Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μην μασατε ρε μαλακες,θα λυθουν τα ποδια και θα παιξετε μπαλαρα τον χειμωνα.
Με τα πιο δυνατα ντερμπυ να ειναι με την καλλονη,τον ατρομητο και τον αστερα,ειναι σιγουρο οτι θα βελτιωθειτε.
και εσυ παιζεις φιλικα με νεα ιωνια και κορωπι και στα επισημα με παναυπλιακο και μυκονο

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.176
Πόντοι
5.006
μην μασατε ρε μαλακες,θα λυθουν τα ποδια και θα παιξετε μπαλαρα τον χειμωνα.
Με τα πιο δυνατα ντερμπυ να ειναι με την καλλονη,τον ατρομητο και τον αστερα,ειναι σιγουρο οτι θα βελτιωθειτε.
μανταλε τι εγινε πωσ παει τον πηρατε τον κουρμπελη? :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
η εικονα του αγωνα

232566-ghpedo.jpg

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μου ειπαν οτι ειπε οχι ο ολυμπιακος σε προταση της μπεσικτας για τον χολεμπας

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
2-0 θυμιζει παλιες εποχες εκτος εδρας στο τσουλου....μας το κολλησε ο ποστιγκα

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.176
Πόντοι
5.006
2-0 θυμιζει παλιες εποχες εκτος εδρας στο τσουλου....μας το κολλησε ο ποστιγκα
χασαμε ωραιεσ ευκαιριεσ το φεραμε στα ισια με τα το 25 και φαγαμε τη φασολαδα απο το πουθενα

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
δεν θέλω να γκρινιάξω για τους παίχτες τόσα μπορούν τόσα κάνουν
για τον Ισπανό τουρίστα θέλω να πω
ξέρεις με τη ομάδα παίζεις ξέρεις ότι έχει κοντούς και γρήγορους χαφ και επιθετικούς και τη βάζεις στην άμυνα 3 στειλιάρια που για να στρίψουν πρέπει να κανεις αίτηση στο δημόσιο ήμαρτον ρε πούστη μου αν κάνει τέτοια λάθη στα φιλικά τη θα κάνει στο τσού λού

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ξέρεις με τη ομάδα παίζεις ξέρεις ότι έχει κοντούς και γρήγορους χαφ και επιθετικούς και τη βάζεις στην άμυνα 3 στειλιάρια που για να στρίψουν πρέπει να κανεις αίτηση στο δημόσιο ήμαρτον ρε πούστη μου αν κάνει τέτοια λάθη στα φιλικά τη θα κάνει στο τσού λού
http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/article2106757.ece/BINARY/w460/mi117.jpg[/img[/URL]]

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Ενταξει....την μαθαινει την ομαδα ακομα.....ουτε 10 μηνες δεν ειναι.

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Οι παικτες μπορουν να κανουν πολλα περισοτερα αλλα αν ο δασκαλος ειναι ανυπαρκτος....Οταν μπαινουν οι τεχνιτες δειχνει κατι η ομαδα οταν πρεπει να δειξει ο προπονητης πανε κατα διαολου. Με τετοια αμυνα ουτε οι 7αρες στο τσαμπιονς λιγκ

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Για  αλλη  μια  φορα πονεσανε  τα  ματια  μας  και  η  καρδια  μας με αυτο  που  ειδαμε.....

Με  αυτον  προπονητη  δεν  παμε πουθενα..............

Αμυνα  χωνι......κεντρο  ανυπαρκτο.......το μονο  παρηγορο  οτι  και  οι  δυο  τερματοφυλακες 

ειναι  σε  καλη  κατασταση.........

Αυτο  το  συνοθυλευμα  δεν  ειναι  Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ.....  senior  ........

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.176
Πόντοι
5.006
Για  αλλη  μια  φορα πονεσανε  τα  ματια  μας  και  η  καρδια  μας με αυτο  που  ειδαμε.....

Με  αυτον  προπονητη  δεν  παμε πουθενα..............

Αμυνα  χωνι......κεντρο  ανυπαρκτο.......το μονο  παρηγορο  οτι  και  οι  δυο  τερματοφυλακες 

ειναι  σε  καλη  κατασταση.........

Αυτο  το  συνοθυλευμα  δεν  ειναι  Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ.....  senior  ........
εχετε πλακα εσεισ ρε ολυμπιακοι τι να πω δε ξερω? ειναι και βαρετο τα ιδια και τα ιδια! που το ειδεσ εσυ το συνοθυλευμα?αλλα παιχνιδι εβλεπεσ ..

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
εχετε πλακα εσεισ ρε ολυμπιακοι τι να πω δε ξερω? ειναι και βαρετο τα ιδια και τα ιδια! που το ειδεσ εσυ το συνοθυλευμα?αλλα παιχνιδι εβλεπεσ ..

Kανε  μου  μια  μικρη  αναλυση  του  παιχνιδιου και  πες  μου  εσυ  τι  ειδες.......γιατι  εκει  που πηγα  να  το  δω  ολη  η καφετερια  βαραγε  το  κεφαλι  της  στον  τοιχο  με αυτα  που  εβλεπε  για  αλλη  μια  φορα............

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.176
Πόντοι
5.006
Kανε  μου  μια  μικρη  αναλυση  του  παιχνιδιου και  πες  μου  εσυ  τι  ειδες.......γιατι  εκει  που πηγα  να  το   δω  ολη  η καφετερια  βαραγε  το  κεφαλι  της  στον  τοιχο  με αυτα  που  εβλεπε  για  αλλη  μια  φορα............
καλωσ ρε φιλε συνοθυλευμα λεγεται μια ομαδα οταν δεν μπορει να αλλαξει την μπαλλα μια φορα μεταξυ τουσ οταν δεν μπορεισ να κανεισ μια ευκαιρια και οταν γενικοσ εισαι και στα 90 λεπτα θεατησ!εσυ που τα ειδεσ αυτα με 1 γκολ ενα αλλο που δε μετρησε μικρη σαμασια και 4 η 5 ευκαιριεσ για γκολ πολυ καλεσ!ολα αρνητικα δηλαδη τα ειδεσ και κατι θετικο?οσο για την αναλυση που μου λεσ να κανω δεν θα βγει τιποτα γιατι εχεισ αλλη γνωμη εσυ!το βασικο ειναι να στρωσει η ομαδα που δειχνει πωσ στρωνει οταν θα παιξει η σωστη αμυνα και οχι αν θα κανω εγω αναλυση η εσυ του αγωνα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom