J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
τυπε το σημερινο σεφ θα μοιάζει νηπιαγωγιο σε σχεση με το οακα την κυριακη...τυπε γουσταρω να το δωσουμε για να φανε και αλλο μαρτυριο στο ΟΑΚΑ
τυπε το σημερινο σεφ θα μοιάζει νηπιαγωγιο σε σχεση με το οακα την κυριακη...τυπε γουσταρω να το δωσουμε για να φανε και αλλο μαρτυριο στο ΟΑΚΑ
δεν περηφανεύομαι γιατί ήμουν μικρός και μαλάκας τότε.........που τσακονόμουνα......απλά απάντησα στον φίλο......αλλά ξεχν΄ας ότι ο συγχωρεμένος δεν ήταν μόνος του....μεγαλο κατορθωμα εκανες και ο συγχωρεμενος ηταν και ολοκληρος αντρας ολο μπρατσα και το περηφανευεσαι κιολας
τυπε καταλαβαινεις ποσες φορες θα διακοπει στο οακα το παιχνιδι αν στραβωσει
επειδη λοιπον το ξερω,κατι δε μας λες σωστα τοτεδεν περηφανεύομαι γιατί ήμουν μικρός και μαλάκας τότε.........που τσακονόμουνα......απλά απάντησα στον φίλο......αλλά ξεχν΄ας ότι ο συγχωρεμένος δεν ήταν μόνος του....
πως θα πληρωσει τον μπαϊραμη αλλιως φιλε;;καλα ο αλαφουζος κονόμησε απο τις διαφημισεις σημερα
τυπε το σημερινο σεφ θα μοιάζει νηπιαγωγιο σε σχεση με το οακα την κυριακη...
οκ τυποι ψηθηκα. αντε παιχταραδες μου χαστε σημερα
αυτόν που θα θέλει να ζήσει σε μια χώρα που θα υπάρχει ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
τυπε για τον μπεργκ το αμβουργο ειπε δωστε τα λεφτα πρωτα,μαλλον καταλαβαν οτι θα ριξει μπιστολα ο παναθηναικοςπως θα πληρωσει τον μπαϊραμη αλλιως φιλε;;
Όπως πάμε θα δημιουργηθεί νέα γενιά μεταναστών:
μετά τον πορνομετανάστη θα έχουμε τον αθλομετανάστη... αυτόν που θα θέλει να ζήσει σε μια χώρα που θα υπάρχει ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
οκ τυποι ψηθηκα. αντε παιχταραδες μου χαστε σημερα
Τυπε γαμησε με παρασκευη ξεκιναμε δρομολογια εχεις ιδεα τι ναυτολογησεις ετοιμασα σημερα και τι καρτελες καθηκοντων εφτιαξα :Sεχεις παρει τιποτα σημερα?οτι θελεις καταλαβαινεις και γραφεις
εχεις πληροφορια τυπε και το λες;να παω να το παιξω καρφι;τύπε παίξτο στο στίχημα ότι θα το πάρει ο Ολυμπιακός σήμερα
5 απόδοση το δίνουν
λίγα βάζεις-πολλά παίρνεις, σίγουρα πράματα
κουραση τυπε; :SΤυπε γαμησε με παρασκευη ξεκιναμε δρομολογια εχεις ιδεα τι ναυτολογησεις ετοιμασα σημερα και τι καρτελες καθηκοντων εφτιαξα :S
Ρε μαλακα ο ανθρωπος ηταν 1,50 και εκτος αυτου ηταν γαμω τα παιδια :Sλοιπόν ρε μάγκα.....επειδή γάμησα τον αττίλιο μέσα στο παλιο τηγάνι σε μάτς γάβρος- ατρόμητος 1-1 άσε .......πέστα αλλού.....
καλα,συγχωρεμενοςΤυπε γαμησε με παρασκευη ξεκιναμε δρομολογια εχεις ιδεα τι ναυτολογησεις ετοιμασα σημερα και τι καρτελες καθηκοντων εφτιαξα :S