Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ρε μαλάκα να μας πεις τι πίνεις και δεν μας δίνειςτην καλημερα μου και τα σεβη μου....
οι ανθρωποι ειναι μαλακες τι ψαχνεις να βρεις;;νομιζεις επειδη ειναι γαυροι θα τους χαριστω;;να πα να γαμηθουνε ρε...οχι μονο αυτοι εδω μεσα που στο φιναλε δεν επηρεαζουν και τοσο οσο οι μαλακες που πανε στο τηγανι με 5 και 10 ευρα και ασκουνε διοικηση...
αλλα δεν φταινε αυτοι οι μαλακες ...ο μαλακας ο χοντρος που καθεται και τους ακουει και τρωει παιχτες και προπονητες...
ειχαμε κοστανζο δεν μας εκανε οι αντικαταστατες του μας αποκλειουν ο ενας απο γιουροπα και ο αλλος απο τσου λου...
εγω δε λεω οτι ειναι καλος ο κοσταντζο αλλα αν δεν εχεις κατι καλυτερο γιατι τον διωχνεις;;κανεις την μαλακια και μετα που τα πνιγουν οι αλλοι κοκοκο γιατι τι να πεις;;αφου εδιωξες τον αλλο θα σου πει και ο αλλος τωρα το θες;;
εχεις τον ζαρντιμ παλευει για τον μοναδικο στοχο που εχει μεινει στον γαυρο στο πρωταθλημα (ρεκορ αηττητος) και πας και ταλαιπωρεις εκεινον τον γκριζομαλη ταλαιπωρο ανθρωπακο που ξεφυσαει με τα μαγουλακια και θα σου μεινει καποια στιγμη στα χερια απο το αγχος και τον βαφτιζεις προπονητη....
επειδη του δηματου και του μπραουδακη δεν του αρεσει πως παιζει ο θρυλκος...
γιατι ο θρυλος τρομαρα του ειναι (οταν μας συμφερει) σε αλλο επιπεδο και αντιμετωπιζεται διαφορετικα απο τους υπολοιπους (οταν βεβαια δεν μας συμφερει του γαμαμε ανετα τα ραματα και φορτωνουμε την καμπουρα του με τονους λασπη)
πας να παρεις τωρα τζαμπα εναν πραγματικο αθλητη γαμω τα παιδια οχι κανεναν τεχνιτη τρομερο (αλλα τουλαχιστον ξερεις τι παιρνεις 9 χρονια τον βλεπεις δεν σε κοροιδευει κανενας) τζαμπα που να τον πληρωνει απο πανω και ο αλλος ,να του κανεις και το σχετικο χαβαλε ,παιζεις και σε 5 θεσεις ,δεξια αριστερα κεντρο πανω κατω και επι τα αυτα ,και δεν σου κανει επειδη κανει χαβαλε ο γαμωσπιτος ο παπαθεοδωρου στο βαζελετα και ο πουστης υπαλληλος εντολοδοχος νικολογιαννης
www.gazzetta.gr/panathinaikos/article/366883-tsimpiontoysan-gia-ton-efialti]http://www.gazzetta.gr/panathinaikos/article/366883-tsimpiontoysan-gia-ton-efialti[/url]
καταλαβες για ποσο μαλακες μιλαμε τωρα;;
και καλα να δειξουν ποσο μαγκες και ανεξαρτητοι με ψηλο ταβανι που δε μασανε σανο ειναι
κλασικοι μαλακες ελληνες που ελεγε και μια ψυχη
ενταξει ρε μαλακες ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ τζαμπα τον βυντρα...
ενταξει ρε μαλακες παρακαλατε τωρα να μη χτυπησει κανενας χολεμπας η ντιακιτε...
ενταξει ρε μαλακες ασκησατε διοικηση νουμερα ...εκ του ασφαλους βεβαια γιατι το γαμωτο θα το εισπραξει ο πραγματικος ''διοικουντας''
εσεις οταν ερθει η ωρα του απολογισμου θα παρετε τη γνωστη θεση του μαλακα-πελατη-κριτικου με τις υψηλες απαιτησεις...
μια χαρα παιζετε το παιχνιδακι των πρασινοκιτρινων παπαγαλων...
ξερω ξερω ειμαι υπαλληλος και εσεις αγαπατε την ομαδα και θελετε το ακλο της
ξερω ξερω δεν τρωτε και σανο και δεν μαζευετε τα σκουπιδια του βαζελου
μεχρι και οα καραμαλακας ο ταλος σας πιανει κωτσους
μαλακες ε μαλακες
διώχνεις παίκτες και προπονητές όταν δεν είναι καλοί.
Στο συγκεκριμένο όμιλο ο Ολυμπιακός έπρεπε να είχε περάσει, αν είχε άλλο προπονητή.
Η ομάδα δεν έπαιξε ΟΥΤΕ μία φορά με σύστημα. Τι να τον κρατήσεις τον προπονητή; για να σου διαλύσει την ομάδα;
άσε πια με τον Κοστάντζο ο έρωτάς σου...έλεος.
να μου πεις γιατί δεν παίρνει άλλο ο Μαρινάκης τερματοφύλακα και να γκρινιάξεις - να το δεχτώ.
Αλλά να μου πεις γιατί τον έδιωξε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ρε μαλέα, πόσα κιλά λιβάνι έχεις κατεβάσει και μας λιβανίζεις ώρες τώρα με μαλακίες;