Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Θα δειξει σημερα σε επαναληψη τον αγωνα για εμας που δεν τον ειδαμε;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ψιτ κιοφτε, και με τον αχαχουχα ασχολουμαι. με τους βλαμενους γλενταω εδω, τι να γλεντησω με λογικους? γιαυτο μη κανεις χαρουλες. με ελκυεις γιατι εισαι ανακολουθος τρελος και φυσαρουφας και για κερασακι το παιζεις και μαγκιτης που μοιραζει σφαλιαρες  :2funny: κιοφτε 

To κοροιδευεις ρε το παιδι ? Φτουσου δε ντρεπεσαι!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ε γατε...ξυπνα γιατι ειναι ωρα για υπνο...
ασχολουμαι παει να πει στην ελληνικη οτι κατι λεει αυτος και εγω ποσταρω κοντρα για να πικαρω...αυτη ειναι η εννοια...
το να γραφει μονιμως κοντρα σε οτι πω και μια στο τοσο να απανταω δεν σημαινει ασχολουμαι  ;)
γατε...παρτο λιγακι αλλοιως...
παρακολουθα αν δεν βαριεσαι τα ποσατ και θα δεις ποιος ασχολειται  ;)
εγω λεω τα δικα μου και η πουτσα πεταγεται να πει την παπαρια του να ειρωνευτει και λοιπα...και σπανιως τε ανταπανταω...
αν εσυ σαν γνησιος γατος που εισαι θεωρεις οτι εγω ασχολουμαι ολα καλα  ;)

Γαμα τον τον παλιοκομπλεξικο ρε τυπε μου. Ειναι ασχημομουρης και δε γαμαει καθολου, τι να κανει ολη μερα εδω κολοτριβεται. Και στο δημητρακη29 τα ιδια κανει ο κομπλεξας.
Οχι εγω δε θεωρω οτι ασχολεισαι εσυ, αλιμονο, οτι πεις. Ε χαβαλε εκανα πριν, νταξ δυο κουπες σηκωσατε, δεξου και λιγο χαβαλε :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Γαμα τον τον παλιοκομπλεξικο ρε τυπε μου. Ειναι ασχημομουρης και δε γαμαει καθολου, τι να κανει ολη μερα εδω κολοτριβεται. Και στο δημητρακη29 τα ιδια κανει ο κομπλεξας.
Οχι εγω δε θεωρω οτι ασχολεισαι εσυ, αλιμονο, οτι πεις. Ε χαβαλε εκανα πριν, νταξ δυο κουπες σηκωσατε, δεξου και λιγο χαβαλε :grin:
καλα...οτι πεις ...δεν εχει νοημα ...ετσι και αλλοιως ολοι με ενα καβλι στο στομα ειστε οπουε δικαιολογημενη η συγχηση...
καλη συνεχεια παντως...γατοι  :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
καλα...οτι πεις ...δεν εχει νοημα ...ετσι και αλλοιως ολοι με ενα καβλι στο στομα ειστε οπουε δικαιολογημενη η συγχηση...
καλη συνεχεια παντως...γατοι  :2funny:

Eτσι ειναι συμφωνω απολυτως. Υποκλινομαστε στη μαγεια του Θρυλου και στην πυρινο λαο του μεγαλου λιμανιου . Ολυμπιακαρα και πασης ελλαδος ναουμε  :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
α και πουσαι γατε ...ετσι κιαλλοιως οπως λεει και ο αλλος στο αλλο και με σεντονι επιχειρηματων εμεις για σας δουλεψαμε ...για να μην παρει η ρεαλ το ενατο... :2funny: :2funny:
αρα μην αγχωνεσαι...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Eτσι ειναι συμφωνω απολυτως. Υποκλινομαστε στη μαγεια του Θρυλου και στην πυρινο λαο του μεγαλου λιμανιου . Ολυμπιακαρα και πασης ελλαδος ναουμε  :rockon:
ελα ρε παλι πλακα κανεις;;ενταξει εισαι γενναιοψυχος αλλα εσυ το γαμησες...
ποιος γαυρος...
συλλογος μεγαλος δεν υπαρχει αλλος
και απο το 1908 παρακαλω
και πρωταθλητης σε ολα τα σπορ ...παντοτινος...
ποιθος γαυρος λεμε...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.945
Πόντοι
26.141
καλη συνεχεια παντως...γατοι  :2funny:
εμενα δεν θα με βρισεις και να με χυσεις??? :grin: :grin:
τις προαλλες με στολισες μοναδικα και αν και γαυρος με απιστευτα χλμ λεωφορειων για να δω το γαυρο κατοριες πειρεας ρωμη κλπ με μπερδεψες ισως με καποιον αλλον  και δε με ξεπλενε ουτε ο νιαγαρας :grin: :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
α και πουσαι γατε ...ετσι κιαλλοιως οπως λεει και ο αλλος στο αλλο και με σεντονι επιχειρηματων εμεις για σας δουλεψαμε ...για να μην παρει η ρεαλ το ενατο... :2funny: :2funny:
αρα μην αγχωνεσαι...

Τι το λες σε μενα ρε μεγαλε, ειπα εγω τιποτα? Ειδες που ερχεσαι στα λογια μου? Στον κομπλεξαρα το λοπεζ πες τα και στο απολυτο αρσενικο

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ελα ρε παλι πλακα κανεις;;ενταξει εισαι γενναιοψυχος αλλα εσυ το γαμησες...
ποιος γαυρος...
συλλογος μεγαλος δεν υπαρχει αλλος
και απο το 1908 παρακαλω
και πρωταθλητης σε ολα τα σπορ ...παντοτινος...
ποιθος γαυρος λεμε...

A για τον ΠΟΑ λες με τις ροζ φανελες? :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
εμενα δεν θα με βρισεις και να με χυσεις??? :grin: :grin:
τις προαλλες με στολισες μοναδικα και αν και γαυρος με απιστευτα χλμ λεωφορειων για να δω το γαυρο κατοριες πειρεας ρωμη κλπ με μπερδεψες ισως με καποιον αλλον  και δε με ξεπλενε ουτε ο νιαγαρας :grin: :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δε το θυμαμαι ...σοβαρα μιλας;;μπορει να ημουνα σε συγχυση...
βαλε λινκ να δω ρε τυπε...
γνησια τωρα δε θυμαμαι...

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
H αξια του ηττημενου δινει δοξα στον νικητη και η αρχηγαρα μας το γνωριζει καλα αυτο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.945
Πόντοι
26.141
ακουγεται απο παπαγαλακια οτι οι αγγελοπουλοι θα κανουν μονο μια προσθηκη για του χρονου κια αυτη ειναι του λασμε-τον πλησιαζουν!!!!!!!!!!!!!!!!!
αν το κανει θα ειναι πιο πληρης ο γαυρος και παμε για τριτη κουπα
τι λετε?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
ακουγεται απο παπαγαλακια οτι οι αγγελοπουλοι θα κανουν μονο μια προσθηκη για του χρονου κια αυτη ειναι του λασμε-τον πλησιαζουν!!!!!!!!!!!!!!!!!
αν το κανει θα ειναι πιο πληρης ο γαυρος και παμε για τριτη κουπα
τι λετε?
το θεμα ειναι αν και ποσοι θα φυγουν ...εκτος να εννοεις οτι η μοναδικη μεταβολη θα ειναι αυτη η προσθηκη...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.945
Πόντοι
26.141
το θεμα ειναι αν και ποσοι θα φυγουν ...εκτος να εννοεις οτι η μοναδικη μεταβολη θα ειναι αυτη η προσθηκη...
επειδη το μπατζετ μαλλον θα το αυξησουν αλλα πολυ λιγι ισως παρουν μονο 1-2 παιχτες και πιο πολυ χρειζομαστε ενα σεντερ αμυντικο ετσι με 1 επιπλεον μυριο και ενα ακομα για τις αυξησεις των μισθων του σπανουλη λο και χαινς εχεις την ιδια ομαδα + τον πολυ καλο λασμε και πιο εμπειρους κατα ενα χρονο τπυς μικρους και πας ανετα και για τριτη κουπα
τωρα αν παρει και τον παππα τοτε αποσυφοριζεις και τον σπανουλη και πας περιπατο για  αλλη μια κουπα με μονο 2 μυριοα παραπανω
νομιζω τωρα ειναι χωρις φορους στα 12-12,5 οποτε με 14,5 κανεις συπερ ομαδα-αρκει βεβαια να μην χαθει η χημεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom