Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
συμφωνώ σε όλα πλην του χοντρου!Μας δουλεύει ψιλό γαζί !Τι άρρωστος κ μαλακιες τη στιγμή λίγο  πριν των ανάμετρησεων με μαν γιου τα πήρε και δεν έδωσε!Να πάρει μπουλο αν συνεχίσει έτσι κ το τιμ να το αναλάβουν οι αγγελοπουλοι
Ξέρεις ποιά είναι η διαφορά του Μαρινάκη με τον απλό οπαδό? Βλέπει μακριά και πέρα από πάθη..Ο Μ'ητρογλου δε θα άλλαζε επίπεδο στον Ολυμπιακό.Δεν τον χρειαζόταν ο Ολυμπιακός. Πόσο μάλλον όταν του έδωσαν τόσα λεφτά. Όλοι οι πρόεδροι αγαπάνε την ομάδα τους. Πάνω απ'όλα όμως αγαπάνε (και καλά κάνουν) την επιχείρησή τους.
Η κίνηση που έκανε με τον Ρομπέρτο αξίζει πολλά.Αλλά και πάλι να είσαι σίγουρος αν έρθει πρόταση το καλοκαίρο θα τον δώσει..Από Μήτρογλου ,Ρομπέρτο,Μανωλά και σία έχει ο μπαξές...σκαουτινγκ καλό να έχεις και δε φοβάσαι τίποτα!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ξέρεις ποιά είναι η διαφορά του Μαρινάκη με τον απλό οπαδό? Βλέπει μακριά και πέρα από πάθη..Ο Μ'ητρογλου δε θα άλλαζε επίπεδο στον Ολυμπιακό.Δεν τον χρειαζόταν ο Ολυμπιακός. Πόσο μάλλον όταν του έδωσαν τόσα λεφτά. Όλοι οι πρόεδροι αγαπάνε την ομάδα τους. Πάνω απ'όλα όμως αγαπάνε (και καλά κάνουν) την επιχείρησή τους.
Η κίνηση που έκανε με τον Ρομπέρτο αξίζει πολλά.Αλλά και πάλι να είσαι σίγουρος αν έρθει πρόταση το καλοκαίρο θα τον δώσει..Από Μήτρογλου ,Ρομπέρτο,Μανωλά και σία έχει ο μπαξές...σκαουτινγκ καλό να έχεις και δε φοβάσαι τίποτα!
η μαγκια του γαυρου βαγγελη ειναι απλη...αν ο μητρογλου αξιζει 15 ο ρομπερτο αξιζει 30 ...και αυτος τον πηρε 6-7...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
η μαγκια του γαυρου βαγγελη ειναι απλη...αν ο μητρογλου αξιζει 15 ο ρομπερτο αξιζει 30 ...και αυτος τον πηρε 6-7...
Στραγαλια τα εκατομμυρια βλεπω. Μας επιασε η μεγαλομανεια.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Στραγαλια τα εκατομμυρια βλεπω. Μας επιασε η μεγαλομανεια.
δεν καταλαβες...δεν θεωρω ουτε οτι αξιζει ο μητρογλου 15 ουτε ο ρομπερτο 30...θελω να πω οτι σιγουρα ο ρομπερτο αξιζει διπλασια....ε αφου ο προεδρος και πηρε τα διπλασια απο οσα εδωσε για ρομπερτο αρα αντεστρεψε τους ορους αυτο ειναι η μαγκια του...σε απαντηση σε ενα ποστ που ελεγε για μαγκια του βαγγελη το εβαλα...ηρεμα τυπε...ψιλοβιαζεσαι  ;)

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Εγώ κάτι άλλο αναρωτιέμαι....τώρα που η Αθλέτικο έδωσε τον Ρομπέρτο και ο Κουρτουά είναι δανεικός, το καλοκαίρι ποιον θα βάλουν????

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Όπως λέμε στο Porto leone πλερω μπάρτσα εισιτήριο στο τηγάνι αλλά έχω την απαίτηση να βλέπω μέσα παίκτες ονόματα όπως παλιά κ μόνο ο θρύλος έχει φέρει!Εγω είμαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ ΟΧΙ ΚΟΚΚΑΛΙΚΟΣ Η ΜΑΡΙΝΑΚΙΚΟΣ!Ο χοντρός μόνο την πρώτη χρόνια τα έσκασε με ριερα κ έπειτα άρχισε να τα μαζεύει!Εδωσε μητρογλου επρεπε να φέρει ανώτερο στυλ καρντοσο μπενφικα,10αρι δυνατό κ στόπερ!Οι αγγελοπουλοι άρχισε κ μέτρα ποσά μυρια ειναι μέσα απο ματσιγιαουσκας κ βάλε!Φαντασου σε άθλημα που δε ρεφαρεις κ μπαίνεις με ταμπουνια μέσα!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Όπως λέμε στο Porto leone πλερω μπάρτσα εισιτήριο στο τηγάνι αλλά έχω την απαίτηση να βλέπω μέσα παίκτες ονόματα όπως παλιά κ μόνο ο θρύλος έχει φέρει!Εγω είμαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ ΟΧΙ ΚΟΚΚΑΛΙΚΟΣ Η ΜΑΡΙΝΑΚΙΚΟΣ!Ο χοντρός μόνο την πρώτη χρόνια τα έσκασε με ριερα κ έπειτα άρχισε να τα μαζεύει!Εδωσε μητρογλου επρεπε να φέρει ανώτερο στυλ καρντοσο μπενφικα,10αρι δυνατό κ στόπερ!Οι αγγελοπουλοι άρχισε κ μέτρα ποσά μυρια ειναι μέσα απο ματσιγιαουσκας κ βάλε!Φαντασου σε άθλημα που δε ρεφαρεις κ μπαίνεις με ταμπουνια μέσα!
τυπε διαφωνω καθετοτατα...μεταγραφες στυλ καρντοσο ειναι για μπαρτσορεαλοτσελσογιουναιτντ....οχι για μας....για μας ο ρομπερτο (δηλ 6-7 ζεστα για μεταγραφη) ειναι υπερβαση και εγινε απλα γιατι επενδυονται μερικα απο τα 15 του μητρογκολ///
παρτο αλλοιως...αν αρχισουμε τις νεοπλουτιστικες μεταγραφες απο τον προεδρο-πατερουλη την πουτσισαμε...σε δυο χρονια θα ειμαστε βαζελος...εχουν αλλαξει τα κοζα....δεν συγχωρει η ουεφα ατασθαλιες...αν θες καρντοζους θα πρεπει να εχεις διπλασια εσοδα απο οτι εχεις τωρα /////τσε βαλε...δες του ισολογισμους τα δυο τελευταια χρονια και θα δεις ισα βαρκα ισα πανια....αυτο ειναι υγιες...οχι εντυπωσιακες κινησεις που ζητας εσυ...πηρε 22 χαρτια τον ριερα και τον εβαλε στον πατο του ....εκλαιγε τα γκαφρα...σημερα οι συλλογοι δουλευουν ετσι οπως ο προεδρος...δανεικους και αν σου κανουν τους κρατας...σκεψου τι σου λεω...το ευκολο ειναι να κανει δυο γαματες μεταγρφαες να λενε ολοι κιμπαρης και αβερτος ο προεδρος και το ταμειο να βουλιαζει...μην παραμυθιαζεσαι ΜΟΝΟ με τα εσοδα...βλεπε και τα εξοδα για να εχεις αποψη για το μπατζετ  ;)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.425
Πόντοι
5.006
Σωστος ο χρηστιδης...το βασικο ειναι η ομαδα βαδιζει σε σωστα μονοπατια και για πολλα χρονια ακομα εχει ισχυρη διοικηση οικονομικα το παν ειναι αυτο και θα γινομαστε ακομα πιο δυνατοι....ο προεδρος παντα θα θελει το καλο της ομαδας και οχι το κακο....ολα μια χαρα....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Σωστος ο χρηστιδης...το βασικο ειναι η ομαδα βαδιζει σε σωστα μονοπατια και για πολλα χρονια ακομα εχει ισχυρη διοικηση οικονομικα το παν ειναι αυτο και θα γινομαστε ακομα πιο δυνατοι....ο προεδρος παντα θα θελει το καλο της ομαδας και οχι το κακο....ολα μια χαρα....
σε παω ρε μαγκιτη ....γιατι εισαι ψυχραιμος και κοζαρεις...οχι γιατι συνηθως συμφωνουμε ...και πρεπει να εισαι και πιτσιρης η κανω λαθος;; :think:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
τυπε διαφωνω καθετοτατα...μεταγραφες στυλ καρντοσο ειναι για μπαρτσορεαλοτσελσογιουναιτντ....οχι για μας....για μας ο ρομπερτο (δηλ 6-7 ζεστα για μεταγραφη) ειναι υπερβαση και εγινε απλα γιατι επενδυονται μερικα απο τα 15 του μητρογκολ///
παρτο αλλοιως...αν αρχισουμε τις νεοπλουτιστικες μεταγραφες απο τον προεδρο-πατερουλη την πουτσισαμε...σε δυο χρονια θα ειμαστε βαζελος...εχουν αλλαξει τα κοζα....δεν συγχωρει η ουεφα ατασθαλιες...αν θες καρντοζους θα πρεπει να εχεις διπλασια εσοδα απο οτι εχεις τωρα /////τσε βαλε...δες του ισολογισμους τα δυο τελευταια χρονια και θα δεις ισα βαρκα ισα πανια....αυτο ειναι υγιες...οχι εντυπωσιακες κινησεις που ζητας εσυ...πηρε 22 χαρτια τον ριερα και τον εβαλε στον πατο του ....εκλαιγε τα γκαφρα...σημερα οι συλλογοι δουλευουν ετσι οπως ο προεδρος...δανεικους και αν σου κανουν τους κρατας...σκεψου τι σου λεω...το ευκολο ειναι να κανει δυο γαματες μεταγρφαες να λενε ολοι κιμπαρης και αβερτος ο προεδρος και το ταμειο να βουλιαζει...μην παραμυθιαζεσαι ΜΟΝΟ με τα εσοδα...βλεπε και τα εξοδα για να εχεις αποψη για το μπατζετ  ;)
Μη συγκρίνεις   Μαρινάκη με πατέρα που ο τύπος απο τη φάτσα κ μόνο φαινόταν λαμογιο!Ο πατέρας ήταν μια φωτοβολίδα όπως αρκετοί άλλοι!Δηλ αν πήγαινε στην μπενφικα με 10-12 χαρτιά δεν τον έπαιρνε;Σορρυ αλλά εγώ έχω υψηλές προσδοκίες κ κάτσε με τον κουτςο Βαλντές  :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.425
Πόντοι
5.006
σε παω ρε μαγκιτη ....γιατι εισαι ψυχραιμος και κοζαρεις...οχι γιατι συνηθως συμφωνουμε ...και πρεπει να εισαι και πιτσιρης η κανω λαθος;; :think:
απλως σκεφτομαι τι γινετα και δε τα ισοπεδωνουμε ολα θυμασαι το καλοκαιρι τι γινοτανε με τα γατακια κραξιμο.....εχουμε μεγαλωσει στο πειραια εχουμε φαει και τα πετρινα χρονια στη μαπα και τωρα ολα καλα και η μουρμουρα μουρμουρα...απλως μου θυμιζουν κατι βλακες στο γηπεδο που απο το. Πενταλεπτο βριζουν......

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μη συγκρίνεις   Μαρινάκη με πατέρα που ο τύπος απο τη φάτσα κ μόνο φαινόταν λαμογιο!Ο πατέρας ήταν μια φωτοβολίδα όπως αρκετοί άλλοι!Δηλ αν πήγαινε στην μπενφικα με 10-12 χαρτιά δεν τον έπαιρνε;Σορρυ αλλά εγώ έχω υψηλές προσδοκίες κ κάτσε με τον κουτςο Βαλντές  :grin:
δεν συγκρινα μαρινακη με πατερα....δεν ειναι μονο απο την χρονια του πατερα ο κουβας του βαζελου...ειναι αποτελεσμα συνολικης οικονομικης πολιτικης που μοιαζει πολυ με τα δικα σου ''θελω''
κατα δευτερον να εισαι σιγουρος οτι αν εσυ εχεις υψηλες προσδοκιες εγω εχω ακομα μεγαλυτερες....γιαυτο και διακαως αυτες τις επικινδυνες εποχες οικονομικα επιθυμω να λειτουργει ο συλλογος με υγεια και να βλεπει μακροπροθεσμα και οχι κοντοφθαλμα δινοντας δεκα δωδεκα μυρια στην μπενφικα και τριαροτεσσαρια μυρια συμβολαια στον παιχτη....θελω να απλωνω τα ποδια ελει που φτανω...και σαρεσει δεν σαρεσι δεκα δωδεκα ''εκατομμυριακια΄΄ και κανα εξαρι αφτα που θα θελει μινιμουμ για να ερθει για δυο χρονακια εδω εχω απλωσει τα ποδοια μου εξω απο το κρεβατι  ;)
ακου τυπε τι σου λεω...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
απλως σκεφτομαι τι γινετα και δε τα ισοπεδωνουμε ολα θυμασαι το καλοκαιρι τι γινοτανε με τα γατακια κραξιμο.....εχουμε μεγαλωσει στο πειραια εχουμε φαει και τα πετρινα χρονια στη μαπα και τωρα ολα καλα και η μουρμουρα μουρμουρα...απλως μου θυμιζουν κατι βλακες στο γηπεδο που απο το. Πενταλεπτο βριζουν......
:2funny: :2funny: αν θυμαμαι λεει ...απλα ειναι αδερφια και δεν γουσταρω να τους κανω ρομπες...τι να κανω τους αγαπαω και με την αρρωστεια τους  :grin:
λες να μην θυμαμαι που μαζι με κατι μαστερ πουτσας και αλλους γραφικους πρασινοκιτρινομαυρο μαλακες ειχαν βγαλει την ομαδα αχρηστη απο ιουλιο με κατι φιλικα με σαντχαουζεν ,τον μιτσελ μυρωδια τις μεταγραφες μιζες κλπ κλπ ...
τι θες να κανω τωρα;;να γυρισω πισω να ψαξω και να ποσταρω;;;μονο εμεις οι δυο ειμασταν ψυχραιμοι και βλεπαμε λογικα...και φυσικα δικαιωθηκαμε  :2funny:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Ο Καρντόσο είναι 30 χρονών.Έστω ό,τι τον παίρνεις για 12-14 εκατ.. Θα βάλει καμια 15αρια γκολ στους νεκρούς και θα παίξει και σε 3-4 παιχνίδια Τσ.Λ...
Και μετά? Θα φτάσεις τελικό με Καρντόσο? ΟΧΙ
Θα αλλάξεις επίπεδο? ΟΧΙ
Το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ για να πάρεις 2-3 παίκτες και να πεις παίρνω Ευρωλίγκα..
Μεταγραφές τύπου Καρντόσο είναι μόνο για εφέ (άποψή μου)

Πάντως (άσχετο) στην ομάδα μου στο Manager , ο ρώσος Kokorin βγάζει φωτιές και είναι και μικρός..Τέτοιους παίκτες αξίζει να βρίσκεις...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.425
Πόντοι
5.006
:2funny: :2funny: αν θυμαμαι λεει ...απλα ειναι αδερφια και δεν γουσταρω να τους κανω ρομπες...τι να κανω τους αγαπαω και με την αρρωστεια τους  :grin:
λες να μην θυμαμαι που μαζι με κατι μαστερ πουτσας και αλλους γραφικους πρασινοκιτρινομαυρο μαλακες ειχαν βγαλει την ομαδα αχρηστη απο ιουλιο με κατι φιλικα με σαντχαουζεν ,τον μιτσελ μυρωδια τις μεταγραφες μιζες κλπ κλπ ...
τι θες να κανω τωρα;;να γυρισω πισω να ψαξω και να ποσταρω;;;μονο εμεις οι δυο ειμασταν ψυχραιμοι και βλεπαμε λογικα...και φυσικα δικαιωθηκαμε  :2funny:
ξερεις το πιο ευκολο να κρινεις και να γραφεις ευκολα πραγματα και μετα να γινεσαι ρομπα...λες και εμεις δεν στεναχωριομασταν που δεν τσουλαγε η ομαδα...αλλα εχουμε υπομονη και στηριξη στην ομαδα...αμα δεν πηγαινανε καλα τα πραγματα και στη συνεχεια λες και δεν θα το λεγαμε εμεις....τελος παντων η ομαδα ειναι ισχυρη οικονομικα και διοικιτικα  και αυτο ειναι το καλυτερο.....

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
λοιπον μαγκες,εχω ριξει αρκετο κραξιμο στον χοντρο αλλα το σωστο πρεπει να το γραψω.μπραβο στον προεδρο που αγορασε τον ρομπερτο.πιστευω οτι ελυσε το θεμα τερματοφυλακας,περιμενω και ενα κανονικο φορ το καλοκαιρι για να ανεβουμε επιπεδο

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Πρωτοι εισαστε δεν λεει κανεις το αντιθετο.Αλλα το πολυ το 30%.Για τα πιτσιρικια αυτα που λες ειναι ισχυρισμοι ατομων με μυαλο μπαμπουινου.Μια χαρα πιτσιρικαδες βλεπω και βαζελια,και αεκτζηδες,και παοκια.Ισα ισα που πολλοι γαυροι ενηλικες εχουν διαλεξει να απεχουν απο ολο αυτο
το πανηγυρι.Και καλα κανουν.
Με την δικη σου λογικη,θα πρεπε ολοι οι πιτσιρικαδες να ειναι βαζελοι,που μας εχει παει ολους πιπα κωλο και εχει παρει και 6 ευρωπαικα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: που τα βλεπεις τα παιδακια γιατι εγω δεν βλεπω κανενα!Λογω της ψυχοσυνθεσης του ο πιτσιρικας θελει να ναι με το νικητη...Εχω αμετρητα παραδειγματα γνωστων μου αρρωστων αεκτζηδων και βαζελων που κανουν 200 χιλιομετρα για να ρθουν να δουν ολυμπιακο τσου λου επειδη οι μικροι ειναι γαυροι!Επισης μη συγκρινεις μπασκετ με ποδοσφαιρο..Το λαοφιλεστερο αθλημα στον κοσμο ειναι η μπαλα και 50 ευρωπαικα να χε ο βαζελος στο μπασκετ η ο παοκ στο βολλευ το ποδοσφαιρο ειναι το α και το ω...Μισοι και βαλε σου λεω ανυπαρκτοι ειστε οι υπολοιποι...

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: που τα βλεπεις τα παιδακια γιατι εγω δεν βλεπω κανενα!Λογω της ψυχοσυνθεσης του ο πιτσιρικας θελει να ναι με το νικητη...Εχω αμετρητα παραδειγματα γνωστων μου αρρωστων αεκτζηδων και βαζελων που κανουν 200 χιλιομετρα για να ρθουν να δουν ολυμπιακο τσου λου επειδη οι μικροι ειναι γαυροι!Επισης μη συγκρινεις μπασκετ με ποδοσφαιρο..Το λαοφιλεστερο αθλημα στον κοσμο ειναι η μπαλα και 50 ευρωπαικα να χε ο βαζελος στο μπασκετ η ο παοκ στο βολλευ το ποδοσφαιρο ειναι το α και το ω...Μισοι και βαλε σου λεω ανυπαρκτοι ειστε οι υπολοιποι...
Σωστος!Αναρπαστες οι μπλούζες του Τζιοβάνι small size στο βορρά :2funny: :2funny:!40-45 % οι γαυροι εντός !

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Σωστος!Αναρπαστες οι μπλούζες του Τζιοβάνι small size στο βορρά :2funny: :2funny:!40-45 % οι γαυροι εντός !

οι γαυροι ειναι περισσοτεροι αλλα οχι τοσο οσο νομιζουνε οι ιδιοι

μεσοσταθμικα απο ολα τα οπαδικα γκαλοπ, που εχω ασχοληθει επειδη εχω κολλημα με στατιστικη ειναι γυρω στο 30-33%
τωρα αυτοι λενε 50%..ενταξει και οι Χρυσαβγιτες λενε θα παρουν 50%...κ εγω λεω ειμαι ο Ντειβιντ Μπεκαμ.....

οσο για οτυς πιτσιρικαδες δεν ειναι τοσοι οσοι νομιζουν..πολλοι απο αντιδραση κ μονο ειναι κ Παναθηναικοι κ Αεκτζηδες....

αλλιμονο αν μονο τα πρωταθληματα εκαναν οπαδους.....

κ στο φιναλε κ τα κοτσια αλλ;αζουν..τι σημαινει πχ αν ο Παναθηναικος η η ΑΕΚ στο μελλον κανουν σερι δεν θα υπαρχουν Ολυμπιακοι?  παντα θα υπαρχουν απο ολα.....

το θεμα δεν ειναι κ ποσοι λενε οτι ειναι...γιατι το 90% απο αυτους ειναι οπαδοι της πλακας.......πανε γηπεδο μια φορα το χρονο κ τις υπολοιπες προτιμουν να βγουν για καφε με τη γκομενα.....

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
οι γαυροι ειναι περισσοτεροι αλλα οχι τοσο οσο νομιζουνε οι ιδιοι

μεσοσταθμικα απο ολα τα οπαδικα γκαλοπ, που εχω ασχοληθει επειδη εχω κολλημα με στατιστικη ειναι γυρω στο 30-33%
τωρα αυτοι λενε 50%..ενταξει και οι Χρυσαβγιτες λενε θα παρουν 50%...κ εγω λεω ειμαι ο Ντειβιντ Μπεκαμ.....

οσο για οτυς πιτσιρικαδες δεν ειναι τοσοι οσοι νομιζουν..πολλοι απο αντιδραση κ μονο ειναι κ Παναθηναικοι κ Αεκτζηδες....

αλλιμονο αν μονο τα πρωταθληματα εκαναν οπαδους.....

κ στο φιναλε κ τα κοτσια αλλ;αζουν..τι σημαινει πχ αν ο Παναθηναικος η η ΑΕΚ στο μελλον κανουν σερι δεν θα υπαρχουν Ολυμπιακοι?  παντα θα υπαρχουν απο ολα.....

το θεμα δεν ειναι κ ποσοι λενε οτι ειναι...γιατι το 90% απο αυτους ειναι οπαδοι της πλακας.......πανε γηπεδο μια φορα το χρονο κ τις υπολοιπες προτιμουν να βγουν για καφε με τη γκομενα.....
ενα γκάλοπ που είχα δει κάπου ανάμεσα στο 1995-1997 και νομίζω στο εθνοσπορ έδινε γαύρο 42,βαζελο28 ,ΑΕΚ γύρω στο 13 κ ΠΑΟΚ μονοψήφιος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom