Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Aφου εισαι κομπλεξικος. Μη δεις κανα σωστο παληκαρι εδω τα ιδια κανεις. Και με το δημητρακη τα ιδια
ela re...εγω για χαβαλε σε ελαγα γατονι αλλα εισαι τελικα μαγκακος....τι λε ρε πουστη μου...σε ζηλευω τυπε...αητοπουλο εισαι... :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
επειδη το μπατζετ μαλλον θα το αυξησουν αλλα πολυ λιγι ισως παρουν μονο 1-2 παιχτες και πιο πολυ χρειζομαστε ενα σεντερ αμυντικο ετσι με 1 επιπλεον μυριο και ενα ακομα για τις αυξησεις των μισθων του σπανουλη λο και χαινς εχεις την ιδια ομαδα + τον πολυ καλο λασμε και πιο εμπειρους κατα ενα χρονο τπυς μικρους και πας ανετα και για τριτη κουπα
τωρα αν παρει και τον παππα τοτε αποσυφοριζεις και τον σπανουλη και πας περιπατο για  αλλη μια κουπα με μονο 2 μυριοα παραπανω
νομιζω τωρα ειναι χωρις φορους στα 12-12,5 οποτε με 14,5 κανεις συπερ ομαδα-αρκει βεβαια να μην χαθει η χημεια
στο ειπα γιατι ακουγεται εντονα για φυγη σπανουλη και χαιντς...αν τους καρατησει ολα καλα...αν ομως φυγουν...ψιλοχλωμο...
βαλε ρε τυπε το λινκ να δω...ποτε εγινε το σκηνικο που λες;;;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ela re...εγω για χαβαλε σε ελαγα γατονι αλλα εισαι τελικα μαγκακος....τι λε ρε πουστη μου...σε ζηλευω τυπε...αητοπουλο εισαι... :2funny:

Για το παρακατω ποστ καλα τα λες παιχτη για μπατζετ και παιχτες. Αλλα το δυσκολοτερο σε σας ειναι να κρατηθει η χημεια και το δεσιμο της ομαδας. Με δευτερο χρονο Μπαρτζωκα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.947
Πόντοι
26.141
στο ειπα γιατι ακουγεται εντονα για φυγη σπανουλη και χαιντς...αν τους καρατησει ολα καλα...αν ομως φυγουν...ψιλοχλωμο...
kai poy na paei o spanoulis?
ua to cajv kai ua sto steilv alla einai palio kai edv mesa ginetai xamos
παντως ο σπανουλης πρεπει να μεινει οπωςκαιδηποτε!!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
λενε αυτοι που ξερουν για τσεσεκα ο σπαν και φενερ νομιζω ο χαιντς...ακουγονται διαφορα αδερφε....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
κατι θα ειπες σε φαση που παραληρουσα και θα μ'εφτιαξες ...αποκλειται να εγινε οπως το'πες στα καλα καθουμενα...
τεσπα αν εκανα μαλκια σορρυ...τι να πω...η πρωτη η η τελευταια θα ητανε ;; :grin: :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Για το παρακατω ποστ καλα τα λες παιχτη για μπατζετ και παιχτες. Αλλα το δυσκολοτερο σε σας ειναι να κρατηθει η χημεια και το δεσιμο της ομαδας. Με δευτερο χρονο Μπαρτζωκα.
θα δειξει τυπε...προγνωστικα και θεωριες εγω δεν τα γουσταρω...εγω λεω (και ελεγαπαντα) μονο πιστη στην ομαδα ,υπομονη και συμπαρασταση...
απο εκει και περα στον αθλητισμο δεν μπορεις να προβλεψεις...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Mόνο ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ και η coca cola zero.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.947
Πόντοι
26.141
κατι θα ειπες σε φαση που παραληρουσα και θα μ'εφτιαξες ...αποκλειται να εγινε οπως το'πες στα καλα καθουμενα...
τεσπα αν εκανα μαλκια σορρυ...τι να πω...η πρωτη η η τελευταια θα ητανε ;; :grin: :grin:
λος πουλος για εμας εννουσα κια στεναχωρηθηκα που ειχαμε χασει τον πρωτο αγωνα με το βραχατι στο γηπεδο μας και με τσατισαν αφου ημουν σιγουρος οτι ειμασταν καλυτερη ομαδα :grin: και οπως και αποδειχτηκε αφου τους σκουπησαμε και το εγραψα εγω που ακολουθω-θουσα τον γαυρο και σε βολλευ με φαιναλ φορ τελικουσ κυπελλου ευρωπης ακομα και σε βολλευ ακι σε πολο φιλε και παρολα αυτα τα ακουσα εξαμαξης και απο εσενα
ειδικα στο βολλευ και πολο με πικραινει που δεν το παινουν ζεστα οι παραγοντες και εχω παιξει και πολο παιδων εθνικηκια ξερω ποσα καλα οργανομενοι ειμαστε στους παιδες αλλα δεν το στηριζουν οι παραγοντες τα τελευταια χροναι στην ευρωπη-διοτι ο κοσμος ειναι ακορεστος και ακολουθα ακομα και στο πολο την ομαδα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
λος πουλος για εμας εννουσα κια στεναχωρηθηκα που ειχαμε χασει τον πρωτο αγωνα με το βραχατι στο γηπεδο μας και με τσατισαν αφου ημουν σιγουρος οτι ειμασταν καλυτερη ομαδα :grin: και οπως και αποδειχτηκε αφου τους σκουπησαμε και το εγραψα εγω που ακολουθω-θουσα τον γαυρο και σε βολλευ με φαιναλ φορ τελικουσ κυπελλου ευρωπης ακομα και σε βολλευ ακι σε πολο φιλε και παρολα αυτα τα ακουσα εξαμαξης και απο εσενα
ειδικα στο βολλευ και πολο με πικραινει που δεν το παινουν ζεστα οι παραγοντες και εχω παιξει και πολο παιδων εθνικηκια ξερω ποσα καλα οργανομενοι ειμαστε στους παιδες αλλα δεν το στηριζουν οι παραγοντες τα τελευταια χροναι στην ευρωπη-διοτι ο κοσμος ειναι ακορεστος και ακολουθα ακομα και στο πολο την ομαδα
:2funny: :2funny: :2funny:
μα τα μπινελικια δεν ηταν για το λος πουλος...ηταν για το αν ξεκινησε το στοιχημα στο βολλευ
επειδη τοτε ηταν της μοδας το ''ποσα το'παιξες στο στοιχημα χοντρε''
και λιγα σου ειπα μωρη καριολα  :2funny:
τεσπα δεν παρεξηγησες και ολα καλα...
λοιπον το πολο μαγκα μου το βλεπω και εγω και οποτε παιζουμε βουλιαγμενη παω με την οικογενεια μιας και ειναι στεκι μου (η περιοχη εννοω για καφε)
αμα γουσταρεις αν κερδισουμε το τριτο στο τεταρτο εκει θα παω σιγουρα ....συνεννοουμαστε και βρισκομαστε...οτι κανεις κεφι..
ησουνα περσυ που φαγαμε πουτσα στο τελευταιο;;πικρα τυπε  :headbang: :headbang:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.947
Πόντοι
26.141
:2funny: :2funny: :2funny:
μα τα μπινελικια δεν ηταν για το λος πουλος...ηταν για το αν ξεκινησε το στοιχημα στο βολλευ
επειδη τοτε ηταν της μοδας το ''ποσα το'παιξες στο στοιχημα χοντρε''
και λιγα σου ειπα μωρη καριολα  :2funny:
τεσπα δεν παρεξηγησες και ολα καλα...
λοιπον το πολο μαγκα μου το βλεπω και εγω και οποτε παιζουμε βουλιαγμενη παω με την οικογενεια μιας και ειναι στεκι μου (η περιοχη εννοω για καφε)
αμα γουσταρεις αν κερδισουμε το τριτο στο τεταρτο εκει θα παω σιγουρα ....συνεννοουμαστε και βρισκομαστε...οτι κανεις κεφι..
ησουνα περσυ που φαγαμε πουτσα στο τελευταιο;;πικρα τυπε  :headbang: :headbang:
δεν ημουν διοτι τλευταιο διαστημα ζω βουλγαρια και μονο μεσω σοφιας παω σε παιχνιδια απο το αεροδρομιο!!!αλλα με πολο αρρωσταινο και με βολλευ διοτι ξερω την ομαδα απο την υποδομη και νομιζω οτι οι παραγοντες με 1.5 μυριο κανουν υπερομαδα ευρωπης και ειδικα φετος με το εμπαργκο των ιταλων και κροατων ηταν η χρυση ευκαιρια για κυπελλο
φετος θα το παρουμε το πολο και θα γινουμε για πρωτη φορα η πρωτη ομαδα που την ιδια χρονια παιρνει και στα 4 αθληματα πρωταθλημα
αντε να φτιαξουμε και χαντμπολ διοτι ειναι κριμα αυτη η ομαδα να μην εχει χαντμπολ
αντε ταβλι επι πουτσας να το αφησουμε στο βαζελο να παιρνει και αυτος κανενα κυπελακι :grin:

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Τον τελικό τον έχει κανείς ?
Στείλτε λινκ (depositfiles κατά προτίμηση)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
δεν ημουν διοτι τλευταιο διαστημα ζω βουλγαρια και μονο μεσω σοφιας παω σε παιχνιδια απο το αεροδρομιο!!!αλλα με πολο αρρωσταινο και με βολλευ διοτι ξερω την ομαδα απο την υποδομη και νομιζω οτι οι παραγοντες με 1.5 μυριο κανουν υπερομαδα ευρωπης και ειδικα φετος με το εμπαργκο των ιταλων και κροατων ηταν η χρυση ευκαιρια για κυπελλο
φετος θα το παρουμε το πολο και θα γινουμε για πρωτη φορα η πρωτη ομαδα που την ιδια χρονια παιρνει και στα 4 αθληματα πρωταθλημα
αντε να φτιαξουμε και χαντμπολ διοτι ειναι κριμα αυτη η ομαδα να μην εχει χαντμπολ
αντε ταβλι επι πουτσας να το αφησουμε στο βαζελο να παιρνει και αυτος κανενα κυπελακι :grin:
μακαρι τυπε...

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
για να δούμε γνώμες μετά την -άλλη μια φορά ξεφτίλισμα- του προχτεσινού τελικού..εγώ πάντως ξέρασα για άλλη μια φορά... :S :S

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα φώναζαν "Ολυμπιακός"!
Η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε την Κυριακή το βράδυ την κατάκτηση του τίτλου στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, μετά τη νίκη τους επί της Ατλέτικο και την παράλληλη ισοπαλία της Ρεάλ με την Εσπανιόλ.

Το ενδιαφέρον πάντων γεγονός είνα αυτό που αναφέρει η ιστοσελίδα Deportes Quatro που στέκεται στα πανηγύρια των Καταλανών στο αεροπλάνο, οι οποίοι έμαθαν για το νέο κάζο της Ρεάλ Μαδρίτης στο final-4 του Λονδίνου και έτσι φώναξαν "Ολυμπιακός-Ολυμπιακός!" μέσα στο αεροπλάνο!

Ο τελικός της Ευρωλίγκας συνέπεσε με το εναέριο ταξίδι των Καταλανών κι έτσι τα αστέρια της ομάδας ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα πανηγύρισαν έξαλλα την νίκη του Θρύλου επί της Ρεάλ Μαδρίτης!

"Ολυμπιακός!" λοιπόν και από τα χείλη των ποδοσφαιριστών μιας εκ των κορυφαίων ομάδων του πλανήτη!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και εγω αυτο ακουσα τυπε
πακετο σπανουλης χαινς σε φενερ μαζι με ντουντα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
www.gazzetta.gr/football/article/505579/kaymenakis-mehri-ton-prothypoyrgo]http://www.gazzetta.gr/football/article/505579/kaymenakis-mehri-ton-prothypoyrgo[/url]
ε λοιπον...ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ρε μαλακες μας ζαλισατε τα αρχιδια...
σας ειπαμε συγχαρητηρια ολοι ,αναγνωρισαμε ολοι την μαλακια που εγινε σας χειροκροτησαν οι φιλαθλοι του θρυλου ε καπου φτανει ...υπαρχουν και ορια...
πια ξευτιλιζεστε και θα χασετε και το δικιο σας...
ειπαμε ...ολα εχουν και οριο...ενα γαμημενο λαθος σφυριγμα ηταν...τι να κανουμε τωρα;;
εχετε γινει πιο γραφικοι και απο το ηλιοβασιλεμα στη σαντορινη...
πηρατε χαμπαρι οτι εχετε συμμαχο ολους τους πικραμενους και συνεχιζετε τις μαγκιες...
να αποδειξετε τι;;
οταν επνιγε το πεναλτυ στον αβρααμ ρε μπαστουνοβλαχοι ο κυρκος πηγε κανενας μεχρι τον πρωθυπουργο;;
ε αντε γαμηθειτε τελικα...
ειπαμε στη γρια να χεσει και αυτη ξεκωλιαστηκε  :jerking: :jerking:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
και εγω αυτο ακουσα τυπε
πακετο σπανουλης χαινς σε φενερ μαζι με ντουντα
θα δουμε τυπε...θα δουμε...πιστευω πως εχει μπει το νερο στο αυλακι και δυσκολα θα αλλαξουν πολλα...
θυμασαι που τα λεγαμε περσυ και σου ελεγα οτι το μπασκετικο μελλον ειναι κοκκινο .....κατι που τοτε το αμφεβαλλες αλλα μετα προς τιμην σου το παραδεχτηκες...
ξερεις τυπε οτι ο χρηστιδης μιλαει αληθειες...

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
www.gazzetta.gr/football/article/505579/kaymenakis-mehri-ton-prothypoyrgo]http://www.gazzetta.gr/football/article/505579/kaymenakis-mehri-ton-prothypoyrgo[/url]
ε λοιπον...ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ρε μαλακες μας ζαλισατε τα αρχιδια...
σας ειπαμε συγχαρητηρια ολοι ,αναγνωρισαμε ολοι την μαλακια που εγινε σας χειροκροτησαν οι φιλαθλοι του θρυλου ε καπου φτανει ...υπαρχουν και ορια...
πια ξευτιλιζεστε και θα χασετε και το δικιο σας...
ειπαμε ...ολα εχουν και οριο...ενα γαμημενο λαθος σφυριγμα ηταν...τι να κανουμε τωρα;;
εχετε γινει πιο γραφικοι και απο το ηλιοβασιλεμα στη σαντορινη...
πηρατε χαμπαρι οτι εχετε συμμαχο ολους τους πικραμενους και συνεχιζετε τις μαγκιες...
να αποδειξετε τι;;
οταν επνιγε το πεναλτυ στον αβρααμ ρε μπαστουνοβλαχοι ο κυρκος πηγε κανενας μεχρι τον πρωθυπουργο;;
ε αντε γαμηθειτε τελικα...
ειπαμε στη γρια να χεσει και αυτη ξεκωλιαστηκε  :jerking: :jerking:
Καλα ρε κακομοιρη μιλας εσυ για γραφικους;;;;
Με τον κυρ Σαββα και τον Τσουκαλα τον πιθηκο να σε εκπροσωπουν τοσα χρονια;;;
Συνεχισε να προσφερεις γελιο ολυμπιλαγε :2funny: :2funny: :2funny:

kourkouti-osfp-theodoridis1c.jpg

URL]]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
ξανα μιλαει ο μακακας της διοικησης ........  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ετσι οπως παντα...να σαι καλα να βγαινεις και να γραφεις τις μαλακιες τους και τις μαλακιες σου.....αλα αληθεια εν τελει σε ποιους απευθηνεσσαι καραγκιοζακο  :think: μαλλον σε αυτους που εξαλολουθουν και πηγαινουν στο γηπεδο..για να βλεπουν αυτην την υπερ ομαδα του θρυλου...να σαι καλα..καλυνυχτα καραγκιοζακο της διοικησης  ;)

λαγε...εμφανιζεσαι μονο οταν υπαρχει μουρμουρα στην ομαδα και γκρινια ...να πανηγυρισεις και να κανεις προσωπικη επιθεση σε μονα που αγαπαω την ομαδα ....εισαι πουστης λαγος τραβεστι ....
και σε γραφω στα αρχιδια μου...ας σε κρινουν οι υπολοιποι...ποτε εμφανιζεσαι και τι λες...
αυτο μονο λαγε...
και που'σαι...σε γαμαω  ;)
χρηστιδης...
μωρη πουτανα λαγε...εδω σε εχω...αντε με λες υπαλληλο...αντε εισαι αρχιδατος και βριζεις τον μαρινακη και το ποδοσφαιρο που δεν γουσταρεις τον τροπο που λειτουργουν...
σεβαστο...
σε ρωταω τωρα μωρη παλιοπουτανα...
εχτες εκανε τεραστια νικη -διακριση το μπασκετ...
που εισαι ρε πουστη λαγε να δουμε ενα ποστ για την αγαπημενη σου ομαδα;;
ε ;;τι περιμενεις;;να γραψω εγω και να αρχισεις τα υπαλληλε;;
που εισαι εξαφανισμενος τωρα στις χαρες της ομαδας;;
λαγε μαλακα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom