You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ηρεμησε...ο εξυπνος παραδεχεται το λαθος του ο πονηρος δικαιολογειται ο βλακας επιμενει...δεν σε εχω για την τελευταια περιπτωση ;)Για αλλη μια φορα πονεσανε τα ματια μας και η καρδια μας με αυτο που ειδαμε.....
Με αυτον προπονητη δεν παμε πουθενα..............
Αμυνα χωνι......κεντρο ανυπαρκτο.......το μονο παρηγορο οτι και οι δυο τερματοφυλακες
ειναι σε καλη κατασταση.........
Αυτο το συνοθυλευμα δεν ειναι Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ..... senior ........
παμε λοιπον ηρεμα...μιλαε για συνοθυλευμα...γελανε και οι πετρες...βγηκα και ειπα με λιβερπουλ οτι εκλαιγα απο στεναχωρια...χτες η ομαδα ηταν σαφως βελτιωμενη ,σαφως κυκλοφορησε μπαλλα σαφως πηρε ισοπαλια απο μια πολυ πιο ετοιμη ομαδατην τριτη ομαδα κατα τεκμηριο της ισπανιας (μετα τις ''εκτος συναγωνισμου΄΄μπαρτσα και ρεαλ) ,δεν απεφυγε μεν δυο ατομικα λαθη που ομως δεν μπορουν να χαλασουν μια εικονα και σιγουρα δεν προκειται για ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ...ηταν με την λιβερπουλ συνοθυλευμα ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΟΙ το ειδαμε ολοι αλλα χτες ΔΕΝ ΗΤΑΝ...
ξαναλεω...
ο εξυπνος παραδεχεται ο πονηρος δικαιολογειται ο βλακας επιμενει...διαλεγεις και παιρνεις ;)
δεν λεω οτι δεν θελουμε βελτιωση...αλλα λαβε υποψι σου οτι ακομα η ομαδα μονταρεται ,δεν εχει ολοκληρωθει το ροστερ και υπηρξες ακρως ανταγωνιστικος και πηρες ισοπαλια απο μια ετοιμη την τριτη ισπανικη ομαδα που προερχοταν απο νικες με ιντερ και εβερτον την οποια ιντερ φιλοδωρησε και με 4 γκολ...
σου ξαναλεω λοιπον ηρεμησε ,κανεις δεν προκειται να σου ζητησει εξηγησεις και απολαυσε το χτισιμο μιας ομαδας που τηρουμενων χρονικων και οικονομικων συγκυριων θα ειναι οτι καλυτερο εχεις δει τα τελευταια χρονια...
ασε τα συνοθυλευματα και τους υπεργαυρισμους ,ασε τις προσπαθεις να φανεις πιο βασιλικος και απο τον ιδιο τον βασιλια και υποστηριξε την ομαδα σου...
αν κανει η δεν κανει ο μιτσελ η ο ενας η ο αλλος ειναι αλλουνου δουλεια να το κρινει και αναλογα να πραξει...
εσυ υποστηριζε και απολαμβανε...
αυτα...
με βαλενθια επαιζες σε δυνατη εδρα οπως το μεσταγια με ΟΜΑΔΑΡΑ απεναντι σου ...γυρισες ματς απο 2-0 σε 2-2 ...
αν και εχουμε πει τα φιλικα ειναι για να κρινουν αλλοι και οχι εμεις ας πουμε οτι τα μηνυματα ειναι ακρως ενθαρρυντικα...
υπομονη και αρχες οκτωβρη θα ειμαστε εδω (ας ειμαστε καλα) να δουμε ποσα απιδια εχει τσακω ο σακος ;)
καλη συνεχεια...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
αστονε...μην τον κοντραρεις τωρα δεν εχει νοημα...με την αντερλεχτ που πηγεσ δεν σου αρεσε παλι? παλι χαλια?
του εγραψα ενα ποστ θεωρω οτι με σεβεται ,πιστευω θα το διαβασει ,θα ηρεμησει και θα ξεφυγει απο αυτη τη μαλακια που εδω και καμποσο καιρο του εχει σφηνωθει στον εγκεφαλο...
γαυρος ειναι...ξερει πως θα ξηγηθει ;)
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
δεν το βαζω για αυτα που λεει ο ηρακλης...το βαζω για να διαβασετε ενα σχολιο ενος μαλακα τυπου μαστερ φουφουτου κλπ κλπ ...
www.gazzetta.gr/football/article/532170/sentonatos-thrylos]http://www.gazzetta.gr/football/article/532170/sentonatos-thrylos[/url]
και το σχολιο...απολαυστε το...ο τυπος ειμαι σιγουρος οτι το πιστευει ,ειμαι σιγουρος οτι ψηφιζει και επισης ειμαι ακομα πιο σιγουρος οτι διαμαρτυρεται για τα μνημονια
Giannis24
12:46 | 11-08-2013
Μονο οταν υπαρχει ηττα του διορισμενου υπαρχουν τοσες αναφορες σε γκολ που δεν μετρησαν......που παντα ειναι οριακα αμφισβητουμενα υπερ του γαυρου!!!
ακουω σχολια
ο τυπος εννει οτι οταν αδικειται ο γαυρος χαλαει ο κοσμος στο βαζελετα ενω σε εντιθετη περιπτωση χαλαρα...
οταν τογραψε ηταν σημερα δηλαδη την επομενη του αγωνα και ηταν περιπου το 30 ο σχολιο
καντε τον κοπο ποσα σχολια και τι ελεγαν μετα τον τελικο του κυπελλου...
και ξαναλεω ...σιγουρα το πιστευει και σιγουρα ψηφιζει
και κατι μου λεει οτι λογω αι κιου μαλλον για χρυσαυγουλο τον κοβω
www.gazzetta.gr/football/article/532170/sentonatos-thrylos]http://www.gazzetta.gr/football/article/532170/sentonatos-thrylos[/url]
και το σχολιο...απολαυστε το...ο τυπος ειμαι σιγουρος οτι το πιστευει ,ειμαι σιγουρος οτι ψηφιζει και επισης ειμαι ακομα πιο σιγουρος οτι διαμαρτυρεται για τα μνημονια
Giannis24
12:46 | 11-08-2013
Μονο οταν υπαρχει ηττα του διορισμενου υπαρχουν τοσες αναφορες σε γκολ που δεν μετρησαν......που παντα ειναι οριακα αμφισβητουμενα υπερ του γαυρου!!!
ακουω σχολια
ο τυπος εννει οτι οταν αδικειται ο γαυρος χαλαει ο κοσμος στο βαζελετα ενω σε εντιθετη περιπτωση χαλαρα...
οταν τογραψε ηταν σημερα δηλαδη την επομενη του αγωνα και ηταν περιπου το 30 ο σχολιο
καντε τον κοπο ποσα σχολια και τι ελεγαν μετα τον τελικο του κυπελλου...
και ξαναλεω ...σιγουρα το πιστευει και σιγουρα ψηφιζει
και κατι μου λεει οτι λογω αι κιου μαλλον για χρυσαυγουλο τον κοβω
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.176
- Πόντοι
- 5.006
δεν κοντραρο κανενα ολυμπιακοι ημαστε ολοι και αγαπαμε την ομαδα! αλλα δεν μπορω να ακουω για συνοθηλευματα και τα σχετικα..αστονε...μην τον κοντραρεις τωρα δεν εχει νοημα...
του εγραψα ενα ποστ θεωρω οτι με σεβεται ,πιστευω θα το διαβασει ,θα ηρεμησει και θα ξεφυγει απο αυτη τη μαλακια που εδω και καμποσο καιρο του εχει σφηνωθει στον εγκεφαλο...
γαυρος ειναι...ξερει πως θα ξηγηθει ;)
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ναι ρε υτο εννοω...δεν το ειπα με κακη εννοια...οσο τον πιεζεις να παραδεχτει οτι χτες δεν ηταν συνοθυλευμα αυτος δεν θα το κανει...αντιθετως θα επιμενει γιατι αλλοιως αν ΔΕΝ ΗΤΑΝ συνοθυλευμα χτες (αν το παραδεχοταν) θα επρεπε και να ανασκευασει και την γνωμη για τον μιτσελ και την ιμπερια...και φοβαται οτι θα του ποσταρει κανενας μετα κανεναν μελισσανιδη (ιωαννη)δεν κοντραρο κανενα ολυμπιακοι ημαστε ολοι και αγαπαμε την ομαδα! αλλα δεν μπορω να ακουω για συνοθηλευματα και τα σχετικα..
γιαυτο σου λεω...αστον και οταν ηρεμησει θα ειναι ο παλιος καλος ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ που ολοι αγαπαμε...
του μπηκε αυτη η μαλακια στο μυαλο θα φυγει μονη της...
η ομαδα δειχνει οτι τα φιλικα του ιουλιου ηταν μια μαγικη εικονα...
απλα οπως τοτε φωναζα ηρεμια και μην βιαζομαστε γιατι δεν ειναι ωρα για κρισεις καποιοι βιαζοντουσαν να βγαλουν αχρηστο τον ενα αχρηστο τον αλλο κλπ κλπ...
και δωστου γλεντια οι αλλοθρησκοι που παραδοξως δεν ειδα κανενα απο χτες να μπει και να πει για ''μπαρτσα της ελλαδας'' και ρεστα...
ουτε ακομα μπορει να κριθει η ο μαδα...ουτε με την καλλονη....
εγω θα αρχισω να βγαζω συμπερασματα το νωριτερο σε εναμισυ με δυο μηνες...
τοτε ναι θα μπορω να μιλησω με σιγουρια και να κρινω...οποιος το κανει τωρα παιζει μονα ζυγα ;)
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
www.gazzetta.gr/football/article/532205/treis-gia-kati-parapano]http://www.gazzetta.gr/football/article/532205/treis-gia-kati-parapano[/url]
''Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός χθες στη Βαλένθια εμφανίστηκε βελτιωμένος-πολύ επιθετικά λίγο αμυντικά-σε σχέση με το προ εβδομάδας φιλικό του στο Λίβερπουλ. Κι αυτό σε συνδυασμό με την καλή παρουσία στο ενδιάμεσο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, με την Άντερλεχτ, είναι καλό μήνυμα.''
δυο κουβεντες ολο το νοημα ...δεν χρειαζεται καν να διαβασεις τα υπολοιπα...μπαμ μπαμ...τα υπολοιπα λεπτομερειες...η ουσια ειναι αυτη...δυο λεξουλες ολες κι'ολες
κωσταρας δυναμη!!!
''Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός χθες στη Βαλένθια εμφανίστηκε βελτιωμένος-πολύ επιθετικά λίγο αμυντικά-σε σχέση με το προ εβδομάδας φιλικό του στο Λίβερπουλ. Κι αυτό σε συνδυασμό με την καλή παρουσία στο ενδιάμεσο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, με την Άντερλεχτ, είναι καλό μήνυμα.''
δυο κουβεντες ολο το νοημα ...δεν χρειαζεται καν να διαβασεις τα υπολοιπα...μπαμ μπαμ...τα υπολοιπα λεπτομερειες...η ουσια ειναι αυτη...δυο λεξουλες ολες κι'ολες
κωσταρας δυναμη!!!
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
Tελικα μπορει να ειμαι βλακας και να εχω εμμονες...........αλλα οπως καλα
εχεις καταλαβει αν και δε γνωριζομαστε σεβομαι τα γραφομενα σου..........
Αυτα που γραφω δεν τα ποσταρω για να μπαινει η καθε πλυστρα να μας
κανει πλακα , τα γραφω γιατι αυτα βλεπω οπως και πολυς κοσμος..........
Το προβλημα δεν ειναι οι παιχτες ,το προβλημα ειναι ο senior...............
Ειναι 8 μηνες και δεν εχουμε δει ΤΙΠΟΤΑ.......η ομαδα ειναι ισως
χειροτερη και απο την ομαδα του Ζαρντιμ......Τρωει τα γκολ σα
στραγαλια..........δεν εχει αμυντικο χαφ ,δεν εχει αναπτυξη και απο
αμυνα...................ΑΣΤΑ.....Με την αντερλεχτ επαιξε το καλυτερο
παιχνιδι ισως γιατι οπως γραφτηκε του μιλησε ο Βρεντζος αλλα
μονο ενα παιχνιδι και μετα παλι τα ιδια........Αν η ομαδα ειναι
οπως τωρα και για μενα δε θα εχει σημαντικη βελτιωση στο
ΤΣΟΥΛΟΥ τι θα γινει ;
Εγω παντως σταματαω εδω...........δεν ξαναγραφω παλι τιποτα
και απλως θα περιμενω να δω.............αν ειμαι λαθος τελικα σε
αυτα που λεω δε θα μου αξιζει να ειμαι ΓΑΥΡΟΣ..............
Εγω δε θελω να ειμαι μιζερος και κλαψομουνης σαν
τους αλλους.................
ΤΣΟΥΛΟΥ τι θα γινει ;
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ξερεις οτι δεν σε θεωρω βλακα ...εισαι γαυρος 110%...δεν ειπα τετοια πραγματα...διαφωνω στα περισσοτερα αλλα θα μεινω στην τελευταια παραγραφο...δεν ειναι θεμα αν εισαι σωστος η λαθος...δεν υπαρχει σωστο η λαθος...υπαρχει νωρις για να κρινουμε...μπορει να εχεις δικιο απλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥς...οταν θα ειναι η ωρα μετα απο ασφαλη συμπερασματα θα γινουν και οι αποκεφαλισμοι ΑΝ χρειαζονται...Tελικα μπορει να ειμαι βλακας και να εχω εμμονες...........αλλα οπως καλα
ΤΣΟΥΛΟΥ τι θα γινει ;
εδειξες μετα το χτεσινο ματς μια εμμονη στο ''συνοθυλευμα''
αυτη ηταν η δικη μου ενσταση...το δεν θαμπωνω ειναι διαφορετικο απο το συνοθυλευμα...ειμαι σιγουρος οτι ξερεις την ερμηνεια των δυο αυτων εννοιων και σιγουρα μεσα σου θα συμφωνεις...
τα υπολοιπα για το αν εισαι γαυρος κλπ δεν τα συζηταω και κανεις ποτε δεν ειπε κατι αλλο....
κανε λιγη υπομονη ....λιγη γαμημενη υπομονη...και μετα στον λογο μου θα παμε μαζι να τον πακεταρουμε και να τον επιβιβασουμε σε ενα τζαμπο της ιμπιρια
ουτε με την αντερλεχτ ουτε χτες ειμασταν συνοθυλευμα...
RED AND WHITE
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Για να ηρεμησουμε λιγο.Υπομονη λιγο παραπανω φετος.Ειναι πολλοι νεοι και αγνωστοι μεταξυ τους φετος στην ομαδα.Ουτε ο ενας την φατσα του αλλου δεν εχει συνηθισει.Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι ο φιλος Χρηστιδης θα βγει λαθος.Απλα μπορει τα πραγματα να αλλαξουν σχετικα γρηγορα προς το καλυτερο.Μην τρελαθουμε κιολας πριν την ωρα μας!!!
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.176
- Πόντοι
- 5.006
αυτο ακριβωσ φιλε οπωσ το ειπεσ!Για να ηρεμησουμε λιγο.Υπομονη λιγο παραπανω φετος.Ειναι πολλοι νεοι και αγνωστοι μεταξυ τους φετος στην ομαδα.Ουτε ο ενας την φατσα του αλλου δεν εχει συνηθισει.Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι ο φιλος Χρηστιδης θα βγει λαθος.Απλα μπορει τα πραγματα να αλλαξουν σχετικα γρηγορα προς το καλυτερο.Μην τρελαθουμε κιολας πριν την ωρα μας!!!
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
ΤΟ ΑΣΕΑΔ κράτησε στους -2 βαθμούς τον Ολυμπιακό
Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού, για τη διακοπή του 3ου τελικού του περσινού Πρωταθλήματος μπάσκετ και έτσι οι Πειραιώτες θα αρχίσουν το νέο πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.
Οι Πρωταθλητές Ευρώπης προσδοκούσαν να μειωθεί ή να «εξαφανιστεί» η ποινή της αφαίρεσης βαθμών, αφού με αυτό το δεδομένο είναι πολύ δύσκολο να εξασφαλίσουν την πρωτιά στη κανονική περίοδο.
Η ποινή που είχε επιβληθεί στους Πειραιώτες και η οποία φυσικά θα ισχύσει, μετά την απόρριψη της έφεσης ήταν η εξής: «Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ:
α) για επεισόδια εντός γηπέδου αλλά εκτός αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια του αγώνα ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών (κεκλεισμένων των θυρών) και πρόστιμο 4.400,00€
β) για ρίψη αντικειμένων επικίνδυνων για τη σωματική ακεραιότητα παικτών, διαιτητών, παραγόντων κ.λ.π. ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας (κεκλεισμένων των θυρών) και πρόστιμο 10.000,00€
γ) για το υβριστικό σύνθημα κατά φυσικού προσώπου με έγγραφη προειδοποίηση, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00€
δ) για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα που δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 1.000,00€
ε) για οριστική διακοπή αγώνα εξαιτίας επεισοδίων που καθιστούσαν αδύνατη τη διεξαγωγή του, ποινή αφαίρεσης δύο βαθμών (2) από το βαθμολογικό πίνακα του οικείου Πρωταθλήματος και πρόστιμο 11.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 12-6-2013».
Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού, για τη διακοπή του 3ου τελικού του περσινού Πρωταθλήματος μπάσκετ και έτσι οι Πειραιώτες θα αρχίσουν το νέο πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.
Οι Πρωταθλητές Ευρώπης προσδοκούσαν να μειωθεί ή να «εξαφανιστεί» η ποινή της αφαίρεσης βαθμών, αφού με αυτό το δεδομένο είναι πολύ δύσκολο να εξασφαλίσουν την πρωτιά στη κανονική περίοδο.
Η ποινή που είχε επιβληθεί στους Πειραιώτες και η οποία φυσικά θα ισχύσει, μετά την απόρριψη της έφεσης ήταν η εξής: «Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ:
α) για επεισόδια εντός γηπέδου αλλά εκτός αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια του αγώνα ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών (κεκλεισμένων των θυρών) και πρόστιμο 4.400,00€
β) για ρίψη αντικειμένων επικίνδυνων για τη σωματική ακεραιότητα παικτών, διαιτητών, παραγόντων κ.λ.π. ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας (κεκλεισμένων των θυρών) και πρόστιμο 10.000,00€
γ) για το υβριστικό σύνθημα κατά φυσικού προσώπου με έγγραφη προειδοποίηση, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00€
δ) για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα που δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 1.000,00€
ε) για οριστική διακοπή αγώνα εξαιτίας επεισοδίων που καθιστούσαν αδύνατη τη διεξαγωγή του, ποινή αφαίρεσης δύο βαθμών (2) από το βαθμολογικό πίνακα του οικείου Πρωταθλήματος και πρόστιμο 11.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 12-6-2013».
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
μπορει αυτο να ιν ετο προβλημα.....εχουμε καιρο που δεν εχουμε πλανο,,,,Για να ηρεμησουμε λιγο.Υπομονη λιγο παραπανω φετος.[size=ε0pt]Ειναι πολλοι νεοι και αγνωστοι μεταξυ τους φετος στην ομαδα[/size].Ουτε ο ενας την φατσα του αλλου δεν εχει συνηθισει.Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι ο φιλος Χρηστιδης θα βγει λαθος.Απλα μπορει τα πραγματα να αλλαξουν σχετικα γρηγορα προς το καλυτερο.Μην τρελαθουμε κιολας πριν την ωρα μας!!!
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δηλώνει ότι προβληματίστηκε με τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού στα φιλικά αλλά πιστεύει η συνέχεια θα είναι καλύτερη για τους "ερυθρόλευκους".
Δηλώνει ότι η προετοιμασία στην Αυστρία ήταν ιδιαίτερα απαιτητική ενώ για την κατάσταση του τονίζει ότι δεν είναι 100% έτοιμος.
Για την κατάστασή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί την περασμένη σεζόν: "Η περασμένη χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για εμένα και προσπαθώ μέσα από τη δουλειά να φθάσω στο επιθυμητό επίπεδο για να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ. Εχω ακούσει κι εγώ πάρα πολλά. Οτι "δεν είναι έτοιμος", ότι "θα αργήσει". Εχουν έρθει στα αυτιά μου, τα έχω ακούσει κι εγώ.
Δεν θέλω να πω πολλά σε αυτούς. Δεν θέλω να μιλήσω με ποσοστό πόσο έτοιμος είμαι. Εγώ δουλεύω καθημερινά για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα. Δεν είμαι 100%, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να σταθώ, να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα.
Απλά νομίζω ότι ο χρόνος δουλεύει υπέρ μου εφόσον δεν έχω άλλον τραυματισμό και είμαι υγιής. Αυτό εύχομαι και στα άλλα παιδιά. Να έχουμε όλοι υγεία και νομίζω ότι με δουλειά και ταπεινότητα μπορούμε να φτάσουμε ψηλά και ομαδικά και ατομικά".
Για την κριτική που δέχθηκε η ομάδα για την εικόνα που παρουσίασε στα φιλικά προετοιμασίας: "Μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό είναι δύσκολο να χάνει. Παίξαμε κάποια φιλικά που ήμασταν πολύ κακοί. Μέτριοι προς κακοί, η δική μου άποψη. Παρουσιάσαμε κάποια προβλήματα και είναι λογικό όταν βρισκόμαστε σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο να υπάρχουν οι γκρίνιες και οι προβληματισμοί.
Προβληματισμός υπήρχε και από εμάς. Και για εμένα όχι τόσο για τα αποτελέσματα που είναι σημαντικά γι' αυτή την ομάδα και το ξέρω εγώ από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό, αλλά κυρίως γιατί δεν βγάλαμε κάποια στοιχεία που έπρεπε να έχουμε στο παιχνίδι μας. Εν συνεχεία πιστεύω ότι υπήρξε κάποια βελτίωση και ελπίζω η συνέχεια να είναι ακόμα καλύτερη για την ομάδα μας".
Για τη δουλειά που έγινε στην Αυστρία: "Ηταν μία πολύ δύσκολη προετοιμασία και το θετικό ήταν πως δεν υπήρξαν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών. Δουλεύουμε όλο αυτόν τον καιρό σκληρά, αλλά σίγουρα η ομάδα χρειάζεται δουλειά για να φτάσει στα επίπεδα που θέλει και ο κόσμος και εμείς, αλλά και γενικότερα όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού.
Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι ώστε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο με την έναρξη του πρωταθλήματος και εν συνεχεία η ομάδα να βγάλει και τους αυτοματισμούς και το καλό και θεαματικό ποδόσφαιρο που θέλουμε".
Για τον λόγο για τον οποίο οι Πειραιώτες επέλεξαν να δώσουν τόσο δυνατά φιλικά σε όλη την προετοιμασία: "Χρειάζεται να γίνονται τέτοια παιχνίδια. Μην ξεχνάμε ότι παίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσουμε ακόμα πιο ισχυρές ομάδες. Ο Ολυμπιακός όλα αυτά τα χρόνια με όποια ομάδα και αν παίζει κοιτάζει να βγάζει μία καλή εικόνα, να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και να κάνει τον κόσμο του χαρούμενο.
Επαναλαμβάνω ότι φαίνεται πως η ομάδα θέλει ακόμα δουλειά. Νομίζω, όμως, ότι σιγά-σιγά αρχίζουμε και βγάζουμε και αυτοματισμούς και κάποια πράγματα που δεν υπήρχαν στην αρχή"
Δηλώνει ότι η προετοιμασία στην Αυστρία ήταν ιδιαίτερα απαιτητική ενώ για την κατάσταση του τονίζει ότι δεν είναι 100% έτοιμος.
Για την κατάστασή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί την περασμένη σεζόν: "Η περασμένη χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για εμένα και προσπαθώ μέσα από τη δουλειά να φθάσω στο επιθυμητό επίπεδο για να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ. Εχω ακούσει κι εγώ πάρα πολλά. Οτι "δεν είναι έτοιμος", ότι "θα αργήσει". Εχουν έρθει στα αυτιά μου, τα έχω ακούσει κι εγώ.
Δεν θέλω να πω πολλά σε αυτούς. Δεν θέλω να μιλήσω με ποσοστό πόσο έτοιμος είμαι. Εγώ δουλεύω καθημερινά για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα. Δεν είμαι 100%, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να σταθώ, να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα.
Απλά νομίζω ότι ο χρόνος δουλεύει υπέρ μου εφόσον δεν έχω άλλον τραυματισμό και είμαι υγιής. Αυτό εύχομαι και στα άλλα παιδιά. Να έχουμε όλοι υγεία και νομίζω ότι με δουλειά και ταπεινότητα μπορούμε να φτάσουμε ψηλά και ομαδικά και ατομικά".
Για την κριτική που δέχθηκε η ομάδα για την εικόνα που παρουσίασε στα φιλικά προετοιμασίας: "Μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό είναι δύσκολο να χάνει. Παίξαμε κάποια φιλικά που ήμασταν πολύ κακοί. Μέτριοι προς κακοί, η δική μου άποψη. Παρουσιάσαμε κάποια προβλήματα και είναι λογικό όταν βρισκόμαστε σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο να υπάρχουν οι γκρίνιες και οι προβληματισμοί.
Προβληματισμός υπήρχε και από εμάς. Και για εμένα όχι τόσο για τα αποτελέσματα που είναι σημαντικά γι' αυτή την ομάδα και το ξέρω εγώ από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό, αλλά κυρίως γιατί δεν βγάλαμε κάποια στοιχεία που έπρεπε να έχουμε στο παιχνίδι μας. Εν συνεχεία πιστεύω ότι υπήρξε κάποια βελτίωση και ελπίζω η συνέχεια να είναι ακόμα καλύτερη για την ομάδα μας".
Για τη δουλειά που έγινε στην Αυστρία: "Ηταν μία πολύ δύσκολη προετοιμασία και το θετικό ήταν πως δεν υπήρξαν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών. Δουλεύουμε όλο αυτόν τον καιρό σκληρά, αλλά σίγουρα η ομάδα χρειάζεται δουλειά για να φτάσει στα επίπεδα που θέλει και ο κόσμος και εμείς, αλλά και γενικότερα όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού.
Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι ώστε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο με την έναρξη του πρωταθλήματος και εν συνεχεία η ομάδα να βγάλει και τους αυτοματισμούς και το καλό και θεαματικό ποδόσφαιρο που θέλουμε".
Για τον λόγο για τον οποίο οι Πειραιώτες επέλεξαν να δώσουν τόσο δυνατά φιλικά σε όλη την προετοιμασία: "Χρειάζεται να γίνονται τέτοια παιχνίδια. Μην ξεχνάμε ότι παίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσουμε ακόμα πιο ισχυρές ομάδες. Ο Ολυμπιακός όλα αυτά τα χρόνια με όποια ομάδα και αν παίζει κοιτάζει να βγάζει μία καλή εικόνα, να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και να κάνει τον κόσμο του χαρούμενο.
Επαναλαμβάνω ότι φαίνεται πως η ομάδα θέλει ακόμα δουλειά. Νομίζω, όμως, ότι σιγά-σιγά αρχίζουμε και βγάζουμε και αυτοματισμούς και κάποια πράγματα που δεν υπήρχαν στην αρχή"
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Με διαφορά η καλύτερη ανακοίνωση της χρονιάς.Πολύ γέλιο.
Διαβάστε την ολη (οι υποσημειώσεις δικές μου).
Από sport24.gr .
«Α1 χωρίς τον Παναθηναϊκό δεν νοείται»! (Φυσικά και νοείται, ας ,μην κάναν την πουστιά με την Ορεστειάδα και θα βλέπαμε αν νοείται ή όχι. Τέλως πάντως, πάμε παρακάτω !)
Ευχάριστα τα νέα για τους φίλους του Παναθηναϊκού μιας και η ανδρική ομάδα βόλεϊ, παρά τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν, ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα. Στην ίδια ανακοίνωση οι «πράσινοι» καλούν τους Σάκη Ψάρρα, Στάθη Ντονά και Βασίλη Μηνούδη, με τους οποίους δεν έχει υπάρξει ακόμα συμφωνία για τους διακανονισμούς, να βάλουν νερό στο κρασί τους και να τα βρουν, προκειμένου να κερδίσουν και αυτοί που θα πάρουν τα λεφτά τους και η ομάδα στην οποία αγωνίστηκαν, αλλά και οι συνάδελφοί τους, τους οποίους θα πρέπει να σκέφτονται μιας και είναι και οι τρεις μέλη του Δ.Σ του συνδικαλιστικού οργάνου των αθλητών του ΠΑΣΑΠ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφορικά με το ανδρικό τμήμα βόλεϊ έχει ως εξής: «Στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο έχει ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια, από τους μόνους που δέχτηκαν να δώσουν τη μάχη της σωτηρίας του Συλλόγου, τους ίδιους τους οπαδούς του. Στο πλαίσιο της προσπάθειας της νέας διοίκησης, ο Παναθηναϊκός Α.Ο-ΤΑΑ ανακοινώνει ότι το Τριφύλλι θα αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία την αγωνιστική σεζόν 2013-14, αφού Πρωτάθλημα Α1 χωρίς τον Παναθηναϊκό δεν νοείται .
Παράλληλα, εργαζόμαστε για τη δημιουργία μιας νέας, ισχυρής ομάδας, σε υγιείς βάσεις. Ο νέος Παναθηναϊκός, μπορεί να μην είναι "πλούσιος", σίγουρα όμως θα είναι απολύτως αξιόπιστος οικονομικά . Ό,τι λέμε, θα το κάνουμε Δεν θυμίζει λίγοα Αλαφούζο το κείμενο?).
Σε αυτή την κατεύθυνση, ξεκινήσαμε προσπάθεια να τακτοποιήσουμε όλες τις οφειλές προηγούμενων διοικήσεων, που αποτελούν βραχνά για το μέλλον του τμήματος.
Προτείναμε στους πρώην αθλητές μας κκ Ψάρρα, Ντονά και Μηνούδη, που έχουν στα χέρια τους πρωτόδικη απόφαση για παλιά οφειλή, να κάνουμε έναν έντιμο και ρεαλιστικό διακανονισμό: Να πάρουν ενα πολυ σημαντικό πόσο (πάνω κάτω κανένα 50αρικο σίγουρα) και εμείς να παραιτηθουμε απο την έφεση που έχουμε κάνει(τόσο σίγουροι είναι ότι θα την κερδίσουν ).
Εξηγήσαμε ότι δυστυχώς τα λεφτά που διεκδικούν ΔΕΝ υπάρχουν, αφου εμείς μόλις τώρα αναλάβαμε και το ποσό που ζητούν οι τρεις τους υπερβαίνει το μπάτζετ που έχουμε φέτος για όλη τη 12άδα μας. Δεν θέλουμε να κάνουμε αυτά που κοροϊδεύαμε και να τους τάξουμε χρήματα που δεν έχουμε.
Δυστυχώς, οι τρεις πρώην αθλητές μας ηταν αδιαλλακτοι. Και οχι μόνο αυτό, αλλα ζήτησαν από την ΕΣΑΠ να μας απαγορευτουν οι μεταγραφές. Κίνηση "τυφλής εκδίκησης" χωρίς όφελος για τους ίδιους, αφού πρακτικά θα σήμαινε ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει στην Α1 και κάποιοι συνάδελφοί τους θα έχαναν καλά συμβόλαια σε μια τόσο δύσκολη εποχή. Φυσικά, η Αθλητικός Δικαστής της ΕΣΑΠ απέρριψε το αίτημα τους.
Αυτή τη στιγμή, οι κκ Ψάρρας, Ντονάς και Μηνούδης έχουν δυο επιλογές:
-Ή να σταματήσει τώρα κι από τις δύο πλευρές η δικαστική αντιπαράθεση, να πάρουν ένα λογικό χρηματικό ποσό και, ταυτόχρονα, να βοηθήσουν τον ιστορικότερο Σύλλογο της χώρας να μπει ξανά σε υγιείς βάσεις (να βολευτούν με πενταροδεκάρες δηλαδή και να βγάλουν την σαιζόν).
-Ή να συνεχίσουν να επιμένουν στις απαιτήσεις τους και τελικά να μην πάρουν τίποτα (καλά, ας τελεσιδικήσει η έφεση και θα δούμε αν θα πάρουν ή όχι. Την λέξη κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων προφανώς την αγνοούν στος Αμπελόκηπους) ούτε τώρα ούτε στο μέλλον, αφού το μόνο που θα μπορούσαν να "πετύχουν" θα ήταν να "εκδικηθούν" τον Παναθηναϊκό "πετώντας" τον εκτός Α1 μετά απο ένα-δυο χρόνια.
Τρίτη επιλογή δεν υπάρχει (υπάρχει, Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ), γιατί δυστυχώς δεν υπάρχουν περισσότερα χρήματα.
Δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι τρεις πρώην αθλητές του Συλλόγου -οι οποίοι είναι και συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των συναδέλφων τους- θα συνεχίσουν τις προσπάθειες να κάνουν κακό στην ομάδα μας, τους συναδέλφους τους :'( και το πρωτάθλημα συνολικά :'(, χωρίς οι ίδιοι να κερδίσουν τίποτα. Την ώρα μάλιστα που ένας άλλος πρώην αθλητής, ο Σωτήρης Πανταλέων, όχι μόνο συμφώνησε σε ρύθμιση αντίστοιχου χρέους, ενώ γράφτηκε και μέλος στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.
Εμείς δεν δημιουργήσαμε οφειλές, αντιθέτως αναλάβαμε μια προσπάθεια να σώσουμε το Σύλλογο. Ζητάμε από τους τρεις πρώην αθλητές μας να δουν το δικό τους και το ευρύτερο συμφέρον του αθλήματος, αλλά και να βάλουν πλάτη σε αυτή την προσπάθεια. Ζητάμε, όμως, και από όλους τους άλλους εμπλεκόμενους, προηγούμενες διοικήσεις και αρμόδιους φορείς του αθλήματος, να συνειδητοποιήσουν την κατάσταση. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.
Για την ώρα, το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα δώσει το παρών υγιής και δυνατός στο πρωτάθλημα της Α1 2013-2014. Όλοι στη νέα διοίκηση δεν είμαστε "παράγοντες", είμαστε οπαδοί. Γι ´ αυτό και τρία πράγματα μπορούμε να υποσχεθούμε: Ότι όσες συμφωνίες κάνουμε, θα τις τηρούμε και με το παραπάνω . Ότι θα λέμε πάντα την αλήθεια στον κόσμο του Παναθηναϊκού . Και ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να μην ξαναζήσει ο Παναθηναϊκός στιγμές ανάλογες των τελευταίων ετών και βήμα βήμα να τον επαναφέρουμε στη θέση που του αρμόζει».
Διαβάστε την ολη (οι υποσημειώσεις δικές μου).
Από sport24.gr .
«Α1 χωρίς τον Παναθηναϊκό δεν νοείται»! (Φυσικά και νοείται, ας ,μην κάναν την πουστιά με την Ορεστειάδα και θα βλέπαμε αν νοείται ή όχι. Τέλως πάντως, πάμε παρακάτω !)
Ευχάριστα τα νέα για τους φίλους του Παναθηναϊκού μιας και η ανδρική ομάδα βόλεϊ, παρά τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν, ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα. Στην ίδια ανακοίνωση οι «πράσινοι» καλούν τους Σάκη Ψάρρα, Στάθη Ντονά και Βασίλη Μηνούδη, με τους οποίους δεν έχει υπάρξει ακόμα συμφωνία για τους διακανονισμούς, να βάλουν νερό στο κρασί τους και να τα βρουν, προκειμένου να κερδίσουν και αυτοί που θα πάρουν τα λεφτά τους και η ομάδα στην οποία αγωνίστηκαν, αλλά και οι συνάδελφοί τους, τους οποίους θα πρέπει να σκέφτονται μιας και είναι και οι τρεις μέλη του Δ.Σ του συνδικαλιστικού οργάνου των αθλητών του ΠΑΣΑΠ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφορικά με το ανδρικό τμήμα βόλεϊ έχει ως εξής: «Στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο έχει ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια, από τους μόνους που δέχτηκαν να δώσουν τη μάχη της σωτηρίας του Συλλόγου, τους ίδιους τους οπαδούς του. Στο πλαίσιο της προσπάθειας της νέας διοίκησης, ο Παναθηναϊκός Α.Ο-ΤΑΑ ανακοινώνει ότι το Τριφύλλι θα αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία την αγωνιστική σεζόν 2013-14, αφού Πρωτάθλημα Α1 χωρίς τον Παναθηναϊκό δεν νοείται .
Παράλληλα, εργαζόμαστε για τη δημιουργία μιας νέας, ισχυρής ομάδας, σε υγιείς βάσεις. Ο νέος Παναθηναϊκός, μπορεί να μην είναι "πλούσιος", σίγουρα όμως θα είναι απολύτως αξιόπιστος οικονομικά . Ό,τι λέμε, θα το κάνουμε Δεν θυμίζει λίγοα Αλαφούζο το κείμενο?).
Σε αυτή την κατεύθυνση, ξεκινήσαμε προσπάθεια να τακτοποιήσουμε όλες τις οφειλές προηγούμενων διοικήσεων, που αποτελούν βραχνά για το μέλλον του τμήματος.
Προτείναμε στους πρώην αθλητές μας κκ Ψάρρα, Ντονά και Μηνούδη, που έχουν στα χέρια τους πρωτόδικη απόφαση για παλιά οφειλή, να κάνουμε έναν έντιμο και ρεαλιστικό διακανονισμό: Να πάρουν ενα πολυ σημαντικό πόσο (πάνω κάτω κανένα 50αρικο σίγουρα) και εμείς να παραιτηθουμε απο την έφεση που έχουμε κάνει(τόσο σίγουροι είναι ότι θα την κερδίσουν ).
Εξηγήσαμε ότι δυστυχώς τα λεφτά που διεκδικούν ΔΕΝ υπάρχουν, αφου εμείς μόλις τώρα αναλάβαμε και το ποσό που ζητούν οι τρεις τους υπερβαίνει το μπάτζετ που έχουμε φέτος για όλη τη 12άδα μας. Δεν θέλουμε να κάνουμε αυτά που κοροϊδεύαμε και να τους τάξουμε χρήματα που δεν έχουμε.
Δυστυχώς, οι τρεις πρώην αθλητές μας ηταν αδιαλλακτοι. Και οχι μόνο αυτό, αλλα ζήτησαν από την ΕΣΑΠ να μας απαγορευτουν οι μεταγραφές. Κίνηση "τυφλής εκδίκησης" χωρίς όφελος για τους ίδιους, αφού πρακτικά θα σήμαινε ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει στην Α1 και κάποιοι συνάδελφοί τους θα έχαναν καλά συμβόλαια σε μια τόσο δύσκολη εποχή. Φυσικά, η Αθλητικός Δικαστής της ΕΣΑΠ απέρριψε το αίτημα τους.
Αυτή τη στιγμή, οι κκ Ψάρρας, Ντονάς και Μηνούδης έχουν δυο επιλογές:
-Ή να σταματήσει τώρα κι από τις δύο πλευρές η δικαστική αντιπαράθεση, να πάρουν ένα λογικό χρηματικό ποσό και, ταυτόχρονα, να βοηθήσουν τον ιστορικότερο Σύλλογο της χώρας να μπει ξανά σε υγιείς βάσεις (να βολευτούν με πενταροδεκάρες δηλαδή και να βγάλουν την σαιζόν).
-Ή να συνεχίσουν να επιμένουν στις απαιτήσεις τους και τελικά να μην πάρουν τίποτα (καλά, ας τελεσιδικήσει η έφεση και θα δούμε αν θα πάρουν ή όχι. Την λέξη κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων προφανώς την αγνοούν στος Αμπελόκηπους) ούτε τώρα ούτε στο μέλλον, αφού το μόνο που θα μπορούσαν να "πετύχουν" θα ήταν να "εκδικηθούν" τον Παναθηναϊκό "πετώντας" τον εκτός Α1 μετά απο ένα-δυο χρόνια.
Τρίτη επιλογή δεν υπάρχει (υπάρχει, Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ), γιατί δυστυχώς δεν υπάρχουν περισσότερα χρήματα.
Δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι τρεις πρώην αθλητές του Συλλόγου -οι οποίοι είναι και συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των συναδέλφων τους- θα συνεχίσουν τις προσπάθειες να κάνουν κακό στην ομάδα μας, τους συναδέλφους τους :'( και το πρωτάθλημα συνολικά :'(, χωρίς οι ίδιοι να κερδίσουν τίποτα. Την ώρα μάλιστα που ένας άλλος πρώην αθλητής, ο Σωτήρης Πανταλέων, όχι μόνο συμφώνησε σε ρύθμιση αντίστοιχου χρέους, ενώ γράφτηκε και μέλος στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.
Εμείς δεν δημιουργήσαμε οφειλές, αντιθέτως αναλάβαμε μια προσπάθεια να σώσουμε το Σύλλογο. Ζητάμε από τους τρεις πρώην αθλητές μας να δουν το δικό τους και το ευρύτερο συμφέρον του αθλήματος, αλλά και να βάλουν πλάτη σε αυτή την προσπάθεια. Ζητάμε, όμως, και από όλους τους άλλους εμπλεκόμενους, προηγούμενες διοικήσεις και αρμόδιους φορείς του αθλήματος, να συνειδητοποιήσουν την κατάσταση. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.
Για την ώρα, το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα δώσει το παρών υγιής και δυνατός στο πρωτάθλημα της Α1 2013-2014. Όλοι στη νέα διοίκηση δεν είμαστε "παράγοντες", είμαστε οπαδοί. Γι ´ αυτό και τρία πράγματα μπορούμε να υποσχεθούμε: Ότι όσες συμφωνίες κάνουμε, θα τις τηρούμε και με το παραπάνω . Ότι θα λέμε πάντα την αλήθεια στον κόσμο του Παναθηναϊκού . Και ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να μην ξαναζήσει ο Παναθηναϊκός στιγμές ανάλογες των τελευταίων ετών και βήμα βήμα να τον επαναφέρουμε στη θέση που του αρμόζει».
kingdragon88
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
γαυρακια τι εγινε με τον μπαρτζωκα..? ολυμπιακαρας ο Mr Bean, δεν θα πηγαινε ποτε στον Παναθηναικο, λες και του το ζητησε κανεις... χτες εκαναν σημαια αυτη τη δηλωση ολα τα ΑΡΔακια, σημερα που βγηκε στη φορα το συμβολαιο που ειχε υπογραψει με την φενερ τι εγινε? σιωπη.........
RED AND WHITE
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Ασε ρε dragon,δεν σε παιρνει.Ουτε στο ποδοσφαιρο σε παιρνει,ουτε στο βολει,ουτε στο πολο,ουτε στο κολυμπι,ακομα και στο μπασκετ που σε ψιλοπαιρνει,φετος ο θρυλος ειναι πρωταθλητης Ευρωπης.Καλυτερα να μην γραφεις εδω γιατι θα νιωσεις εντονα το ποσο μειονεκτεις!γαυρακια τι εγινε με τον μπαρτζωκα..? ολυμπιακαρας ο Mr Bean, δεν θα πηγαινε ποτε στον Παναθηναικο, λες και του το ζητησε κανεις... χτες εκαναν σημαια αυτη τη δηλωση ολα τα ΑΡΔακια, σημερα που βγηκε στη φορα το συμβολαιο που ειχε υπογραψει με την φενερ τι εγινε? σιωπη.........
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.176
- Πόντοι
- 5.006
τυπε ξεχρεωστε το οακα που εχετε γινει νουμερα και αφησε εμασ το τι θα κανουμε!γαυρακια τι εγινε με τον μπαρτζωκα..? ολυμπιακαρας ο Mr Bean, δεν θα πηγαινε ποτε στον Παναθηναικο, λες και του το ζητησε κανεις... χτες εκαναν σημαια αυτη τη δηλωση ολα τα ΑΡΔακια, σημερα που βγηκε στη φορα το συμβολαιο που ειχε υπογραψει με την φενερ τι εγινε? σιωπη.........
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
γαυρακια τι εγινε με τον μπαρτζωκα..? ολυμπιακαρας ο Mr Bean, δεν θα πηγαινε ποτε στον Παναθηναικο, λες και του το ζητησε κανεις... χτες εκαναν σημαια αυτη τη δηλωση ολα τα ΑΡΔακια, σημερα που βγηκε στη φορα το συμβολαιο που ειχε υπογραψει με την φενερ τι εγινε? σιωπη.........
Τελικα ολοι οι βαζελοι ειστε μαλακες η μονο εσυ ;
Ο Μπαρτζωκας ειναι γαυρος οσο ειναι βαζελος ο μπατιστ που σας εγραψε στα αρχιδια του
περυσι και πηγε τουρκια για τα φραγκα η οσο βαζελος ειναι ο γκαστονε-ομπραντοβιτς που
οταν του ειπε ο τρυπας ο τρακης μειωση μπατζετ την εκανε με ελαφρα πηδηματακια......
Αν δε σε καλυπτω με αυτα εχω και αλλα παραδειγματα...........ΒΛΑΚΑ........
Αντε μωρη πλυστρα τωρα να σφουγγαρισεις τη λεωφορο γιατι εχει ματς την κυριακη........
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις