Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
πω πω κατι γλεντια σημερα στο κλειστο του Ρεντη.......

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν ξερω τι ειπε ο βαζελος που λες αλλα αυτα που λεει ο σπυροπουλος δεν νομιζω να μην συμφωνεις;

Επισης προσεξε ποσο δουλεμα σας ριχνει ο κωσταρας οπως τον λες.Για μενα τετοιους δημοσιογραφισκους πρεπει να βριζετε οι γαυροι.

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
δεν απευθυνεται σε γαυρους ο νικολακοπουλος στο συγκεκριμενο σαιτ. για τα κλικ απο τους αρχοσχολους ''σχολιαστες'' γραφει παπαριες.

στο γαυρο και ειδικα στο φως παλιοτερα μια χαρα τα ελεγε

Επισκέπτης
δεν απευθυνεται σε γαυρους ο νικολακοπουλος στο συγκεκριμενο σαιτ. για τα κλικ απο τους αρχοσχολους ''σχολιαστες'' γραφει παπαριες.

στο γαυρο και ειδικα στο φως παλιοτερα μια χαρα τα ελεγε
Μαλακας ειναι

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
+ρουφιανος. ειχε τους ελληνες της ομαδας που του ελεγαν τα παντα των προπονησεων. Σιγουρα ενας ηταν ο καφφες γιατι τον ειχε υπερασπιστει στο φως απιστευτα με το ματς με τη ρομα που εφαγε το κραξιμο του αιωνα, ... πιθανον και ο αμανατιδης παλιοτερα.
το 2008 μια φορα την ωρα που θα εκανε την καθιερωμενη του συνδεση στους 2 αντωνηδες τον πηρε εκεινη την ωρα ο ρουφιανος του ρεντη και κλεινει ξαφνικα τους αντωνηδες λεγοντας τους εχουμε θεμα...τα λεμε σε λιγο.

την ομαδα την εχει χεσμενη,ασχετως το τι παρουσιαζει προς τα εξω. τον νοιαζει αποκλειστικα η κονομα του. 2-3 μερες πριν το ματς με τον βαζελο το νοεμβρη του 2003 στη ριζουπολη(1-1 σκορ) πηγε και εβγαλε το θεμα με τον αντζα και εγινε μπουρδελο η ομαδα.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Δεν ξερω τι ειπε ο βαζελος που λες αλλα αυτα που λεει ο σπυροπουλος δεν νομιζω να μην συμφωνεις;

Επισης προσεξε ποσο δουλεμα σας ριχνει ο κωσταρας οπως τον λες.Για μενα τετοιους δημοσιογραφισκους πρεπει να βριζετε οι γαυροι.

καλά ο Νικολακό έχει πολλή φαντασία... αυτά για όσους λένε για το gazzetta...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
καλά ο Νικολακό έχει πολλή φαντασία... αυτά για όσους λένε για το gazzetta...
Εχουν ολες οι ομαδες τετοιους δημοσιογραφους που νομιζουν οτι μιλανε σε τουβλα.Αν δεν κανω λαθος
αυτος ειχε φαει και ξυλο καποια εποχη.Δεν θυμαμαι απο ποιους..

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Παραθέτω ένα μεγάλο ποστ παραλλήρημα κάποιου συναισθηματικά ευάλωτου ΒΑΖΕΛΟΥ από gazzetta για χιουμοριστικούς λόγους, για να φανεί ο πόνος του, το κόμπλεξ του και το πόσο ο θρύλος του έχει στιγματίσει τη ζωή  :2funny: :2funny:

19:14 | 23-02-2013 από nektar_13
@jjjj

το βαλτο αγορι μου το θυμασαι?αυτος το σηκωσε το ευρωπαικο της εθνικης
εγω ξερω μονο ενα φουρνο που καηκε και ηταν του κωνσταντινεα
στο μπασκετ αντρων χασατε το κυπελο
ο φραγκι εχει περισσοτερες κουπες απο οτι ολοκληρος ο οσφπ
στο μπασκετ γυναικων ειμαστε στην κορυφη
στο βολλευ γυναικων εχουμε διπλασια πρωταθληματα απο οτι εχουν ολοι οι αλλοι μαζι,(εσεις δεν εχετε κανενα)
στο βολλευ γενικα εχουμε περισσοτερα πρωταθληματα
στο ποδοσφαιρο εχουμε 3 ευρωπαικους ημιτελικους και εσεις ενα 7-0
σε ολα τα αθληματα εχουμε περισσοτερα πρωταθληματα
στο μονο αθλημα που μας περνατε ειναι το πολο εκει το παραδεχομαι,εισαστε οι βασιλιαδες των πισινων

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
σε ολα τα αθληματα εχουμε περισσοτερα πρωταθληματα

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Παραθέτω ένα μεγάλο ποστ παραλλήρημα κάποιου συναισθηματικά ευάλωτου ΒΑΖΕΛΟΥ από gazzetta για χιουμοριστικούς λόγους, για να φανεί ο πόνος του, το κόμπλεξ του και το πόσο ο θρύλος του έχει στιγματίσει τη ζωή  :2funny: :2funny:
Καλά, και βάζελος και σαχλαμαρίζει στο gazzetta , μην έχετε και απαιτήσεις.
Μέχρι εκεί μπορεί το παιδί

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
το γκαζετα τα εχει βαλει με τον ολυμπιακο και την χρυσή αυγη

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαλακα αυτο ειναι αρρωστεια...υπαρχουν σαιτ μετεριζια στον πολεμο εναντιον του γαυρου...μιλαμε για πολεμο ανανδρο και ανηθιο...μονο οποιος εχει αι κιου ραδικιου η ειναι ο ιδιος πορωμενος αντιολυμπιακος που σε αυτον στην ουσια απευθυνεται η βαζελετα δεν το καταλαβαινει η δεν τον συμφερει να το καταλαβει και εμεις μιλαμε παλι για τον κωσταρα που οτι λεει ειναι ετσι...ναι παιρνεις προπονητη τωρα και οχι το καλοκαιρι με σκοπο να περασεις στο τσου λου που ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΕΝΙΕ ΕΞΩ (ΕΛΕΟΣ) ΜΕ 9 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΣΟΒΑΘΜΙΕΣ...
που σκατα ειναι το ωεμμα σε αυτο;;
θα μπορουσε να μεινει με νικοπολιδη,,,ψεμμα;ΟΧΙΙΙΙαληθεια...
εχω μειενιε δυο χρονιες εξω με 9 ποντους ....ψεμμα;;οχιιιι...αληθεια...
εχω χασει ποντους και τις δυο χρονιες στον πρωτο αγωνα στην εδρα μου ...ψεμμα ;;;οχιιιιι...αληθεια...
παιρνει προπονητη μεσουσης περιοδου και δεν μενει με υπηρεσιακο ωστε ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΑΙΖΟΝ...ψεμμα;;οχιιιιι...αληθεια...(αλλο τι τελικα θα γινει ομως ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ υπαρχει γιαυτο και παιρνει προπονητη τωρα και οχι το αλοκαιρι ,αφου φυσικα με το πρωταθλημα δεν εχει προβλημα)
που σκατα λεει ψεμματα ο κωσταρας;;που σατα γαμω τον πουστη τον γκαιμπελς γαμω...ενα ενα οτι λεει το εβαλα και λεει αληθεια...που σκατα λεει ψεμματ;;ποσο ακομα λασπη θα ριχνετε με αοριστες μαλακιες και γενικολογιες;;ποσο αρρωστοι εισαστε;;
ΟΛΑ οσα λεει στο συγκεριμενο ετσι ειναι..τι να κανω εγω;;προβλημα εχετε εσεις που θα θελατε να ειναι αλλοιως η πραγματικοτητα οπως ισως σας βολευε και ο ωσταρας να ειναι ψευτης...
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟς...ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΖΕΛΕΤΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ;;ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΔΑ...
ναι ο κωστας ειναι το αλλοθι τους...σου λεει αφου εχουμε νικολαπουλο που γραφει ενα αρθρο καθε μια δυο τρεις μερες οι χανοι θα ψηνοονται οτι ειμαστε αντικειμενικοι την ωρα που εμεις (βαζελετα) θα ριχνουμε κτα ριπας με δεκαδες εμετικα ''αρθρα'' ειτε επωνυμα ειτε ανωνυμα...
και στο φιναλε εγω εβαλα το λινκ ,απευθυνομαι σε γαυρους και λεω οτι το βαζελετα ειναι αντιολυμπιακο σαιτ..
ειλιρινα δεν εχω προθεση να πεισω κανεναν αντιολυμπιακο...
αν ειναι δυνατον ρε μαστερ...εννοειται οτι για σενα τα λεει καλα το βαζελετα...αφου λεει αυτα που σου αρεσουν...αφου χτυπαει την ομαδα που μισεις και της κανει πολεμο...
εγω ομως απευθυνομαι σε ανθρωπους που ΑΓΑΠΑΝΕ αυτη την ομαδα οπως εγω...
να εχεις υποψι σου οτι εσυ λες οτι το βαζελετα τα λεει ομορφα στην ουσια ειναι αλλο ενα επιχειρημα που δειχνει ποσο αντιγαυρικο ειναι  ;) ;)
δεν θα μας τρελλανετε τελειως...
και ο σλογκαν ειναι ο ''πρασινοφρουρος''
το οτι τα χωνει στον τοτσε αι σε αλλα πρασινοκιτρινα παλτα δεν σημαινει οτι δεν εχει εμμονη αι δεν απολαμβανει τις ηττες του γαυρου...αντιθετα αυτα με τοτσε και σπυροπουλους ειναι η σταχτη στα ματια αυτων που δεν κοζαρου..
ο τυπος ειναι ο μεγαλυτερος αντιολυμπιακος του πλανητη...εγω τι να κανω;;
το βαζελετα ειναι εχθρος του ολυμπιακου εγω τι να κανω;;
ο παπαθεοδωρου επισης ο σερετης επισης ο λιοντζοπουλος επισης ο τσακιρης επισης ο παλλατζας επισης ο νικολογιαννης επισης ο αθανασιου επισης κλπ κλπ
εγω τι να κανω;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αυτο που γινεται με το βαζελεττα και το σπορντογκ στα σχολια ειναι ο ιδιος ο εμετος...υποτιθεται οτι ελεγχονται τα σχολια και περνανε απο εγκριση..αν δειτε τι εμετικα σχολια κατα μαρινακη ,οικογενειας του ,σαββα,καραπαπα μωραλη κλπ υπαρχουν θα βαρατε το κεφαλι σας...μιλαμε απορω πως δεν εχει επεμβει καποις στην σελιδα που υποτιθεται οτι πρωτα κοιταει κει μετα ελεγχει τα σχολια...μιλαμε για εμετο...αν δεν εισαι αρρωστος και καφρος δεν ειναι δυνατον να αντεχει το μυαλο σου τοσο εμετο...
ουτε τα προσχηματα...
απορω που βρισκεται το κρατος;;αι δεν μιλαμε για την κοινοτητα μιλαμε για την σελιδα...
ας βαλουν πρασινη ταυτοτητα και μετα ολα καλα...δεν με νοιαζει ουτε το λεωφορος ουτε καποιο αλλο σαιτ χρωματισμενο...αυτοι ειναι τιμιοι μεσα στην ατιμια τους...οι αλλοι ειναι ατιμοι οπου και αν τους πιασεις και βρωμανε...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τυπε τα ξερω εγω...τα γαρφω συνεχεια...ξερω και αλλα πολλα...τα ντου του πρεζακια στο σαιτ και το χεσιμο τους...γιαυτο τωρα δεν γραφουν κουβεντα για τον πρεζακια παρα το οτι εχει δωσει τοσες αφορμες...φανταζεσαι τις δηλωσεις του πρεζακια να τις ειχε κανει κανενας δικος μας;;
αλλα δεν θα καθαρισουνε ομορφα γιατι ειναι πολυ πουστηδες και υπουλοι...ξαναλεω αλλο να εισαι ισιος και να λες ναι ειμαι βαζελςο και κανω πολεμο στον γαυρο και αλλο να πλασαρεσαι σαν αντικειμενικος και να λειτουργεις υπογεια....
οι μαγκιες τυπε πληρωνονται στην ζωη  ;)

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
αυτος ο jjjjj μαζι με κανα 5-6 ακομη ειναι οι γελωτοποιοι του γκαζετα
site εντελως για τον πεο που σιγα σιγα χανει τον κοσμο που το
παρακολουθουσε, εχει μαλωσει με την αντικειμενικοτητα
για ολα φταει η ΧΑ
ολα γινονται στην Πατρα
κωλοσαιτ απο τα λιγα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
παπαθεοδωρου μαγκας με τον σλο-γκαν και τα σοσιαλ μιντια δεν γινεσαι...σε ξερουν ολοι...γραφε λοιπον επωνυμα και ασε την ''σατυρα'' μεσω του σλο γκαν  ;)
σατυρα και αρχιδια...
και που εισαι πουτανα βασιλακη...εγραψες δις οτι ο γαυρος απαγορευεται να χανει...
ο γαυρος εχασε...
εσυ επανορθωσες;;συγνωμη ζητησες;;η αφησες την λασπη στον τοιχο;; ;)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ρε μαλακα αυτο ειναι αρρωστεια...υπαρχουν σαιτ μετεριζια στον πολεμο εναντιον του γαυρου...μιλαμε για πολεμο ανανδρο και ανηθιο...μονο οποιος εχει αι κιου ραδικιου η ειναι ο ιδιος πορωμενος αντιολυμπιακος που σε αυτον στην ουσια απευθυνεται η βαζελετα δεν το καταλαβαινει η δεν τον συμφερει να το καταλαβει και εμεις μιλαμε παλι για τον κωσταρα που οτι λεει ειναι ετσι...ναι παιρνεις προπονητη τωρα και οχι το καλοκαιρι με σκοπο να περασεις στο τσου λου που ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΕΝΙΕ ΕΞΩ (ΕΛΕΟΣ) ΜΕ 9 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΣΟΒΑΘΜΙΕΣ...
που σκατα ειναι το ωεμμα σε αυτο;;
θα μπορουσε να μεινει με νικοπολιδη,,,ψεμμα;ΟΧΙΙΙΙαληθεια...
εχω μειενιε δυο χρονιες εξω με 9 ποντους ....ψεμμα;;οχιιιι...αληθεια...
εχω χασει ποντους και τις δυο χρονιες στον πρωτο αγωνα στην εδρα μου ...ψεμμα ;;;οχιιιιι...αληθεια...
παιρνει προπονητη μεσουσης περιοδου και δεν μενει με υπηρεσιακο ωστε ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΑΙΖΟΝ...ψεμμα;;οχιιιιι...αληθεια...(αλλο τι τελικα θα γινει ομως ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ υπαρχει γιαυτο και παιρνει προπονητη τωρα και οχι το αλοκαιρι ,αφου φυσικα με το πρωταθλημα δεν εχει προβλημα)
που σκατα λεει ψεμματα ο κωσταρας;;που σατα γαμω τον πουστη τον γκαιμπελς γαμω...ενα ενα οτι λεει το εβαλα και λεει αληθεια...που σκατα λεει ψεμματ;;ποσο ακομα λασπη θα ριχνετε με αοριστες μαλακιες και γενικολογιες;;ποσο αρρωστοι εισαστε;;
ΟΛΑ οσα λεει στο συγκεριμενο ετσι ειναι..τι να κανω εγω;;προβλημα εχετε εσεις που θα θελατε να ειναι αλλοιως η πραγματικοτητα οπως ισως σας βολευε και ο ωσταρας να ειναι ψευτης...

δηλαδή δεν μπορούσε να παίξει με τον προηγούμενο προπονητή στα ματς με την Λεβάντε μήπως και προκρινόταν; δεδομένου πως ήξερε την ομάδα καλύτερα... εκτός αν περίμενε πως με τον ερχομό του Μίτσελ ξαφνικά όλοι οι παίχτες θα έπαιζαν σαν την Μπάρτσα και την Ρεάλ...
εκτός και αν η πρόκριση στον επόμενο γύρο δεν ενδιέφερε τον ΟΣΦΠ γιατί πάει μόνο για μεγάλα πράγματα στο Τσ.Λου....
αυτά βλέπω και λέω πως ο Νικολακό γράφει χαζομάρες... απλά πάει να δικαιολογήσει μια ενέργεια της διοίκησης

κάνω και μια άλλη σκέψη τώρα και θα έχει ενδιαφέρον να δουμε αν θα βγει: αν ο ΟΣΦΠ χάσει άλλα 2-3 ματς και τον τελικό κυπέλλου (ή αν δεν προκριθει καν) λέτε να μείνει ο Μίτσελ μετά την φιέστα;;;

προφανώς και έχει και ο ΠΑΟ τέτοια φυντάνια, δεν λέω πως είναι άγιο σωματείο
απλά μην δίνετε σημασία στο τι γράφει ο ένας και ο άλλος, ο αθλητισμός έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα: η εικόνα του γηπέδου είναι ο μόνος κριτής...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom