Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
Tα παιδια caymans προφανως ειναι μικροτερα σε ηλικια και δεν ξερουν,ουτε μπορουν ν αντιληφθουν καποια πραγματα
Ο βαρδινογιαννης και κατοπιν οι γιδοπουλοι μελισσανιδες ειχαν βαλει τον γιγαντα κατω και τον προσεβαλαν
Ο βαρδινογιαννης με τα Ποτε πρωταθλημα στο πειραια και ο γιδοπουλος με τα φωτα
Στα χρονια αυτα πηραν ολοι πρωταθλημα εκτος απο τον ολυμπιακο
Και περιμεναν μετα απο τον γιγαντα να ξεχασει..
Να πηγαινει στη φιλαδελφεια και στη τουμπα να χανει,επειδη ετσι γουσταρουν οι οπαδοι τους γιατι τους πειραξε ο θρυλος.Τον παοκ γοια το κουδα πριν σαραντα χρονια και την αεκ για το μπαγιεβιτς για τα επομενα σαραντα..
Ευτυχως οι φιλαθλοι του ολυμπιακου δεν τα εχουν ξεχασει,ουτε και οι προεδροι,και ο τωρινος και ο προηγουμενος

Ακριβως αυτες τις εποχες μεγαλωσε ο Μαρινακης

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Tα παιδια caymans προφανως ειναι μικροτερα σε ηλικια και δεν ξερουν,ουτε μπορουν ν αντιληφθουν καποια πραγματα
Ο βαρδινογιαννης και κατοπιν οι γιδοπουλοι μελισσανιδες ειχαν βαλει τον γιγαντα κατω και τον προσεβαλαν
Ο βαρδινογιαννης με τα Ποτε πρωταθλημα στο πειραια και ο γιδοπουλος με τα φωτα
Στα χρονια αυτα πηραν ολοι πρωταθλημα εκτος απο τον ολυμπιακο
Και περιμεναν μετα απο τον γιγαντα να ξεχασει..
Να πηγαινει στη φιλαδελφεια και στη τουμπα να χανει,επειδη ετσι γουσταρουν οι οπαδοι τους γιατι τους πειραξε ο θρυλος.Τον παοκ γοια το κουδα πριν σαραντα χρονια και την αεκ για το μπαγιεβιτς για τα επομενα σαραντα..
Ευτυχως οι φιλαθλοι του ολυμπιακου δεν τα εχουν ξεχασει,ουτε και οι προεδροι,και ο τωρινος και ο προηγουμενος
Φιλε εχω πει δεκαδες φορες οτι στο θεμα με τα φωτα εισασταν οντως αδικημενοι και ηταν μαλακια κανονισμος.Το πιο δικαιο θα ηταν να ξαναγινει ο αγωνας απο το 54 και μετα, με το σκορ 1-2.Να λεμε και τα σωστα.
EDIT
Ακυρο το μπερδεψα με το περιστατικο των δακρυγονων που πεταξαν τα ματ.Στον Αγωνα με τα φωτα ποιο πολυ ευνοηθηκατε εσεις,παρα εμεις.

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
ολη την δεκαετια του 90 ειμασταν πολυ καλυτεροι.Για την διαιτησια μαζι κλαιγαμε,αν τα θυμασαι καλα,επι καπετανιου.Αλλο αν μετα τα κανατε χειροτερα.Θυμαμαι κατι ματς το 96 και το 97 με κοντρα διαιτησιες,με την ΑΕΚ να μενει με 9 παιχτες και να τρωτε 3αρα.Πες μου εσυ ποτε το εχεις κανει αυτο.Και τελος,ο Μαρινακης,γιατι δεν τον θεωρω κοκκαλη,εχει μια ιστορικη ευκαιρια να φτιαξει τα πραγματα.Πιστευω οτι πληρωνει τις μαλακιες του προκατοχου του.
μμ διαφωνω ο βαζελος του μπορελι ηταν καλυτερος

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
πουτανες δεν προκειται να διαβασω τις μαλακιες που σιγουρα θα εχετε γραψει απο χθες που εχω να συνδεθω...απλα σας ενημερωνω οτι ειστε πουτανες οτι ο θρυλος ειναι ενας ,οτι καθε χρονο θα χανουμε καποιο ματς η προκριση στην ευρωπη οποτε καθε χρονο θα εχετε δικαιωμα στη χαρα ,οτι σας κατουραω και μονο αυτο ,οτι δεν σας γαμαω και οτι το μελλον ειναι ερυθρολευκο πραγμα που το γνωριζετε και εσεις αλλα και οι γραφικοι κοντυλοφοροι στυλ παπαθεοδωρου που προσπαθει να σας κρατησει στη ζωη με μηχανικη υποστηριξη...
40....και επεται συνεχεια...πλυθειτε και ναμεινατε...με ψεμμτα δεν ζεις...με πορδες δεν βαφεις αυγα...
ο θρυλος σας γαμαει και αυτο ειναι πανω απο ολα...
οσο εχω προεδρο δεν φοβαμαι κανεναν...
και μην ξεχνατε...ξαναέω....
40....
4 αστερια...
εβλεπα την φανελλα και καυλωνα...
με την κουλα θα φοραω το 4ο..
και τωρα ολες οι πουτανες μαζι κλαφτε...επο κεδ σουπερλιγκ κοκκαλης μαρινακης στημενα αστητα παρασκηνιο παραγκες κασετες...

[move][size=90pt]ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ !!![/size][/move]

Επισκέπτης
κοιτα συμπτωση ρε μαστερ ειναι σχεδον φτυστο με το πεναλτυ του τσαρτα στο  0.26!!!!!

χαχαχαχαχαχα
Ας δεχτω οτι αυτα τα 15 χρονια ο Θρυλος εχει παρει καποια σφυριγματα,που ειναι και λογικο μεχρι ενα σημειο,ομως ΠΟΤΕ σε παιχνιδια must win οπως το παραπανω και τελικους κυπελλου δεν εχει ευνοηθει,ΠΟΤΕ.

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ολη την δεκαετια του 90 ειμασταν πολυ καλυτεροι.Για την διαιτησια μαζι κλαιγαμε,αν τα θυμασαι καλα,επι καπετανιου.Αλλο αν μετα τα κανατε χειροτερα.Θυμαμαι κατι ματς το 96 και το 97 με κοντρα διαιτησιες,με την ΑΕΚ να μενει με 9 παιχτες και να τρωτε 3αρα.Πες μου εσυ ποτε το εχεις κανει αυτο.Και τελος,ο Μαρινακης,γιατι δεν τον θεωρω κοκκαλη,εχει μια ιστορικη ευκαιρια να φτιαξει τα πραγματα.Πιστευω οτι πληρωνει τις μαλακιες του προκατοχου του.
η μοναδικη φορα που μου εβαλες τρια γκολ ηταν το 3-0 το μαρτη του 2000 στο κυπελλο. ποτε δεν εμεινες με 9 παικτες. αποβολη με μας ειχε ο ατματζιδης στο 2-0 του 97(αδιαφορο ματς-παρτυ τιτλου), ο κασαπης με τον δημητροπουλο στο ματς με τα πιστολια και το ματς με τον ποντικη που ο ντεμης του ειπε αν εχεις τα αρχιδια βγαλε με- και τον εβγαλε  :2funny: .
Και επειδη λες συνεχεια οτι ειχες καλυτερη ομαδα τη δεκαετια του 90, εγω θυμαμαι οτι ερχοσουν στο καραισκακη και ετρωγες 4 απο το 30λεπτο και 3 απο τον αλεφαντο!!!και στο κυπελλο που πηρες το 96 με απεκλεισες με νικη στο οακα 1-3 και 1-1 στη νεα φιλαδελφεια οπου σου μετρησε γκολ οφσαιντ, μου ακυρωσε για οφσαιντ κανονικο γκολ του αλεξανδρη που του λεγατε να πεθανει το παιδι του και δεν μου εδωσε και πεναλτυ.
Φιλε εχω πει δεκαδες φορες οτι στο θεμα με τα φωτα εισασταν οντως αδικημενοι και ηταν μαλακια κανονισμος.Το πιο δικαιο θα ηταν να ξαναγινει ο αγωνας απο το 54 και μετα, με το σκορ 1-2.Να λεμε και τα σωστα.
EDIT
Ακυρο το μπερδεψα με το περιστατικο των δακρυγονων που πεταξαν τα ματ.Στον Αγωνα με τα φωτα ποιο πολυ ευνοηθηκατε εσεις,παρα εμεις.

στο 84ο λεπτο διακοπηκε το ματς που ξαναγινε στη ροδο και οχι στο 54.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.948
Πόντοι
2.606
EDIT
για την αποκατασταση της αληθειας το λεπτο ηταν το 82 και ημουν μεσα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
η μοναδικη φορα που μου εβαλες τρια γκολ ηταν το 3-0 το μαρτη του 2000 στο κυπελλο. ποτε δεν εμεινες με 9 παικτες. αποβολη με μας ειχε ο ατματζιδης στο 2-0 του 97(αδιαφορο ματς-παρτυ τιτλου), ο κασαπης με τον δημητροπουλο στο ματς με τα πιστολια και το ματς με τον ποντικη που ο ντεμης του ειπε αν εχεις τα αρχιδια βγαλε με- και τον εβγαλε  :2funny: .
Και επειδη λες συνεχεια οτι ειχες καλυτερη ομαδα τη δεκαετια του 90, εγω θυμαμαι οτι ερχοσουν στο καραισκακη και ετρωγες 4 απο το 30λεπτο και 3 απο τον αλεφαντο!!!και στο κυπελλο που πηρες το 96 με απεκλεισες με νικη στο οακα 1-3 και 1-1 στη νεα φιλαδελφεια οπου σου μετρησε γκολ οφσαιντ, μου ακυρωσε για οφσαιντ κανονικο γκολ του αλεξανδρη που του λεγατε να πεθανει το παιδι του και δεν μου εδωσε και πεναλτυ.
στο 84ο λεπτο διακοπηκε το ματς που ξαναγινε στη ροδο και οχι στο 54.
1-3 για πλακα,με 2 αποβολες για γελια,και πεναλτυ ανυπαρκτο.Εδω ειναι οι φασεις.
το γκολ με οφσαιντ που λες,στο 1-1 το εβαλε η ΑΕΚ με πεναλτυ,τωρα πως γινεται πεναλτυ να ειναι οφσαιντ...Δεν πειθετε ουτε τον εαυτο σας παιδια..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
για την αποκατασταση της αληθειας το λεπτο ηταν το 82 και ημουν μεσα
Φιλε ειπα και ξαναλεω οτι ο κανονισμος ηταν αδικος και επρεπε το ματς να συνεχιστει απο εκει που σταματησε με το ιδιο σκορ και τους ιδιους παιχτες.Νομιζω μετα καταλαβαν την μαλακια και το αλλαξαν.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.948
Πόντοι
2.606
Φιλε ειπα και ξαναλεω οτι ο κανονισμος ηταν αδικος και επρεπε το ματς να συνεχιστει απο εκει που σταματησε με το ιδιο σκορ και τους ιδιους παιχτες.Νομιζω μετα καταλαβαν την μαλακια και το αλλαξαν.
ναι αλλα αυτο το λαθος κοστισε στο ολυμπιακο ενα πρωταθλημα βεβαια εγεινε το πατσι με το πρωταθλημα που πηραμε στις ενστασεις τι να λεει ομως να ταν μονο αυτο που βρωμαει στο ελληνικο πρωταθλημα απο καταβολης του

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ναι αλλα αυτο το λαθος κοστισε στο ολυμπιακο ενα πρωταθλημα βεβαια εγεινε το πατσι με το πρωταθλημα που πηραμε στις ενστασεις τι να λεει ομως να ταν μονο αυτο που βρωμαει στο ελληνικο πρωταθλημα απο καταβολης του
Πως κοστισε ενα πρωταθλημα;Αν δεν κανω λαθος 16 βαθμους πισω απο τον πρωτο τερματισε. :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=kn2mZKx5Nr0[/video[/video]]
Επισης για αυτο που ελεγα για την Ροζενμποργκ οτι ηταν ερασιτεχνικη τοτε,το λεει και ο εκφωνητης στην περιγραφη του.

Επισκέπτης
Πολύ καλή εμφάνιση σήμερα για 35 και κάτι λεπτά.
Πολύ καλή άμυνα,με κλεψίματα,καλές περιστροφές ,κυριαρχία στα ριμπάουντ και πολλές φάσεις στον αιφνιαδιασμό.
Στη δημιουργία στο 5-5 είχαμε και σήμερα κάποια προβληματα,με τον Σπανούλη κακό σε δημιουργία και εκτέλεση, αλλά πήραμε αρκετούς πόντους από παιχνίδια 1/1,με πολύ καλούς κυρίως τους Λο και Περπέρογλου στο κομμάτι αυτό .
Στο τέλος,λίγο από μαλακίες μας και λίγο από μερικά μεγάλα σουτ των Ισπανών,χάσαμε την υπέρ μας διαφορά των +8 πόντων, η οποία θα μας έδινε προβάδισμα σε υποτιθέμενη ισοβαθμία μας με την Ταου.
Δεν βλέπω πολύ πιθανή μια τέτοια ισοβαθμία πάντως.
Το γήπεδο ζεστάθηκε από την καλή εμφάνιση του Παπανικολάου ,αλλά και κρύωσε κάπως ,πέρα από την απώλεια της διαφοράς ,από τον εκνευρισμό που φανέρωσε ο Σπανούλης στην αλλαγή του, 5' περίπου πριν το τέλος.
Με διπλό σε Τουρκία και Σιένα βγαίνουμε ακόμα και δεύτεροι,εάν φυσικά πάρουμε κι όλα τα εντός έδρας ματς.
Αυτή τη στιγμή τρίτη στον άλλο όμιλο είναι η ΤΣΣΚΑ,που έχασε κι άλλο ένα ντέρμπυ στον πόντο,αυτή τη φορά απ'την Εφες.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέρφια  :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

MOUTZA.jpg

bk1981