kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Σε καρέκλα
τα έφαγες σε καρεκλάτο μαν?
Σε καρέκλα
δυστυχώς αυτό δε θα γίνει ποτέ..γιαυτο εχουμε και το ποδοσφαιρο όπως και τους πολίτικους που μας αξίζουν...όλοι θέλουμε να αρχίσει η κάθαρση αλλα όχι από τι δική μας ομαδα ;)δεν διαφωνώ ισα ισα που εγώ λέω ότι κάποια στιγμή κάποιος πρέπει να μην σκεφτεί το πολιτικο κόστος και να αρχίσει το ξεκαθάρισμα
σίγουρα δεν είσαι ο περσόνας μαν? ;)Δεν ειμαι αυτος που νομιζεις ρεεεεεεεε
γαματα δικε μου βρωμες βλεπουμε και λεμε
Για τον Χολέμπας: Δέσιμο σε μια καρέκλα και χύπημα στην κουτέλα του με σφυρί
Για τον Χολέμπας: Δέσιμο σε μια καρέκλα και χύπημα στην κουτέλα του με σφυρί
Κανε κι εσυ ενσταση μπορειςσφαγη...κριμα που ποτε δεν μπορεσαμε να μαθουμε τι μπορουσε ναγινει με διατησια εστω 60 -40...κριμα πρωτα για το ποδοσφαιρο και μετα για οποινδηποτε συλλογο...
θεωρω οτι η φαση που ο διαιτητης εδειξε καθαρα οτι ειχε προθεση ηταν το οτι δεν εβγαλε κοκκινη στον ντιοπ...με δευτερη κιτρινη...τραγικο...
ο σπηκερ στην κοσμαρα του...δεν καταλαβαινε σε αυτο το επιπεδο οτι η ομαδα με αριθμητικο πλεονεκτημα που ειναι γηπεδουχος θα εβρισκε χωρους η το εκανε για να δημιουργησει εντυπψσεις; μιλαμε για πολυ μαλακα...
και δεν εφταναν ολα ειχαμε και την γκινια μας με τα δυο δοκαρια...και δοκαρια γεματα οχι παπαριες...αλλο ματς με 3-1 η 3-2..
τεσπα και μονο για την σημερινη διαιτητικη ξευτιλα πρεπει να τους πατησουμε στην ρεβανς...
κλαψε στρακι τα ιδια κανετε σε ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ στο ελλαντασφαγη...κριμα που ποτε δεν μπορεσαμε να μαθουμε τι μπορουσε ναγινει με διατησια εστω 60 -40...κριμα πρωτα για το ποδοσφαιρο και μετα για οποινδηποτε συλλογο...
θεωρω οτι η φαση που ο διαιτητης εδειξε καθαρα οτι ειχε προθεση ηταν το οτι δεν εβγαλε κοκκινη στον ντιοπ...με δευτερη κιτρινη...τραγικο...
ο σπηκερ στην κοσμαρα του...δεν καταλαβαινε σε αυτο το επιπεδο οτι η ομαδα με αριθμητικο πλεονεκτημα που ειναι γηπεδουχος θα εβρισκε χωρους η το εκανε για να δημιουργησει εντυπψσεις; μιλαμε για πολυ μαλακα...
και δεν εφταναν ολα ειχαμε και την γκινια μας με τα δυο δοκαρια...και δοκαρια γεματα οχι παπαριες...αλλο ματς με 3-1 η 3-2..
τεσπα και μονο για την σημερινη διαιτητικη ξευτιλα πρεπει να τους πατησουμε στην ρεβανς...