Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μου αρεσει που κρινουν ακομα και φετος τις μεταγραφες του ολυμπιακου οι λαγοι που ειχε χαλασει η μεταγραφη του μπεργκ για 5.000 ευρω που εχει να παιξει με την πρωτη ομαδα του αμβουργου 2 χρονια..και φετος θα παιζει με τις ακαδημιες..ε ρε γλεντια!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν θα το ξαναπω για το πλανο. Για μενα δεν υπαρχει. Μπορει στο τελος να γινει καλη ομαδα, αν και τον Μιτσελ δεν τον παω και θα με εκπληξει, αλλα πλανο δεν υπαρχει για μενα. Δεν βλεπω να εχει γινει κανενα σκαουτινγκ.
Ο,τι προωθούνε οι μανατζερς.

Οσο για τις ακαδημίες, ακομα περιμενω να δω αναντικαταστατο νεαρο παικτη στην ενδεκαδα μας που να εχει προκυψει απο τις ακαδημιες.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Δεν θα το ξαναπω για το πλανο. Για μενα δεν υπαρχει. Μπορει στο τελος να γινει καλη ομαδα, αν και τον Μιτσελ δεν τον παω και θα με εκπληξει, αλλα πλανο δεν υπαρχει για μενα. Δεν βλεπω να εχει γινει κανενα σκαουτινγκ.
Ο,τι προωθούνε οι μανατζερς.

Οσο για τις ακαδημίες, ακομα περιμενω να δω αναντικαταστατο νεαρο παικτη στην ενδεκαδα μας που να εχει προκυψει απο τις ακαδημιες.
δυσκολο παικτης απο τις ακαδημιες να προωθηθει στην πρωτη ομαδα..ο ιωαννιδης πηγε γ εθνικη γερμανιας στην χανσα ροστοκ..αυτοι δεν κανουν για τον ολυμπιακο και ο ποτουριδης καπου θα παει και αυτος..θυμαμαι που ελεγαν για νικλητσιωτη,σοιλεδη,βασιλογιαννη,ματσουκα,λεαντρο,βαντερσον,γιαννακης παπαδοπουλος και δεν μπορεσαν να διακριθουν ουτε στις τελευταιες ομαδες της β κατηγοριας ελλαδος εδω δεν δινουν ευκαιρια στον φετφατζιδη που εχει καλα στοιχεια σαν παικτης

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν ειναι τοσο τραγικο, αλλα δεν δινουνε ευκαιριες και αυτο μου τη σπαει. Οταν ο κυριακος επρεπε να καθιερωθει, τον ειχανε 5η επιλογη, εφυγε κι αυτος και βρηκε την υγεια του. Για μενα και ο φετφατζιδης λαθος κανει που καθεται.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
σιγουρα κανει λαθος που καθεται...τον υποστηριζω και εγω γιατι πιστευω εχει προσοντα ο συγκεκριμενος για να εχει θεση στην 18αδα της ομαδας με προβληματιζει ομως που κανενας απο τους προπονητες που εχουν περασει δεν τον ειχε σε μεγαλη εκτιμηση

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
σιγουρα κανει λαθος που καθεται...τον υποστηριζω και εγω γιατι πιστευω εχει προσοντα ο συγκεκριμενος για να εχει θεση στην 18αδα της ομαδας με προβληματιζει ομως που κανενας απο τους προπονητες που εχουν περασει δεν τον ειχε σε μεγαλη εκτιμηση
αν δεν ηταν 1,50 με τα χερια στην αναταση μπορει να γινονταν παιχτης.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Πιτσιρίκι, αυτό που προεξέχει μπροστά σου λέγεται τσουτσούνι. Μπορείς να το παίζεις μόνος σου, δε χρειάζεται να το παίζεις σε φόρουμ.
παππού για δες λίγο από πίσω σου μήπως έχει σφηνωθεί τίποτα στον κώλο σου??

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Σε διάψευση του δημοσιεύματος που τον παρουσιάζει να εύχεται την επιστροφή του στην Αγγλία προχώρησε ο Τζαμέλ Αμπντούν.

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης στο Ζέεφελντ, ο Αλγερινός ερωτήθηκε, όπως είναι φυσικό, από τους εκπροσώπους του Τύπου για τις δηλώσεις του που φιλοξενούνται στο «SkySports», σύμφωνα με τις οποίες αναζητεί μια νέα πρόκληση για την καριέρα του και εύχεται αυτή να έρθει από την Premier League.

Bye-Bye  ρε  Αμπντουνι............μη  μας  παιδευεις  αλλο......

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
παππού για δες λίγο από πίσω σου μήπως έχει σφηνωθεί τίποτα στον κώλο σου??

Σκοτοδίνη μου 'ρθε μ' αυτό που μου πες, μη γίνεσαι τόσο σκληρός!
Μαζεύεις κι αυτοκολλητάκια πανίνι μικρούλη; Ανταλλάζεις με δύο τον μέσι;

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Σκοτοδίνη μου 'ρθε μ' αυτό που μου πες, μη γίνεσαι τόσο σκληρός!
Μαζεύεις κι αυτοκολλητάκια πανίνι μικρούλη; Ανταλλάζεις με δύο τον μέσι;
παππου σεβομαι τα ασπρα μαλλια σου...μονο αυτο σε λεω

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
μόνο ο μαλουντας εχει πιθανοτητες να ερθει απο αυτους που ειπες για τους αλλους  :sleeping:
:2funny:
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Τούρκοι, στο μεταγραφικό πλάνo της Τραμπζονσπόρ είναι ο Μαλουντά, του οποίου το όνομα "έπαιξε" για τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα από την γειτονική χώρα αναφέρονται και νούμερα για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα γράφεται για πρόταση που του έγινε με ένα ποσό της τάξεως των 2,5 εκ. ευρώ για δύο χρόνια. Ο ίδιος έχει αρκετές προτάσεις στη παρούσα φάση και όπως δηλώνει... "σκέφτομαι... Σύντομα θα πάρω μια απόφαση. Πρέπει να πάω σε μια ομάδα και να παίξω. Δεν θέλω να βιώσω την περασμένη χρονιά μου στην Τσέλσι και πάλι. Ήταν δύσκολο για μένα και πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένες εγγυήσεις πριν από τη λήψη μιας απόφασης".  :2funny: :badair: :sleeping: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Οι Έλληνες παίκτες σηκώνουνε συνήθως μια μύτη ισαπάνου. Δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν παίζει ο Φετφατζίδης. Μπορεί να είναι επειδή δεν δίνει από το αριστερό του στο δεξί του, μπορεί να είναι θέμα χαρακτήρα, μπορεί να είναι γιατί δεν παίζει το σύμφωνα με το σύστημα του προπονητή.

ένα σωρό λόγοι
η ουσία είναι πως πηγαίνοντας στο εξωτερικό θα αλλάξει νοοτροπία και θα μπει σε καλούπια αναγκαστικά. Γιατί αλλιώς ξέρει πως καμία εφημερίδα δεν τον σώζει. Εδώ οι Έλληνες παίκτες που κάνουνε 5 ντρίπλες έχουνε αμέσως και τους κοντυλοφόρους που τους κάνουνε θεούς.
Έξω βγαίνουνε αό την προστασία και αναγκάζονται να μπουνε σε άλλη λογική, μη προστατευμένη.

Το θέμα δεν είναι για ποιο λόγο δεν παίζει μόνιμα ενδεκάδα, αλλά το για ποιο λόγο δεν έχει έρθει επίσημη πρόταση για την νπάρτη του.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
καλά τα είπες εκτός από την τελευταία πρόταση... αν δεν παίξει πως θα έρθει πρόταση;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ούτε ο κυριάκος έπαιζε αλλά πρόταση ήρθε.
ούτε ο καραγκούνης (ο μικρός) έπαιζε αλλά πρόταση ήρθε
και πόσοι ακόμα πήγανε εξωτερικό...
εδώ ο Βακουφτσής έπαιξε Ιταλία

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
θεμα μανατζερ ειναι καταρχάς. Και μετά κρίνουνε οι ομάδες...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ούτε ο κυριάκος έπαιζε αλλά πρόταση ήρθε.
ούτε ο καραγκούνης (ο μικρός) έπαιζε αλλά πρόταση ήρθε
και πόσοι ακόμα πήγανε εξωτερικό...
εδώ ο Βακουφτσής έπαιξε Ιταλία

ο κυριάκος έπαιξε λίγο και έδειξε τι μπορεί να κάνει και τον πήρε η Σάλκε
οι άλλοι δεν νομίζω να θάμπωσαν και την Ευρώπη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom