Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τύπε δεν μπορουμε να το παιρνουμε καθε χρονο , αμα χασουμε σημερα τι εγινε;;;ας παμε και 5ο ματς και ας περασουμε σιγα με την τσσκα μας ενδιαφερει
καταλαβες να ειπα κατι τετοι;;σε σενα απανταω που θες ντε και καλα να κανουμε κριτικη στην αποδοση και να αγνοησουμε διαιτησια και σπηκερ...οχι ρε μαγκα δεν θα κανουμε κριτικη ..απλα θα σεβαστουμε και θα πιστεψουμε στην ομαδα...καταλαβες ;;αλλα η μασονια ειναι θεμα για να ασχοληθεις...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εν τω μεταξυ στις 3  τελευταιες επιθεσεις μας εγιναν καθαρα φαουλ που δεν δοθηκαν με αντιθεση σε 2 ευκολα που δοθηκαν στους τουρκους και ο χοντρος ο γαμοσπιτος κουβεντα ...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μιλανε οι βαζελοι για διαιτησια που κλαιγοντουσαν απο το πρωι μεχρι το βραδυ για το πρωτο ματς με τη Μπαρτσελονα
και στην μπαλα χανουν και το μονο που ξερουν να λενε ειναι η διαιτησια  :rockon: εδω και 10 σερι χρονια

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Παλι πουτσα στο μπασκετ:;;;;;

αφου δεν το εχετε ρε εφταρες...τι το παλευετε...

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
γκολ ο παοκ.προβλεπω τα παοκια να τα κανουν πουτανα ολα στην αθηνα

Επισκέπτης
τυπε αστο,,,εχω εμπιστοσυνη στη δικη μου κριση...τον εχω ακουσει και σε αλλες περιγραφες ...και με τον βαζελο...αστο σου λεω...δεν ειναι περιγραφη αυτη οταν ο βαζελος απολαμβανει τις δικες του  ;)
Να  εμπιστεύεσαι ότι καταλαβαίνεις.
Ο συγκεκριμένος γνωρίζει μπάσκετ και δεν είναι "βαμμένος" στις περιγραφές του.
Μακάρι να ακούγαμε Καρύδα και στα ελεύθερα κανάλια κι όχι Χατζηγεωργίου και Ναντου που δεν ξέρουν να ξεχωρίζουν το μαν του μαν απ'τη ζώνη.
Και για το ματσάκι λίγα λόγια.
Δεν έπαιξαν άμυνα και δεν προσπάθησαν αρκετά,πλην του Χάινς και του Πέρπε(κι ο Λο σουρωτήρι ήταν στην άμυνα αλλά σκόραρε).
Ο Πάουελ είναι φύρα κι απλά δεν πρέπει να παίζει τόσα λεπτά.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
θύμισέ μας σε ποιο γύρο θα παίζεις του χρόνου στην Ευρώπη αγαπητέ

καναπεδατος..

ο καναπες μου ομως δεν σημαινει οτι εσυ θα σταματησεις να τρως 3αρες απο την ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΥΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ..

να ευχεστε ευρωεφταρες ο παναθηναικος να βρει τον δρομο του μπας και σας φερει κανα παιχτη της προκοπης ο πολντο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom