Επισκέπτης
Απιστευτα πραγματα οι διαιτητες σημερα
Ωραίο λινκ,δεν κολλάει σχεδόν καθόλου btw
καριεριστας τύπε ο mr.beanΤυποι το κλεισα το ματσακι.
Μη καταναλωνω bandwidth αδικα.
Αν κερδισουμε, στειλτε μου pm παρακαλω.
p.s Μπαρτζωκα, για Α ΕΣΚΑ εισαι καλος. Μεχρι εκει...
παραταση δεν εχει μπηκαν μεσα οι επιστημονεςμπαοκ αστερας 1-1 και διακοπη του αγωνα!!! ουτε τωρα τελικο ο μπαοκ
Το μουνοπανο απ το πρωτο λεπτο κραζει την ομαδαπουστη χοντρε καραγκιοζη γαμω το σπιτι σου γαμω οτι εχεις ...ορκιζεσαι οτι η διαιτησια δεν επηρεαζει τιποτα...προσπαθεις να μας βγαλεις τρελλους γλυφτη και τσιρακη του πουστη μουσατου γαμω τη νοβα σας...
αναλατη και κρυα περιγραφη ...λες και παιζουν δυο τουρκικες...
οσο και να το θες χοντρε πουστη λονδινο θα παω...γλυφτες σαλιγκαρια εμετοι ....
παντα οταν χανεται στο μπασκετ οι διαιτητες φταινε πως γινεται αυτοΑπιστευτα πραγματα οι διαιτητες σημερα
Κατσε λιγοΤυποι το κλεισα το ματσακι.
Μη καταναλωνω bandwidth αδικα.
Αν κερδισουμε, στειλτε μου pm παρακαλω.
p.s Μπαρτζωκα, για Α ΕΣΚΑ εισαι καλος. Μεχρι εκει...
ναι ρε γιατι αυτος ειναι ο καρκινος...η αποδοση διορθωνεται...δεν ειναι καλη σημερα ...να πουμε τι;;εχουμε πιστη ομως στην ομαδα...ο καρκινος ομως ειναι αλλου...καταλαβες τωρα;;ασε λοιπον τα υπερανω και τα κιριλικια ;)αντι να μιλαμε για την αποδοση του θρυλου ψαχνουμε να βρουμε ποιος ειναι ο σπικερ
και να πατε λονδινο θα φατε μια τσαπου απ τους ρωσουςπουστη χοντρε καραγκιοζη γαμω το σπιτι σου γαμω οτι εχεις ...ορκιζεσαι οτι η διαιτησια δεν επηρεαζει τιποτα...προσπαθεις να μας βγαλεις τρελλους γλυφτη και τσιρακη του πουστη μουσατου γαμω τη νοβα σας...
αναλατη και κρυα περιγραφη ...λες και παιζουν δυο τουρκικες...
οσο και να το θες χοντρε πουστη λονδινο θα παω...γλυφτες σαλιγκαρια εμετοι ....
τωρα ψιλοκολλάεικαμιά φορά κολλάει. Αλλά συνεχίζει μετά μόνο του
ελα οι εριστικοι, οι εμετοι...ενταξει εχει παραγινει το κακο...καποια στιγμη πρεπει να σταματησει...Το μουνοπανο απ το πρωτο λεπτο κραζει την ομαδα
τυπε αστο,,,εχω εμπιστοσυνη στη δικη μου κριση...τον εχω ακουσει και σε αλλες περιγραφες ...και με τον βαζελο...αστο σου λεω...δεν ειναι περιγραφη αυτη οταν ο βαζελος απολαμβανει τις δικες του ;)τωρα ψιλοκολλάει
Χρηστίδη μην τα βάζεις με τον Καρύδα ρε.
Από τους λίγους που ξέρουν μπάσκετ κι όχι βάζελος.
Τόσα χρόνια στον "Πρωταθλητή" δούλευε άλλωστε(δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμη).
Χάλια είναι η διαιτησία αλλά κι εμείς,αυτό έχει πει τόσες φορές ο άνθρωπος.
τύπε δεν μπορουμε να το παιρνουμε καθε χρονο , αμα χασουμε σημερα τι εγινε;;;ας παμε και 5ο ματς και ας περασουμε σιγα με την τσσκα μας ενδιαφερειναι ρε γιατι αυτος ειναι ο καρκινος...η αποδοση διορθωνεται...δεν ειναι καλη σημερα ...να πουμε τι;;εχουμε πιστη ομως στην ομαδα...ο καρκινος ομως ειναι αλλου...καταλαβες τωρα;;ασε λοιπον τα υπερανω και τα κιριλικια ;)
αν προσωπικα εσυ δεν εχεις πιστη σε αυτη την ομαδα προβλημα σου...εμεις εχουμε...
καταλαβες;;
εσας μια φορα πουτανες λαγοι θα σας ξεκωλιασουμε ;)και να πατε λονδινο θα φατε μια τσαπου απ τους ρωσους