ Α.....ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ........)ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ....Α ΡΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΚΙΡΙΛΙΔΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ ΤΟΥ FACE....ΦΑΠΕΣ ΠΟΥ ΘΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Εγώ δηλ είμαι Ολυμπιακός του κωλου  :think:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εγώ δηλ είμαι Ολυμπιακός του κωλου  :think:
εμενα ρωτας;;γω τι να σου πω;;αν σε ''φωτογραφιζει'' το παραπανω μαλλον...εσυ ξερεις αδερφε..αν την μια ειναι καβουρας και απατεωνας και την αλλη προεδραρα ....μαλλον ναι...ειναι;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ειναι αυτό που λέμε το αν είχες γιο τι θα προτιμούσες απο τα δυο να ειναι·πουστης ή πρεζακιας;
πουστης χωρις δευτερη σκεψη....το αλλο αστο δεν παιζει...χιλιες φορες βασιλειος κωστετσος παρα πρεζος

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Ο,τι και να λέμε ο Μαρινάκης αποδεικνύεται τεράστιο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό
Πρόεδρος με όραμα , με επενδύσεις, με γνώσεις.
Θυμίζει σε πολλά αυτόν της Πόρτο.
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πια σε άλλο επίπεδο σε σύγκριση με τον βόθρο του νεοελληνικού υπόκοσμου.
Συνέχισε πρόεδρε και γάμα τους ασάλιωτα !!!!  :rockon: :rockon:  

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αδεκαστε δαρα τον εκλεισες τον Μελισσανιδη φυλακη με τις συγκλονιστικες αποκαλυψεις που ειχες να κανεις
για αυτον που τις ξερεις αλλα δεν τις λες γιατι τον λυπασαι; :think:
μάστορα της παπαριάς και της μαλακίας.
το πόσα ξέρει ο καθένας είναι δικό του θέμα.
αν δουλεύεις σε αυτόν καλά κάνεις και νοιάζεσαι αλλά αν ενστερνίζεσαι το ήθος του ψάξου.
για τι τι ξέρω και το τι όχι δεν σε παίρνει να μιλάς γιατί δεν με ξέρεις εμένα καν.

το οτι δεν μπορεώ να τα αποδείξω αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι χοντρολαμόγιο.
Και ο Κόκκαλης ήταν και πολλοί τα ξέρουνε από μέσα. Αυτό δεν σημαίνει πως αποδεικνύεται αυτό εύκολα, αλλιώς θα χαιρετούσανε όλοι αυτοί με ριγέ στολή ήδη.

Μην ξαναρχίζεις την ίδια παπαριά. Είδες δεν σε σχολιάζω καν παρότι πετάς τη μία παπαριά μετά την άλλη.

Και φυσικά ξαναπετάς κάτι άσχετο με αυτό που συζητάμε.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μαλακα μοικανε σημερα εδωσες ρεσιταλ...ουτε εγω δεν θα τους εκανα τετοια ψυχαναλυση...
γαμησες λεμε  :rockon:

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
μάστορα της παπαριάς και της μαλακίας.
το πόσα ξέρει ο καθένας είναι δικό του θέμα.
αν δουλεύεις σε αυτόν καλά κάνεις και νοιάζεσαι αλλά αν ενστερνίζεσαι το ήθος του ψάξου.
για τι τι ξέρω και το τι όχι δεν σε παίρνει να μιλάς γιατί δεν με ξέρεις εμένα καν.

το οτι δεν μπορεώ να τα αποδείξω αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι χοντρολαμόγιο.
Και ο Κόκκαλης ήταν και πολλοί τα ξέρουνε από μέσα. Αυτό δεν σημαίνει πως αποδεικνύεται αυτό εύκολα, αλλιώς θα χαιρετούσανε όλοι αυτοί με ριγέ στολή ήδη.

Μην ξαναρχίζεις την ίδια παπαριά. Είδες δεν σε σχολιάζω καν παρότι πετάς τη μία παπαριά μετά την άλλη.

Και φυσικά ξαναπετάς κάτι άσχετο με αυτό που συζητάμε.

Σωστός. Παρόμοια φάση με μεγαλοεμπόρους ναρκωτικών για παράδειγμα και διάφορους μαφιόζους. Ξέρουν ποιοι είναι και πολλά που έχουν κάνει, αλλά δεν μπορούν να τα αποδείξουν για να τους κλείσουν μέσα.

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Αν εσύ ξέρεις να μετράς μόνο με τα δάχτυλα και οποιοδήποτε νούμερο πάνω από το δέκα είναι...αμέτρητο, δε σημαίνει ότι γεμίζει η εθνική οδός κάθε δυο βδομάδες από μικρούς γενίτσαρους και τους αλλόθρησκους πατεράδες τους που σπεύδουν να θαυμάσουν το μεγάλο θέαμα στο τσίρκο Καραϊσκάκη. Αυτή η έπαρση είναι που έχει σιγουρέψει ότι θα υπάρχουν πολλές γενιές ακόμα αρματωλών που θα σας πάρουν τα κεφάλια. Και είναι πολλοί περισσότεροι απ' ότι νομίζετε.  :fuck1:

Θα μας κλασετε τα αρχιδια Λαβιο...Θα σας γαμαμε μια ζωη μεσα και εξω απο το τερεν παρτε το χαμπαρι...Σας τα φωναζουμε 20 χρονια φερτε προεδρους χωστε λεφτα καντε γηπεδο παρτε προπονητη παικτες βρειτε και οπαδους και τοτε θα ειστε ενα συγκρισιμο μεγεθος...Μεχρι τοτε οι αναρθρες κραυγες σας περι σφαγων και διαιτησιας ηχουν σαν κλανιες στα αυτια μας πελατες..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Θα μας κλασετε τα αρχιδια Λαβιο...Θα σας γαμαμε μια ζωη μεσα και εξω απο το τερεν παρτε το χαμπαρι...Σας τα φωναζουμε 20 χρονια φερτε προεδρους χωστε λεφτα καντε γηπεδο παρτε προπονητη παικτες βρειτε και οπαδους και τοτε θα ειστε ενα συγκρισιμο μεγεθος...Μεχρι τοτε οι αναρθρες κραυγες σας περι σφαγων και διαιτησιας ηχουν σαν κλανιες στα αυτια μας πελατες..
οπως ακριβως το ιδιο ηχουν οι δικες σας κραυγες περι διαιτησιας στο μπασκετ,σωστα; :think:

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
ενω εσυ εχεις λαο...που παει γηπεδο μια φορα τον χρονο.......

πιο πολλοι γαυροι γραφουν στο μπουρδελα παρα πατανε Καραισκακη...πιστοι οπαδοι......

οσο για τους τιτλους αστο.....θυμασαι πριν ποσα χρονια πηρες κοκκινη? θυμασαι πριν ποσα χρονια πηρε πεναλντι αντιπαλος σου? Για το Guiness εισαι...αλλα εσυ τα χαιρεσαι.....

κ οσο για τον κοσμο...στη Λεωφορο παει πιο πολυ κοσμος για να δει τους εφηβους, παρα στην ομαδαρα σου......σε λιγο θα φυτρωσουν δεντρα στο Καραισκακη...

οσο για το πρωταθλημα......ειδα πριν 3-4 χρονια...
αλλα στην Ελλαδα θεωρουνται παρα πολλα...κ πολυ περιεργο να εχει να παρει μεγαλη ομαδα πρωταθλημα 4 χρονια...κατι που σε ολο τον κοσμο ειναι νορμαλ.......

απ την αλλη δεν ειναι περιεργο μια ομαδα να μη χανει πουθενα βαθμους.....

ειχε πει παλια ενας προπονητης του γαυρου για ψυχωση με πρωταθληματα κ οτν ειχαν παρει με τις πετρες......
οποτε εσενα αν σε νοιαζουν μονο οι κουπες...να τις χαιρεσαι......

δηλαδη πραγματα που σε ολη την Ευρωπη ειναι δεδομενα, οπως να παιρνεις πρωταθλημα ανα 3-4 χρονια η να χανεις κ βαθμους στο Ελλαδισταν θεωρειται αδιανοητο...

κ αντε κακα κα ψεματα τα τελευταια 2 χρονια υπερεχεις με διαφορα....κ σε αυτο φταινε οι δικοι μας....που τους βριζουμε σε αλλο θρεντ......αλλα καποια απο τα προηγουμενα (οχι ολα εννοειται) ειχαν γινει ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ......

αλλα εδω ειναι Ελλαδα..κουπα να παρω κ να χαρω...ασχετα αν ειμαι οπαδος του καναπε κ πιο πολυ τσαταρω παρα παταω γηπεδο......

Μη γραφεις σεντονια και κουραζεσαι ειτε εισαι 15 ειτε 65 ιδια επιχειρηματα..Δεν τα διαβαζω καν...Ο Θρυλος σας εχει κανει τον κωλο μαυρη τρυπα και θα συνεχισει να το κανει αν δεν βαλετε μυαλο και δεν κανετε αυτα που εγραψα και στον αλλο απο πανω..Και επειδη ειπες κατι για σφαγες αν εξαιρεσεις το 08' που επρεπε να το παρει η αεκ και ισως μια χρονια του 00' εσυ ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε σας εχουμε ταραξει στην 4αρα και την 6αρα και συνεχιζετε και μιλατε...Κλινικη περιπτωση...

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
οπως ακριβως το ιδιο ηχουν οι δικες σας κραυγες περι διαιτησιας στο μπασκετ,σωστα; :think:

Ακου φιλαρακι εγω ειμαι παντελονατος και δεν κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου...Στο μπασκετ απο τοτε που εφυγε ο Σωκος οι αντιβιωτικοι κανουν παρτυ...Η διαιτησια γενικα τον παει αλλα φτιαξε μεγαλες ομαδες ολα αυτα τα χρονια ο βαζελος και δεν τα παιρνε ετσι.Εξαιρεση το 07' και το 10' που το κλεψε στεγνα..Τα αλλα χρονια ειτε ειχε καλυτερη η χειροτερη ομαδα απο πλευρας ροστερ ειχε παικτες ηγετες που καθαριζαν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom