Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ποιο μπασκετ βλεπεις;;
ποιο μπασκετ βλεπεις;;
Ηλυσιακός - ΠΑΟ
ας προσεχαν τυπε...εχουμε πει...τζαμπα μαγκες δεν υπαρχουν...εχουν διαλεξει αυτον τον δρομο στη βαζελεττα...επιλογη τους...απο εκει και περα τα κουμαντα δικα τους...Χριστιδη εισαι ηθικος αυτουργος
αντε και μισει τον γαυροαληθεια σου μιλαω τωρα μαλλον με δουλευεις...
εχω ξεβρακωσει τον πρασινο τσουκαλα...με αποδειξεις...μαλλον χειροτερος απο τον τσουκαλα γιατι ο τσουκαλας τοσοσ μισος ισως και να μην βγαζει...
με το προσωπειο του δημοσιογραφου ειναι διευθυντης σε σαιτ μη ''χρωματισμενο οπαδικα'' και αυτος ο καφρος γραφει την ''αληθεια'' για τον ολυμπιακο που προφανως σημαινει οτι αναλυει την κατασταση στην ομαδα...
σα να λεει δηλ. ο τσουκαλας ''η αληθεια για τον παο''
και αυτη ειναι η ποδοσφαιρικη πραγματικοτητα στην ελλαδα...και εγω λεω οτι ο τυπος μισει τον γαυρο και προσπαθει να κανει με οποιον τροπο μπορει πολεμο και εσυ με στωικο υφος και περισση ψυχραιμια με ρωτας :τι θα πει αντικειμενικος...
σου εχω περιγραψει μια αρρωστη και πουστικια κατασταση και εσυ με δουλευεις...
απλα ντιμη...δεν γινεται απλουστερα...ο τυπος ειναι ο πρασινος τσουκαλας αλλα απειρως πιο επικιμδυνος απλα γιατι με τον μανδυα τπυ δημοσιογραφου μπορει να περασει γραμμη και να κινει νηματα ενω ο τσουκαλας οχι ;)
αντε και μισει τον γαυρο
ε και;
εχω πολλες φορες εκφραστει για τον χουλιγκανισμο στην Ελλαδα
στην Ελλαδα ολοι οι χουλιγκανοι ειναι αδερφες που πανε και βαρανε 10 εναν κακομοιρη
και εχουν και μετα τις πλατες να την βγαζουν και καθαρη
αντε και μισει τον γαυρο
ε και;
εχω πολλες φορες εκφραστει για τον χουλιγκανισμο στην Ελλαδα
στην Ελλαδα ολοι οι χουλιγκανοι ειναι αδερφες που πανε και βαρανε 10 εναν κακομοιρη
και εχουν και μετα τις πλατες να την βγαζουν και καθαρη
Ρε τυπε οποιαδηποτε κριτικη γινεται στον γαυρο εσυ την θεωρεις πολεμο.Νηματα κινουνται εκτος παρασκηνιου,οχι εντος,το ξερεις αυτο νομιζω.αληθεια σου μιλαω τωρα μαλλον με δουλευεις...
εχω ξεβρακωσει τον πρασινο τσουκαλα...με αποδειξεις...μαλλον χειροτερος απο τον τσουκαλα γιατι ο τσουκαλας τοσοσ μισος ισως και να μην βγαζει...
με το προσωπειο του δημοσιογραφου ειναι διευθυντης σε σαιτ μη ''χρωματισμενο οπαδικα'' και αυτος ο καφρος γραφει την ''αληθεια'' για τον ολυμπιακο που προφανως σημαινει οτι αναλυει την κατασταση στην ομαδα...
σα να λεει δηλ. ο τσουκαλας ''η αληθεια για τον παο''
και αυτη ειναι η ποδοσφαιρικη πραγματικοτητα στην ελλαδα...και εγω λεω οτι ο τυπος μισει τον γαυρο και προσπαθει να κανει με οποιον τροπο μπορει πολεμο και εσυ με στωικο υφος και περισση ψυχραιμια με ρωτας :τι θα πει αντικειμενικος...
σου εχω περιγραψει μια αρρωστη και πουστικια κατασταση και εσυ με δουλευεις...
απλα ντιμη...δεν γινεται απλουστερα...ο τυπος ειναι ο πρασινος τσουκαλας αλλα απειρως πιο επικιμδυνος απλα γιατι με τον μανδυα τπυ δημοσιογραφου μπορει να περασει γραμμη και να κινει νηματα ενω ο τσουκαλας οχι ;)
Καλα εκει ειναι βαρεμενοι οι ανθρωποι.Μπορει να σε αρχισει καποιος στα μπουκετα στον δρομο απλα και μονο επειδη τον προσπερασες.αυτο ειναι μεγαλη μικρη αληθεια.εχετε δει βιντεακια απο ρωσσια πως πλακωνωνται τα παλικαρια?γιου χου
αντε παλι...ειδες να πλακωσουν κανενα απο το λεωφορος η την πρασινη;;κατακριτέο...
αλλά είσαι σίγουρος πως και στις κόκκινες εφημερίδες δεν γράφονται τέτοια;;;
δεν εχει νοημα να λεμε μονιμως τα ιδια..ποια κριτικη;;αλλο η κριτικη και αλλο το προσωπικο ξευτιλισμα προσωπων οικογενειων αλλα και οπαδων και ομαδων...Ρε τυπε οποιαδηποτε κριτικη γινεται στον γαυρο εσυ την θεωρεις πολεμο.Νηματα κινουνται εκτος παρασκηνιου,οχι εντος,το ξερεις αυτο νομιζω.
αντε παλι...ειδες να πλακωσουν κανενα απο το λεωφορος η την πρασινη;;
στα κοκινα μπορει να γραφονται και χειροτερα...αλλα ειναι κοκκινα η πρασινα...τιμια μεσα στην καφριλα τους...ο καραπαπας εφτιαξε με τον πικουλα τον γαυρο λεει τις καφριλες του αλλα δεν πλασαρεται σαν αντικειμενικος...οπως ουτε το λεωφορος η η πρασινη...τιμια συναλλαγη...ειμαι αυτος με γνωριζεις θα πω εκεινα και αν θες με διαβαζεις...ΔΕΝ ειμα αντικειμενικος...
πουστηδες ειναι αυτοι που ενω ειναι καφροι πλασαρονται σαν αντικειμενικοι και φυσικα πειθουν και επηρεαζουν τους αδαεις και ανυποψιαστους και τους στελνουν στο τηγανι για γιουχες σε μια ομαδα μακραν καλυτερη απο τις υπολοιπες που θα επρεπε να εισπραττει σεβασμο ....που τα εχει σαρωσει ολα και που θα επρεπε οι οπαδοι της να φουσκωνουν απο υπερηφανια...
ξεβρακωσα χτες τον διευθυντη της γκαζετα...απεδειξα οτι ειναι ο πρασινος τσουκαλας...
σε ρωταω...εχει δικαιωμα ο τσουκαλας να περαστει για αντικειμενικος;;εχει δικαιωμα να κανει σοβαρη και αντικειμενικη κριτικη στον παο;;και να πει ''αληθειες'' για τον παο;;
απαντησε μου σε αυτο και μετα συνεχιζουμε...
φυσικα το παραπανω ερτημα απευθυνεται σε ανθρωπους που ηλικιακα εχουν υπαρξει οπαδοι πριν απο την εξαπλωση του καρκινου που λεγεται ιδιωτικα ΜΜΕ...οπου ο καθε πικραμενος μπορουσε να ανοιγει ενα μεσο και να περναει τις θεσεις του και τις αποψεις του...μιλαω για οπαδους που προλαβαν το ποδοσφαιρο το old fashion...το αυθεντικο....οπου καμερες δεν εμαπαιναν σε αποδυτηρια ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ωστε να εκθετουν τον οποιο τοροσιδη και να ΜΗΝ εκθετουν τον οποιον αλλο πιθανα θα εκθεταν αν θα εμπαιναν ;)
οπου καμερες η θα εμπαιναν σε ολα τα αποδυτηρια η δεν θα εμπαιναν σε κανενα ;)
οπου τηλεφωνα η θα παρακολουθουνταν για ολους η για κανεναν ;)κλπ κλπ
αυτες για μενα ηταν αγνες εποχες...
και ρωταω ξανα...εκεινες τις πραγματικα αγνες εποχες ο γαυρος θα αποδοκιμαζοταν η θα επιδοκιμαζοταν;;οεο;;