Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
εγώ πάντως έχω να πω πως από το Γενάρη έλεγα πως ο Μίτσες είναι τρόμπας ΠΡΙΝ καν έρθει.ξερεις οτι δεν σε θεωρω βλακα ...εισαι γαυρος 110%...δεν ειπα τετοια πραγματα...διαφωνω στα περισσοτερα αλλα θα μεινω στην τελευταια παραγραφο...δεν ειναι θεμα αν εισαι σωστος η λαθος...δεν υπαρχει σωστο η λαθος...υπαρχει νωρις για να κρινουμε...μπορει να εχεις δικιο απλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥς...οταν θα ειναι η ωρα μετα απο ασφαλη συμπερασματα θα γινουν και οι αποκεφαλισμοι ΑΝ χρειαζονται...
εδειξες μετα το χτεσινο ματς μια εμμονη στο ''συνοθυλευμα''
αυτη ηταν η δικη μου ενσταση...το δεν θαμπωνω ειναι διαφορετικο απο το συνοθυλευμα...ειμαι σιγουρος οτι ξερεις την ερμηνεια των δυο αυτων εννοιων και σιγουρα μεσα σου θα συμφωνεις...
τα υπολοιπα για το αν εισαι γαυρος κλπ δεν τα συζηταω και κανεις ποτε δεν ειπε κατι αλλο....
κανε λιγη υπομονη ....λιγη γαμημενη υπομονη...και μετα στον λογο μου θα παμε μαζι να τον πακεταρουμε και να τον επιβιβασουμε σε ενα τζαμπο της ιμπιρια
ουτε με την αντερλεχτ ουτε χτες ειμασταν συνοθυλευμα...
δυστυχώς, όταν εσύ περιμένεις να βγάλεις συμπεράσματα, θα έχεις δει ένα χρόνο μπάλα που θα πονάνε τα μάτια σου στο μεταξύ.
ο άνθρωπος δεν κάνει.
και πλάνο μηδέν....φτάσαμε να αρχίζουμε πρωτάθλημα και να μην έχουμε πάρει σοβαρό αμυντικό χαφ και οργανωτή.