mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
Κι εμένα....εμένα στ' αρχίδια μου, βγάλε με απ' έξω
γιαυτό μου ζάλιζες τα αρχίδια να σου πω πως ανεβάζουνε φώτο? για να ανεβάσεις αυτή τη μαλακία?426343_10151016837756836_491702042_n.jpg
γιαυτό μου ζάλιζες τα αρχίδια να σου πω πως ανεβάζουνε φώτο? για να ανεβάσεις αυτή τη μαλακία?
0-2 στο 40 κανονικά με τον Παοκ της Γερμανίας.
Με έτρωγε η τσέπη μου να πάρω διαρκείας.
Ευτυχώς γλιτώσαμε το χιλιάρικο.
Βαγγελάκη αμα συνεχίσεις έτσι θα καταφέρεις στο Ναό να μην έχεις ούτε με ΑΕΚ sold-out.
πολύ καλο πρώτο δεκάλεπτο με πρεσινγκ και πάθος.μετά έσβησαν μηχανές.η άμυνα ειναι τραγική ο μεγιερι ειναι ειναι σε πολύ κακή μέρα και στο γκολ του Παπαδόπουλου άσχετα με την μαλακία του χολεβας ειναι ενέργεια τερματοφύλακα παιδικού πρωταθλήματος η ενέργεια του να διώξει την μπάλα και του την παίρνει μέσα στη μικρή περιοχή ο κυριακος.όλα τα κόρνερ ειναι μισά γκολ αφου δεν μαρκάρει κάνεις και το γκολ που δέχεται ειναι αστείο.το κακό ειναι ότι όπως είπα και χθες χωρις ιμπαγασα ο ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει εύκολα φάση.ο αργεντινός ειναι βαρόμετρο δυστυχώς και λέω δυστυχώς γιατί δεν μπορεί να περιμένεις από έναν παίχτη 37 χρονών να σου κάνει όλο το ματς.αν δεν αλλαξει κάτι στο δεύτερο ημίχρονο δύσκολα βλεπω να γυρίζει το ματς.για μένα πάντως και το χ ειναι αυτη τι στιγμή καλό αποτέλεσμα.
ας μην τον έβαζε με τα Γιάννενα.ας ελπίσουμε ότι θα τον βάλh σχετικά γρήγορα μην ξεχνάς ότι έβγαλε 90 λεπτά προχθές σε βούρκο μήπως δεν άντεξε για ολόκληρο mats σήμερα
ας μην τον έβαζε με τα Γιάννενα.
δεν μιλάς σοβαρά...δηλαδή αν δεν κέρδιζε θα το έχανε; σοβαρός να είσαι.....πάνω από olla το πρωτάθλημα και τα μύρια από το c.l