Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ειδικα οταν ο ελληνας που το πηρε φετος πηρε ομαδα ετοιμη απο περυσι

η ερωτηση αν ειναι οι ομαδες δουλεια των Σερβων. Ο Παναθηναικος παντως ηταν σε μεγαλο ποσοστο δουλεια του Ομπραντοβιτς ( για να μη γενικευουμε και για Σερβους).
Οι παιχτες αλλαζαν συνεχεια αλλα η ομαδα επι δεκαετια διατηρουσε το ιδιο υψηλο σταθερο επιπεδο αποδοσης. Οι τιτλοι δεν ηρθαν τυχαια.
Ο Πεδουλακης φετος σκορποχωρι, και απο φυσικη κατασταση και απο συστηματα και απο διαχειριση. Χαρη στην ατομικη ικανοτητα καποιων παικτων εφτασε ο Παναθηναικος ενα βημα πριν το final4.

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
και μη ξεχνάμε πόσο γρήγορη είναι η διαδρομή Ηρωας-Αχρηστος..ειδικά όταν πλησιαζουν τα πλει-οφς του πρωταθλήματος..ο ελληνας ξεχνά πολύ εύκολα

Ο Αλκέτας Παναγούλιας είχε πεί οτι στην Ελλάδα τα όρια θριάμβου και αναθέματος είναι πολύ κοντά.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
η ερωτηση αν ειναι οι ομαδες δουλεια των Σερβων. Ο Παναθηναικος παντως ηταν σε μεγαλο ποσοστο δουλεια του Ομπραντοβιτς ( για να μη γενικευουμε και για Σερβους).
Οι παιχτες αλλαζαν συνεχεια αλλα η ομαδα επι δεκαετια διατηρουσε το ιδιο υψηλο σταθερο επιπεδο αποδοσης. Οι τιτλοι δεν ηρθαν τυχαια.
Ο Πεδουλακης φετος σκορποχωρι, και απο φυσικη κατασταση και απο συστηματα και απο διαχειριση. Χαρη στην ατομικη ικανοτητα καποιων παικτων εφτασε ο Παναθηναικος ενα βημα πριν το final4.
τυπε εφυγαν ολοι οι παιχτες εκτος απο διαμαντιδη
ο αρτζι δεν θυμιζει σε τιποτα τον τροπο παιχνιδιου επι ζελικο
το αντιθετο με τον ολυμπιακο που κρατησε ολους τους παιχτες και συνεχισε τον τροπο παιχνιδιου ντουντα

τωρα διαβασα οτι θα παρουμε και αλλο 4αρι
μα ειναι προγραματισμος σοβαρης ομαδας αυτο?
να αλλαζει καθε μηνα και παιχτες

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
μεταξυ σερβων και ομπαντοβιτς-ιβκοβιτς υπαρχει τεραστια διαφορα στον τροπο που κοουτσαρουν, χαος στην κυριολεξια, οι υπολοιποι σερβοι προπονητες πλεον ειναι στην ιδια ζυγαρια με τους δικους μας

Εξαρταται ομως μιλαμε γενικα η σημερα μονο? Μη ξεχναμε οτι το πρωτο τροπαιο πρωταθλητη ευρωπης ( κατι το οποιο ειχε αναχθει στο ελντοραντο για τις ελληνικες ομαδες, παντοτε το εβλεπαν αλλα ποτε δε το αγγιζαν) το πηρε ενας Σερβος εκτος αυτων, ο Μποζινταρ Μαλκοβιτς ( με Γουλκινς, Βρανκοβιτς θα μου πεις).

Προς αυτο που ειπωθηκε για το οτι Ελληνες προπονητες δεν ειχαν την ευκαιρια. Ο Ιωαννιδης ποσες φορες πηγε σε final 4? Με Αρη και Ολυμπιακο.
Ο Παναθηναικος με Κιουμουρτζογλου και Κωστα Πολιτη? Πηγε αλλα δε το πηρε. Οι Σερβοι εβγαιναν νικητες στις παραπανω περιπτωσεις.
Και οταν ο Παναθηναικος πηρε Σερβο (  Μαλκοβιτς) εσπασε το ροδι και οταν συνεχιζαν με Σερβους οι ελληνικες ομαδες εγινε αυτο που εγινε στη συνεχεια, δηλαδη σαρωναν τα τροπαια στην κυριολεξια

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Εξαρταται ομως μιλαμε γενικα η σημερα μονο? Μη ξεχναμε οτι το πρωτο τροπαιο πρωταθλητη ευρωπης ( κατι το οποιο ειχε αναχθει στο ελντοραντο για τις ελληνικες ομαδες, παντοτε το εβλεπαν αλλα ποτε δε το αγγιζαν) το πηρε ενας Σερβος εκτος αυτων, ο Μποζινταρ Μαλκοβιτς ( με Γουλκινς, Βρανκοβιτς θα μου πεις).

Προς αυτο που ειπωθηκε για το οτι Ελληνες προπονητες δεν ειχαν την ευκαιρια. Ο Ιωαννιδης ποσες φορες πηγε σε final 4? Με Αρη και Ολυμπιακο.
Ο Παναθηναικος με Κιουμουρτζογλου και Κωστα Πολιτη? Πηγε αλλα δε το πηρε. Οι Σερβοι εβγαιναν νικητες στις παραπανω περιπτωσεις.
Και οταν ο Παναθηναικος πηρε Σερβο (  Μαλκοβιτς) εσπασε το ροδι και οταν συνεχιζαν με Σερβους οι ελληνικες ομαδες εγινε αυτο που εγινε στη συνεχεια, δηλαδη σαρωναν τα τροπαια στην κυριολεξια
στο γηπεδο εχεις παει ποτε η κανεις αναλυσεις απο αυτα που διαβαζεις;;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Που την ειδες την αναλυση ρε ψηλε?
πιο πανω γραφεις ολοκληρο αρθρο για το πως απετυχαν οι ελληνες προπονητες εκει που οι σερβοι πετυχαν, και σε ρωταω, εχεις παει σε γηπεδο να δεις πως κοουτσαρουν οι ομπρντοβιτς-ιβκοβιτς;; η πας και κανεις καφριλες;;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
πιο πανω γραφεις ολοκληρο αρθρο για το πως απετυχαν οι ελληνες προπονητες εκει που οι σερβοι πετυχαν, και σε ρωταω, εχεις παει σε γηπεδο να δεις πως κοουτσαρουν οι ομπρντοβιτς-ιβκοβιτς;; η πας και κανεις καφριλες;;

Γιατι τι εγραψα που δεν ισχυει? Το τι κανω εγω παντως στο γηπεδο λιγη σημασια εχει για το πως παιζουν οι ομαδες η αν εχουν παρει τροπαια η οχι , οποτε ας μη κουραζουμε και τον κοσμο με αυτο. To the point please :grin:
Πες αν θες τη δικη σου αποψη παντως

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Γιατι τι εγραψα που δεν ισχυει? Το τι κανω εγω παντως στο γηπεδο λιγη σημασια εχει για το πως παιζουν οι ομαδες η αν εχουν παρει τροπαια η οχι , οποτε ας μη κουραζουμε και τον κοσμο με αυτο. To the point please :grin:
Πες αν θες τη δικη σου αποψη παντως
αν εξαιρεσεις το κυπελο με μπανταλονα του ομπραντοβις και το περσινο του ιβκοβιτς με ολυμπιακο σχδον ολα τα αλλα οι ομαδες τους ειχαν μεσα μερικους απο τους καλυτερους παιχτες στην ευρωπη, και ο γιαννακης ειχε τους καλυτερους αλλα δεν ηταν σε θεση να τους διαχιριστει,εχεις καταλαβει ποτε επιζητουσαν στην κυριολεξια την τεχνικη ποινη οι πιο πανω;; το εκαναν να επηρεασουν τους διαιτητες η για αλλο λογο;;εχεις καταλαβει ποτε ετρωγαν σιδερα για μην δωσουν την ευκαιρια στον αντιπαλο προπονητη να εχει διακαιωμα για αλλαγες;; αυτα τα μικρα ξεχωριζουν αυτους τους δυο απο τον σωρο!! παραδειγμα, φετος, ολυμπιακος-μουντουτσνοστ, αν το γραφω σωστα, προπονητης μαλκοβις, το παιγχνιδι ποντο-ποντο, στο τελευταιο δεκαλεπτο ο ολυμπιακος φενεται να το καθαριζει, ο μαλκοβιτς απο το που θενα και χωρις να υπαρχει λογος αρχιζει να διαμαρτυρεται στους διαιτητες και να κανει καφριλικια, οι διαιτητες στην αρχη τον αγνοουν , απο τον παγκο του ολυμπιακου πεταγονται ολοι και αρχιζουν να διαμαρτυρονται που οι διαιτητες τον ανεχονται, στο γηπεδο της πουτανας, ο μπαρτζβκας δεν εχει καταλαβει τι γινεται, μονο ο τομιτς φωναζει να ηρεμησουν, με ταπολλα οι διαιτητες δινουν τεχνικη ποινη στον μαλκοβιτς, το παιγχνιδι σταματαει αρκετα γιατι ο μαλκοβιτς εξακολουθει να ορυεται, κοβεται ο ρυθμος του ολυμπιακου, ο μαλκοβιτς κανει τις αλλαγες που θελει, δινει οδηγιες, και του μενει ενα ταιμα αουτ για το τελος, το παιγχνιδι γυριζει τουμπα και παει στον ποντο, ο μπαρτζωκας ακομα αναρωτιεται γιατι εκανε καφριλικια ο μαλκοβιτς....

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Σε έξαλλη κατάσταση στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας ο Γ. Καϋμενάκης
Αποφασισμένος να μην αφήσει έτσι τη διαιτησία στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό είναι ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Καϋμενάκης.

Φτάνοντας στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας για τη συνεδρίαση του ΔΣ ήταν σε έξαλλη κατάσταση, ακούστηκε να βρίζει θεούς και δαίμονες, ενώ δήλωνε αποφασισμένος να φτάσει το θέμα μέχρι τον πρωθυπουργό για να βρει το δίκιο του.

Πηγή: sport-fm.gr

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
σκετο ή 'ναι μαλακα'?  :2funny:
οτι δεν ασχολουμαι με την παρτη σου ενω εσυ μονιμως σκυλιαζεις και ασχολεισαι με οτι και αν πω ειναι η μεγαλυτερη τιμωρια σου μιας και σιγουρα δεν εισαι τοσο μαλακας ωστε να μην καταλαβαινεις και ο ιδιος οτι εχεις κομπλεξ απεναντι μου και φυσικα οτι δεν ειμαι μαλακς μιας και με μαλακες απλως δεν ασχολεισαι  ;) (οπως κανω εγω)
απο εκει και περα απο την χαρα σου να με βρεις ανακολουθο ποσταρεις κατι χωρις νοημα και νακολουθο αυτο καθ'αυτο το ιδιο το ποσταρισμα σου...
η αποψη μου ειτε συμφωνεις ειτε οχι ειναι η εξης:στο μπασκετ δεν αναφερει (εκτος απο εμας τους γαυρους) την λεξη παραγκα και εγω (ειτε συμφωνεις ειτε οχι) θεωρω οτι υπηρχε και θα υπαρχει ενω στο ποδοσφαιρο μας εχουν ζαλισει τα παπαρια με μια παραγκα την οποια εγω προσωπικα (παλι ειτε συμφωνεις εσυ ειτε διαφωνεις) θεωρω οτι ειναι ενα μυθευμα που χρησιμοποιειται απο τους αλλους για να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα...
τελικα λοιπον ειτε εσυ συμφωνεις ειτε οχι με την αποψη μου σιγουρα δεν μπορεις να με κατηγορησεις για ανακολουθο με τα δυο ποστ τα δικα μου (με τα οποια ψαχνεις και ασχολεισαι αν και με θεωρεις μαλακα) που ποσταρες...
που ακριβως ειναι η ανακολουθια;;
δεν απευθυνομαι φυσικα σε σενα τον ηλιθιο αλλα μιας και ειναι δημοσιο φορουμ μεσω της δικης σου μαλακιας οφειλω να ξεκαθαρισω...
σαφως η δικη σου η αποψη δεν με ενδιαφερει...
εξαλλου ειναι γνωστο οτι εισαι αντικειμενικος ,μαγκας ,δεν τραβας ζορι με την παρτη μου...
και ξανα ετσι και αλλοιως μπορεις μια χαρα να συζητησεις με μαστερ γαμικουλιξ βασιλια και λοιπα αλλα αντικειμενικα παιδια και οχι με εμενα τον ''αρρωστο''
αυτα και καλη συνεχεια στον στοχο ζωης που εχεις θεσαει να προσπαθεις να με βρισκεις ανακολουθο...καλο κουραγιο ''μη μαλακα΄΄ :2funny: :2funny:
Υ.Γ. βρειτε τα με τον μαστερ...αν και ''αντιπαλοι'' μια χαρα προσεγγιζετε την πραγματικοτητα  :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Σε έξαλλη κατάσταση στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας ο Γ. Καϋμενάκης
Αποφασισμένος να μην αφήσει έτσι τη διαιτησία στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό είναι ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Καϋμενάκης.

Φτάνοντας στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας για τη συνεδρίαση του ΔΣ ήταν σε έξαλλη κατάσταση, ακούστηκε να βρίζει θεούς και δαίμονες, ενώ δήλωνε αποφασισμένος να φτάσει το θέμα μέχρι τον πρωθυπουργό για να βρει το δίκιο του.

Πηγή: sport-fm.gr
θα του εβγαζα το καπελλο αν πηγαινε και περσυ οταν ο διαιτητης μεσα στην τριπολη επνιξε πεντακαθαρο πεναλτυ πανω στον αβρααμ και τσιμπησε ο κος καυμενακης το τριποντακι  ;)
τωρα μαλλον τζαμπα μαγκας ειναι...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
οτι δεν ασχολουμαι με την παρτη σου ενω εσυ μονιμως σκυλιαζεις και ασχολεισαι με οτι και αν πω ειναι η μεγαλυτερη τιμωρια σου μιας και σιγουρα δεν εισαι τοσο μαλακας ωστε να μην καταλαβαινεις και ο ιδιος οτι εχεις κομπλεξ απεναντι μου και φυσικα οτι δεν ειμαι μαλακς μιας και με μαλακες απλως δεν ασχολεισαι  ;) (οπως κανω εγω)
απο εκει και περα απο την χαρα σου να με βρεις ανακολουθο ποσταρεις κατι χωρις νοημα και νακολουθο αυτο καθ'αυτο το ιδιο το ποσταρισμα σου...
η αποψη μου ειτε συμφωνεις ειτε οχι ειναι η εξης:στο μπασκετ δεν αναφερει (εκτος απο εμας τους γαυρους) την λεξη παραγκα και εγω (ειτε συμφωνεις ειτε οχι) θεωρω οτι υπηρχε και θα υπαρχει ενω στο ποδοσφαιρο μας εχουν ζαλισει τα παπαρια με μια παραγκα την οποια εγω προσωπικα (παλι ειτε συμφωνεις εσυ ειτε διαφωνεις) θεωρω οτι ειναι ενα μυθευμα που χρησιμοποιειται απο τους αλλους για να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα...
τελικα λοιπον ειτε εσυ συμφωνεις ειτε οχι με την αποψη μου σιγουρα δεν μπορεις να με κατηγορησεις για ανακολουθο με τα δυο ποστ τα δικα μου (με τα οποια ψαχνεις και ασχολεισαι αν και με θεωρεις μαλακα) που ποσταρες...
που ακριβως ειναι η ανακολουθια;;
δεν απευθυνομαι φυσικα σε σενα τον ηλιθιο αλλα μιας και ειναι δημοσιο φορουμ μεσω της δικης σου μαλακιας οφειλω να ξεκαθαρισω...
σαφως η δικη σου η αποψη δεν με ενδιαφερει...
εξαλλου ειναι γνωστο οτι εισαι αντικειμενικος ,μαγκας ,δεν τραβας ζορι με την παρτη μου...
και ξανα ετσι και αλλοιως μπορεις μια χαρα να συζητησεις με μαστερ γαμικουλιξ βασιλια και λοιπα αλλα αντικειμενικα παιδια και οχι με εμενα τον ''αρρωστο''
αυτα και καλη συνεχεια στον στοχο ζωης που εχεις θεσαει να προσπαθεις να με βρισκεις ανακολουθο...καλο κουραγιο ''μη μαλακα΄΄ :2funny: :2funny:
Υ.Γ. βρειτε τα με τον μαστερ...αν και ''αντιπαλοι'' μια χαρα προσεγγιζετε την πραγματικοτητα  :2funny: :2funny:

Αααα θα σε μαλωσω. Δεν ασχολεισαι με τον Λοπεζ αλλα ολοκληρο σεντονι του γραψες. Αυτος κομπλεξικος ειναι ρε δικε μου τι ασχολεισαι? Ενω ειδες εγω τι καλοβολος που ειμαι, λεω να σου λεμε συνεχεια "ναι" :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οτι δεν ασχολουμαι με την παρτη σου ενω εσυ μονιμως σκυλιαζεις και ασχολεισαι με οτι και αν πω ειναι η μεγαλυτερη τιμωρια σου μιας και σιγουρα δεν εισαι τοσο μαλακας ωστε να μην καταλαβαινεις και ο ιδιος οτι εχεις κομπλεξ απεναντι μου και φυσικα οτι δεν ειμαι μαλακς μιας και με μαλακες απλως δεν ασχολεισαι  ;)

ψιτ κιοφτε, και με τον αχαχουχα ασχολουμαι. με τους βλαμενους γλενταω εδω, τι να γλεντησω με λογικους? γιαυτο μη κανεις χαρουλες. με ελκυεις γιατι εισαι ανακολουθος τρελος και φυσαρουφας και για κερασακι το παιζεις και μαγκιτης που μοιραζει σφαλιαρες  :2funny: κιοφτε  

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αααα θα σε μαλωσω. Δεν ασχολεισαι με τον Λοπεζ αλλα ολοκληρο σεντονι του γραψες. Αυτος κομπλεξικος ειναι ρε δικε μου τι ασχολεισαι? Ενω ειδες εγω τι καλοβολος που ειμαι, λεω να σου λεμε συνεχεια "ναι" :grin:

αααααχαχαχαχαχα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
η πλακα με ολα τα ναυαγια εδω μεσα ειναι οτι καμαρωνουν οταν ασχολουμαι μαζι τους  :crazy:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
ε γατε...ξυπνα γιατι ειναι ωρα για υπνο...
ασχολουμαι παει να πει στην ελληνικη οτι κατι λεει αυτος και εγω ποσταρω κοντρα για να πικαρω...αυτη ειναι η εννοια...
το να γραφει μονιμως κοντρα σε οτι πω και μια στο τοσο να απανταω δεν σημαινει ασχολουμαι  ;)
γατε...παρτο λιγακι αλλοιως...
παρακολουθα αν δεν βαριεσαι τα ποσατ και θα δεις ποιος ασχολειται  ;)
εγω λεω τα δικα μου και η πουτσα πεταγεται να πει την παπαρια του να ειρωνευτει και λοιπα...και σπανιως τε ανταπανταω...
αν εσυ σαν γνησιος γατος που εισαι θεωρεις οτι εγω ασχολουμαι ολα καλα  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446

Stories

Νέο!