Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
να σε ρωτησω μια κλασσικη ερωτηση εδω στο φορουμ;;
αν οντως θεωρεις οτι ειναι καραγκιοζης γιατι απλα δεν τον αγνοεις;;δεν μπορεις απλα να προσπερασεις την μαλακια του;;νοιωθεις την αναγκη να εχεις την αποδοχη του και την αναγνωριση του;;χωρις παρεξηγηση σε ρωταω...αν θες απαντας...
βγαζεις τιποτα και συ και οι υπολοιποι με του να του λετε συνεχεια ποσο καραγκιοζης ειναι;;τι πιστευετε οτι θα τον αλλαξετε εσεις;;μονο αξια του δινετε....
επειδη δεν θεωρω οτι ειναι μονο καραγκιοζης,αλλα και πουστακος,που αλλα γραφει και αλλα εννοει,γιαυτο του απανταω που και που :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ρε πειραγμενε,το δικο του ποστ εννοει ο βαζελος οτι δεν ηθελε να σβησει,βλακας εισαι?
ναι ρε ψωλοφιλε,εγω το δικο σου ποστ εννοουσα ομως,το δικο σου αυτος πως θα μπορουσε να το σβησει.
α ρε μπαγασα μυαλο λεμμινγκ εχεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ναι ρε ψωλοφιλε,εγω το δικο σου ποστ εννοουσα ομως,το δικο σου αυτος πως θα μπορουσε να το σβησει.
α ρε μπαγασα μυαλο λεμμινγκ εχεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βρε ηλιθιε,το δικο του εκανες παραθεση,παλι τον επαιξες αποψε???

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
βρε ηλιθιε,το δικο του εκανες παραθεση,παλι τον επαιξες αποψε???
Σε αυτον απευθυνομουν ρε ρανταπλαν,σε ποιον ηθελες να εκανα παραθεση;
ρε εναν φυσικο μαλακα που βρηκαμε  :grin: :grin: :grin: :grin:

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Σε αυτον απευθυνομουν ρε ρανταπλαν,σε ποιον ηθελες να εκανα παραθεση;
ρε εναν φυσικο μαλακα που βρηκαμε  :grin: :grin: :grin: :grin:
σε αυτον απευθυνοσουν,αλλα αλλο εννοουσε αυτος αλλο ηθελες να πεις εσυ,τελικα ειμαι σιγουρος,τον επαιξες αποψε. . .

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
σε αυτον απευθυνοσουν,αλλα αλλο εννοουσε αυτος αλλο ηθελες να πεις εσυ,τελικα ειμαι σιγουρος,τον επαιξες αποψε. . .
η απλα εισαι τοσο μαλακας,που αλλα πιανεις,αλλα καταλαβαινεις.ενταξει ειπαμε εισαι ψωλοφιλος,αλλα σταματα
να ονειρευεσαι αντρες να την παιζουν ρε αγορι μου,το εχεις πει 2-3 φορες.φτανει.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
πως σου ρθε τετοια ερωτηση,ο ρεντ κρυφοβαζελος;αποκλειεται.
μπιλυ θα τον παρεις μαζι σου στη λεωφορο να δει τον μεγαλο αγωνα;

Δεν πάω γήπεδο αν δεν φύγει ο Τουίτυ...........ο καράφλας,τύπε........ :rockon:

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
η απλα εισαι τοσο μαλακας,που αλλα πιανεις,αλλα καταλαβαινεις.ενταξει ειπαμε εισαι ψωλοφιλος,αλλα σταματα
να ονειρευεσαι αντρες να την παιζουν ρε αγορι μου,το εχεις πει 2-3 φορες.φτανει.
ενταξει φαπερ21,εχεις δικιο,με μαλακες σαν κι εσενα δεν μπορεις να διαφωνεις. . .

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ωραια χυσαδα η σημερινη...17 τελικες ,ξεκουραση της ομαδας με φρεσκαρισματα ,βαθος παγκου μεγαλο 20 παιχτες σχεδον ισαξιοι...αρκει να σκεφτει κανεις οτι στην μπαλλαρα του ντα λουζ δεν επαιξε ουτε λεπτο ο σαβιολα...ενας παιχτης που απο αυτον θα ξεκιναγε οποιαδηποτε αλλη ομαδα...
κανει πλακα ο ολυμπιακος στην ελλαδα ,κανονικα θα πρεπει να ξεκιναει τα ματς με χντικαπ 2 γκο0λ...
πιστευω ολοι εσεις που μουρμουραγατε σε καποια φιλικα με κατι περιεργους τον ιουλη μηνα και βριζατε παιχτες προπονητη και διοικηση να εχετε λιγακι ηρεμησει...
αλλη φορα οταν θα λεω κατι οα ηθελα να δινατε μεγαλυτερη βαση...θυμαστε τι σας ελεγα τοτε ετσι;;που ποσταρατε τααεροπλανα της ιμπιρια και λοιπες εξυπναδες συνεποικουρουμενοι απο τους γνωστους αλλοθρησκους γελωτοποιους...
σας ελεγα υπομονη ,οτι εχει γινει στιβικη προπονηση (εχω τις πηγες μου και τα ειχα μαθει απο πρωτο χερι) οτι οι παιχτες ηταν πιασμενοι και οταν θα ξεκινησουν να λυνονται θα τριβετε τα ματια σας...
πιστευω ολοι να μπορειτε να δειτε την βελτιωση της ομαδας απο τοτε εως σημερα και να καταλαβαιετε την διαφορα στο ποδοσφαιρο που παιζει...
επισης εχουν χαθει καποιες ''βαθυστοχαστες'' αναλύσεις περι ελλειψης αγωνιστικου πλανου κλπ παπαριες ...
αν και ειμαι σιγουρος οτι με την πρωτη γκελα (γιατι θα ερθει και αυτη αλλοιμονο) θα ξαναμαναεμφανιστουν οι ''ολυμπιακαρες'' που αγχωνονται για την ελλειψη αγωνιστικου πλανου  :2funny: :2funny:
Υ.Γ.θα ηθελα αληθεια να ξερω...οι μαλακες οι καραγκιοζηδες που αποδοκιμαζαν στο ημιχρονο με την καλλονη ποσο μαλακες θα πρεπει να αισθανονται τωρα(αν ειναι δυνατον αυτο βεβαια μιας και για να μπορεις να αναγνωρισεις μια μαλακια σου θα πρεπει να εχεις και μια σταλα μυαλο που αμφιβαλλω αν αυτα τα ανθρωπακια που καθοδηγουνται απο σαμπρακους και βεργηδες εχουν) αραγε αυτα τα νουμερα θα στριμωχτουν στις ουρες στα εκδοτηρια για να παρουν ενα εισητηριο με την μπενφικα;;και αν παρουν και το ματς στραβωσει θα αποδοκιμασουν ξανα;;η θα ειναι σαπορτερς;ε;
Χρηστίδη,
διάβασα το ποστ σου.
Και μια και έκανες έμμεση αναφορά σε μένα, να απαντήσω.
1. Δεν είπα ποτέ για έλλειψη αγωνιστικού πλάνου, αλλά για έλλειψη πλάνου γενικότερα. Και όταν παίρνεις παίκτες στο παρά πέντε της μεταγραφικής σαιζόν και ενώ είχες 6 μήνες να κάνεις τα κουμάντα σου, όταν παίρνεις παίκτες που δεν σου κάνουνε και τους δίνεις δανεικούς δεξιά και αριστερά για να ελευθερώσεις χώρο στο ρόστερ, ναι, είναι έλλειψη πλάνου.
Στο μοναδικό που θα έχεις δίκιο είναι πως άλλαξαν ΚΑΙ αυτοί που κάνανε το πλάνο πριν 6 μήνες. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο Μίτσελ είχε πλάνο το χειμώνα.

2. Είχα επίσης πει πως και ο Ζαρντίμ έπαιρνε αποτελέσματα στην Ευρώπη. Αυτό δεν σημαίνει πως έπαιζε μπάλα. Εμένα εξακολουθεί να μην μου αρέσει ο Μίτσελ. Από την άλλη δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ αν αποδειχθώ λάθος, το λάθος μου. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως ακόμα κι αν δεν διαβάζει καλά το ματς πιο πριν, κατά τη διάρκειά του κάνει απίστευτες αλλαγές. Απίστευτο σερί ο κερατάς...
Αλλά έχουμε παίξει λίγα σοβαρά ματς. Όπως έλεγα πως είχα δείγμα από μισό πρωτάθλημα, εφόσον κάνει μισό πρωτάθλημα πάλι και δείξει άλλα πράγματα, τότε νομίζω θα είναι προφανές πως πέρσι δεν είχαμε τους κατάλληλους παίκτες για αυτό που ήθελε να κάνει.

3. Για το ματς εχθές, μια και ήμουνα μέσα. Έλεγα από την αρχή πως είναι λάθος η χρησιμοποίηση του Κάμπελ αριστερά και του Βάις δεξιά. Μόλις άλλαξαν πλευρά μεταμορφώθηκε η ομάδα. Προπονητής δεν είμαι και ούτε θέλω να τον κάνω. Αλλά η ομάδα μπούκωνε.

4. Για το ματς εχθές. Δεν ξέρω ποιος ήταν ο αριστερός μπακ του ΟΦΗ, αλλά έπρεπε να είχε αποβληθεί ο πούστης από το πρώτο μέρος. Αγκώνα κάτω δεν έβαλε σε όλο το παιχνίδι. Και τρομερά εριστικός. Αλλά σε γενικές γραμμές ο διαιτητής και ο ένας επόπτης ήταν σε αργία 28ης Οκτωβρίου. Ό,τι ήθελαν σφυρίζανε, και για τις δύο ομάδες. Τρομερά εκνευριστικοί.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πιστευω στο κυπελλο να παιξουν οι αναπληρωματικοι οπως μεγιερι,τορες,αβρααμ,παπαζογλου,σκεποβιτς,ολαιταν,μετζανι,γιαταμπαρε κλπ γιατι ερχονται δυσκολα παιχνιδια
ρε πας καλά; Εχθές έπαιξαν

όλοι μαζί οι αναπληρωματικοί άμα παίξουνε θα είναι απλά τουρλουμπούκι...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ρε πας καλά; Εχθές έπαιξαν

όλοι μαζί οι αναπληρωματικοί άμα παίξουνε θα είναι απλά τουρλουμπούκι...
βασικοι δεν επαιξαν ως αλλαγη μπηκε και ο ολαιταν και ο γιαταμπαρε εχουμε ενα σκορ εξασφαλησει απο τον πρωτο αγωνα γιαυτο ας ξεκουρασει παικτες οπως ο σαβιολα,ο μητρογλου,ο μανιατης κλπ ας παιξει κανας σκεποβιτς ολαιταν παπαζογλου,μετζανι,γιαταμπαρε,μεγιερι,αβρααμ,τορες ας βαλει και κανεναν καμπελ και κανα σαμαρη μια χαρα ενδεκαδα κατεβαζει και να χασουμε δεν εγινε κατι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom