Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δηλαδή δεν μπορούσε να παίξει με τον προηγούμενο προπονητή στα ματς με την Λεβάντε μήπως και προκρινόταν; δεδομένου πως ήξερε την ομάδα καλύτερα... εκτός αν περίμενε πως με τον ερχομό του Μίτσελ ξαφνικά όλοι οι παίχτες θα έπαιζαν σαν την Μπάρτσα και την Ρεάλ...
εκτός και αν η πρόκριση στον επόμενο γύρο δεν ενδιέφερε τον ΟΣΦΠ γιατί πάει μόνο για μεγάλα πράγματα στο Τσ.Λου....
αυτά βλέπω και λέω πως ο Νικολακό γράφει χαζομάρες... απλά πάει να δικαιολογήσει μια ενέργεια της διοίκησης

κάνω και μια άλλη σκέψη τώρα και θα έχει ενδιαφέρον να δουμε αν θα βγει: αν ο ΟΣΦΠ χάσει άλλα 2-3 ματς και τον τελικό κυπέλλου (αν δεν προκριθει καν) λέτε να μείνει ο Μίτσελ μετά την φιέστα;;;

προφανώς και έχει και ο ΠΑΟ τέτοια φυντάνια, δεν λέω πως είναι άγιο σωματείο
απλά μην δίνετε σημασία στο τι γράφει ο ένας και ο άλλος, ο αθλητισμός έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα: η εικόνα του γηπέδου είναι ο μόνος κριτής...
καταρχας φιλε ντιμη την καλημερα μου...
κατα δευτερον δεν μπαινω στην ουσια να κρινω την απομακρυνση του πρωην και τον ερχομο του νυν...αλλωστε εχω εκφραστει και εχω πει πως για μενα ειναι λαθος κινηση...
αυτο που λεω (και εγω και ο κωστας) ειναι ΠΩΣ ΑΦΟΥ εδιωξε τον πρωην δεν εμεινε με υπηρεσιακο αλλα πηρε ΤΩΡΑ προπονητη ωστε να δουλεψει και να ειναι ετοιμος στην αρχη της επομενης...
μονο αυτο λεω ...ουτε αν εκανε καλ που εδιωξε ζαρντιμ ουτε τιποτα...
απλα πεστε σε αυτη τη λογικη που λεει ψεμματα ο κωστας;;αν δεν ειχε σκοπο να ειναι ετοιμος στο πρωτο ματς (οπου αποδεδειγμενα δυο χρονιες χασαμε την προκριση στα πρωτα ματς) γιατι να παρει απο τωρα προπονητη και να ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ και οχι τον αυγουστο η τον ιουλιο;;
απλα λοιπον ερμηνευω αυτη την κινηση και συμφωνω με τον κωσταρα και διαφωνω με το οτι λεει ψεμματα και μοιραζει σανο...τουλαχιστον στο συγκεκριμενο..
αρα ακυρη η απορια σου...
οσο για το αν προλαβαινει να φυγει ο μιτσελ ;;σιγουρα οπως μας εχει δειξει η ιστορια...ανετα...αλλο ομως αυτο  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εδω ειναι το κουμπι της καριλας (πως την λεγανε;;αλεξαινα;;)
δεν ειναι χιουμορ...ειναι ευκαρια για προπαγανδα πασπαλισμενη με κοκους σατυρας για να εχει απηχηση στους αδαεις...
τι λεει στην ουσια ο ποιητης;;οτι ο χοντρος εχει παραγκα  ;)το κουμπι της καριολας που λεγαμε πριν...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
καταρχας φιλε ντιμη την καλημερα μου...
κατα δευτερον δεν μπαινω στην ουσια να κρινω την απομακρυνση του πρωην και τον ερχομο του νυν...αλλωστε εχω εκφραστει και εχω πει πως για μενα ειναι λαθος κινηση...
αυτο που λεω (και εγω και ο κωστας) ειναι ΠΩΣ ΑΦΟΥ εδιωξε τον πρωην δεν εμεινε με υπηρεσιακο αλλα πηρε ΤΩΡΑ προπονητη ωστε να δουλεψει και να ειναι ετοιμος στην αρχη της επομενης...
μονο αυτο λεω ...ουτε αν εκανε καλ που εδιωξε ζαρντιμ ουτε τιποτα...
απλα πεστε σε αυτη τη λογικη που λεει ψεμματα ο κωστας;;αν δεν ειχε σκοπο να ειναι ετοιμος στο πρωτο ματς (οπου αποδεδειγμενα δυο χρονιες χασαμε την προκριση στα πρωτα ματς) γιατι να παρει απο τωρα προπονητη και να ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ και οχι τον αυγουστο η τον ιουλιο;;
απλα λοιπον ερμηνευω αυτη την κινηση και συμφωνω με τον κωσταρα και διαφωνω με το οτι λεει ψεμματα και μοιραζει σανο...τουλαχιστον στο συγκεκριμενο..
αρα ακυρη η απορια σου...
οσο για το αν προλαβαινει να φυγει ο μιτσελ ;;σιγουρα οπως μας εχει δειξει η ιστορια...ανετα...αλλο ομως αυτο  ;)

την καλημέρα μου επίσης...
εγώ πάλι ερμηνεύω αλλιώς το άρθρο του Νικολακό...
η αντικατάσταση του προπονητή πήγε πολύ άσχημα για τον ΟΣΦΠ, έχασε το αήττητο, δεν βελτίωση την εικόνα του, αποκλείστηκε πολύ εύκολα από την Λεβάντε που ήλπιζε να περάσει και φυσικά ο κόσμος δείχνει να αντιδρά
έρχεται λοιπόν ο Νικολακό μετά από όλα αυτά και λέει το πλάνο του ΟΣΦΠ και στην ουσία στηρίζει όσα είπε ο Μαρινάκης προ ημερών... εμένα μου κάνει απλά στήριξη στον πρόεδρο (μπορείς να το ονομάσεις όπως αλλιώς θέλεις) και (σχεδόν) τίποτε άλλο

ίσως είναι θέμα ερμηνείας

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αυτο
τυπε λεγεται εμετος ,λασπη, προπαγανδα,χειραγωγηση κοινης γνωμης(ποιας;;)
καμμια σχεση με χιουμορ...χιουμορ και σατυρα εχουν σχεση με πραγματικοτητα...στηριζονται σε αληθινα γεγονοτα και σατυριζουν..
οχι σε μυθους του αισωπου...
πχ ενας καλος σατυρικος που το παιζουν ολοι αυτοι θα μπορουσε να ασχοληθει με τους πικαρμενους και να διακωμωδησει καργα...για 4 αστερια πχ για ενα βημα απο β εθνικη πχ.,για χρωσταω σε οποιον μιλαει ελληνικα πχ κλπ λπ ...για πραγματικα γεγονοτα εν πασει περιπτωσει ρε παιδι μου...για αληθειες.. ;)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
εδω ειναι το κουμπι της καριλας (πως την λεγανε;;αλεξαινα;;)
δεν ειναι χιουμορ...ειναι ευκαρια για προπαγανδα πασπαλισμενη με κοκους σατυρας για να εχει απηχηση στους αδαεις...
τι λεει στην ουσια ο ποιητης;;οτι ο χοντρος εχει παραγκα  ;)το κουμπι της καριολας που λεγαμε πριν...

μην τρελαίνεσαι... έχει και για τον ΠΑΟ Link... απλά επέλεξα μόνο του ΟΣΦΠ!!!
για μένα είναι χιούμορ...

πάλι λοιπόν στην ερμηνεία κολλάμε!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
την καλημέρα μου επίσης...
εγώ πάλι ερμηνεύω αλλιώς το άρθρο του Νικολακό...
η αντικατάσταση του προπονητή πήγε πολύ άσχημα για τον ΟΣΦΠ, έχασε το αήττητο, δεν βελτίωση την εικόνα του, αποκλείστηκε πολύ εύκολα από την Λεβάντε που ήλπιζε να περάσει και φυσικά ο κόσμος δείχνει να αντιδρά
έρχεται λοιπόν ο Νικολακό μετά από όλα αυτά και λέει το πλάνο του ΟΣΦΠ και στην ουσία στηρίζει όσα είπε ο Μαρινάκης προ ημερών... εμένα μου κάνει απλά στήριξη στον πρόεδρο (μπορείς να το ονομάσεις όπως αλλιώς θέλεις) και (σχεδόν) τίποτε άλλο

ίσως είναι θέμα ερμηνείας
μην επιμενεις το εχεις παρει στραβα,,,ερμηνευουμε μια κινηση με το σκεπτικο της ΟΤΑΝ αυτη γινεται...τοτε εχει νοημα να ερμηνευσεις την σκεψη αυτου που την κανει...εσυ ερμηνευεις εκ των υστερων που δεν εχει νοημα...
ο χοντρος πηρε μιτσελ ΤΩΡΑ για να ειναι ετοιμος τις πρωτες αγωνιστικες του τσου λου...
μην το κουραζουμε..ετσι ειναι...απλα δεξου το...εισαι λογικος ανθρωπος..
αλλο θεμα αν θα γινει οπως τα υπολογιζει...αλλα ο σχεδιασμος εχει να κανει με αυτο...
μην επιμενεις...ασχετα απο το τι εκανε η τι θα κανει ο μιτσελ μεχρι τελους χρονιας...
περιμενω να καταλαβεις τι λεω...
ποιο ηταν το σκεπτικο του χοντρου στο να παρει ΤΩΡΑ προπονητη και οχι το καλοκαιρι

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
μην επιμενεις το εχεις παρει στραβα,,,ερμηνευουμε μια κινηση με το σκεπτικο της ΟΤΑΝ αυτη γινεται...τοτε εχει νοημα να ερμηνευσεις την σκεψη αυτου που την κανει...εσυ ερμηνευεις εκ των υστερων που δεν εχει νοημα...
ο χοντρος πηρε μιτσελ ΤΩΡΑ για να ειναι ετοιμος τις πρωτες αγωνιστικες του τσου λου...
μην το κουραζουμε..ετσι ειναι...απλα δεξου το...εισαι λογικος ανθρωπος..
αλλο θεμα αν θα γινει οπως τα υπολογιζει...αλλα ο σχεδιασμος εχει να κανει με αυτο...
μην επιμενεις...ασχετα απο το τι εκανε η τι θα κανει ο μιτσελ μεχρι τελους χρονιας...
περιμενω να καταλαβεις τι λεω...
ποιο ηταν το σκεπτικο του χοντρου στο να παρει ΤΩΡΑ προπονητη και οχι το καλοκαιρι

δεν θυμάμαι όμως να τα λέει αυτά ΠΡΙΝ το αποκλεισμό από την Λεβάντε και τις αντιδράσεις του κόσμου... αλλά μετά...
αν έχει κάνει τέτεοιες δηλώσεις από πριν πάω πάσσο...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μην τρελαίνεσαι... έχει και για τον ΠΑΟ Link... απλά επέλεξα μόνο του ΟΣΦΠ!!!
για μένα είναι χιούμορ...

πάλι λοιπόν στην ερμηνεία κολλάμε!!!
ρε φιλε παλι τα ιδια;;
φυσικα και μπορει να εχει για εναν αρπαζοεισπρακτορα λινκ που να ΣΑΤΥΡΙΖΕΙ το πραγματικο γεγονος του να ειναι ο αλλος καρπαζοεισπρακτορας...
αλλα το αλλο προυποθετει να δεχτεις οτι ο αλλος εχει παραγκα...
αυτο ειναι το γαμημενο κουμπι της καριολας...τι δεν καταλαβαινεις;;
για μενα που δεν το δεχομαι δεν ειναι χιουμορ ειναι προπαγανδα μεσω χιουμορ...
ενω για ενα που ειναι αντικειμενικα και βασει γεγονοτων (και οχι αστικων μυθων) καρπαζοεισπρακτορας ειναι χιουμορ να διακωμωδεις την καταντια του μιας και αυτη υπαρχει...
αληθει ρε ντιμη ...τι ακριβως δεν καταλαβαινεις;; :think:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν θυμάμαι όμως να τα λέει αυτά ΠΡΙΝ το αποκλεισμό από την Λεβάντε και τις αντιδράσεις του κόσμου... αλλά μετά...
αλλαζει κατι στην ουσια της αποψης ποτε εκφραστηκε αυτη;;
μια αποψη ειναι η σωστη η λαθος
ο μαστερ λεει οτι λεει παραμυθια και μοιραζει σανο...
εγω λεω οτι λεει αληθεια και δεν μοιραζει σανο και εσυ μαλλον λες οτι λεει αληθεια αλλα;;αλλα οτι δεν την ειχε πει πριν;και;τι αλλαζει;;τωρα του ηρθε τωρα την ειπε...επε αληθεια η ψεμματα;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αν καταλαβα καλα θεωρεις οτι πηρε μιτσελ για να περασει λεβατε;;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
αλλαζει κατι στην ουσια της αποψης ποτε εκφραστηκε αυτη;;
μια αποψη ειναι η σωστη η λαθος
ο μαστερ λεει οτι λεει παραμυθια και μοιραζει σανο...
εγω λεω οτι λεει αληθεια και δεν μοιραζει σανο και εσυ μαλλον λες οτι λεει αληθεια αλλα;;αλλα οτι δεν την ειχε πει πριν;και;τι αλλαζει;;τωρα του ηρθε τωρα την ειπε...επε αληθεια η ψεμματα;;

φυσικά παίζει ρόλο το πότε λέγεται κάτι...
αν ο ΟΣΦΠ περνούσε την Λεβάντε ο Μαρινάκης θα έλεγε τι προπονηταρά πήρε και είχε άμεσο αποτέλεσμα η αλλαγή προπονητή (και τι γαμάτος πρόεδρος που είναι και κατάλβε το ταλέντο του Μιτσελ κλπ)
δεν είπε πριν από τα ματς αυτά (ειδικά πριν το 1ο αγώνα) πως η σκέψη μας είναι για την νέα σεζόν και δεν πειράζει αν αποκλειστούμε από την ευρώπη...
τώρα όμως που δεν πήγαν καλά τα πράγματα έρχεται εκ των υστέρων να δικαιολογήσει την κατάσταση και να "ηρεμήσει" τον κόσμο...
εκεί έρχεται ο Νικολακό και επαναλαμβάνει/αποδέχεται δημόσια την δήλωση του προέδρου...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
αν καταλαβα καλα θεωρεις οτι πηρε μιτσελ για να περασει λεβατε;;

άσε τι νομίζω εγώ, ο Μαρινάκης όταν τον ανακοίνωσε είπε κάτι για την επόμενη σεζόν και μόνο; και πως θυσιάζει την πρόκριση με την Λεβάντε για το επόμενο Τσ. Λου;
σου είπα και πριν, αν το είπε πάω πάσσο

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε χριστιδη μηπως να σου βαλω τοτε που εγραφε οτι ο ολυμπιακος αν δεν αποκλειοταν θα ηταν κοντα στους 4 του τσαμπιονς λιγκ;Τι αλλες αποδειξεις θες δηλαδη οτι ο ανθρωπος ειναι εντελως ζωον;Εδω εσεις οι ιδιοι τον ειχατε κανει μαυρο στο ξυλο.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ρε φιλε παλι τα ιδια;;
φυσικα και μπορει να εχει για εναν αρπαζοεισπρακτορα λινκ που να ΣΑΤΥΡΙΖΕΙ το πραγματικο γεγονος του να ειναι ο αλλος καρπαζοεισπρακτορας...
αλλα το αλλο προυποθετει να δεχτεις οτι ο αλλος εχει παραγκα...
αυτο ειναι το γαμημενο κουμπι της καριολας...τι δεν καταλαβαινεις;;
για μενα που δεν το δεχομαι δεν ειναι χιουμορ ειναι προπαγανδα μεσω χιουμορ...
ενω για ενα που ειναι αντικειμενικα και βασει γεγονοτων (και οχι αστικων μυθων) καρπαζοεισπρακτορας ειναι χιουμορ να διακωμωδεις την καταντια του μιας και αυτη υπαρχει...
αληθει ρε ντιμη ...τι ακριβως δεν καταλαβαινεις;; :think:

είδες που είναι θέμα ερμηνείας; και αίσθησης χιούμορ θα πρόσθετα επίσης!!!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Ρε χριστιδη μηπως να σου βαλω τοτε που εγραφε οτι ο ολυμπιακος αν δεν αποκλειοταν θα ηταν κοντα στους 4 του τσαμπιονς λιγκ;Τι αλλες αποδειξεις θες δηλαδη οτι ο ανθρωπος ειναι εντελως ζωον;Εδω εσεις οι ιδιοι τον ειχατε κανει μαυρο στο ξυλο.

έχει γραφτεί κάτι τέτοιο;;;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ο τύπος κάνει το εξής κόλπο... γράφει έναν τίτλο που θα σου τραβήξει την προσοχή και μέσα στο άρθρο γράφει τα αυτονόητα πχ. Όλα εξαρτώνται φίλοι μου: από την κλήρωση, από την κατάσταση που θα βρεθείς εσύ κι ο αντίπαλός σου την περίοδο των αγώνων, από το τι μπλεξίματα θα έχει ο καθένας στο πρωτάθλημά του κλπ, κλπ.
και μετά πετάει και αυτό που θα ήθελε να γίνει...
τώρα αυτό που θα έπρεπε να το κατατάξουμε: στο χιούμορ; ή στην σοβαρή αρθρογραφία;

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
Παραθέτω ένα μεγάλο ποστ παραλλήρημα κάποιου συναισθηματικά ευάλωτου ΒΑΖΕΛΟΥ από gazzetta για χιουμοριστικούς λόγους, για να φανεί ο πόνος του, το κόμπλεξ του και το πόσο ο θρύλος του έχει στιγματίσει τη ζωή  :2funny: :2funny:

19:14 | 23-02-2013 από nektar_13
@jjjj
στο μπασκετ γυναικων ειμαστε στην κορυφη
στο βολλευ γυναικων εχουμε διπλασια πρωταθληματα απο οτι εχουν ολοι οι αλλοι μαζι,(εσεις δεν εχετε κανενα)
στο βολλευ γενικα εχουμε περισσοτερα πρωταθληματα
στο ποδοσφαιρο εχουμε 3 ευρωπαικους ημιτελικους και εσεις ενα 7-0
σε ολα τα αθληματα εχουμε περισσοτερα πρωταθληματα
στο μονο αθλημα που μας περνατε ειναι το πολο εκει το παραδεχομαι,εισαστε οι βασιλιαδες των πισινων

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μην βαζεται τσουκαλα ρε μαλακες..με ποιανει εμετος..με τον παλιο βρωμιαρη

redmanftw