Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
καιρο ειχαμε να δουμε καφριλες
ειπα και εγω?
σοβαρεψαν τα μπουμπουκια?

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αν εννοεις απο τη διοικηση, οχι. παιδικοι φιλοι  ειναι μου ειπε. Και δεν ελεγε ψεμματα γιατι μεσολαβησε ωστε μια 5μελης οικογενεια που ειχαν ομως μονο 3 εισιτηρια τελικου, να βρουν εισιτηρια. Μπροστα μου τον πηρε τηλεφωνο. Μεχρι να συμβει αυτο τον θεωρουσα μεγαλο παραμυθα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
γι αυτο κι εμεις εχουμε τον χοντρο στην μπαλα
θα σταματησει μονο αν πεσει  ο πρωταθλητης σε ολα τα σπορ στην Β κατηγορια

τυπε επειδη λεμε να ριξουμε και ενα μπερτακι μετα το γαμησι παρε τηλεφωνο κανα φιλο ή συγγενη αν εχεις και πεστου να τραβηξει τη συγγρου για πανω απο τωρα :grin:

με το συμπαθειο παντα, εχουμε και μπαχαλακηδες τι να κανουμε

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Ο Παναθηναικοι σε αυτο το σαιτ μαλλον εχουν μπερδεψει τις εννοιες "κοτα" και "λαγος".
Οι οπαδοι τις μεσοτοιχιας με τη ΓΑΔΑ,οι οπαδοι που ειδαν το αρχηγο της κερκιδας του να τον πετανε βιασμενο σε ενα χαντακι στη Στυλιδα,οι οπαδοι που δεχονται επισκεψη στον κεντρικο τους συνδεσμο και τρεχουν αρον αρον να βαλουν λουκετα στην εισοδο,οι οπαδοι που εχουν βαρεθει να πηγαινουν σε μνημοσυνα λενε τους γαβρους "λαγους" και "κοτες".
Αν ειστε κατω των 25 εσεις που τα γραφετε να μου το πειτε να μην απανταω στα σοβαρα αλλα στη πλακα,αν ειστε ανω των 30 να το συνεχισω.
λοιπόν ρε μάγκα.....επειδή γάμησα τον αττίλιο μέσα στο παλιο τηγάνι σε μάτς γάβρος- ατρόμητος 1-1 άσε .......πέστα αλλού.....

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
1017601_497850313614828_971626531_n.jpg

Επισκέπτης
Ο Παναθηναικοι σε αυτο το σαιτ μαλλον εχουν μπερδεψει τις εννοιες "κοτα" και "λαγος".
Οι οπαδοι τις μεσοτοιχιας με τη ΓΑΔΑ,οι οπαδοι που ειδαν το αρχηγο της κερκιδας του να τον πετανε βιασμενο σε ενα χαντακι στη Στυλιδα,οι οπαδοι που δεχονται επισκεψη στον κεντρικο τους συνδεσμο και τρεχουν αρον αρον να βαλουν λουκετα στην εισοδο,οι οπαδοι που εχουν βαρεθει να πηγαινουν σε μνημοσυνα λενε τους γαβρους "λαγους" και "κοτες".
Αν ειστε κατω των 25 εσεις που τα γραφετε να μου το πειτε να μην απανταω στα σοβαρα αλλα στη πλακα,αν ειστε ανω των 30 να το συνεχισω.
ειμαστε κατα της σωματικης βιας
προτιμουμε βια τυπου κοκκαλη και μαρινακη

ασχολησε με τον Πτωχευμενο Αθλητικο Ομιλο κι εσυ;;

βαλαν μεσο λεει να παρουν τον μπαιραμη τον κοσσοβαρο τον παγκιτη απο β γαλλιας

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ειμαστε κατα της σωματικης βιας
προτιμουμε βια τυπου κοκκαλη και μαρινακη

ασχολησε με τον Πτωχευμενο Αθλητικο Ομιλο κι εσυ;;

βαλαν μεσο λεει να παρουν τον μπαιραμη τον κοσσοβαρο τον παγκιτη απο β γαλλιας

:2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αν εννοεις απο τη διοικηση, οχι. παιδικοι φιλοι  ειναι μου ειπε. Και δεν ελεγε ψεμματα γιατι μεσολαβησε ωστε μια 5μελης οικογενεια που ειχαν ομως μονο 3 εισιτηρια τελικου, να βρουν εισιτηρια. Μπροστα μου τον πηρε τηλεφωνο. Μεχρι να συμβει αυτο τον θεωρουσα μεγαλο παραμυθα...
κανα στανταρακι για το στοιχημα τυπε :grin:

pavlosyn

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
:lheel: :pipa2: :pipa2:
λοιπόν ρε μάγκα.....επειδή γάμησα τον αττίλιο μέσα στο παλιο τηγάνι σε μάτς γάβρος- ατρόμητος 1-1 άσε .......πέστα αλλού.....
Εγω δεχομαι οτι "γαμησες" τον Αττιλιο,εσυ βλεπεις κατι ανακριβες στο πιο πανω ποστ?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
και το πιό πιθανό είναι μετά την διΑΚΟΠΉ ΝΑ ΤΟ ΠΆΡΕΙ Ο ΓΆΒΡΟς....ΑΛΛΆ ΧΑΛΆΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΆΚΑ ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΕΔΏ.....

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
μαλλον θα ξεκινησει το ματς απο οτι βλεπω ο ολυμπιακος δεν πρεπει να κερδισει γιατι φανταστειτε τι θα γινει στο οακα...

psofilospso

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
1
μεγαλο κατορθωμα εκανες και ο συγχωρεμενος ηταν και ολοκληρος αντρας ολο μπρατσα και το περηφανευεσαι κιολας :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ΚΟΡΟΙΔΙΑ

Δηλαδή έτσι όπως είναι τώρα, υπάρχει κίνδυνος να γίνουν επεισόδια;  :2funny:

οι κάμερες γιατί δε δείχνουν τον κόσμο που είναι μέσα και αρνείται να φύγει;

τα ΜΑΤ τι κάνουν γι αυτούς;

ΚΟΡΟΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υ.γ. (κάτι λένε για ζέσταμα... :grin:)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και το πιό πιθανό είναι μετά την διΑΚΟΠΉ ΝΑ ΤΟ ΠΆΡΕΙ Ο ΓΆΒΡΟς....ΑΛΛΆ ΧΑΛΆΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΆΚΑ ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΕΔΏ.....

τυπε γουσταρω να το δωσουμε για να φανε και αλλο μαρτυριο στο ΟΑΚΑ  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom