Ενταξει ο Μιχος,αλλα αυτος ο βαζελοπαλαιμαχος ο Μα..ρούλιας ο-πως-τον-λενε που ηταν διπλα παντως,μπορει και να την..."επαιζε" οταν εβγαινε μπροστα ο βάζελος - οταν δε μιλαγε για τις φάσεις του μαυρου,εκανε λες και ηταν ...μπουκωμενος,και "εσταζε" το στομα του - ολο αχ και βαχ ητανε !!!!!!!!!άστο Pleasure.Έπρεπε να σας είχαν κάνει πολλαπλές κηδείες πιο πριν.Μακράν περισσότερες κ πιο κραυγαλέες οι ευκαιρίες τους.
Καλά ρε τι κωλομετάδοση ήταν αυτή;;;;να τσακώννοντια σαν τα κοκόρια οι δυο κωλόγεροι.Ειδικά αυτός ο Καρούλιας τα έλεγε με πράσινα γυαλιά τις αμφισβητούμενες κ ο μίχος ότι ο γαύρος ήταν καλύτερος.
ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ρε το καναλι μεγκα ποιος το εχει?
στην πρωινη εκπομπη στις 5 η ωρα ειχαν ρεπορταζ για το ντερμπι και ακουστε
1)δειχνει το γκολ του παο και λεει ο σαλπιγκιδης [size=17pt]προλαβαινει[/size]πριν η μπαλλα βγει εξω και δεινει την ασσιστ στον ντοι που ανοιξε το σκορ
2)απο φασεις του ολυμπιακου δειχνει μονο το δοκαρι του λουα λουα σε αντιθεση με του παναθηναικου που εδειξε τις χαμενες του ευκαιριες
3)στο γκολ μας λεει στη φαση του γκολ φενεται ο Β.Τοροσιδης να εμποδιζει τον μαλαρτζ στο να μπλοκαρει την μπαλλα κτλ
1)δειχνει το γκολ του παο και λεει ο σαλπιγκιδης [size=17pt]προλαβαινει[/size]πριν η μπαλλα βγει εξω και δεινει την ασσιστ στον ντοι που ανοιξε το σκορ
2)απο φασεις του ολυμπιακου δειχνει μονο το δοκαρι του λουα λουα σε αντιθεση με του παναθηναικου που εδειξε τις χαμενες του ευκαιριες
3)στο γκολ μας λεει στη φαση του γκολ φενεται ο Β.Τοροσιδης να εμποδιζει τον μαλαρτζ στο να μπλοκαρει την μπαλλα κτλ
Vangoal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 257
- Πόντοι
- 286
Πάλι καλά να λες .... το ΣΤΑΡ θα εξαφάνιζε και τις γραμμές !!!!!!ρε το καναλι μεγκα ποιος το εχει?
καλα ρε αδερφε για το σταρ το ξερουμε. αλλα και το μεγκα τωρα. ρε κοιτα χεσιμο τα κορακια στο ναοΠάλι καλά να λες .... το ΣΤΑΡ θα εξαφάνιζε και τις γραμμές !!!!!!
Eξωφυλλο πρασινοφυλλαδας:
Ολυμπιακος-Παναθηναικος 1-1
Ν'τοι 15'-Καλοπουλος 45'
Ενταξει γραφουν κι οι γαυρικες μαλακιες αλλα αυτο δεν παιζεται....αυτοι ειδαν καθαρο το αουτ και αντικανονικο του αντζα!!!!!!!!!!!!
Το...."πρασινο γιο-γιο" ειναι ολα τα λεφτα !!!!!!!!
Χαχαχαχαχαχα, τρομερό κίνητρο να πάρει κάποιος τη φυλλάδα!!!!
Επισκέπτης
μηπως κοψουν λιγο την μωρε..Χαχαχαχαχαχα, τρομερό κίνητρο να πάρει κάποιος τη φυλλάδα!!!!
Επισκέπτης
στο επόμενο θα έχει κουδουνίστρα για το μωρό του KALIS από δάκτυλο του talos43 για να μας τον κάνουν βάζελο.Χαχαχαχαχαχα, τρομερό κίνητρο να πάρει κάποιος τη φυλλάδα!!!!
Εν τέλει αυτό που μένει είναι ότι ο Παναθηναϊκός πήρε όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις υπέρ του στο ντέρμπι, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει. Ποιος ξέρει, την Τετάρτη ίσως του δώσουν ακόμα περισσότερα σφυρίγματα υπέρ του για να τα καταφέρει…
Επισκέπτης
στο τέλος του πρωταθλήματος που θα είναι δευτεροτρίτη θα τους έχει από ένα μπρίκι για καφέ.Η συγκεκριμένη φυλλάδα όλο κάτι τέτοια έχει δωράκια............
μα δινει δωρα γιατι ειναι τοσο ξεφτυλες που ουτε οι βαζελοι δεν την παιρνουν οποτε λεει ο αλλος ας την παρω μωρε να δωσω στο παιδακι μου το γιο-γιο και τη φυλαδα αστην σε 10 μερες εχω βαψιμο θα μου χρειαστειΗ συγκεκριμένη φυλλάδα όλο κάτι τέτοια έχει δωράκια............
γιατι εχω παντως εχω την εντυπωση οτι θα τους ξεφτυλισουμε? δεν γινονται συνεχεια αυτα ρε παιδι μουΕν τέλει αυτό που μένει είναι ότι ο Παναθηναϊκός πήρε όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις υπέρ του στο ντέρμπι, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει. Ποιος ξέρει, την Τετάρτη ίσως του δώσουν ακόμα περισσότερα σφυρίγματα υπέρ του για να τα καταφέρει…
Καλημερα και απο εμενα.
Εγραψα ενα κατεβατο για τον αγωνα και μολις πατησα αποστολη με πεταξε εξω γαμω την π@@#2##@ μου.
Δεν τα ξαναγραφω αυτη την δουλεια θα κανω.
Σε γενικες γραμμες στο χωρο του κεντρου απαραδεκτοι με λαθος πασες και μαρκαρισμα με τα ματια.
Η διαιτησια οποιος εχει ματια βλεπει.
Ραντεβου την Τεταρτη με της ομαδες πληρης να δουμε ποιος ειναι καλυτερος.
Εγραψα ενα κατεβατο για τον αγωνα και μολις πατησα αποστολη με πεταξε εξω γαμω την π@@#2##@ μου.
Δεν τα ξαναγραφω αυτη την δουλεια θα κανω.
Σε γενικες γραμμες στο χωρο του κεντρου απαραδεκτοι με λαθος πασες και μαρκαρισμα με τα ματια.
μα δινει δωρα γιατι ειναι τοσο ξεφτυλες που ουτε οι βαζελοι δεν την παιρνουν οποτε λεει ο αλλος ας την παρω μωρε να δωσω στο παιδακι μου το γιο-γιο και τη φυλαδα αστην σε 10 μερες εχω βαψιμο θα μου χρειαστει
Αν είχε pampers δώρο θα την έπαιρνα και γω για τις κόρες!!!
Vangoal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 257
- Πόντοι
- 286
Λοιπόν .... θεωρώ ότι επειδή η κλάψα για τα κοράκια δεν ταιριάζει στο συγκεκριμένο θρεντ ...πρέπει να σταματήσει εδώ κάθε αναφορά .... Ας τους βάζαμε στα δίχτυα και αυτούς και τον Καλόπουλο και ας έδινε και 3 πέτσινα πέναλτι.
Τετάρτη κοντή γιορτή ... Όταν δίνεις δικαιώματα ...αυτά συμβαίνουν
Τετάρτη κοντή γιορτή ... Όταν δίνεις δικαιώματα ...αυτά συμβαίνουν
Επισκέπτης
εγω εχτες ανακαλυψα τον σωσια του καφε..μενδρινος λεγεται & κρυβοταν με τον ιδιο τροπο..απο δηλωσεις ομως,πρωτος..Καλημερα και απο εμενα.
Σε γενικες γραμμες στο χωρο του κεντρου απαρεδεκτη με λαθος πασες και μαρκαρισμα με τα ματια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις