You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Taseas Tony Montana
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
υπεμόνα παίκτες.....μέχρι ν αρχίσει θα δούμε απ τον σκάι ντοκυμαντέρ για το πως πηδάνε οι γυμνοσάλιαγκες.......
αν εννοεις απο τη διοικηση, οχι. παιδικοι φιλοι ειναι μου ειπε. Και δεν ελεγε ψεμματα γιατι μεσολαβησε ωστε μια 5μελης οικογενεια που ειχαν ομως μονο 3 εισιτηρια τελικου, να βρουν εισιτηρια. Μπροστα μου τον πηρε τηλεφωνο. Μεχρι να συμβει αυτο τον θεωρουσα μεγαλο παραμυθα...απο μεσα τυπε ;
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
γι αυτο κι εμεις εχουμε τον χοντρο στην μπαλα
θα σταματησει μονο αν πεσει ο πρωταθλητης σε ολα τα σπορ στην Β κατηγορια
τυπε επειδη λεμε να ριξουμε και ενα μπερτακι μετα το γαμησι παρε τηλεφωνο κανα φιλο ή συγγενη αν εχεις και πεστου να τραβηξει τη συγγρου για πανω απο τωρα
με το συμπαθειο παντα, εχουμε και μπαχαλακηδες τι να κανουμε
για τους οπαδους λεωΠοιοι το καταστρεφουν;Οι Αγγελοπουλοι;Που πηραν 2 σερι ευρωπαικα και περυσι το νταμπλ;
Επισκέπτης
Αν ειστε κατω των 25 εσεις που τα γραφετε να μου το πειτε να μην απανταω στα σοβαρα αλλα στη πλακα,αν ειστε ανω των 30 να το συνεχισω.
τύπε εγώ που είμαι 28;
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
λοιπόν ρε μάγκα.....επειδή γάμησα τον αττίλιο μέσα στο παλιο τηγάνι σε μάτς γάβρος- ατρόμητος 1-1 άσε .......πέστα αλλού.....Ο Παναθηναικοι σε αυτο το σαιτ μαλλον εχουν μπερδεψει τις εννοιες "κοτα" και "λαγος".
Οι οπαδοι τις μεσοτοιχιας με τη ΓΑΔΑ,οι οπαδοι που ειδαν το αρχηγο της κερκιδας του να τον πετανε βιασμενο σε ενα χαντακι στη Στυλιδα,οι οπαδοι που δεχονται επισκεψη στον κεντρικο τους συνδεσμο και τρεχουν αρον αρον να βαλουν λουκετα στην εισοδο,οι οπαδοι που εχουν βαρεθει να πηγαινουν σε μνημοσυνα λενε τους γαβρους "λαγους" και "κοτες".
Αν ειστε κατω των 25 εσεις που τα γραφετε να μου το πειτε να μην απανταω στα σοβαρα αλλα στη πλακα,αν ειστε ανω των 30 να το συνεχισω.
psofilospso
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εχεις παρει τιποτα σημερα?οτι θελεις καταλαβαινεις και γραφειςΠοιοι το καταστρεφουν;Οι Αγγελοπουλοι;Που πηραν 2 σερι ευρωπαικα και περυσι το νταμπλ;
Επισκέπτης
ειμαστε κατα της σωματικης βιαςΟ Παναθηναικοι σε αυτο το σαιτ μαλλον εχουν μπερδεψει τις εννοιες "κοτα" και "λαγος".
Οι οπαδοι τις μεσοτοιχιας με τη ΓΑΔΑ,οι οπαδοι που ειδαν το αρχηγο της κερκιδας του να τον πετανε βιασμενο σε ενα χαντακι στη Στυλιδα,οι οπαδοι που δεχονται επισκεψη στον κεντρικο τους συνδεσμο και τρεχουν αρον αρον να βαλουν λουκετα στην εισοδο,οι οπαδοι που εχουν βαρεθει να πηγαινουν σε μνημοσυνα λενε τους γαβρους "λαγους" και "κοτες".
προτιμουμε βια τυπου κοκκαλη και μαρινακη
ασχολησε με τον Πτωχευμενο Αθλητικο Ομιλο κι εσυ;;
βαλαν μεσο λεει να παρουν τον μπαιραμη τον κοσσοβαρο τον παγκιτη απο β γαλλιας
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ειμαστε κατα της σωματικης βιας
προτιμουμε βια τυπου κοκκαλη και μαρινακη
ασχολησε με τον Πτωχευμενο Αθλητικο Ομιλο κι εσυ;;
βαλαν μεσο λεει να παρουν τον μπαιραμη τον κοσσοβαρο τον παγκιτη απο β γαλλιας
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
κανα στανταρακι για το στοιχημα τυπεαν εννοεις απο τη διοικηση, οχι. παιδικοι φιλοι ειναι μου ειπε. Και δεν ελεγε ψεμματα γιατι μεσολαβησε ωστε μια 5μελης οικογενεια που ειχαν ομως μονο 3 εισιτηρια τελικου, να βρουν εισιτηρια. Μπροστα μου τον πηρε τηλεφωνο. Μεχρι να συμβει αυτο τον θεωρουσα μεγαλο παραμυθα...
Εγω δεχομαι οτι "γαμησες" τον Αττιλιο,εσυ βλεπεις κατι ανακριβες στο πιο πανω ποστ?λοιπόν ρε μάγκα.....επειδή γάμησα τον αττίλιο μέσα στο παλιο τηγάνι σε μάτς γάβρος- ατρόμητος 1-1 άσε .......πέστα αλλού.....
psofilospso
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μεγαλο κατορθωμα εκανες και ο συγχωρεμενος ηταν και ολοκληρος αντρας ολο μπρατσα και το περηφανευεσαι κιολαςλοιπόν ρε μάγκα.....επειδή γάμησα τον αττίλιο μέσα στο παλιο τηγάνι σε μάτς γάβρος- ατρόμητος 1-1 άσε .......πέστα αλλού.....
Επισκέπτης
ΚΟΡΟΙΔΙΑ
Δηλαδή έτσι όπως είναι τώρα, υπάρχει κίνδυνος να γίνουν επεισόδια;
οι κάμερες γιατί δε δείχνουν τον κόσμο που είναι μέσα και αρνείται να φύγει;
τα ΜΑΤ τι κάνουν γι αυτούς;
ΚΟΡΟΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
υ.γ. (κάτι λένε για ζέσταμα... )
Δηλαδή έτσι όπως είναι τώρα, υπάρχει κίνδυνος να γίνουν επεισόδια;
οι κάμερες γιατί δε δείχνουν τον κόσμο που είναι μέσα και αρνείται να φύγει;
ΚΟΡΟΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
και το πιό πιθανό είναι μετά την διΑΚΟΠΉ ΝΑ ΤΟ ΠΆΡΕΙ Ο ΓΆΒΡΟς....ΑΛΛΆ ΧΑΛΆΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΆΚΑ ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΕΔΏ.....
τυπε γουσταρω να το δωσουμε για να φανε και αλλο μαρτυριο στο ΟΑΚΑ
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε καταλαβαινεις ποσες φορες θα διακοπει στο οακα το παιχνιδι αν στραβωσειτυπε γουσταρω να το δωσουμε για να φανε και αλλο μαρτυριο στο ΟΑΚΑ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις