redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
παντα στο τελος νικαμε τύπεθα σκοτώσει και 2-3 κουνάβια απ' το καυσαέριο στο δρόμο, αφού ως γνωστόν βάζει πετρέλαιο θέρμανσης στο ρεζερβουάρ
παντα στο τελος νικαμε τύπεθα σκοτώσει και 2-3 κουνάβια απ' το καυσαέριο στο δρόμο, αφού ως γνωστόν βάζει πετρέλαιο θέρμανσης στο ρεζερβουάρ
τυπε εγω δεν ειμαι μπαχαλακιας οπως πολλοι εδω μεσαTυπε το παρασοβαρεψες
πολυ ρε τυπεχαρηκε η μαπα σου δικε μου;;;
Θα το παει ταπα το αγροτικο ο Παραλιμνιος και θα προλαβει
παντα στο τελος νικαμε τύπε
τύπε κανα πακι θα βρεις,εκτος και αν πας σε καμια τουρκικη κοινότητα και πανηγηρισετε μαζιπολυ ρε τυπε
αν χασατε θα παω ομονοια να πανηγυρισω κιολας με τους οργανωμενους
τύπε δεν ειμαι κουμουνι να ειμαι απλυτος και να μυριζω σαν κουναβιστη συνομοταξία των κουναβιών ανήκεις;;;
Mε το XT ειμαι σημερα.
τύπε το ελεγα οτι θα χασουμε,μην πας να δεις θρυλο,η ιντερ ξερεις ασσος ημιχρονο διπλο τελικο οπως παντα φετοςΔε γαμιετε ρε μαγκες, ασ το παρει το ματσακι ο Θρυλος κι ας μην προλαβω. Θα δω την Ιντερ που ελπιζω να ριξει μια 3αρα αποψε
Μαζεψα και σπαραγγια σημερα και θα βαλω τον καφετζη να μου φτιαξει μια ομελετα super
τύπε απο τσσκα παντα 20 αρα τρωμε και στον τελικο ετσι πηγαινε η δουλεια παλι καλα το γυρισαμε εστω στον ποντομε τέτοια άμυνα δεν πάει πουθενά
θα φάει καμιά 20άρα στο κεφάλι απο την cska και θα γυρίσει χαρούμενος στο λιμάνι
ανησυχησες τύπε;δεν βλεπω καλα την ομαδα σας
πραγματικά για το πέος ο θρήνοςτύπε απο τσσκα παντα 20 αρα τρωμε και στον τελικο ετσι πηγαινε η δουλεια παλι καλα το γυρισαμε εστω στον ποντο
Αυτος ο Παπαδογιαννης προκλητικοτατος απο το πρωτο λεπτο,η ομαδα χαλια αλλα με διαιτησια 80-20
τύπε λες να γινει οπως τοτε που ειμασταν σιγουροι οτι θα περασουμε την σιενα;πραγματικά για το πέος ο θρήνος
Δεν ακουω κανενα Συριγο,ο παπαδογιαννης κανει την περιγραφηο Συρίγος εννοείς;