n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.191
- Πόντοι
- 46.232
ρώτα αυτόν spougenasπως θα γινει καλυτερο το πρωταθλημα οταν ο παναθηναικος παιρνει παικτες απο τα πανερια
ρώτα αυτόν spougenasπως θα γινει καλυτερο το πρωταθλημα οταν ο παναθηναικος παιρνει παικτες απο τα πανερια
πως θα γινει καλυτερο το πρωταθλημα οταν ο παναθηναικος παιρνει παικτες απο τα πανερια
απ την μπαρτσαο ολυμπιακος απο που παιρνει ???
γεία σου ρε king
ο ολυμπιακος απο που παιρνει ???
έχω την εντύπωση απο Πορτογαλία , Ιταλία και Αργεντινή πρός το παρόν
Αντε ρε Β Λ Α Κ Α .........δε βαρεθηκες να γραφεις Μ Α Λ Α Κ Ι Ε Σ ;
πεσκάρα , βαγιεκάνο μαλιστα και ποιά η διαφορά με τον μπεργκ και τον μπαιραμι που επαιζαν σε αμβουργο και μονακο αντιστοιχα ?
πεσκάρα , βαγιεκάνο μαλιστα και ποιά η διαφορά με τον μπεργκ και τον μπαιραμι που επαιζαν σε αμβουργο και μονακο αντιστοιχα ?
σε τεταρτη φαση εισαι ενας απ τους πολλους απογονους τους στολους και οτι λες ειναι παπαρια..ζευζεκιΣε πρώτη φάση ότι αυτοί του ολυμπιακού έπαιζαν βασικοί.
Σε δεύτερη φάση ότι αντικειμενικά είναι καλύτεροι.
Σε τρίτη φάση άντε και γαμήσου
ρε τυπε δεν εχεις καταλαβει οτι πας με το πλανο που ειχε παει περσυ το αεκακι;; και ακομα χειροτερα μου αναφερεις τον πρανιτς και τον ντιαρα που ειναι πρωην ποδοσφαιριστες και αμα αποκτηθουν θα πληρωνονται με τον αγωνα οπως ειχε γινει με τον γκοβου και οπως θα γινει με τον γκαλετι στον οφη..αυτους τους παικτες δεν τους θελουν ουτε στην β' πορτογαλιας ο ολυμπιακος εχει φερει και εναν ριβαλντο,καρεμπε,ζετεμπεργκ,τουρε,μιραλας,ζιοβανι,ζαχοβιτς κλπ ο ποα εναν κονσεισαο εφερε και τον μινχ εμεις πουλησαμε και τον ελε,τουρε,καστιγιο,μιραλας,παπαδοπουλο,γεωργατο κλπ εσεις ποιον τον σειταριδη;ο ολυμπιακος απο που παιρνει ???
σε τεταρτη φαση εισαι ενας απ τους πολλους απογονους τους στολους και οτι λες ειναι παπαρια..ζευζεκι
Σε πέμπτη φάση πες στη μητέρα σου ότι το παιδί θα πάρει το όνομα που θέλω εγώ. Είμαι πατέρας κι αποφασίζω!
Σε πρώτη φάση ότι αυτοί του ολυμπιακού έπαιζαν βασικοί.
Σε δεύτερη φάση ότι αντικειμενικά είναι καλύτεροι.
Σε τρίτη φάση άντε και γαμήσου
σε εκτη φαση ρωτα την μανουλα σου τι εκανε χθες το βραδυ και με ποιον και μετα γραψε την παπαρια σου απογονε του στολου..Σε πέμπτη φάση πες στη μητέρα σου ότι το παιδί θα πάρει το όνομα που θέλω εγώ. Είμαι πατέρας κι αποφασίζω!
αφου εσας επαιζαν β ομαδα ρε ποιος μπεργκ; βετερανος ειναι 6 χρονια εχει να παιξειπεσκάρα , βαγιεκάνο μαλιστα και ποιά η διαφορά με τον μπεργκ και τον μπαιραμι που επαιζαν σε αμβουργο και μονακο αντιστοιχα ?
Σε πέμπτη φάση πες στη μητέρα σου ότι το παιδί θα πάρει το όνομα που θέλω εγώ. Είμαι πατέρας κι αποφασίζω!
ο ολυμπιακος απο που παιρνει ???
αφου εσας επαιζαν β ομαδα ρε ποιος μπεργκ; βετερανος ειναι 6 χρονια εχει να παιξει