Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ωραια χυσαδα η σημερινη...17 τελικες ,ξεκουραση της ομαδας με φρεσκαρισματα ,βαθος παγκου μεγαλο 20 παιχτες σχεδον ισαξιοι...αρκει να σκεφτει κανεις οτι στην μπαλλαρα του ντα λουζ δεν επαιξε ουτε λεπτο ο σαβιολα...ενας παιχτης που απο αυτον θα ξεκιναγε οποιαδηποτε αλλη ομαδα...
κανει πλακα ο ολυμπιακος στην ελλαδα ,κανονικα θα πρεπει να ξεκιναει τα ματς με χντικαπ 2 γκο0λ...
πιστευω ολοι εσεις που μουρμουραγατε σε καποια φιλικα με κατι περιεργους τον ιουλη μηνα και βριζατε παιχτες προπονητη και διοικηση να εχετε λιγακι ηρεμησει...
αλλη φορα οταν θα λεω κατι οα ηθελα να δινατε μεγαλυτερη βαση...θυμαστε τι σας ελεγα τοτε ετσι;;που ποσταρατε τααεροπλανα της ιμπιρια και λοιπες εξυπναδες συνεποικουρουμενοι απο τους γνωστους αλλοθρησκους γελωτοποιους...
σας ελεγα υπομονη ,οτι εχει γινει στιβικη προπονηση (εχω τις πηγες μου και τα ειχα μαθει απο πρωτο χερι) οτι οι παιχτες ηταν πιασμενοι και οταν θα ξεκινησουν να λυνονται θα τριβετε τα ματια σας...
πιστευω ολοι να μπορειτε να δειτε την βελτιωση της ομαδας απο τοτε εως σημερα και να καταλαβαιετε την διαφορα στο ποδοσφαιρο που παιζει...
επισης εχουν χαθει καποιες ''βαθυστοχαστες'' αναλύσεις περι ελλειψης αγωνιστικου πλανου κλπ παπαριες ...
αν και ειμαι σιγουρος οτι με την πρωτη γκελα (γιατι θα ερθει και αυτη αλλοιμονο) θα ξαναμαναεμφανιστουν οι ''ολυμπιακαρες'' που αγχωνονται για την ελλειψη αγωνιστικου πλανου  :2funny: :2funny:
Υ.Γ.θα ηθελα αληθεια να ξερω...οι μαλακες οι καραγκιοζηδες που αποδοκιμαζαν στο ημιχρονο με την καλλονη ποσο μαλακες θα πρεπει να αισθανονται τωρα(αν ειναι δυνατον αυτο βεβαια μιας και για να μπορεις να αναγνωρισεις μια μαλακια σου θα πρεπει να εχεις και μια σταλα μυαλο που αμφιβαλλω αν αυτα τα ανθρωπακια που καθοδηγουνται απο σαμπρακους και βεργηδες εχουν) αραγε αυτα τα νουμερα θα στριμωχτουν στις ουρες στα εκδοτηρια για να παρουν ενα εισητηριο με την μπενφικα;;και αν παρουν και το ματς στραβωσει θα αποδοκιμασουν ξανα;;η θα ειναι σαπορτερς;ε;
ας τους να λενε....σιγουρα οσοι βιαστηκαμε τωρα πρεπει να κανουμε μουγκα.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
δεν ξαναπαω γηπεδο αν δεν φυγει ο τουιτη    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σας λυπαμαι βαζελες

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλα τωρα που θα ερθει ο πριγκιπας μαζι με τον βλασση θα δεις :rockon:
εισαι άδικος.
ο Νικολογιάννης είπε πως αυτή τη φορά είναι πρίγκηπας που δεν έχει σχέση με τον Τσάκα.
είναι κανονικός, έχει και κότερο να πάνε βόλτα όπως άλλοτε με τον Πατέρα

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
υπαρχει κανεις "αντικειμενικος" να πει οτι ο θρυλος εχει καλη ομαδα φετος? η ολα ειναι παραγκα και οραμα ξεφτιλισμενοι?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οχι, ποτέ.
τελειωσε...μην το συνεχίζεις.

Κοίτα να δεις...εγώ πάντως περιμένω λιγάκι τα ματς με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ και Μπενφίκα, Αντερλεχτ εντός.
Και θέλω νίκες και στα 4. Όχι ισοπαλίες. Και καθαρά ματς, ειδικά με ΠΑΟ, ΠΑΟΚ. Ούτως ή άλλως θα λένε για τη διαιτησία, δεν θέλω να δοθεί το παραμικρό δικαίωμα.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
οχι, ποτέ.
τελειωσε...μην το συνεχίζεις.

Κοίτα να δεις...εγώ πάντως περιμένω λιγάκι τα ματς με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ και Μπενφίκα, Αντερλεχτ εντός.
Και θέλω νίκες και στα 4. Όχι ισοπαλίες. Και καθαρά ματς, ειδικά με ΠΑΟ, ΠΑΟΚ. Ούτως ή άλλως θα λένε για τη διαιτησία, δεν θέλω να δοθεί το παραμικρό δικαίωμα.
γιατι τυπε?ομαδαρες δεν ειναι? η ισοπαλια ειναι κακο σκορ?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γιατι τυπε?ομαδαρες δεν ειναι? η ισοπαλια ειναι κακο σκορ?
για ποιες μιλάς;
Για Άντερλεχτ και Μπενφίκα;
Την Μπενφίκα πρέπει να τη νικήσεις αν θες να περάσεις, όπως και την Άντερλεχτ εντός.
Αλλιώς κοροϊδεύεις τον εαυτό σου.

Δεν κόντεψες να τη νικήσεις την Μπενφίκα εκτός; Ε, εδώ πρέπει να τη νικήσεις αν θες να έχει αντίκρισμα το έξω.
Την Άντερλεχτ δεν την νίκησες έστω και κωλόφαρδα έξω; Εδώ πρέπει να τη νικήσεις με την αξία σου για να κλείσεις στόματα.

Το να έρχεται η Ρόζενμπουργκ και να σου παίρει εντός αποτέλεσμα δεν θέλω να το ξαναζήσω.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ναι,σίγουρα................ :grin:
σου λέω το είπε ο Νικολογιάννης...είναι σίγουρο... είναι αυθεντικός, δεν είναι γιαλατζί.
Έχει και κότερο. Και δεν έχει Βλάσση το στόρυ

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
για ποιες μιλάς;
Για Άντερλεχτ και Μπενφίκα;
Την Μπενφίκα πρέπει να τη νικήσεις αν θες να περάσεις, όπως και την Άντερλεχτ εντός.
Αλλιώς κοροϊδεύεις τον εαυτό σου.

Δεν κόντεψες να τη νικήσεις την Μπενφίκα εκτός; Ε, εδώ πρέπει να τη νικήσεις αν θες να έχει αντίκρισμα το έξω.
Την Άντερλεχτ δεν την νίκησες έστω και κωλόφαρδα έξω; Εδώ πρέπει να τη νικήσεις με την αξία σου για να κλείσεις στόματα.

Το να έρχεται η Ρόζενμπουργκ και να σου παίρει εντός αποτέλεσμα δεν θέλω να το ξαναζήσω.
ολα αυτα "εμενα"???? ισα ρε ειμαι γαυρος και τους γαμαω ολους....ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΡΕΕΕΕΕ  :2funny: :2funny: :2funny:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.168
Πόντοι
506
καταλαβαινω οτι περιπαιζεις τον καραγκιοζη που εκανες παραθεση αλλα πιστευω να γνωριζεις οτι ο συγκεκριμενος ''δημοσιογραφος'' ο καραγιαννιδης ειναι απο τα χειροτερα ειδη ερπετων ορκισμενος αντιολυμπιακος φανατικος χανουμης και κολλητος του Λαμογιου που ανελαβε τις ''τυχες'' της αεκ  :2funny:
μιλαμε για τον ορισμο του ΑΡΔ...εμετος ...τιποτα αλλο...

μη κανεις τον χαζο ;)
το θεμα μας δεν ειναι ο καραγιαννιδης, αλλα ο γιος του σαββα στην uefa...

---------------->> ---------------->>

Ο Θ. Θεοδωρίδης είναι ο πρώτος Ελληνας που αναλαμβάνει τόσο υψηλή θέση στο κορυφαίο θεσμικό όργανο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Αποτελεί προσωπική επιλογή του προέδρου της UEFΑ Μισέλ Πλατινί, του οποίου άλλωστε είναι εδώ και καιρό στενός συνεργάτης. Ο ορισμός του περιποιεί, το δίχως άλλο, τιμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο που "έξω πάει καλά".

Προτού μεταπηδήσει ως στέλεχος στις υπηρεσίες της UEFΑ (έφερε την ιδιότητα του προέδρου της επιτροπής ομοσπονδιών), ο Θ. Θεοδωρίδης υπήρξε επί σειρά ετών υπεύθυνος του τομέα διεθνών σχέσεων της ΕΠΟ.
[size=20pt]Επίσης είχε κατά το παρελθόν την ευθύνη της εκπροσώπησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε διεθνές επίπεδο[/size].

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
μη κανεις τον χαζο ;)
το θεμα μας δεν ειναι ο καραγιαννιδης, αλλα ο γιος του σαββα στην uefa...

---------------->> ---------------->>

Ο Θ. Θεοδωρίδης είναι ο πρώτος Ελληνας που αναλαμβάνει τόσο υψηλή θέση στο κορυφαίο θεσμικό όργανο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Αποτελεί προσωπική επιλογή του προέδρου της UEFΑ Μισέλ Πλατινί, του οποίου άλλωστε είναι εδώ και καιρό στενός συνεργάτης. Ο ορισμός του περιποιεί, το δίχως άλλο, τιμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο που "έξω πάει καλά".

Προτού μεταπηδήσει ως στέλεχος στις υπηρεσίες της UEFΑ (έφερε την ιδιότητα του προέδρου της επιτροπής ομοσπονδιών), ο Θ. Θεοδωρίδης υπήρξε επί σειρά ετών υπεύθυνος του τομέα διεθνών σχέσεων της ΕΠΟ.
[size=20pt]Επίσης είχε κατά το παρελθόν την ευθύνη της εκπροσώπησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε διεθνές επίπεδο[/size].
Δεν τον παιζει τον χαζο...αυτα που γραφει τα πιστευει. :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δηλαδή για να καταλάβω

αυτό που υποστηρίζεις ποιο είναι; Πως ο Ολυμπιακός έχει εύνοια στην Ευρώπη;
Απλά να καταλάβουμε που το πας.

Όσο για το τελευταίο το "εκπροσώπηση" φαντάζομαι γνωρίζεις πως κάθε ομάδα έχει εκπρόσωπο που ασχολείται με τα της Ευρώπης, έτσι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom