Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εχετε χασει την ταυτοτητα σας και εχετε καταστρατηγησει καθε εννοια λογικης...
δεν ειστε φιλαθλοι -υποστηρικτες ενος ποδοσφαιρικου συλλογου...
ειστε ενα τσουρμο κακομαθημενα κωλοπαιδα που μονιμα γκρινιαζουν στον χοντρομαλακα μπαμπακουλη τους οτι παροτι μονιμως τους εχει μπουκωμενους αυτοι πεινανε και θελουν κιαλλο...
νοσειτε αλλα δεν υπαρχει φαρμακο για σας...
ειστε διαβρωμενοι και μαριονεττες μιας συγκεκριμενης λογικης-σταρτηγικης...
σας εχουν πεισει οτι με πορδες μπορειτε να βαψετε αυγα και προσπαθειτε με μανια να το καταφερετε....
εχετε ρε μαλακες πορδες ...αυγα δεν θα βαψετε ΠΟΤΕ...
απολαυστε την ψωρωελλαδιτσα και αφηστε τα μεγαλοπνοοα ονειρα για κατακτηση της αυρωπης...
μαλακες που θελετε να γινετε και κατακτητες  :jerking: :jerking:
εχετε ταβανι ,οραμα και ''αγαπατε'' την ομαδα σας....
αγαπατε τα αρχιδια μου τα δυο...
ειστε απλα υποστηρικτες της νικης και των μεγαλειων που μεσω αυτων αναπληρωνετε τα κενα σας...
αγαπηστε ρε μαλακες την ομαδουλα σας...αγκαλιαστε την ...
αγαπηστε ακομα και τα λαθη που κανουν αυτοι που εχουν το τιμονι...
ακτιμηστε σεβαστειτε και ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣΤΕ...
ναι ο υπαλληλος χρηστιδης ευχαριστει ,,,γιατι ειναι μεγαλη μαγκια να εκτιμας και να ευχαριστεις....
αλλα για να το κανεις πρεπει να εχεις και στοιχειωδη νοημοσυνη  :uglystupid:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εγώ σιχαθεί την λέξη "Εργάτης" σε χαρακτηρισμό παίκτη.  
Δεν έχει τεχνική, δεν ξέρει να μαρκάρει, δεν ξέρει να κάνει κοντρόλ, δεν ξέρει να σεντράρει, αλλά είναι.... "εργάτης"!
Αυτοί οι "εργάτες" παίκτες έχουν καταστρέψει το άθλημα. Η μόνη θέση που μπορεί να σταθεί ένας παίκτης "εργάτης" είναι κεντρικός μέσος.
Και χρηστίδη, ο Κάρολ μπορεί να έκανε γκάφα στο γκολ της Σάλκε, αλλά μέχρι τότε είχε ξεκωλιαστεί και θα μπορούσαμε να είχαμε φάει κι άλλα.
Δίκαιη η ήττα μας από τη Σάλκε, σε παιχνίδι που έπρεπε να νικήσουμε για να περάσουμε απλά δεν υπήρχαμε, αυτή άξιζε να νικήσει και να περάσει.
Οπότε ΔΕΝ φταίει ο Κάρολ που αποκλειστήκαμε, μην έχεις αυταπάτες

κάτι αντίστοιχο στο μπάσκετ είναι ο χαρακτηρισμός "παίκτης προπονητή", ο πειθήνιος παίκτης που ενώ στους προς τα έξω δείχνει άμπαλος για τους δημοσιογράφους και για τους προπονητές εφαρμόζει κατά γράμμα τις οδηγίες του κόουτς, είναι ένας στρατιώτης της ομάδας του και θυσιάζει την προσωπική του απόδοση για το καλό της ομάδας, είναι ένα "χρήσιμο εργαλείο" (που τα κάνει όλα μέτρια)

κατά κανόνα οι "παίκτες προπονητή" τυχαίνει να είναι πάντοτε και "καλά παιδιά" :tooth:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Σωστός ο παίκτης . Απόλυτα 1
ρε φον ελεος πια...με φτασανε στα ορια μου να πανε να γαμηθουνε...
ξερεις κατι;;ειχα πει στην αρχη της χρονιας παραδεχομαι τα χανουμια που πηρανε χαμπαρι και γινανε υποστηρικτες...
δηλ.και οι δικοι μου οι μαλακες πρεπει να πεσουν στα σκατα για να υποστηριξουν;;
γιατι γαμω την κωλορατσα μου πρεπει κατι για να το εκτιμησω πρωτα να το χασω;;
ειναι υπαλληλιστικο αυτο;;
ποιο;;οτι εφυγε ο πρακτορας και το επομενο βημα ηταν ο γκρεμος;;που λεω μαλακιες;;
παρτε ενα τσιμπουκι σε αυτον που σας τραβηξε απο τον γκρεμο και πεστε ενα γαμημενο αυχαριστω ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ και μπορειτε κομπλεξικες αμοιβαδες να ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ και να εχετε ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ....
ειμαι υπαλληλος ναι ...και;;λεω ψεμματα;;
ελα ο οποισδηποτε στη θεση του μαρινακη...
παει γλυτωνει απο βεβαιο θανατο καποιον και μετα αυτος γυρναει και του τραβαει μια σφαλιαρα...
η ακομα και στου πρακτορα...
τους πηρε απο το χερι τους εκανε μαγκες ,αρχισαν να κουνιουντε και αυτοι υποστηριζαν ριβαλντους και χριστογλου ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ...
και κραζανε και αποδοκιμαζαν και σνομπαρανε τις φιεστες...
οι ''ταβανατοι''  :jerking: :jerking:
με τα ''οραματα'' :jerking: :jerking:
οι χτεσινες ΠΟΥΤΑΝΕΣ που σημερα καμωνονται τους κωλομπαραδες...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
είναι ένας στρατιώτης της ομάδας του και θυσιάζει την προσωπική του απόδοση για το καλό της ομάδας

Μα δεν είναι ότι θυσιάζει την προσωπική του απόδοση, απλά αυτό είναι το μάξιμουμ της απόδοσης του!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.242
Πόντοι
25.467
κάτι αντίστοιχο στο μπάσκετ είναι ο χαρακτηρισμός "παίκτης προπονητή", ο πειθήνιος παίκτης που ενώ στους προς τα έξω δείχνει άμπαλος για τους δημοσιογράφους και για τους προπονητές εφαρμόζει κατά γράμμα τις οδηγίες του κόουτς, είναι ένας στρατιώτης της ομάδας του και θυσιάζει την προσωπική του απόδοση για το καλό της ομάδας, είναι ένα "χρήσιμο εργαλείο" (που τα κάνει όλα μέτρια)

κατά κανόνα οι "παίκτες προπονητή" τυχαίνει να είναι πάντοτε και "καλά παιδιά" :tooth:

Θυμάστε πόσα καντάρια ξύλο έτρωγε ο Φιλίππου σε κάθε αγώνα, προκειμένου να φορτώσει τους αντιπαλους με επιθετικά;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Μα δεν είναι ότι θυσιάζει την προσωπική του απόδοση, απλά αυτό είναι το μάξιμουμ της απόδοσης του!
:thumbsup:

Θυμάστε πόσα καντάρια ξύλο έτρωγε ο Φιλίππου σε κάθε αγώνα, προκειμένου να φορτώσει τους αντιπαλους με επιθετικά;
δεν τον θυμάμαι ως παίκτη, από τα συμφραζόμενα υποθέτω ότι δεν προωθούσε ιδιαίτερα το άθλημα τρώγοντας ξύλο ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαλακες μεγαλυτερος ρουφιανος απο τον πουσταρα τον χριστογλου δεν υπαρχει...
μουνι με ολα τα γραμματ κεφαλαια...
το παιζει γαυρος ,το βροντοφωναζει και λειτουργει τελειως αντιγαυρικα...
εχει πεντακοσια ΜΜΕ και λυνει και δενει...
ρουφιανος νεγιστος...
ακουστε ολες τις εκπομπ[ες του σταθμου του που ειναι λογου,που παιρνουν δηλ/ ακροατες και μιλανε...ολες τις δουλευουν βαζελοι και χανουμια και περνανε τα δικα τους...
και ο χριστογλου μονιμως μουρμουρα και γκρινια με τον αλλο τον χοντρομπαλα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και οι μαλακες ακαθεκτοι συνεχιζουν τις αναλυσεις τους περι της ποιοτητας του βυντρα και του καθε βυντρα...
λες και το προβλημα ειναι αυτο  :headbang: :headbang:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
και οι μαλακες ακαθεκτοι συνεχιζουν τις αναλυσεις τους περι της ποιοτητας του βυντρα και του καθε βυντρα...
λες και το προβλημα ειναι αυτο  :headbang: :headbang:

με τον βύντρα αυτό ήταν το θέμα όλα αυτά τα χρόνια, αν ήταν ποιοτικός παίκτης κανείς δεν θ'ασχολούταν ιδιαίτερα για τα κολλητιλίκια με τον τζίγγερ

πχ αν έμενε ο σισέ και ήταν σκιά του τζίγγερ ποιόν θα ενδιέφερε; γκολάκια να έβαζε...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
λες και το προβλημα ειναι αυτο  :headbang: :headbang:

Το πρόβλημα χρηστίδη είναι ότι αλλιώς το βλέπεις εσύ κι αλλιώς αυτοί που κράζεις(μέσα κι εγώ αλλά προτιμάς να μη με παραθέτεις αλλά να με λες μαλάκα αυθαίρετα χωρίς παρέθεση αλλά τεσπα)
Εγώ προσωπικά δε βάζω τον ολυμπιακό πάνω από το άθλημα, ούτε το άθλημα πάνω από τον ολυμπιακό, τα έχω σε ίση βαθμίδα στην λατρεία μου. Εσύ προτιμάς να βάζεις τον ολυμιακό πάνω από το άθλημα.
Δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο λόγω ολυμπιακού αλλά παρακολουθώ ολυμπιακό λόγω ποδοσφαίρου

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε ποσο μπορει να σας δουλευουν και εσεις να κοιμαστε;;
το βαζελετα που απαξιωσε και εδωσε μαχη να μην ερθει ο βυντρα καπακι μολις χαλαει η μετακινηση ΣΑΣ δουλευει και ΣΑΣ στελνει για μουρμουρα στο τηγανι λεγοντας σας πως δεν αντικαταστηθηκε ο τορο... :jerking: :jerking: :jerking:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Το πρόβλημα χρηστίδη είναι ότι αλλιώς το βλέπεις εσύ κι αλλιώς αυτοί που κράζεις(μέσα κι εγώ αλλά προτιμάς να μη με παραθέτεις αλλά να με λες μαλάκα αυθαίρετα χωρίς παρέθεση αλλά τεσπα)
Εγώ προσωπικά δε βάζω τον ολυμπιακό πάνω από το άθλημα, ούτε το άθλημα πάνω από τον ολυμπιακό, τα έχω σε ίση βαθμίδα στην λατρεία μου. Εσύ προτιμάς να βάζεις τον ολυμιακό πάνω από το άθλημα.
Δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο λόγω ολυμπιακού αλλά παρακολουθώ ολυμπιακό λόγω ποδοσφαίρου
αληθεια δεν εννοω καποιον συγκεκριμενα αλλα μια ολοκληρη παστα που απο χτες (ειδικα) φρικαρα με την μαλακια που τους βαραει...
δηλωσανε υποταγη για να μην ερθει ενας παιχτης που εκτος απο πιθανη βοηθεια στον συλλογο θα σημαινει και αλλη μια επικοινωνιακη ηττα του μαλακα...
που ας μην κοροιδευομαστε αρρωστακια ειμαστε και αυτο το κανουμε κεφι...ειναι μεσα στην μπαλλα και αυτο...
οι χαρακτηρισμοι ειναι απαραιτητοι για την αποδοση τοπυ νοηματος ...
δεν καταλαβα πως εννοεις βαζεις το αθλημα πανω απο την ομαδα και αντιστροφα...
αν θες βοηθησε με...
Υ.Γ.καμμια σχεση με κατι προσωπικο μαζι σου παντελονατα...
ουτε καν θυμαμαι συγκεκριμενα νικ ...μονο τις μαλακιες που διαβασα (οχι μονο εδω) και φρικαρα...

Επισκέπτης
Καλα ρε ποτε εκλεισε ο βυντρα στην λεβαντε  :2funny: τι παιχτηκε εχθες το βραδυ  :grin:

Επισκέπτης
λουκας ηταν σαν την περίπτωση του κυριακου.οι γαύροι απειλήσανε ότι θα επιστρέψουν τα διαρκείας πίσω οπότε ο χοντρός αναγκάστηκε σε άτακτη υποχώρηση.σιγά μην και δεν ήξερε για τις διαπραγματεύσεις απλα οι αντιδράσεις ηταν πολλές.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
μου αρεσει που καποιοι λενε τους γαυρους προβατα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΟΧΙ ρε ο πουστης λουζερ δθα ερθει ΠΟΤΕ σε εμας επειδη ετσι γουσταρουμε εμεις οι γαυροι οποιος και να ειναι προεδρος....
να χαιρεστε τον τσακα.

Φιλε χρηστιδη κοψε λιγο, 9 χρονια χυναμε στην μαπα του δεν θα τον φαμε τωρα στην μαπα εμεις

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
Έρευνα για τον πλέον ακριβοπληρωμένο παίκτη του Ολυμπιακού Ράφικ Τζιμπούρ, διέταξαν οι οικονομικοί εισαγγελείς.

Τρεις μόλις ημέρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τους «ερυθρόλευκους» για ακόμη τρία χρόνια, ο Αλγερινός επιθετικός, βρίσκεται στο επίκεντρο εισαγγελικής έρευνας προκειμένου να ελεγχθεί «ύποπτο» έμβασμα ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ που εντοπίστηκε στους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

Το έμβασμα φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να προέρχεται από στοιχηματική εταιρεία του εξωτερικού με αποδέκτη τον 28χρονο σέντερ φορ. Τα χρήματα φέρονται να εμβάστηκαν στον επίμαχο λογαριασμό το 2011.

Οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρ. Πεπόνης και Σπ. Μουζακίτης, με παραγγελία τους προς την Οικονομική Αστυνομία ζητούν να διερευνηθεί πως έφτασε το 1 εκατομμύριο ευρώ στον Αλγερινό παίκτη και αν πίσω από αυτό κρύβεται πιθανή έκνομη δραστηριότητα του η οποία συνδέεται με παράνομο στοιχηματισμό.

Θεωρείται μάλιστα πολύ πιθανό οι αρμόδιες αρχές να προχωρήσουν και στην υποβολή αιτήματος δικαστικής συνδρομής προς τη χώρα όπου εδρεύει η εταιρεία στοιχημάτων προκειμένου να δοθούν απαντήσεις για το επίμαχο έμβασμα.

Επιπλέον, το ενδιαφέρον των εισαγγελικών λειτουργών προκάλεσαν οι πληροφορίες ότι ο ποδοσφαιριστής φέρεται να μην έχει υποβάλλει φορολογική δήλωση στη χώρα μας από το 2007 (!). Κι αυτό, αν και ήταν υποχρεωμένος καθώς έχει εισόδημα στην Ελλάδα.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε με τον Ολυμπιακό οι αμοιβές του φτάνουν ετησίως το 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Δικαστικοί κύκλοι εκτιμούν ότι η υπόθεση αυτή ενδέχεται πιθανότατα να οδηγήσει στο άνοιγμα ενός νέουκύκλου ερευνών στο χώρο του ποδοσφαίρου ο οποίος ούτως ή άλλως πλήττεται από τα σκάνδαλα για «στημένα παιχνίδια», αλλά και το «οικονομικό έμφραγμα» που έχει φέρει σε αδιέξοδο ακόμη και μεγάλες ΠΑΕ.

αυτα ειναι
κατι μου λεει πως δεν αποφασισε τυχαια να μεινει
θα καθαρισει ο βαγγελας παλι
γαυρος και στοιχιμα εννοιες αμεσες μεταξυ τους
στα χναρια του αβρααμ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom