Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.191
Πόντοι
46.232
έχω την εντύπωση απο Πορτογαλία , Ιταλία και Αργεντινή πρός το παρόν

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
έχω την εντύπωση απο Πορτογαλία , Ιταλία και Αργεντινή πρός το παρόν

πεσκάρα , βαγιεκάνο μαλιστα και ποιά η διαφορά με τον μπεργκ και τον μπαιραμι που επαιζαν σε αμβουργο και μονακο αντιστοιχα ?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
πεσκάρα , βαγιεκάνο μαλιστα και ποιά η διαφορά με τον μπεργκ και τον μπαιραμι που επαιζαν σε αμβουργο και μονακο αντιστοιχα ?

Σε πρώτη φάση ότι αυτοί του ολυμπιακού έπαιζαν βασικοί.
Σε δεύτερη φάση ότι αντικειμενικά είναι καλύτεροι.
Σε τρίτη φάση άντε και γαμήσου  :birdman:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Απλα  υπηρχαν  εκει  ..........  το  τοπι  ομως   ουτε  που  το  ακουμπαγαν  ......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μαθε  πρωτα  και  μετα  μιλα  βλακεντιε........

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
σε τεταρτη φαση εισαι ενας απ τους πολλους απογονους τους στολους και οτι λες ειναι παπαρια..ζευζεκι

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο ολυμπιακος απο που παιρνει ???
ρε τυπε δεν εχεις καταλαβει οτι πας με το πλανο που ειχε παει περσυ το αεκακι;; και ακομα χειροτερα μου αναφερεις τον πρανιτς και τον ντιαρα που ειναι πρωην ποδοσφαιριστες και αμα αποκτηθουν θα πληρωνονται με τον αγωνα οπως ειχε γινει με τον γκοβου και οπως θα γινει με τον γκαλετι στον οφη..αυτους τους παικτες δεν τους θελουν ουτε στην β' πορτογαλιας ο ολυμπιακος εχει φερει και εναν ριβαλντο,καρεμπε,ζετεμπεργκ,τουρε,μιραλας,ζιοβανι,ζαχοβιτς κλπ ο ποα εναν κονσεισαο εφερε και τον μινχ  :grin: εμεις πουλησαμε και τον ελε,τουρε,καστιγιο,μιραλας,παπαδοπουλο,γεωργατο κλπ εσεις ποιον τον σειταριδη;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
σε τεταρτη φαση εισαι ενας απ τους πολλους απογονους τους στολους και οτι λες ειναι παπαρια..ζευζεκι

Σε πέμπτη φάση πες στη μητέρα σου ότι το παιδί θα πάρει το όνομα που θέλω εγώ. Είμαι πατέρας κι αποφασίζω!

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

και ο Μασάδο βασικός ήταν εκεί που έπαιζε ... στις τελευταίες ομάδες έπαιζαν βασικοί , πεσκαρα και βαγιεκανο !! δε λεω πως ο μπεργκ και ο μπαιρμαι ειναι παιχταραδες αλλά μη βγαζεις παιχταραδες τα παλτα που εφερε ο μαρινακης γιατι στο τελος θα γινετε σαν τα παοκια που εχουν κανει θεους τον τζιολη και τον σπυροπουλο  :jerking:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Σε πέμπτη φάση πες στη μητέρα σου ότι το παιδί θα πάρει το όνομα που θέλω εγώ. Είμαι πατέρας κι αποφασίζω!
σε εκτη φαση ρωτα την μανουλα σου τι εκανε χθες το βραδυ και με ποιον και μετα γραψε την παπαρια σου απογονε του στολου..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αφου εσας επαιζαν β ομαδα ρε ποιος μπεργκ; βετερανος ειναι 6 χρονια εχει να παιξει

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
ο ολυμπιακος απο που παιρνει ???

Ρε  χαζουλη  ποιος  καλος  παιχτης  θα  ερθει  στον  ποα  για  να  παιρνει  200  με  250

χιλιαρικα  το  χρονο........ε ;  ποιος  ;

Μη  γραφεις  αλλο  καταντας  Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο Σ   .............

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
αφου εσας επαιζαν β ομαδα ρε ποιος μπεργκ; βετερανος ειναι 6 χρονια εχει να παιξει

ρε φίλε αυτό λεω και μας σκατά είναι αλλά οχι οτι του γαυρου ειναι παιχταραδες επειδη το λενε οι φυλλαδες του και ο μαρινακης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom