Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ξερεις οτι δεν σε θεωρω βλακα ...εισαι γαυρος 110%...δεν ειπα τετοια πραγματα...διαφωνω στα περισσοτερα αλλα θα μεινω στην τελευταια παραγραφο...δεν ειναι θεμα αν εισαι σωστος η λαθος...δεν υπαρχει σωστο η λαθος...υπαρχει νωρις για να κρινουμε...μπορει να εχεις δικιο απλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥς...οταν θα ειναι η ωρα μετα απο ασφαλη συμπερασματα θα γινουν και οι αποκεφαλισμοι ΑΝ χρειαζονται...
εδειξες μετα το χτεσινο ματς μια εμμονη στο ''συνοθυλευμα''
αυτη ηταν η δικη μου ενσταση...το δεν θαμπωνω ειναι διαφορετικο απο το συνοθυλευμα...ειμαι σιγουρος οτι ξερεις την ερμηνεια των δυο αυτων εννοιων και σιγουρα μεσα σου θα συμφωνεις...
τα υπολοιπα για το αν εισαι γαυρος κλπ δεν τα συζηταω και κανεις ποτε δεν ειπε κατι αλλο....
κανε λιγη υπομονη ....λιγη γαμημενη υπομονη...και μετα στον λογο μου θα παμε μαζι να τον πακεταρουμε και να τον επιβιβασουμε σε ενα τζαμπο της ιμπιρια  :grin:
ουτε με την αντερλεχτ ουτε χτες ειμασταν συνοθυλευμα...
εγώ πάντως έχω να πω πως από το Γενάρη έλεγα πως ο Μίτσες είναι τρόμπας ΠΡΙΝ καν έρθει.
δυστυχώς, όταν εσύ περιμένεις να βγάλεις συμπεράσματα, θα έχεις δει ένα χρόνο μπάλα που θα πονάνε τα μάτια σου στο μεταξύ.

ο άνθρωπος δεν κάνει.
και πλάνο μηδέν....φτάσαμε να αρχίζουμε πρωτάθλημα και να μην έχουμε πάρει σοβαρό αμυντικό χαφ και οργανωτή.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
γαυρακια τι εγινε με τον μπαρτζωκα..? ολυμπιακαρας ο Mr Bean, δεν θα πηγαινε ποτε στον Παναθηναικο, λες και του το ζητησε κανεις... χτες εκαναν σημαια αυτη τη δηλωση ολα τα ΑΡΔακια, σημερα που βγηκε στη φορα το συμβολαιο που ειχε υπογραψει με την φενερ τι εγινε? σιωπη.........
Από wooz.gr :
"Θέμα προέκυψε την Τρίτη μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας "Πράσινη", ενός εγγράφου που αποδείκνυει την ύπαρξη προφορικής συμφωνίας ανάμεσα σε Γιώργο Μπαρτζώκα και Φενέρμπαχτσε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον κόουτς των Πρωταθλητών Ευρώπης, προτού οι Τούρκοι προχωρήσουν με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός τονίζει από τη μεριά της πως γνώριζε τις επαφές του Γιώργου Μπαρτζώκα με τη Φενέρμπαχτσε, τις οποίες άλλωστε είχε επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο προπονητής σχεδόν ενάμιση μήνα πριν το χθεσινό δημοσίευμα.
Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η πλευρά του Ολυμπιακού, για να μπορούσε να ενεργοποιηθεί η συγκεκριμένη συμφωνία, θα έπρεπε ο 48χρονος τεχνικός να μείνει ελεύθερος από τους πρωταθλητές Ευρώπης.
Η διοίκηση της τουρκικής ομάδας είχε ενημερώσει για την πρόθεσή της να πληρώσει τη ρήτρα στο συμβόλαιο του Γιώργου Μπαρτζώκα, αλλά τελικά ο Ολυμπιακός αποφάσισε να συνεχίσει μαζί του και τη νέα αγωνιστική περίοδο."
  Σε καλύπτει αυτό ? 
"Από τη στιγμή που στον Παναθηναϊκό αρέσει τόσο πολύ να βγάζουν στη φόρα προσύμφωνα και συμβόλαια καλό είναι να μας εμφανίσουν και τα συμβόλαια που ζήτησε προ ημερών ο Ολυμπιακός και ειδικά αυτό που είχε υπογράψει ο Ομπράντοβιτς», αναφέρουν «κύκλοι» της ΚΑΕ Ολυμπιακός."
  Που είναι τα συμβόλαια, ΟΕΟ ?

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Από wooz.gr :
"Θέμα προέκυψε την Τρίτη μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας "Πράσινη", ενός εγγράφου που αποδείκνυει την ύπαρξη προφορικής συμφωνίας ανάμεσα σε Γιώργο Μπαρτζώκα και Φενέρμπαχτσε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον κόουτς των Πρωταθλητών Ευρώπης, προτού οι Τούρκοι προχωρήσουν με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός τονίζει από τη μεριά της πως γνώριζε τις επαφές του Γιώργου Μπαρτζώκα με τη Φενέρμπαχτσε, τις οποίες άλλωστε είχε επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο προπονητής σχεδόν ενάμιση μήνα πριν το χθεσινό δημοσίευμα.
Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η πλευρά του Ολυμπιακού, για να μπορούσε να ενεργοποιηθεί η συγκεκριμένη συμφωνία, θα έπρεπε ο 48χρονος τεχνικός να μείνει ελεύθερος από τους πρωταθλητές Ευρώπης.
Η διοίκηση της τουρκικής ομάδας είχε ενημερώσει για την πρόθεσή της να πληρώσει τη ρήτρα στο συμβόλαιο του Γιώργου Μπαρτζώκα, αλλά τελικά ο Ολυμπιακός αποφάσισε να συνεχίσει μαζί του και τη νέα αγωνιστική περίοδο."
  Σε καλύπτει αυτό ? 
"Από τη στιγμή που στον Παναθηναϊκό αρέσει τόσο πολύ να βγάζουν στη φόρα προσύμφωνα και συμβόλαια καλό είναι να μας εμφανίσουν και τα συμβόλαια που ζήτησε προ ημερών ο Ολυμπιακός και ειδικά αυτό που είχε υπογράψει ο Ομπράντοβιτς», αναφέρουν «κύκλοι» της ΚΑΕ Ολυμπιακός."
  Που είναι τα συμβόλαια, ΟΕΟ ?

Περιμενεις  απο  ενα  Β Λ Α Κ Α  να  σου  απαντησει;

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ναι το wooz.gr σοβαρο site... απο τα υπολοιπα που ασχολουνται περισσοτερο υποτιθεται, ουτε κουβεντα... ναι μολις οι αυγουλοματηδες χασανε την δικη απο τον παπαλουκα (πιο πριν ειχαν χασει και του ματσιγιαουσκας) θυμηθηκαν τα δικα μας συμβολαια... γελαει ο κοσμος γαυρακια, πρωτα μπλουζακια για τις βολες, μετα αστειες ανακοινωσεις... συντομα που θα δικαιωθει και ο Βασιλοπουλος, να βγαλουν ανακοινωση για το ΦΠΑ που βαζει η καντινα στο ΟΑΚΑ...

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
ναι το wooz.gr σοβαρο site... απο τα υπολοιπα που ασχολουνται περισσοτερο υποτιθεται, ουτε κουβεντα... ναι μολις οι αυγουλοματηδες χασανε την δικη απο τον παπαλουκα (πιο πριν ειχαν χασει και του ματσιγιαουσκας) θυμηθηκαν τα δικα μας συμβολαια... γελαει ο κοσμος γαυρακια, πρωτα μπλουζακια για τις βολες, μετα αστειες ανακοινωσεις... συντομα που θα δικαιωθει και ο Βασιλοπουλος, να βγαλουν ανακοινωση για το ΦΠΑ που βαζει η καντινα στο ΟΑΚΑ...

Β Λ Α Κ Α      εξαφανισου  και  πηγαινε   στο  λαγουμι  σου  Α Μ Ε Σ Ω Σ ........

:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
αυτο που μαρεσει σε εσενα οτι κρατας τις συζητησεις παντα σε ενα επιπεδο

Διαβασε  τι  μαλακιες  γραφει  και  πες  μου  τι  επιπεδο  να  κρατησω.............

Ειλικρινα  απαντησε  μου  τη  γνωμη  σου  για  αυτα  που  λεει..........

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Διαβασε  τι  μαλακιες  γραφει  και  πες   μου  τι  επιπεδο  να  κρατησω.............

Ειλικρινα  απαντησε  μου  τη  γνωμη  σου  για  αυτα  που  λεει..........

αυτο θελει ο συγκεκριμενος
οταν μπαινει καποιος για να προκαλει
απατωντας τους δινεις αξια
μην ασχολεισαι και δεν θα ξαναμιλησει
ακου τον παππου

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
αυτο θελει ο συγκεκριμενος
οταν μπαινει καποιος για να προκαλει
απατωντας τους δινεις αξια
μην ασχολεισαι και δεν θα ξαναμιλησει
ακου τον παππου

Καθετε  και  ασχολειται  με  το  φπα  του  οακα  :jerking: :jerking: :jerking:

και  με  τα  λεφτα  που  θα  παρει  ο  παπαλουκας  :jerking: :jerking: :jerking:

απο  τους  αγγελοπουλους  και  δεν  κοιταει  τη  δικη  του  κατασταση  ....και

την  ομαδικη  που ειναι  για  γελια  :2funny: :2funny: :2funny:  και  ισως

την  προσωπικη  που  χρειαζεται  γιατρο.......... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
ναι το wooz.gr σοβαρο site, απο τα υπολοιπα που ασχολουνται περισσοτερο υποτιθεται, ουτε κουβεντα
Δεν το παρακολουθώ συστηματικά. οπότε δεν έχω και άποψη για την αντικειμενικότητά του. Αλλά δεν γράφει και τίποτα δικό του. Παραθέτει την απάντηση της ΚΑΕ. Επ΄αυτού έχεις να πείς τίποτα ή άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ?

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εγω στο δικο μας thread εχω βαρεθει να βλεπω να ποσταρετε περισσοτερο εσεις, απο τους παναθηναικους... το εστειλα πιο πολυ για να δειξω πως σας μεταχειριζονται τα ΜΜΕ οχι μονο στη μπαλα (αυτος ο χελακης στην sporday εχει περασει κατα πολυ γαυρο και πρωταθλητη στο γλυψιμο) αλλα και γενικοτερα... δηλαδη αν εσας σας φαινεται λογικο, 2 μηνες μετα το τελος της χρονιας οι αγγελοπουλοι ξαφνικα να θυμουνται τα συμβολαια, οκ... τσαμπα η συζητηση

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
εγω στο δικο μας thread εχω βαρεθει να βλεπω να ποσταρετε περισσοτερο εσεις, απο τους παναθηναικους... το εστειλα πιο πολυ για να δειξω πως σας μεταχειριζονται τα ΜΜΕ οχι μονο στη μπαλα (αυτος ο χελακης στην sporday εχει περασει κατα πολυ γαυρο και πρωταθλητη στο γλυψιμο) αλλα και γενικοτερα... δηλαδη αν εσας σας φαινεται λογικο, 2 μηνες μετα το τελος της χρονιας οι αγγελοπουλοι ξαφνικα να θυμουνται τα συμβολαια, οκ... τσαμπα η συζητηση

Τυπε  σε  γουσταρω  παροτι  εισαι  Β Λ Α Κ Α Σ  ,  Α Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ο Σ , και  φυσικα  βαζελος

δεν  τα  παρατας........ :2funny: :2funny: :2funny:.....συνεχισε  το  με  διασκεδαζεις  .....

εχω  αρκετο  χρονο  να  ασχοληθω  μαζι  σου.........πες  και  αλλα  ....... :2funny: :2funny:

εσαι  θειο  δωρο  μεσα  στη  καψα  του  καλοκαιριου............. :2funny: :2funny: :2funny:

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ εισαι και φαινεσαι... Ευαγκελισμος, ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, Καραισκακι, εχουν ανεβει κατα καιρους σε πανο στα γηπεδα σας και δεν βρεθηκε ενας μορφωμενος να αντιδρασει... ξεχασα και το "official stor"...  :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Τυπε  σε  γουσταρω  παροτι  εισαι  Β Λ Α Κ Α Σ  ,  Α Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ο Σ , και  φυσικα  βαζελος

δεν  τα  παρατας........ :2funny: :2funny: :2funny:.....συνεχισε  το  με  διασκεδαζεις  .....

εχω  αρκετο  χρονο  να  ασχοληθω  μαζι  σου.........πες  και  αλλα  ....... :2funny: :2funny:

εσαι  θειο  δωρο  μεσα  στη  καψα  του  καλοκαιριου............. :2funny: :2funny: :2funny:

ενω εσυ κανει χιλιομετρα μακρυα μπαμ οτι εισαι μορφωμενος και καλλιεργημενος....

στοκε..

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ εισαι και φαινεσαι... Ευαγκελισμος, ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, Καραισκακι, εχουν ανεβει κατα καιρους σε πανο στα γηπεδα σας και δεν βρεθηκε ενας μορφωμενος να αντιδρασει... ξεχασα και το "official stor"...  :2funny:

Τελικα  οταν  σε  λεω  Β Λ Α Κ Α  εχω δικιο........τι  σχεση  εχουν  τα  πανο  στο καραισκακη

με  εμενα  προσωπικα........ :jerking: :jerking:οσο  για  τον  αλλο  το  φλουφλη  .....συγνωμη 

φουφουτο  θελω  να  πω  .....μωρη  λεκανατζου  σφουγγαρισες  τους  διαδρομους  στη  λεωφορο  ;

Εχει  ματς την  κυριακη  και ο  τουιτης  τα  θελει  ολα  στην  εντελεια........ :2funny: :2funny:

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλα πρεπει να εισαι πολυ μαγκας που βριζεις πισω απο μια οθονη... εγω δεν εβρισα κανεναν σας, στον μπαρτζωκα, στα αρδακια, και στους αγγελοπουλους αναφερθηκα κυριως, κυριε καθηγητα πανεπιστημιου...

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
καλα πρεπει να εισαι πολυ μαγκας που βριζεις πισω απο μια οθονη... εγω δεν εβρισα κανεναν, στον μπαρτζωκα και στους αγγελοπουλους αναφερθηκα κυριως, κυριε καθηγητα πανεπιστημιου...

Οταν  αναφερεσαι  ειρωνικα  και  υποτιμιτικα  για  καποιον  ειναι  χειροτερα  και απο  να  τον 

αποκαλεις  βλακα.......επομενως ,  εγω  οταν  σε  αποκαλω  βλακα  σου  κανω  μεγαλη  τιμη.....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγώ επαναλαμβάνω όσο και να μην του αρέσει του Χρηστίδη ή οποιουδήποτε άλλου.
Πλάνο μηδέν.

φτάσαμε στο τέλος της προετοιμασίας και ανακαλύπτουμε πως μας λείπουνε παίκτες τη στιγμή που υποτίθεται πως πήραμε και παίκτες για αυτή τη δουλειά.
λέμε πως δεν έχουμε οργανωτή...αλλά δεν παίζουμε με οργανωτή και όταν παίζουμε, το Ντεβιτσέντι δεν τον βάζουμε στη θέση του.
τότε τι τον πήραμε;;;;;;;;

και μην πει κανείς πως τον πήρε ο Μαρινάκης...από το Γενάρη ο Μίτσελ αποφασίζει...

ε, ρε μπαγλαμά που σβερκώσαμε γμτ....

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
εγώ επαναλαμβάνω όσο και να μην του αρέσει του Χρηστίδη ή οποιουδήποτε άλλου.
Πλάνο μηδέν.

φτάσαμε στο τέλος της προετοιμασίας και ανακαλύπτουμε πως μας λείπουνε παίκτες τη στιγμή που υποτίθεται πως πήραμε και παίκτες για αυτή τη δουλειά.
λέμε πως δεν έχουμε οργανωτή...αλλά δεν παίζουμε με οργανωτή και όταν παίζουμε, το Ντεβιτσέντι δεν τον βάζουμε στη θέση του.
τότε τι τον πήραμε;;;;;;;;

και μην πει κανείς πως τον πήρε ο Μαρινάκης...από το Γενάρη ο Μίτσελ αποφασίζει...

ε, ρε μπαγλαμά που σβερκώσαμε γμτ....

Εγω  εχω  δηλωσει  οτι δε  θα  αναφερθω  ξανα  σε  αυτο  το  θεμα.........σε  παρακαλω  κανε  και  συ  το  ιδιο  και  οπλισου  με  οση  υπομονη  εχεις..........το  μελλον  ειναι  πολυ  κοντα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εγω  εχω  δηλωσει  οτι δε  θα  αναφερθω  ξανα  σε  αυτο  το  θεμα.........σε  παρακαλω  κανε  και  συ  το  ιδιο  και  οπλισου  με  οση  υπομονη  εχεις..........το  μελλον  ειναι  πολυ  κοντα.
δεν γίνεται.
εγώ κάτι που είναι εξώφθαλμο το λέω.
Και δεν με νοιάζει και να κάνει πορεία ο Ισπανός λόγω κωλοφαρδίας όπως και ο Ζαρντίμ κόντεψε να κάνει.

Με τον Βαλβίδα έβλεπες στο γήπεδο πλάνο, έβλεπες σχέδιο. Μπορεί να μην σου άρεσε, αλλά έβλεπες πως ο άνθρωπος είχε στο μυαλό του εικόνα του πώς θέλει να είναι η ομάδα.
Ο Μίτσελ την έχει δει Μουρίνιο στις μεταγραφες αλλά από πλάνο...αεροπλάνο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom