Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Μα να μη δωσει ο πουστης ο διαιτητης 4-5 πεναλτυ στο θρηνο!!!!
Που ξανακουστηκε αυτο????

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
εδωσε 2 στους αλλους στο πρωτο παιχνιδι, ποσα να δωσει πια?

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Περα απο την πλακα κριμα για τον αποκλεισμο και τον τροπο που ηρθε αλλα,παιξτε μπαλα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Παναθηναικος και Ολυμπιακος την ιδια μπαλλαρα παιζουν.Κι αυτο φανηκε χθες που ο Ολυμπιακος επαιζε με τον Ισπανο Πανιωνιο...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ντρεπεσθε να πειτε τι ομαδα ειστε. Εκει εχετε καταντησει απο τη μερα που τα παρατησε ο Βαρδινογιαννης. Περι του δικαιωματος της αποψης, ρους της Ιστοριας απεδειξε οτι εχετε λανθασμενη. Δυστυχως τα γεγονοτα, απεδειξαν την δικη σας την παραγκα στην Ευρωπη.
γαυρος ειναι ο φιλος.Εσυ γιατι γραφεις σαν συγκαμενος; :S :S

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εδωσε 2 στους αλλους στο πρωτο παιχνιδι, ποσα να δωσει πια?
Τα πραγματα ειναι απλα,αν οπως εσεις ισχιρεζεστε σας αδικησαν στο πρωτο παιχνιδι,μπαινεις στο δευτερο και τους γαμας.Σοβαρη ομαδα θα μπορουσε να το ανατρεψει το ματς.ο γαυρος οχι.Η Στεαουα απεκλεισε τον Αγιαξ ανατρεποντας το 2-0.Τον αγιαξ οχι την ΛΕβαντε.ο γαυρος ουτε καν γκολ δεν μπορεσε να βαλει σε 2 αγωνες.

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Τώρα...
Γαύρος - Αρης άσσος και όβερ 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
:jerking: :jerking: :jerking:Απιστευτο αμπαλαδικο  παραληρημα,το κακο ειναι οτι εχεις αποψη και γνωμη σε κατι που δεν γνωριζεις :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
εγώ μπορεί να είμαι ότι θέλω, ο βαλβέρδε με τα κλειδιά στο χέρι. που έλεγε και ο χοντρός, έκανε 0 έργο και δεν είναι αυτό που νομίζω εγώ, το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα.
όπως και το γεγονός ότι ο χοντρός δεν πρόκειται να ρίξει λεφτά στην ομάδα μέχρι να βγάλει τα λεφτά απόκτησης είναι γνωστό.

πάμε να δούμε τι κλάσης προπονητής είναι
το συμβόλαιό του για την 1η χρονιά
και για τη 2η φορά που ήρθε στο γαύρο
το έργο του και οι πορείες του στην τρίπολη, στο βόλο, στη λειβαδιά, στην κέρκυρα και στην υπόλοιπη επαρχία είναι αμέτρητες.
τα συμπεράσματα δικά σας.

ταχωνης

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2013
Like
1
Πόντοι
0
Απο τη στιγμη που οι ελληνικες ομαδες εγιναν εταιρειες = επιχειρησεις και λογαριαζουν εσοδα-εξοδα ειναι πολυ φυσικο να θελουν το μεγαλυτερο δυνατο κερδος με το λιγοτερο δυνατο κοστος.Το οτι ο Παναθηναικος εχασε τον Βαρδινογιαννη (ασχετως λογων) σημαινει οτι εχασε μια σημαντικοτατη οικονομικη υποστηριξη που αφορα μεταγραφες,καλο προπονητη κλπ.Ολοι γνωρισαμε τον Ολυμπιακο πριν τον Κοκκαλη και καταλαβαμε οτι μονο το "πακετο" μπορει να οδηγησει σε τιτλους εδω στη ψωροκωσταινα...Ο Μαρινακης φερεται οπως ο καθε επιχειρηματιας θα φεροταν τετοιες εποχες.Ο,τι και να γινει ξερει οτι θα εχει εξασφαλισμενα εισιτηρια,θα κυνηγαει ΠΑΝΤΑ το πρωταθλημα για εξοδο στο CL και οτι μπορει να καταφερει στην Ευρωπη...
Η μπαλιτσα μας ειναι χομπυ και δεν φταινε οι οπαδοι για τα αποτελεσματα,τις μεταγραφες και τη κατασταση στις ομαδες.Πλακιτσα γινεται και μαζι με ολα οσα συμβαινουν στο μπουρδελο που λεγεται Ελλαδα,τα ιδια θα συμβαινουν και στο ποδοσφαιρο που ειναι χειροτερο μπουρδελο.
Επειδη ειμαι Παναθηναικος και αντιολυμπιακος,σιγουρα στενοχωριεμαι για τα χαλια και την απαξιωση της ομαδας μου που σερνεται τα τελευταια χρονια,αλλα σιγουρα και θα χαρω με τις ηττες και τις κακες εμφανισεις του γαυρου.Συγγνωμη αλλα ετσι γινεται παντα!
Οποτε φιλοι γαυροι υπομονη,πηγαινετε να βλεπετε σταθερα την ομαδα σας και το νου σας στο Μαρινακη και μην στενοχωριεστε για την πλακιτσα που κανουμε εδω μεσα οι μεν στους δε... ;)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ντρεπεσθε να πειτε τι ομαδα ειστε. Εκει εχετε καταντησει απο τη μερα που τα παρατησε ο Βαρδινογιαννης. Περι του δικαιωματος της αποψης, ρους της Ιστοριας απεδειξε οτι εχετε λανθασμενη. Δυστυχως τα γεγονοτα, απεδειξαν την δικη σας την παραγκα στην Ευρωπη.
υποθέτεις αυτό που σε βολεύει να ξεκινήσεις να γράφεις πράγματα άνευ ουσίας.

www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=27172;sa=showTopics]Εμφάνιση τελευταίων θεμάτων αυτού του μέλους. [/url]
για ψάξου λίγο και θα το βρεις....

γαυρος ειναι ο φιλος.Εσυ γιατι γραφεις σαν συγκαμενος; :S :S
μέχρι που κατάλαβα ότι δεν υπάρχει μέλλον.

Επισκέπτης
εγώ μπορεί να είμαι ότι θέλω, ο βαλβέρδε με τα κλειδιά στο χέρι. που έλεγε και ο χοντρός, έκανε 0 έργο και δεν είναι αυτό που νομίζω εγώ, το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα.
όπως και το γεγονός ότι ο χοντρός δεν πρόκειται να ρίξει λεφτά στην ομάδα μέχρι να βγάλει τα λεφτά απόκτησης είναι γνωστό.

πάμε να δούμε τι κλάσης προπονητής είναι
το συμβόλαιό του για την 1η χρονιά
και για τη 2η φορά που ήρθε στο γαύρο
το έργο του και οι πορείες του στην τρίπολη, στο βόλο, στη λειβαδιά, στην κέρκυρα και στην υπόλοιπη επαρχία είναι αμέτρητες.
τα συμπεράσματα δικά σας.
Λοιπον πρωτα απο ολα τι σχεση εχει το συμβολαιο του στη συζητηση?,δευτερον αφου ειναι τοσο απαξιωμενο το Ελληνικο πρωταθλημα (βεβαια απαξιωθηκε οταν αρχισαν να τρωνε 3αρες και 6αρες τα βαζελοχανουμια) γραψε αναλυτικα τα αποτελεσματα του στην Ευρωπη,επειδη ομως για εμενα ουτε αυτο ειναι κριτηριο ενος καλου προπονητη θελω να μου πεις αν και εφοσον ειχες παρακολουθησει διεξοδικα εκεινη τν εποχη την ομαδα ποια ηταν η εικονα της στο γηπεδο.
Αν αρχισεις να επαναλαμβανεις τις βλακειες των σαιτ και των εφημεριδων οτι ο Βαλβερδε ειχε κολληματα κοβω αυτοματως τη συζητηση.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Αποδείχθηκε το προφανές.. Ο Ολυμπιακός είναι υπερπλήρης για την Ελλάδα (όταν έχουν όρεξη να παίξουν όμως οι παίκτες), αλλά τραγικά ελλειπής για παραπάνω.Δεν είναι κακό να χάνεις, είναι κακό να  μην προσπαθείς καν!
Κουμάντο στα οικονομικά του κάθε επιχειρηματία δε μπορούμε να κάνουμε. Δε γνωρίζουμε τί διαθέτει ή τί θέλει να δώσει για την ΠΑΕ.
Οι πειραματισμόι πριν τους κρίσιμους αγώνες δεν κάνουν καλό.
Δε ξέρω αν είναι καλός προπονητής ο Μίτσελ, πιθανόν όμως να αυξήσει το ενδιαφέρον των γυναικών για το ποδόσφαιρο..

Υ.Γ. Μεγαλοστομίες από οπαδούς άλλων ομάδων ελπίζω να γίνονται στο όνομα της πλακίτσας..Ολοι θυμόμαστε τη Μάλαγα ,που ο ΠΑΟ του Φερέιρα με λίγη προσοχή θα απέκλειε.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Λοιπον πρωτα απο ολα τι σχεση εχει το συμβολαιο του στη συζητηση?,δευτερον αφου ειναι τοσο απαξιωμενο το Ελληνικο πρωταθλημα (βεβαια απαξιωθηκε οταν αρχισαν να τρωνε 3αρες και 6αρες τα βαζελοχανουμια) γραψε αναλυτικα τα αποτελεσματα του στην Ευρωπη,επειδη ομως για εμενα ουτε αυτο ειναι κριτηριο ενος καλου προπονητη θελω να μου πεις αν και εφοσον ειχες παρακολουθησει διεξοδικα εκεινη τν εποχη την ομαδα ποια ηταν η εικονα της στο γηπεδο.
Αν αρχισεις να επαναλαμβανεις τις βλακειες των σαιτ και των εφημεριδων οτι ο Βαλβερδε ειχε κολληματα κοβω αυτοματως τη συζητηση.
δεν αναπαράγω τίποτα, τα σάιτ τα έχω μόνο ως πηγή συγκεκριμένων πληροφοριών, όπως πχ τα ποσά συμβολαίων.
από έναν προπονητή ο οποίος έρχεται και έχει ένα μπάτζετ όσο έχει η υπόλοιπη σούπερ λίγδα στα χέρια του και ο ίδιος παίρνει τόσα όσα θα πλήρωνες 3 προπονητές και θα σου πρόσφεραν το ίδιο έργο, εεεε όπως και να το κάνεις περίμενεις περισσότερα.
αν ήταν να δίνεις 1.5κκ στον βαλβίδα βρέξει χιονίσει σε ένα πρωτάθλημα που το παίρνουν μόνες τους οι φανέλες, στον βάτραχο έπρεπε να δίνουμε κώλο για 20 χρόνια, ένα 20χρονο συμβόλαιο, και απολαβές 10κκ το χρόνο.
δεν λέω ότι είναι κακός προπονητής ο βαλβίδας, όλοι οι προπονητές είναι καλοί, αλλά για 1.5κκ είναι άχρηστος.
εφόσον είναι καλός προπονητής, άμα πήγαινε στον βάζελο την και έκανε τη θητία φουρέιρα, ούτε από τον χάρτη δεν θα έβλεπε την ελλάδα μετά.

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ασε μας ρε φιλε με το βατραχο.

που στο σημαντικοτερο ματς στην ιστορια του ολυμπιακου εκανε αλλαγη τον καραπιαλη με τον αμπονσα

και στο ματς με τη λιβερπουλ μου εβαλε να παιξει ο ρεζιτσ και ο μαριτσ

ο βατραχος σε οποια ομαδα πηγε που δεν ειχε ισχυρη διοικηση και να ελεγχει τα παντα, πατωσε..

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τα πραγματα ειναι απλα,αν οπως εσεις ισχιρεζεστε σας αδικησαν στο πρωτο παιχνιδι,μπαινεις στο δευτερο και τους γαμας.Σοβαρη ομαδα θα μπορουσε να το ανατρεψει το ματς.ο γαυρος οχι.Η Στεαουα απεκλεισε τον Αγιαξ ανατρεποντας το 2-0.Τον αγιαξ οχι την ΛΕβαντε.ο γαυρος ουτε καν γκολ δεν μπορεσε να βαλει σε 2 αγωνες.

εγω αναφερθηκα στα πεναλτυ και μονο. αγωνιστικα φετος ειμαστε για τον πουτσο, αλλα κανενας στην ελλαδα δεν μπορει να μιλαει εφοσον ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ και εχει χορτασει απο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ πουτσα για 10 ζωες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εγω αναφερθηκα στα πεναλτυ και μονο. αγωνιστικα φετος ειμαστε για τον πουτσο, αλλα κανενας στην ελλαδα δεν μπορει να μιλαει εφοσον ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ και εχει χορτασει απο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ πουτσα για 10 ζωες.
Ολοι μιλανε και εχουν το δικαιωμα να μιλανε γιατι οι πουτσες που λες ηταν με δεκανικια.Τωρα που εχεις προεδρο που βαζει τα δικα του λεφτα και οχι ζιμενς,μαυρα και δεν συμαζευεται,ξαναμιλαμε.Με ψευτικες πουτσες γαμαει και ο λιλας.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οσο θεωρεις υπευθυνα τα δεκανικια, τοσο περισσοτερο θα κανεις εσυ και οι υπολοιποι να δειτε πρωταθλημα. Κατι πρεπει να λετε ομως κ εσεις για τις βουρτσες, αλλα δν κοιτατε την καμπουρα σας. 20 χρονια κοντευει η αεξαρα κ συνεχιζει. 20 χρονια κατωτερη του Ολυμπιακου.

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
και τι σε νοιαζει εσενα απο που τα βγαζει τα λεφτα???

ο μελισσανιδης με τον καρρα το 92-94 πως τα βγαζανε δεν μας ειπες....

Υγ. Μηπως εσυ εισαι αυτος που παιρνει στο γεωργιου συνεχεια και του λεει οτι 4ρες και 6ρες εχει ριξει ο γαυρος για μενα ειναι ακυρες και δεν μετρανε γιατι μπορει αγωνιστικα στο συγκεκριμενο ματς η διαιτησια να ηταν οκ αλλα η ανωτεροτητα του γαυρου προεκυψε απο παρανομο πλουτισμο και ετσι οι νικες του ειναι ως μη γενομενες......??????

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
:2funny:
η βαζελα εχει φαει κατι 3αρες και 4αρες γαμησε τα...
αλλα η αεξαρα μιλαμε, για ΠΟΛΛΗ πουτσα αυτα τα χρονια (και τα προηγουμενα φυσικα)... αμετρητη. 6αρες, 4αρες. της πουτανας

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
και τι σε νοιαζει εσενα απο που τα βγαζει τα λεφτα???

ο μελισσανιδης με τον καρρα το 92-94 πως τα βγαζανε δεν μας ειπες....

Υγ. Μηπως εσυ εισαι αυτος που παιρνει στο γεωργιου συνεχεια και του λεει οτι 4ρες και 6ρες εχει ριξει ο γαυρος για μενα ειναι ακυρες και δεν μετρανε γιατι μπορει αγωνιστικα στο συγκεκριμενο ματς η διαιτησια να ηταν οκ αλλα η ανωτεροτητα του γαυρου προεκυψε απο παρανομο πλουτισμο και ετσι οι νικες του ειναι ως μη γενομενες......??????
Κανανε ξεπλυμα στην ΑΕΚ οι καρρας μελισαν το ακουσαμε και αυτο. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Για αυτο πουλησανε την ομαδα στον πρωτο τυχοντα γιατι κανανε ξεπλυμα τα 3 χρονια που εμειναν.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Eχουμε ν ασχοληθουμε με πολυ σοβαροτερα προβληματα απο τον ολυμπιακο
Και αυτη η σκεψη ειναι επιτυχια του μαρινακη..
Σε μια εποχη που θα ηταν μεγαλο αποκουμπι η ομαδα,να μπορουμε να τη παρακολουθουμε και να χαιρομαστε,καταφερε και μας ξενερωσε
Το καλοκαιρι που μας περασε,για μενα ηταν η σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρι
Χαλασε μια ωραια ομαδα που ειχε καταφερει να φτιαξει,οπως εκανε και ο κοκκαλης επι βαλβερδε,την ξηλωσε χωρις λογο,και αντε ξανα απο την αρχη,καινουργιος προπονητης, καινουργιοι παικτες..Για το προπονητη πιστευω πως ειχε διαβεβαιωσεις πως δεν προκειται να βαλει χρηματα
Το αποκορυφωμα..πουλαει μιραλας,και αφηνει την ομαδα συξιλη,οπως παλιοτερα πουληθηκε ο γεωργατος στην ιντερ και επαιζε με κουτσο αριστερο μπακ.Το δεκεμβρη δινει τοροσιδη,που το ηξερε,και παλι δεν παιρνει παικτη..(οπως ηξερε και για το μιραλας)
Πως να τον παρω σοβαρα,οταν με τις κινησεις του δειχνει ελλειψη σοβαροτητας
Τεσπα,ο κοσμος ξυπνησε,και εχει ξυπνησει γενικοτερα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom