Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
καταρχας φιλε ντιμη την καλημερα μου...δηλαδή δεν μπορούσε να παίξει με τον προηγούμενο προπονητή στα ματς με την Λεβάντε μήπως και προκρινόταν; δεδομένου πως ήξερε την ομάδα καλύτερα... εκτός αν περίμενε πως με τον ερχομό του Μίτσελ ξαφνικά όλοι οι παίχτες θα έπαιζαν σαν την Μπάρτσα και την Ρεάλ...
εκτός και αν η πρόκριση στον επόμενο γύρο δεν ενδιέφερε τον ΟΣΦΠ γιατί πάει μόνο για μεγάλα πράγματα στο Τσ.Λου....
αυτά βλέπω και λέω πως ο Νικολακό γράφει χαζομάρες... απλά πάει να δικαιολογήσει μια ενέργεια της διοίκησης
κάνω και μια άλλη σκέψη τώρα και θα έχει ενδιαφέρον να δουμε αν θα βγει: αν ο ΟΣΦΠ χάσει άλλα 2-3 ματς και τον τελικό κυπέλλου (αν δεν προκριθει καν) λέτε να μείνει ο Μίτσελ μετά την φιέστα;;;
προφανώς και έχει και ο ΠΑΟ τέτοια φυντάνια, δεν λέω πως είναι άγιο σωματείο
απλά μην δίνετε σημασία στο τι γράφει ο ένας και ο άλλος, ο αθλητισμός έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα: η εικόνα του γηπέδου είναι ο μόνος κριτής...
κατα δευτερον δεν μπαινω στην ουσια να κρινω την απομακρυνση του πρωην και τον ερχομο του νυν...αλλωστε εχω εκφραστει και εχω πει πως για μενα ειναι λαθος κινηση...
αυτο που λεω (και εγω και ο κωστας) ειναι ΠΩΣ ΑΦΟΥ εδιωξε τον πρωην δεν εμεινε με υπηρεσιακο αλλα πηρε ΤΩΡΑ προπονητη ωστε να δουλεψει και να ειναι ετοιμος στην αρχη της επομενης...
μονο αυτο λεω ...ουτε αν εκανε καλ που εδιωξε ζαρντιμ ουτε τιποτα...
απλα πεστε σε αυτη τη λογικη που λεει ψεμματα ο κωστας;;αν δεν ειχε σκοπο να ειναι ετοιμος στο πρωτο ματς (οπου αποδεδειγμενα δυο χρονιες χασαμε την προκριση στα πρωτα ματς) γιατι να παρει απο τωρα προπονητη και να ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ και οχι τον αυγουστο η τον ιουλιο;;
απλα λοιπον ερμηνευω αυτη την κινηση και συμφωνω με τον κωσταρα και διαφωνω με το οτι λεει ψεμματα και μοιραζει σανο...τουλαχιστον στο συγκεκριμενο..
αρα ακυρη η απορια σου...
οσο για το αν προλαβαινει να φυγει ο μιτσελ ;;σιγουρα οπως μας εχει δειξει η ιστορια...ανετα...αλλο ομως αυτο ;)