Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
Δεν ξερω τι ειπε ο βαζελος που λες αλλα αυτα που λεει ο σπυροπουλος δεν νομιζω να μην συμφωνεις;
Μαλακας ειναιδεν απευθυνεται σε γαυρους ο νικολακοπουλος στο συγκεκριμενο σαιτ. για τα κλικ απο τους αρχοσχολους ''σχολιαστες'' γραφει παπαριες.
στο γαυρο και ειδικα στο φως παλιοτερα μια χαρα τα ελεγε
Δεν ξερω τι ειπε ο βαζελος που λες αλλα αυτα που λεει ο σπυροπουλος δεν νομιζω να μην συμφωνεις;
Επισης προσεξε ποσο δουλεμα σας ριχνει ο κωσταρας οπως τον λες.Για μενα τετοιους δημοσιογραφισκους πρεπει να βριζετε οι γαυροι.
Εχουν ολες οι ομαδες τετοιους δημοσιογραφους που νομιζουν οτι μιλανε σε τουβλα.Αν δεν κανω λαθοςκαλά ο Νικολακό έχει πολλή φαντασία... αυτά για όσους λένε για το gazzetta...
Καλά, και βάζελος και σαχλαμαρίζει στο gazzetta , μην έχετε και απαιτήσεις.Παραθέτω ένα μεγάλο ποστ παραλλήρημα κάποιου συναισθηματικά ευάλωτου ΒΑΖΕΛΟΥ από gazzetta για χιουμοριστικούς λόγους, για να φανεί ο πόνος του, το κόμπλεξ του και το πόσο ο θρύλος του έχει στιγματίσει τη ζωή
τυπε τα ξερω εγω...τα γαρφω συνεχεια...ξερω και αλλα πολλα...τα ντου του πρεζακια στο σαιτ και το χεσιμο τους...γιαυτο τωρα δεν γραφουν κουβεντα για τον πρεζακια παρα το οτι εχει δωσει τοσες αφορμες...φανταζεσαι τις δηλωσεις του πρεζακια να τις ειχε κανει κανενας δικος μας;;
ρε μαλακα αυτο ειναι αρρωστεια...υπαρχουν σαιτ μετεριζια στον πολεμο εναντιον του γαυρου...μιλαμε για πολεμο ανανδρο και ανηθιο...μονο οποιος εχει αι κιου ραδικιου η ειναι ο ιδιος πορωμενος αντιολυμπιακος που σε αυτον στην ουσια απευθυνεται η βαζελετα δεν το καταλαβαινει η δεν τον συμφερει να το καταλαβει και εμεις μιλαμε παλι για τον κωσταρα που οτι λεει ειναι ετσι...ναι παιρνεις προπονητη τωρα και οχι το καλοκαιρι με σκοπο να περασεις στο τσου λου που ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΕΝΙΕ ΕΞΩ (ΕΛΕΟΣ) ΜΕ 9 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΣΟΒΑΘΜΙΕΣ...
που σκατα ειναι το ωεμμα σε αυτο;;
θα μπορουσε να μεινει με νικοπολιδη,,,ψεμμα;ΟΧΙΙΙΙαληθεια...
εχω μειενιε δυο χρονιες εξω με 9 ποντους ....ψεμμα;;οχιιιι...αληθεια...
εχω χασει ποντους και τις δυο χρονιες στον πρωτο αγωνα στην εδρα μου ...ψεμμα ;;;οχιιιιι...αληθεια...
παιρνει προπονητη μεσουσης περιοδου και δεν μενει με υπηρεσιακο ωστε ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΑΙΖΟΝ...ψεμμα;;οχιιιιι...αληθεια...(αλλο τι τελικα θα γινει ομως ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ υπαρχει γιαυτο και παιρνει προπονητη τωρα και οχι το αλοκαιρι ,αφου φυσικα με το πρωταθλημα δεν εχει προβλημα)
που σκατα λεει ψεμματα ο κωσταρας;;που σατα γαμω τον πουστη τον γκαιμπελς γαμω...ενα ενα οτι λεει το εβαλα και λεει αληθεια...που σκατα λεει ψεμματ;;ποσο ακομα λασπη θα ριχνετε με αοριστες μαλακιες και γενικολογιες;;ποσο αρρωστοι εισαστε;;
ΟΛΑ οσα λεει στο συγκεριμενο ετσι ειναι..τι να κανω εγω;;προβλημα εχετε εσεις που θα θελατε να ειναι αλλοιως η πραγματικοτητα οπως ισως σας βολευε και ο ωσταρας να ειναι ψευτης...