Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ρε θα απαντήσει κανένας αν τελικά είναι επίσημα παίκτης Ολυμπιακού;

όχι ακόμα, στο ραδιόφωνο πριν καμμιά ώρα είπαν ότι υπάρχει προφορική συμφωνία

γίνεται να κάνει το ίδιο στον τζιμπούρ? :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
όχι ακόμα, στο ραδιόφωνο πριν καμμιά ώρα είπαν ότι υπάρχει προφορική συμφωνία

γίνεται να κάνει το ίδιο στον τζιμπούρ? :2funny:
ώχου ρε πούστη μου....μα το μαλάκα που γελούσαμε μαζί του γμτ;;;
τι διάολο...με φίλαθλους του Ολυμπιακού ο Μαρινάκης δεν μιλάει; Καλά, ας μην συζητήσω για το τι πρέπει να ακούσει ο Νικοπολίδης αν είναι δική του εισήγηση....

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Ευχαριστήρια επιστολή προς τον πρόεδρο του Ολυμπιακού ετοιμάζει ο πανελλήνιος φαρμακευτικός σύλλογος. Σε μια δύσκολη περίοδο για το επάγγελμα του φαρμακοποιού, αναμένεται να παρουσιάσουν κατακόρυφη αύξηση οι πωλήσεις ηρεμιστικών αναζωογονώντας την αγορά φαρμάκων

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
καλα ρε εσεις γιατι καθεστε ακομη και ασχολειστε με τα γραφομενα του πουτσοκεφαλου της διοικησης λεγε με ¨χρηστιδι¨  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:..που ξερει και κρυβετε πισω απο την προστασια του internet ...γιατι ασχολειστε ακομη με το μουνακι...αλλα τελικα πεφτω και παλι στην παγιδα του... να ξανασχοληθω με τον ¨πουτανας γιος της διοικησης¨

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ααααααααχαχαχαχαχαχα
πες μου ... σε ικετεύω...πότε και πού το διάβασες αυτό...πες μου ποιος στο είπε...μα αλήθεια...ο Βύντρα ο κορυφαίος αμυντικός;;;;

χριστέ μου τι πουλέν πήραμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε (τον πήραμε όντως τελικά ρε;;;)
για τον μανωλα λεω ξυπνα βιαστικουλη...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
όσο για το Μανωλά...
Ας έρθει με το καλό ο Παπαδόπουλος κι ας μην ξαναπαίξει ΠΟΤΕ ο Μανωλάς...δεν θα μου λείψει καθόλου.

Πολύ πιθανό να γίνουν ντουέτο αυτοί οι δυο. Και μεταξύ μας προτιμώ το Μανωλά από το Χιλιανό.
Στο τσουλου δε σ' άρεσε ο Μανωλάς;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΑ (με κάνεις και νευριάζω με τη στενοκεφαλιά σου), πες μου 2 αγώνες που ο Κοσταντζο ΗΤΑΝ ο τερματοφύλακας για 600 χιλιάρικα που τον ήθελες για πρώτο στην ομάδα σου.

Προσωπικά τον έκραξα αφού πλέον είχα δεί πως στο γήπεδο έκανε μόνο τον τροχονόμο μπάλας. Και μετά από εμάς το έριξε στο ψάρεμα...
δεν λέω πως ήταν κακός, μπορεί να ήταν και γαμώ τους τερματοφύλακες, αλλά σε εμάς δεν ήρθε να παίξει μπάλα ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ. Αυτό δηλαδή που λες πιο πάνω πως είναι το κριτήριό ΣΟΥ σε ένα παίκτη.

τι δεν καταλαβαίνεις ρε γκατζοκέφαλε;

Χρειάζεται πολύ νιονιό για να καταλάβεις πως τερματοφύλακα μετά τον Νικοπολίδη ΔΕΝ έχουμε βρει;
Ποιος είπε πως έχουμε καλό τερματοφύλακα; Επειδή δεν έχουμε όμως, δεν σημαίνει πως ο Κοσταντζο ήταν καλός...
:grin: :grin: :grin:
εξηγησε μου τοτε γιατι εκραζες ΜΟΝΟ κονσταντζο και τους αλλους τους τρως στη μαπα χωρις να μιλας;;εισι λογιστης και σε ενοιαζε ποσα παιρνει;;
εσυ (και εγω) σαν φιλαθλοι μονο η αποδοαση πρεπει να μας ενδιαφερει...σωστα;;
τοτε γιατι γιουχα στον ενα και μωκο ΣΤΟΥΣ αλλους;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καλα ρε εσεις γιατι καθεστε ακομη και ασχολειστε με τα γραφομενα του πουτσοκεφαλου της διοικησης λεγε με ¨χρηστιδι¨  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:..που ξερει και κρυβετε πισω απο την προστασια του internet ...γιατι ασχολειστε ακομη με το μουνακι...αλλα τελικα πεφτω και παλι στην παγιδα του... να ξανασχοληθω με τον ¨πουτανας γιος της διοικησης¨
χυνω ρε μαλακα...χωρις καν να θυμαμαι που ακριβως και ποτε σε γαμησα μου αρκει που σε εχω ΣΙΓΟΥΡΑ γαμησει...
φαινεται καθαρα μιας και δεν υπαρχεις στο θρεντ και ποσταρεις τωρα μονο για να με πεις πουτανας γιο...
ειμαι πουτανας γιος και το κανω κεφι,,,μπορει να ηταν πουτανα η μανα μου αλλα εγω τουλαχιστον την ξερω  ;)

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
απλα ο χοντρος τα εχει σκασει δεξια και αριστερα στα διαφορα παπαγαλακια που εχουν διασκορπιστει παντου..να γραφουν για το τι παιχταραδες παιρνει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: για το οτι ποιοι παικτες φευγουν απο την οικογενεια του ολυμπιακου ειναι αχρηστοι π.χ τοροσιδης , μαρκανο κ.τ.λ.π και παρτε τωρα και την παιχτουρα τον βυντρα στον θρυλο..που ολα αυτα τα χρονια στον βαζελο..ακομη και οι ιδιοι οι βαζελοι δεν ξεραν ποιον ειχε βυσμα και επαιζε ολα αυτα τα χρονια στον παναθηναικο..αντε και εις αλλα με υγεια..οσοι θελετε εξακολουθηστε να χαλατε την ¨ζαχαρενια σας¨με τον ολυμπιακο του μεγαλυτερου λαμογιου οπως αποδεικνυεται ¨ΧΟΝΤΡΟΥ¨, ΚΑΡΑΠΑΠΑ , ΜΩΡΑΛΗ , ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ , KOVACEVITC ΚΑΙ ΣΙΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
χυνω ρε μαλακα...χωρις καν να θυμαμαι που ακριβως και ποτε σε γαμησα μου αρκει που σε εχω ΣΙΓΟΥΡΑ γαμησει...
φαινεται καθαρα μιας και δεν υπαρχεις στο θρεντ και ποσταρεις τωρα μονο για να με πεις πουτανας γιο...
ειμαι πουτανας γιος και το κανω κεφι,,,μπορει να ηταν πουτανα η μανα μου αλλα εγω τουλαχιστον την ξερω  ;)
το ξερω και το θυμαμαι μωρο μου..το γαμησι σου ηταν αλησμονητο  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  για αυτο σε παω εισαι ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
καποιοι δεν σεβονται τις αποψεις μας και κρινουν με μεγαλα λογια,δεν πειραζει εμεις θελουμε μονο το καλο του θρυλο τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο.ο λουκας στο μυαλο μας φοραει πρασινα και τον γαμαει ο κοκκινος καβαλαρης δεν πρεπει ν αλλαξει αυτο.το πουστακι πρεπει να μεινει για παντα στο πατωμα χυμενο στη μαπα.προεδρε μην μας δωσεις τετοια πικρα,μην αφησεις να φορεσει την ερυθρολευκη

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
εγω ψυχραιμα και ωραια ουτε πανηγυριζω ουτε τιποτα...
χεραιτιζω μια μεταγραφη ενος παιχτη βασικου και ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΥ στον αιωνιο εχθρο και βασικο η τουλαχιστον με αρκετες συμμετοχες και εν ενεργεια διεθνη ,και περιμενω να τον δω στο χορτο...
εγω μονο απο εκει κρινω...
παιζει καλα;;βοηθαει;;τον χειροκροτω...
δεν ειναι καλος;;δεν ανταποκρινεται;;χωρις γιουχες και αποδοκιμασιες προσπαθω να δειξω (αν δεν το καταλαβαινουν μονοι τους ) στους αρμοδιους οτι δεν κανει...
παρτε χαμπαρι οτι το προβλημα το βασικο του βαζελου ειναι ο καρκινος της διχονοιας...οτι χειροτερο σε μια ομαδα...
και αυτο που το γνωριζουν καλα οι κατεχοντες τους επικοπινωνιακους μηχανισμουςε αντιγαυροι προσπαθουν να το μεταφερουν και σε μας και μεχρι ενος σημαειου μια χαρα τα καταφερνουν...
σας εχουν αναγκασει για να αποταξετε το σατανα (τον χαρακτηρισμο γαυροπροβατο) να αποδοκιμαζετε και να απαξιωνετε τα παντα στην ομαδα...
σας εχουν βαλει σε ενα τριπακι να αμφισβητειτε τους ιθυνοντες τους συλλογου που τον πονανε και δουλευουν (με τα οποια λαθη τους αλλωστε μονο οι νεκροι δεν κανουν τετοια) ολη μερα για την προοδο του και να τους χλευαζετε...
σας εχουν κανει ιδιους μαλακες με τους αλλους τους απεναντι και δεν εχετε παρει χαμπαρι που πανε τα 4....
ξυπνατε...προσπαθω οσο μπορω να σας ανοιξω τα ματια αλλα εσεις που;; :jerking: :jerking:
σας φταιε οπ ενας σας φταιει ο αλλος και τιποτα δεν σας ικανοποιει...
Καταρχας καλοριζικος ο καινουργιος παιχταρας που σας πηρε ο προεδρος σας.Ο Λουκας ο Βυντρα ντε,ο αναντικαταστατος :grin:
Το μονο που σας απομενει ειναι το καλοκαιρι να σας φερει και τον Σισε και μετα να φορατε ολοι φουστες που ειμαι σιγουρος
οτι θα σας πηγαινουν μια χαρα.
Παντως καλα σας τα λεει ο Αμπαλιδης,ειστε κακοηθεις οσοι κανετε κριτικη στον φοβερο προεδρο :sunglasses:

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
ρε εσυ μην εισαι ρομαντικος..βλεπεις οτι απο τωρα τα παπαγαλακια γραφουν για την μεγαλη μεταγραφη..ασχολεισου με το γκομενακι σου ή με την γυναικα σου...και γραψτους ολους στα αρχιδια σου..καποτε ο θρυλος ηταν μια ιδεα...τωρα ειναι για τον  >:(

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πολύ πιθανό να γίνουν ντουέτο αυτοί οι δυο. Και μεταξύ μας προτιμώ το Μανωλά από το Χιλιανό.
Στο τσουλου δε σ' άρεσε ο Μανωλάς;
κοιτα να δεις...
είχα πέρσι Αβράμη και Μέλμπεργκ
και φέτος έχω πίσω Μανωλά...
τι να πω παραπάνω....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
για τον μανωλα λεω ξυπνα βιαστικουλη...
το θέμα μας δεν είναι όμως ο Μανωλάς, αλλά ο Βύντρα που προσπαθείς ντε και καλά να μας πείσεις πως είναι παικταράς όταν συναγωνιζόταν τόσο καιρό τον Μπουμσόνγκ στις αερογραφίες χόρτου.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
:grin: :grin: :grin:
εξηγησε μου τοτε γιατι εκραζες ΜΟΝΟ κονσταντζο και τους αλλους τους τρως στη μαπα χωρις να μιλας;;εισι λογιστης και σε ενοιαζε ποσα παιρνει;;
εσυ (και εγω) σαν φιλαθλοι μονο η αποδοαση πρεπει να μας ενδιαφερει...σωστα;;
τοτε γιατι γιουχα στον ενα και μωκο ΣΤΟΥΣ αλλους;;
ποιος σου είπε πως κάνει κανείς μώκο στους άλλους;
ΕΧΕΙΣ άλλους;
ΑΚΟΥΣΕΣ κανένα να πει πως έχουμε τερματοφύλακα;

τι μαλακίες τσαμπουνάς; άει τράβα μια πηχτή που λες άλλα αντί άλλων.
Ο Κοστάντζο δηλαδή δεν έξιζε όσα του σέρνανε; Εσένα σε πειράζει που του τα έσερναν όλοι ή που δεν τα σέρνουνε και σε αυτούς;

μα έλεος ρε πούστη μου...σου είπα, πες μου 2 γαμημένα ματς. Το θέμα δεν είναι το πόσα παίρνει κι αν έχει η ομάδα να τα δώσει αλλά το αν μπορεί η ομάδα με τα ίδια ή λιγότερα λεφτά να καλύψει τη θέση καλύτερα.
Και στο κάτω κάτω από τον πρώτο τερματοφύλακα περιμένω απόδοση, από τα δευτεροτρίτα περιμένω απλά να καλύψουν τον πρώτο σε περίπτωση τραυματισμού.

Ε, ρε έρωτα με τον Κοστάντζο....ούτε να κοιμόσαστε μαζί με τον μπαλλοπνήχτη γμτ...

Και είσαι και πάλι εκτός θέματος.

Ρε μαλάκα ΤΟ ΒΥΝΤΡΑ;;;; ΤΟ ΒΥΝΤΡΑ;;;;;; ρε ...το ΒΥΝΤΡΑ;;;;;;

πάμε καλά;;;

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
ρε τυποι μεχρι και ο σαββιδης τον εφτυσε τον βυντρα που εχει φερει 5-6 λιμα δανεικους απ το εξωτερικο για να κανει εφετζιλικι, και τον υπογραψατε εσεις και τωρα θα τον βγαλετε και παικταρα?

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Συγχωρεστε με για το ποστ, δεν θα ξαναγραψω στο θεμα του γαβρου αλλα δεν αντεχω... :grin:
Χωρις καμια διαθεση να τσακωθω με κανενα εχω να πω το εξης.
Σε μια χρονια που δεν εχω τον παραμικρο λογο να χαμογελαω για την μπαλα, ναναι καλα ο μαρινακης που μου χαρισε το πιο μεγαλο γελιο των τελευταιων μηνων  :grin:
Επισης εχω να πω οτι αν ηταν 3 μερες πιο σβελτος, θα προλαβαινε και τον σπυροπουλο!(επισης βασικο και αναντικαταστατο στον...αιωνιο που λεει κι ενας απο πανω  :grin:)

Να με συγχωρειτε και παλι...

[move][size=20pt]ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/move]

βυντρομαρινάκηδες τι κάνετε?........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι μακακας που εισαι..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ: Παιρνω πουλους απο το thread συγγνωμη και παλι  :P

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε τυποι μεχρι και ο σαββιδης τον εφτυσε τον βυντρα που εχει φερει 5-6 λιμα δανεικους απ το εξωτερικο για να κανει εφετζιλικι, και τον υπογραψατε εσεις και τωρα θα τον βγαλετε και παικταρα?
η σουφρα των παοκτσηδων να εκανε για να τον παρουν,αλλα δεν πηγαινε ο βυντρας με τιποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom