alfreewind
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2012
- Κριτικές
- 32
- Like
- 220
- Πόντοι
- 616
Μα να μη δωσει ο πουστης ο διαιτητης 4-5 πεναλτυ στο θρηνο!!!!
Που ξανακουστηκε αυτο????
Που ξανακουστηκε αυτο????
γαυρος ειναι ο φιλος.Εσυ γιατι γραφεις σαν συγκαμενος; :S :SΝτρεπεσθε να πειτε τι ομαδα ειστε. Εκει εχετε καταντησει απο τη μερα που τα παρατησε ο Βαρδινογιαννης. Περι του δικαιωματος της αποψης, ρους της Ιστοριας απεδειξε οτι εχετε λανθασμενη. Δυστυχως τα γεγονοτα, απεδειξαν την δικη σας την παραγκα στην Ευρωπη.
Τα πραγματα ειναι απλα,αν οπως εσεις ισχιρεζεστε σας αδικησαν στο πρωτο παιχνιδι,μπαινεις στο δευτερο και τους γαμας.Σοβαρη ομαδα θα μπορουσε να το ανατρεψει το ματς.ο γαυρος οχι.Η Στεαουα απεκλεισε τον Αγιαξ ανατρεποντας το 2-0.Τον αγιαξ οχι την ΛΕβαντε.ο γαυρος ουτε καν γκολ δεν μπορεσε να βαλει σε 2 αγωνες.εδωσε 2 στους αλλους στο πρωτο παιχνιδι, ποσα να δωσει πια?
εγώ μπορεί να είμαι ότι θέλω, ο βαλβέρδε με τα κλειδιά στο χέρι. που έλεγε και ο χοντρός, έκανε 0 έργο και δεν είναι αυτό που νομίζω εγώ, το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα.Απιστευτο αμπαλαδικο παραληρημα,το κακο ειναι οτι εχεις αποψη και γνωμη σε κατι που δεν γνωριζεις
υποθέτεις αυτό που σε βολεύει να ξεκινήσεις να γράφεις πράγματα άνευ ουσίας.Ντρεπεσθε να πειτε τι ομαδα ειστε. Εκει εχετε καταντησει απο τη μερα που τα παρατησε ο Βαρδινογιαννης. Περι του δικαιωματος της αποψης, ρους της Ιστοριας απεδειξε οτι εχετε λανθασμενη. Δυστυχως τα γεγονοτα, απεδειξαν την δικη σας την παραγκα στην Ευρωπη.
μέχρι που κατάλαβα ότι δεν υπάρχει μέλλον.γαυρος ειναι ο φιλος.Εσυ γιατι γραφεις σαν συγκαμενος; :S :S
Λοιπον πρωτα απο ολα τι σχεση εχει το συμβολαιο του στη συζητηση?,δευτερον αφου ειναι τοσο απαξιωμενο το Ελληνικο πρωταθλημα (βεβαια απαξιωθηκε οταν αρχισαν να τρωνε 3αρες και 6αρες τα βαζελοχανουμια) γραψε αναλυτικα τα αποτελεσματα του στην Ευρωπη,επειδη ομως για εμενα ουτε αυτο ειναι κριτηριο ενος καλου προπονητη θελω να μου πεις αν και εφοσον ειχες παρακολουθησει διεξοδικα εκεινη τν εποχη την ομαδα ποια ηταν η εικονα της στο γηπεδο.εγώ μπορεί να είμαι ότι θέλω, ο βαλβέρδε με τα κλειδιά στο χέρι. που έλεγε και ο χοντρός, έκανε 0 έργο και δεν είναι αυτό που νομίζω εγώ, το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα.
όπως και το γεγονός ότι ο χοντρός δεν πρόκειται να ρίξει λεφτά στην ομάδα μέχρι να βγάλει τα λεφτά απόκτησης είναι γνωστό.
πάμε να δούμε τι κλάσης προπονητής είναι
το συμβόλαιό του για την 1η χρονιά
και για τη 2η φορά που ήρθε στο γαύρο
το έργο του και οι πορείες του στην τρίπολη, στο βόλο, στη λειβαδιά, στην κέρκυρα και στην υπόλοιπη επαρχία είναι αμέτρητες.
τα συμπεράσματα δικά σας.
δεν αναπαράγω τίποτα, τα σάιτ τα έχω μόνο ως πηγή συγκεκριμένων πληροφοριών, όπως πχ τα ποσά συμβολαίων.Λοιπον πρωτα απο ολα τι σχεση εχει το συμβολαιο του στη συζητηση?,δευτερον αφου ειναι τοσο απαξιωμενο το Ελληνικο πρωταθλημα (βεβαια απαξιωθηκε οταν αρχισαν να τρωνε 3αρες και 6αρες τα βαζελοχανουμια) γραψε αναλυτικα τα αποτελεσματα του στην Ευρωπη,επειδη ομως για εμενα ουτε αυτο ειναι κριτηριο ενος καλου προπονητη θελω να μου πεις αν και εφοσον ειχες παρακολουθησει διεξοδικα εκεινη τν εποχη την ομαδα ποια ηταν η εικονα της στο γηπεδο.
Αν αρχισεις να επαναλαμβανεις τις βλακειες των σαιτ και των εφημεριδων οτι ο Βαλβερδε ειχε κολληματα κοβω αυτοματως τη συζητηση.
Τα πραγματα ειναι απλα,αν οπως εσεις ισχιρεζεστε σας αδικησαν στο πρωτο παιχνιδι,μπαινεις στο δευτερο και τους γαμας.Σοβαρη ομαδα θα μπορουσε να το ανατρεψει το ματς.ο γαυρος οχι.Η Στεαουα απεκλεισε τον Αγιαξ ανατρεποντας το 2-0.Τον αγιαξ οχι την ΛΕβαντε.ο γαυρος ουτε καν γκολ δεν μπορεσε να βαλει σε 2 αγωνες.
Ολοι μιλανε και εχουν το δικαιωμα να μιλανε γιατι οι πουτσες που λες ηταν με δεκανικια.Τωρα που εχεις προεδρο που βαζει τα δικα του λεφτα και οχι ζιμενς,μαυρα και δεν συμαζευεται,ξαναμιλαμε.Με ψευτικες πουτσες γαμαει και ο λιλας.εγω αναφερθηκα στα πεναλτυ και μονο. αγωνιστικα φετος ειμαστε για τον πουτσο, αλλα κανενας στην ελλαδα δεν μπορει να μιλαει εφοσον ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ και εχει χορτασει απο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ πουτσα για 10 ζωες.
Κανανε ξεπλυμα στην ΑΕΚ οι καρρας μελισαν το ακουσαμε και αυτο.και τι σε νοιαζει εσενα απο που τα βγαζει τα λεφτα???
ο μελισσανιδης με τον καρρα το 92-94 πως τα βγαζανε δεν μας ειπες....
Υγ. Μηπως εσυ εισαι αυτος που παιρνει στο γεωργιου συνεχεια και του λεει οτι 4ρες και 6ρες εχει ριξει ο γαυρος για μενα ειναι ακυρες και δεν μετρανε γιατι μπορει αγωνιστικα στο συγκεκριμενο ματς η διαιτησια να ηταν οκ αλλα η ανωτεροτητα του γαυρου προεκυψε απο παρανομο πλουτισμο και ετσι οι νικες του ειναι ως μη γενομενες......??????