οτι δεν ασχολουμαι με την παρτη σου ενω εσυ μονιμως σκυλιαζεις και ασχολεισαι με οτι και αν πω ειναι η μεγαλυτερη τιμωρια σου μιας και σιγουρα δεν εισαι τοσο μαλακας ωστε να μην καταλαβαινεις και ο ιδιος οτι εχεις κομπλεξ απεναντι μου και φυσικα οτι δεν ειμαι μαλακς μιας και με μαλακες απλως δεν ασχολεισαι ;) (οπως κανω εγω)
απο εκει και περα απο την χαρα σου να με βρεις ανακολουθο ποσταρεις κατι χωρις νοημα και νακολουθο αυτο καθ'αυτο το ιδιο το ποσταρισμα σου...
η αποψη μου ειτε συμφωνεις ειτε οχι ειναι η εξης:στο μπασκετ δεν αναφερει (εκτος απο εμας τους γαυρους) την λεξη παραγκα και εγω (ειτε συμφωνεις ειτε οχι) θεωρω οτι υπηρχε και θα υπαρχει ενω στο ποδοσφαιρο μας εχουν ζαλισει τα παπαρια με μια παραγκα την οποια εγω προσωπικα (παλι ειτε συμφωνεις εσυ ειτε διαφωνεις) θεωρω οτι ειναι ενα μυθευμα που χρησιμοποιειται απο τους αλλους για να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα...
τελικα λοιπον ειτε εσυ συμφωνεις ειτε οχι με την αποψη μου σιγουρα δεν μπορεις να με κατηγορησεις για ανακολουθο με τα δυο ποστ τα δικα μου (με τα οποια ψαχνεις και ασχολεισαι αν και με θεωρεις μαλακα) που ποσταρες...
που ακριβως ειναι η ανακολουθια;;
δεν απευθυνομαι φυσικα σε σενα τον ηλιθιο αλλα μιας και ειναι δημοσιο φορουμ μεσω της δικης σου μαλακιας οφειλω να ξεκαθαρισω...
σαφως η δικη σου η αποψη δεν με ενδιαφερει...
εξαλλου ειναι γνωστο οτι εισαι αντικειμενικος ,μαγκας ,δεν τραβας ζορι με την παρτη μου...
και ξανα ετσι και αλλοιως μπορεις μια χαρα να συζητησεις με μαστερ γαμικουλιξ βασιλια και λοιπα αλλα αντικειμενικα παιδια και οχι με εμενα τον ''αρρωστο''
αυτα και καλη συνεχεια στον στοχο ζωης που εχεις θεσαει να προσπαθεις να με βρισκεις ανακολουθο...καλο κουραγιο ''μη μαλακα΄΄
Υ.Γ. βρειτε τα με τον μαστερ...αν και ''αντιπαλοι'' μια χαρα προσεγγιζετε την πραγματικοτητα