MORBID MARIO7
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 14
- Πόντοι
- 26
Η Μπάγερν παλευεται;ρεαλ και μπαρτσα οι αλλες παλευονται
Η Μπάγερν παλευεται;ρεαλ και μπαρτσα οι αλλες παλευονται
μεγαλοψυχος ο προεδρας τυπεΑ ρε εχυσα και με τις δηλώσεις του Βαγγέλα χθες!Εκτος των άλλων η xl προεδραρα ευχήθηκε και στους μακεδονομαχους νίκη με την Αλκμάαρ !
ΓΑΤΑΚΙΑ ΣΤΗ ΦΑΠΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ!
ε καπως...σε σχεση με μπαρτσα κ ρεαλ που ειναι φωτια μπροσταΗ Μπάγερν παλευεται;
Μη λες παπαριες!Ειμαι Μπάγερν απο το 90 και η συγκεκριμένη με μια υψηλή απόδοση τη Ρεάλ κ τη μπαρτσα τις σκορπά ταρίφες κ ξεφτιλες!ε καπως...σε σχεση με μπαρτσα κ ρεαλ που ειναι φωτια μπροστα
σωσταΝτόρτμουντ... της έχουμε κάτι χρωστούμενα.
Ντόρτμουντ... της έχουμε κάτι χρωστούμενα.
ισχυει,αλλα εσυ που το εμαθες; αφου δεν παρακολουθεις ευρωπη,το αεκ δεν υπαρχει ουτε στην ελλαδαΤο θεμα δεν ειναι ποια θελετε εσεις.Το θεμα ειναι οτι ολοι εσας θελουν.
Το θεμα δεν ειναι ποια θελετε εσεις.Το θεμα ειναι οτι ολοι εσας θελουν.
Ολο εδω κωλοτριβεσαι τουρκακι!αλλα που να πας να κλαψεις και τι να πεις κιολας;πως πηγε με ηροδοτο;Το θεμα δεν ειναι ποια θελετε εσεις.Το θεμα ειναι οτι ολοι εσας θελουν.
Μονος μου και ολοι σας τυπεΟλο εδω κωλοτριβεσαι τουρκακι!αλλα που να πας να κλαψεις και τι να πεις κιολας;πως πηγε με ηροδοτο;
εκραζες οταν εκανε το 1-0 ο ηροδοτοςΜονος μου και ολοι σας τυπε
Μια ζωη τυπε δεν πειραζειεκραζες οταν εκανε το 1-0 ο ηροδοτος
μια ζωη στο τοπικο θα παιζεις
Σε παω!Μπορει να εχουν προσάψει πολλα στους γαύρους δηλ οτι δεν ειναι και τα καλύτερα παιδια αλλα ειμαστε μεγαλοψυχοιΜονος μου και ολοι σας τυπε
ρε μαλακα τι ευχές δίνεις;Δεν πεθύμησες τις 6αρες;Αστους ν ανέβουν κ η σουίτα περιμένει οπως τον ιβανεκραζες οταν εκανε το 1-0 ο ηροδοτος
μια ζωη στο τοπικο θα παιζεις
περιμενε τον τιγρη,μακαρι να ανεβητε καποια μερα α εθνικη να σας ριξουμε καμια εξαρα παλιΜια ζωη τυπε δεν πειραζει
μολις τωρα εγραφα... ;)ρε μαλακα τι ευχές δίνεις;Δεν πεθύμησες τις 6αρες;Αστους ν ανέβουν κ η σουίτα περιμένει οπως τον ιβαν
Μια φορα στα χιλια χρονια γινονται αυτα τυπε,τωρα ειναι η σειρα μας να σας ριξουμε.περιμενε τον τιγρη,μακαρι να ανεβητε καποια μερα α εθνικη να σας ριξουμε καμια εξαρα παλι