Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΡΕΑΛ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙ

Καρεμπέ: "Με τη Ρεάλ θα είναι υπερθέαμα!"

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε στην κάμερα του Sport24.gr αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ. Ο Γάλλος αναφέρθηκε σε όσα πρέπει να προσέξουν και να διορθώσουν οι «ερυθρόλευκοι», ενώ χαρακτήρισε μια πιθανή κλήρωση με τη Ρεάλ Μαδρίτης, «υπερθέαμα με κινδύνους»

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αρσεναλ η αθλετικο μπας και κανουμε κατι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Εδω βγαινουν κατι μαλακες και υποστηριζουν οτι ο βαζελος το 71 εφτασε στον τελικο με δωροδοκια επειδη
βγηκε μια κυριουλα και ειπε οτι ο συζηγος της για να την καθησυχασει ειχε πει οτι εχουν αγορασει το παιχνιδι. :grin:

Παντρευτηκε η Δεσποινα τον Παττακό? Ποτε ?.... Δεν το ηξερα. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
:think:
maxresdefault.jpg
Εσύ θεωρείς τα προκριματικά για τους ομίλους ως αγώνες για τους οποίους θα μπορείς να κάνεις
συγκρίσεις μεγεθών;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.338
Πόντοι
8.645
αρσεναλ η αθλετικο μπας και κανουμε κατι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Τι αθλέτικο ρε, είσαι τρελος; Με άρσεναλ, παίρνουμε αποτέλεσμα εδώ (το έχουμε κάνει πολλες φορές με τους κανονιέρηδες) και μετά στο λονδίνο για το θαύμα :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τι αθλέτικο ρε, είσαι τρελος; Με άρσεναλ, παίρνουμε αποτέλεσμα εδώ (το έχουμε κάνει πολλες φορές με τους κανονιέρηδες) και μετά στο λονδίνο για το θαύμα :rockon:
μακαρι τυπε,εγω βλεπω η μπαγερν η ρεαλ :rockon: :rockon: :rockon:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

:2funny:  Θαύμα ...μόνο αν πάρετε και την Σελένα ...μαζί ! :rockon: :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:έχει αυτή ιστορίες για πύργους ...φαντάσματα ...δράκους  :rolleyes:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.724
Πόντοι
6.035
:2funny:  Θαύμα ...μόνο αν πάρετε και την Σελένα ...μαζί ! :rockon: :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:έχει αυτή ιστορίες για πύργους ...φαντάσματα ...δράκους  :rolleyes:
θα της δωσουμε ομοιοματα παιχτων να τους κανει βουντου  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οσες πιθανοτητες θα ειχε ο βαζελος να μην του δωσανε 4!!!!!!!!!!!!(ΤΕΣΣΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!) πεναλτι σε αγωνα με τον απολλωνα σμυρνης.....

ωραια συγκριση. αντε μετα να συζητησεις σοβαρα, μονο για καζουρα ειστε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αμα είναι σαφώς και πρέπει να δοθούν. Σοβαρευτείτε!
Εχω πεθάνει με τα σχολια σας από χτες, δεν περίμενα να πονέσει τοσο :rockon:

δηλαδη σε τοσα χρονια θεσμων ποδοσφαιρου δεν εχει τυχει ποτε σε αγωνες ζωης θανατου να δοθουν 3 πεναλτυ επειδη προφανως κατα την αποψη σας δεν εγιναν παραβασεις ωστε να δοθουν. πολυ φυσιολογικο  :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.338
Πόντοι
8.645
δηλαδη σε τοσα χρονια θεσμων ποδοσφαιρου δεν εχει τυχει ποτε σε αγωνες ζωης θανατου να δοθουν 3 πεναλτυ επειδη προφανως κατα την αποψη σας δεν εγιναν παραβασεις ωστε να δοθουν. πολυ φυσιολογικο  :2funny:

Ναι. πολύ φυσιολογικό. Και μεχρι να μου δειξεις αγωνα ζωης ή θανάτου (χτες βέβαια μονο για μας ηταν ζωης ή θανατου, η αντερλχτ ήταν αδιαφορη) που να μην έχουν δοθει 3 πεναλτυ θα συνεχισω να το πιστεύω

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.338
Πόντοι
8.645
που ξερω τι της ηταν ρε τυπε εγω ετσι νομιζα,δεν εχω ασχοληθει με τους χουντικους.

Λες τη μαλακία και μετά "Πού να ξερω ρε παιδια, διαβαζα στη χούντα, πάω να πλέξω", παραδοχή μαλακίας ούτε γι' αστείο.
Εγώ χτες παραδέχτηκα όταν δεν ήξερα ότι η αντερλεχτ έχει ευρωπαικους τίτλους

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Λες τη μαλακία και μετά "Πού να ξερω ρε παιδια, διαβαζα στη χούντα, πάω να πλέξω", παραδοχή μαλακίας ούτε γι' αστείο.
Εγώ χτες παραδέχτηκα όταν δεν ήξερα ότι η αντερλεχτ έχει ευρωπαικους τίτλους
Αυτο που ειπα δηλαδη δεν ειναι παραδοχη οτι δεν ηξερα ποιος ειναι συζηγος της γιαγιουλας; :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ναι. πολύ φυσιολογικό. Και μεχρι να μου δειξεις αγωνα ζωης ή θανάτου (χτες βέβαια μονο για μας ηταν ζωης ή θανατου, η αντερλχτ ήταν αδιαφορη) που να μην έχουν δοθει 3 πεναλτυ θα συνεχισω να το πιστεύω

μπουρδες σου φαινεται φυσιολογικο. να σου πω εγω ενα φυσιολογικο ας πουμε? να εταξε ο μαρινακης να δωσει το ενα εκατομμυριο στην αδιαφορη αντερλεχτ και να κλαδευανε σαν κριαρια μεχρι να μπει πεναλτυ. ο ολυμπιακος ουτως η αλλως τσεπωνει 3μισι μυρια + τηλεοπτικα κλπ κλπ. μια χαρα deal. η αντερλεχτ στη καλυτερη να επαιρνε ενα εκατομμυριο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.338
Πόντοι
8.645
μπουρδες σου φαινεται φυσιολογικο. να σου πω εγω ενα φυσιολογικο ας πουμε? να εταξε ο μαρινακης να δωσει το ενα εκατομμυριο στην αδιαφορη αντερλεχτ και να κλαδευανε σαν κριαρια μεχρι να μπει πεναλτυ. ο ολυμπιακος ουτως η αλλως τσεπωνει 3μισι μυρια + τηλεοπτικα κλπ κλπ. μια χαρα deal. η αντερλεχτ στη καλυτερη να επαιρνε ενα εκατομμυριο.

Αυτό ακούγεται πιο λογικό απ' το "Σε αγωνα ζωης η θανατου δε δινονται 3 πεναλτυ, ακόμα κι αν ειναι". Συμφωνώ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Σημασια εχει οτι περασαν και εχουν καθε λογο να πανηγυριζουν.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ετσι οπως πηγε το ματς δεν μου φανηκε να εγινε κατι τετοιο...μηπως τους εταξε πριμ η μπενφικα αμα δεν εχανε η αντερλεχτ;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ετσι οπως πηγε το ματς δεν μου φανηκε να εγινε κατι τετοιο...μηπως τους εταξε πριμ η μπενφικα αμα δεν χασει η αντερλεχτ;
Εγω εταξα πριμ στον διαιτητη για να μην χασω το στοιχημα.αλλα τελικα δεν το επαιξα. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom