Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ρουφα μαλακα και κοιτα να σωθεις   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ουτε φετος θα σηκωσετε το γιουροπα ρε;;;;;;

αφου ειναι στοχος σας καθε χρονο..ετσι λετε..

με μοναδικη εξαιρεση το 2007 οπου ο θειος ειχε πει οτι πατε για τελικο τσαμπιονς ληγκ..και ουρλιαζατε απο ηδονη..

μετα ΑΠΟ 24 μηνες βγαλατε και τον ΓΑΠ

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ποιος μιλάει για νομους και δικαιώματα
έπρεπε ναι η όχι να παίζεις δ εθνική από το 2004;
αααααααα και που είσαι το mats στο καραϊσκάκη πλησιάζει πάρε κανένα τσουβάλι θα σου χρειαστεί
εσυ επρεπε να πας β γ δ εθνικη προπερσι που υπηρχαν κασετες απο τη συνομιλια του παιδοβουβαλου μαρινακη με το μπεο για προνομιακη μεταχειρηση στο ματς με το παναθηναικο (οπως και εγινε εξωφθαλμα) :uglystupid:  και πηρατε το Χ και το πρωταθλημα

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
τι να πρωτοθυμηθω ρε πουστη μου, η σαπιλα που εχετε φερει στο ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι χειροτερη απ τη σαπιλα της πολιτικης :uglystupid:

Επισκέπτης
ποιος μιλάει για νομους και δικαιώματα
έπρεπε ναι η όχι να παίζεις δ εθνική από το 2004;
αααααααα και που είσαι το mats στο καραϊσκάκη πλησιάζει πάρε κανένα τσουβάλι θα σου χρειαστεί
τύπε για να είμαστε δίκαιοι η πρώτη ομαδα αν υπήρχαν νόμοι που έπρεπε να πέσει ηταν ο ολυμπιακός.από εκεί και περα ακολουθούν και άλλοι αεκ παοκ αρης πανιώνιος οφη παναθηναικος.το πρόβλημα στην Ελλάδα ειναι ότι έχουμε όλοι ασθενή μνήμη και πάντα πάμε τις καταστάσεις εκι που μας βολεύουν.και το ποδοσφαιρο μη νομιζεις ειναι ο καθρέφτης της βουλής και των πολίτικων..όλοι βλέπουμε ότι κάτι δεν πάει καλα αλλα εδω και 35 χρόνια κανείς δεν έχει τιμωρηθεί

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
εσυ επρεπε να πας β γ δ εθνικη προπερσι που υπηρχαν κασετες απο τη συνομιλια του παιδοβουβαλου μαρινακη με το μπεο για προνομιακη μεταχειρηση στο ματς με το παναθηναικο (οπως και εγινε εξωφθαλμα) :uglystupid:  και πηρατε το Χ και το πρωταθλημα

για πες μου με ποιον μίλαγε ο Μπέος και θα σου πω αν έπρεπε να παο εγώ β εθνική και ποιος άλλος ακόμα

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
τύπε για να είμαστε δίκαιοι η πρώτη ομαδα αν υπήρχαν νόμοι που έπρεπε να πέσει ηταν ο ολυμπιακός.από εκεί και περα ακολουθούν και άλλοι αεκ παοκ αρης πανιώνιος οφη παναθηναικος.το πρόβλημα στην Ελλάδα ειναι ότι έχουμε όλοι ασθενή μνήμη και πάντα πάμε τις καταστάσεις εκι που μας βολεύουν.και το ποδοσφαιρο μη νομιζεις ειναι ο καθρέφτης της βουλής και των πολίτικων..όλοι βλέπουμε ότι κάτι δεν πάει καλα αλλα εδω και 35 χρόνια κανείς δεν έχει τιμωρηθεί

ναι ρε φιλε αλλα τότε τα χρέη δημιουργήθηκαν για ξέπλυμα χρήματος και ήταν καθαρά πολιτικο το θέμα και μην ξεχνάς ότι με την ρύθμιση πληρώθηκαν

Επισκέπτης
ουτε φετος θα σηκωσετε το γιουροπα ρε;;;;;;

αφου ειναι στοχος σας καθε χρονο..ετσι λετε..

με μοναδικη εξαιρεση το 2007 οπου ο θειος ειχε πει οτι πατε για τελικο τσαμπιονς ληγκ..και ουρλιαζατε απο ηδονη..

μετα ΑΠΟ 24 μηνες βγαλατε και τον ΓΑΠ
Καλως τον ΕυροΠΕΟ

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:thumbsup:

Επισκέπτης
ναι ρε φιλε αλλα τότε τα χρέη δημιουργήθηκαν για ξέπλυμα χρήματος και ήταν καθαρά πολιτικο το θέμα και μην ξεχνάς ότι με την ρύθμιση πληρώθηκαν
τυπε δεν εχε σημασία απο τι και πως δημιουργηθήκαν.ο νόμος πρέπει να ειναι νόμος για όλους.αν εσύ εχεις μια επιχείρηση θα σου κανουν ρύθμιση; δεν νομιζω μεσα θα σε πήγαιναν.τα ίδια λοιπόν έκανε η αεκ ο παοκ ο αρης..εκμεταλλευόταν πολιτικά τις καταστάσεις και δημιουργούσαν τα άρθρα 44 99 και θα δημιουργήσουν και τα 109 και 209.σε καμια χωρα στην ευρωπη δεν θα γινόταν αυτο.στη σκωτια ολόκληρη ρειντζερς και είδες τι επαθε 4 κατηγορίες κάτω..εδω υπαρχει περίπτωση να γίνει αυτό; ποτέ..εδω σκέφτονται το πολιτικό κόστος.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ρουφα μαλακα και κοιτα να σωθεις   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Στα μουτρα σου μαλακα μου να κανεις κι επιδερμιδα  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Ειμαι σιγουρος οτι αυριο ο προπονητης σας θα λεει οτι εφταιγε ο ανεμος που δεν νικησατε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααα

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Υπάρχουν και χειρότερα..Η Νάπολι χάνει 0-3 από τη Βικτόρια Πιλζεν..

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Στα μουτρα σου μαλακα μου να κανεις κι επιδερμιδα  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Ειμαι σιγουρος οτι αυριο ο προπονητης σας θα λεει οτι εφταιγε ο ανεμος που δεν νικησατε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααα
ρουφα μαλακα πικραμενε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
τυπε δεν εχε σημασία απο τι και πως δημιουργηθήκαν.ο νόμος πρέπει να ειναι νόμος για όλους.αν εσύ εχεις μια επιχείρηση θα σου κανουν ρύθμιση; δεν νομιζω μεσα θα σε πήγαιναν.τα ίδια λοιπόν έκανε η αεκ ο παοκ ο αρης..εκμεταλλευόταν πολιτικά τις καταστάσεις και δημιουργούσαν τα άρθρα 44 99 και θα δημιουργήσουν και τα 109 και 209.σε καμια χωρα στην ευρωπη δεν θα γινόταν αυτο.στη σκωτια ολόκληρη ρειντζερς και είδες τι επαθε 4 κατηγορίες κάτω..εδω υπαρχει περίπτωση να γίνει αυτό; ποτέ..εδω σκέφτονται το πολιτικό κόστος.

δεν διαφωνώ ισα ισα που εγώ λέω ότι κάποια στιγμή κάποιος πρέπει να μην σκεφτεί  το πολιτικο κόστος και να αρχίσει το ξεκαθάρισμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom