Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
τελικά πόσο έληξε; εδώ στη Γερμανία δεν έπαιζε κανένα λινκ γμτ
παντα οταν χανεται στο μπασκετ οι διαιτητες φταινε πως γινεται αυτο
δεν ειναι περιγραφη αυτη οταν ο βαζελος απολαμβανει τις δικες του ;)
Μιλανε οι βαζελοι για διαιτησια που κλαιγοντουσαν απο το πρωι μεχρι το βραδυ για το πρωτο ματς με τη Μπαρτσελοναπαντα οταν χανεται στο μπασκετ οι διαιτητες φταινε πως γινεται αυτο
τύπε μπορει να βγει δευτερος ο πανιωνιοςεσας μια φορα πουτανες λαγοι θα σας ξεκωλιασουμε ;)
καταλαβες να ειπα κατι τετοι;;σε σενα απανταω που θες ντε και καλα να κανουμε κριτικη στην αποδοση και να αγνοησουμε διαιτησια και σπηκερ...οχι ρε μαγκα δεν θα κανουμε κριτικη ..απλα θα σεβαστουμε και θα πιστεψουμε στην ομαδα...καταλαβες ;;αλλα η μασονια ειναι θεμα για να ασχοληθεις...τύπε δεν μπορουμε να το παιρνουμε καθε χρονο , αμα χασουμε σημερα τι εγινε;;;ας παμε και 5ο ματς και ας περασουμε σιγα με την τσσκα μας ενδιαφερει
και στην μπαλα χανουν και το μονο που ξερουν να λενε ειναι η διαιτησια εδω και 10 σερι χρονιαΜιλανε οι βαζελοι για διαιτησια που κλαιγοντουσαν απο το πρωι μεχρι το βραδυ για το πρωτο ματς με τη Μπαρτσελονα
α, οκ... θα το πάρουμε στην παράταση λοιπόν, οκ77-67 σε 2 λεπτά λήγει
θύμισέ μας σε ποιο γύρο θα παίζεις του χρόνου στην Ευρώπη αγαπητέΠαλι πουτσα στο μπασκετ:;;;;;
αφου δεν το εχετε ρε εφταρες...τι το παλευετε...
μια φορα στους τελικους θα μας νικησετε και χαίρεσαι ΠΕΛΑΤΑΚΟεσας μια φορα πουτανες λαγοι θα σας ξεκωλιασουμε ;)
έχετε αντιληφθεί πως είστε εκτός Σένγκεν;μια φορα στους τελικους θα μας νικησετε και χαίρεσαι ΠΕΛΑΤΑΚΟ
Να εμπιστεύεσαι ότι καταλαβαίνεις.τυπε αστο,,,εχω εμπιστοσυνη στη δικη μου κριση...τον εχω ακουσει και σε αλλες περιγραφες ...και με τον βαζελο...αστο σου λεω...δεν ειναι περιγραφη αυτη οταν ο βαζελος απολαμβανει τις δικες του ;)
εχει και δευτερο ματς τύπε αν και στην πιατσα λενε θα το παρει ο μπαοκ φετοςγκολ ο παοκ.προβλεπω τα παοκια να τα κανουν πουτανα ολα στην αθηνα
θύμισέ μας σε ποιο γύρο θα παίζεις του χρόνου στην Ευρώπη αγαπητέ