Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
άστο Pleasure.Έπρεπε να  σας είχαν κάνει πολλαπλές κηδείες πιο πριν.Μακράν περισσότερες κ πιο κραυγαλέες οι ευκαιρίες τους.

Καλά ρε τι κωλομετάδοση ήταν αυτή;;;;να τσακώννοντια σαν τα κοκόρια οι δυο κωλόγεροι.Ειδικά αυτός ο Καρούλιας τα έλεγε με πράσινα γυαλιά τις αμφισβητούμενες κ ο μίχος ότι ο γαύρος ήταν καλύτερος. :jerking: :jerking:

ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ενταξει ο Μιχος,αλλα αυτος ο βαζελοπαλαιμαχος ο Μα..ρούλιας ο-πως-τον-λενε που ηταν διπλα παντως,μπορει και να την..."επαιζε" οταν εβγαινε μπροστα ο βάζελος - οταν δε μιλαγε για τις φάσεις του μαυρου,εκανε λες και ηταν ...μπουκωμενος,και "εσταζε" το στομα του - ολο αχ και βαχ ητανε !!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ρε το καναλι μεγκα ποιος το εχει?
στην πρωινη εκπομπη στις 5 η ωρα ειχαν ρεπορταζ για το ντερμπι και ακουστε

1)δειχνει το γκολ του παο και λεει ο σαλπιγκιδης [size=17pt]προλαβαινει[/size]πριν η μπαλλα βγει εξω και δεινει την ασσιστ στον ντοι που ανοιξε το σκορ
2)απο φασεις του ολυμπιακου δειχνει μονο το δοκαρι του λουα λουα σε αντιθεση με του παναθηναικου που εδειξε τις χαμενες του ευκαιριες
3)στο γκολ μας λεει στη φαση του γκολ φενεται ο Β.Τοροσιδης να εμποδιζει τον μαλαρτζ στο να μπλοκαρει την μπαλλα κτλ

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
ρε το καναλι μεγκα ποιος το εχει?
στην πρωινη εκπομπη στις 5 η ωρα ειχαν ρεπορταζ για το ντερμπι και ακουστε

1)δειχνει το γκολ του παο και λεει ο σαλπιγκιδης [size=17pt]προλαβαινει[/size]πριν η μπαλλα βγει εξω και δεινει την ασσιστ στον ντοι που ανοιξε το σκορ
2)απο φασεις του ολυμπιακου δειχνει μονο το δοκαρι του λουα λουα σε αντιθεση με του παναθηναικου που εδειξε τις χαμενες του ευκαιριες
3)στο γκολ μας λεει στη φαση του γκολ φενεται ο Β.Τοροσιδης να εμποδιζει τον μαλαρτζ στο να μπλοκαρει την μπαλλα κτλ
Πάλι καλά να λες .... το ΣΤΑΡ θα εξαφάνιζε και τις γραμμές !!!!!!

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Πάντως τον βαρδινογιάννη τον παραδέχωμε ε ένα πράγμε στη δικτύωση στα μμε

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Eξωφυλλο πρασινοφυλλαδας:
Ολυμπιακος-Παναθηναικος 1-1
Ν'τοι 15'-Καλοπουλος 45'

Ενταξει γραφουν κι οι γαυρικες μαλακιες αλλα αυτο δεν παιζεται....αυτοι ειδαν καθαρο το αουτ και αντικανονικο του αντζα!!!!!!!!!!!!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Eξωφυλλο πρασινοφυλλαδας:
Ολυμπιακος-Παναθηναικος 1-1
Ν'τοι 15'-Καλοπουλος 45'

Ενταξει γραφουν κι οι γαυρικες μαλακιες αλλα αυτο δεν παιζεται....αυτοι ειδαν καθαρο το αουτ και αντικανονικο του αντζα!!!!!!!!!!!!

94436_h.jpg

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Η συγκεκριμένη φυλλάδα όλο κάτι τέτοια έχει δωράκια............

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Εν τέλει αυτό που μένει είναι ότι ο Παναθηναϊκός πήρε όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις υπέρ του στο ντέρμπι, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει. Ποιος ξέρει, την Τετάρτη ίσως του δώσουν ακόμα περισσότερα σφυρίγματα υπέρ του για να τα καταφέρει…

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Η συγκεκριμένη φυλλάδα όλο κάτι τέτοια έχει δωράκια............
μα δινει δωρα γιατι ειναι τοσο ξεφτυλες που ουτε οι βαζελοι δεν την παιρνουν οποτε λεει ο αλλος ας την παρω μωρε να δωσω στο παιδακι μου το γιο-γιο και τη φυλαδα αστην σε 10 μερες εχω βαψιμο  θα μου χρειαστει

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Εν τέλει αυτό που μένει είναι ότι ο Παναθηναϊκός πήρε όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις υπέρ του στο ντέρμπι, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει. Ποιος ξέρει, την Τετάρτη ίσως του δώσουν ακόμα περισσότερα σφυρίγματα υπέρ του για να τα καταφέρει…
γιατι εχω παντως εχω την εντυπωση οτι θα τους ξεφτυλισουμε? δεν γινονται συνεχεια αυτα ρε παιδι μου

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Καλημερα και απο εμενα.
Εγραψα ενα κατεβατο για τον αγωνα και μολις πατησα αποστολη με πεταξε εξω γαμω την π@@#2##@ μου.
Δεν τα ξαναγραφω αυτη την δουλεια θα κανω.
Σε γενικες γραμμες στο χωρο του κεντρου απαραδεκτοι με λαθος πασες και μαρκαρισμα με τα ματια.
Η διαιτησια οποιος εχει ματια βλεπει.
Ραντεβου την Τεταρτη με της ομαδες πληρης να δουμε ποιος ειναι καλυτερος.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
μα δινει δωρα γιατι ειναι τοσο ξεφτυλες που ουτε οι βαζελοι δεν την παιρνουν οποτε λεει ο αλλος ας την παρω μωρε να δωσω στο παιδακι μου το γιο-γιο και τη φυλαδα αστην σε 10 μερες εχω βαψιμο  θα μου χρειαστει

Αν είχε pampers δώρο θα την έπαιρνα και γω για τις κόρες!!! :)

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Λοιπόν .... θεωρώ ότι επειδή η κλάψα για τα κοράκια δεν ταιριάζει στο συγκεκριμένο θρεντ ...πρέπει να σταματήσει εδώ κάθε αναφορά .... Ας τους βάζαμε στα δίχτυα και αυτούς και τον Καλόπουλο και ας έδινε και 3 πέτσινα πέναλτι.
Τετάρτη κοντή γιορτή ... Όταν δίνεις δικαιώματα ...αυτά συμβαίνουν

Επισκέπτης
Καλημερα και απο εμενα.
Εγραψα ενα κατεβατο για τον αγωνα και μολις πατησα αποστολη με πεταξε εξω γαμω την π@@#2##@ μου.
Σε γενικες γραμμες στο χωρο του κεντρου απαρεδεκτη με λαθος πασες και μαρκαρισμα με τα ματια.
Η διαιτησια οποιος εχει ματια βλεπει.
Ραντεβου την Τεταρτη με της ομαδες πληρης να δουμε ποιος ειναι καλυτερος.
εγω εχτες ανακαλυψα τον σωσια του καφε..μενδρινος λεγεται & κρυβοταν με τον ιδιο τροπο..απο δηλωσεις ομως,πρωτος..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom