Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
οχι, απλά βαρέθηκα να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια
δεν είναι νεύρα, βαριεστημάρα είναι
οχι, απλά βαρέθηκα να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια
σωστος.Θα συμφωνησω σε ολα,απλα να προσθεσω πως δεν υπαρχει το περσινο πρεσινγκ και ο αντιπλος βρισκετε ευκολα στην επιθεση,τα χαφ δεν μαρκαρουν οπως περσι.
Ελπιδες ο Κοντρερας να μαζεψει την αμυνα δεν εχω.
καλησπερα φιλε...δεν σε εγραψα απλα μολις ποσταρα τις παπαριες μου το εκλεισα και πηγα για μπανακι...εγω λεω να μιλησουμε και λιγο για μπαλα.
χρηστ. πως βλεπεις το ματς αυριο?
με φοβιζει η αμυντικη λειτουργια του ολυμπιακου.
αν και η σαλκε εχει προβληματα πισω.
η απωλεια μελμπ-αβρααμ ειναι τεραστια παντως.
εισαι λιγο απαισιοδιοδοξος νομιζω.
προσωπικα με μια καφενειακη σκεψη σκεφτομαι.αν ο ολυμπιακος κερδισει αυριο + αλλους 3 της αδιαφορης αρσεναλ στο τελευταιο αγωνα ειμαστε στους 6.
μετα ψαχνει μια νικη με μονπελιε μεσα ή εξω που ισως φτανει για να περασει.
παντως και περυσι ο ολυμπιακος δεν ειχε ξεκινησει καλα ελλαδα και στο τσου-λου εδειξε αλλα πραγματα.
θα μου πεις εχει αποδυναμωθει αρκετα και αμυντικα πασχει αρκετα,δεκτον.
προσωπικα βλεπω να περναει και ευκολα τον ομιλω.
θα δουμε.
μου αρεσει και ο μασαδο και πιστευω πως αυριο θα ειναι καλυτερος απο οτι εχει δειξει μεχρι τ6ωρα...
+100000000000000000Όσο παίζει στη φτερούγα δεν το βλέπω να δείχνει καλύτερο εαυτό, στον άξονα είναι η φυσική του θέση
το ματς ειναι τρομερά δύσκολο.οι Γερμανοί από την μέση και μπροστά ειναι θάνατος και ο φετινός ολυμπιακός στην άμυνα ειναι τελείως διαφορετική ομαδα.ούτε κοντρερας ούτε σιοβας έχουν εμπειρίες απο τέτοια παιχνίδια.αυτό βέβαια δεν ειναι πάντα αρνητικό αφού θα παίξουν με ενθουσιασμό.αν φτάνει θα το δείξει.πάντως αυτο που εχω δει εγω φετος με τον ολυμπιακό και θα συμφωνήσω με τον χρηστιδη ειναι ότι εξαρτάται απο τα κέφια η τι μέρα που θα βρεθεί ο ιμπαγασα.ο αργεντινός ειναι το βαρόμετρο της ομαδας.από εκεί περνάει όλο το ματς δυο μπαλιές με Γιάννενα δυο γκολ το ίδιο και στη βεροια.το μόνο παρήγορο ειναι η φοβερή παράδοση που έχει με γερμανικές ομάδες αλλα οι παραδόσεις δεν παιζουν μπάλα.
ππππππππππππππσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ έλα ρε Αλέφαντε.....να προσθέσω ότι πρέπει να παίξει και ο Μέγερι...
εμένα στ' αρχίδια μου, βγάλε με απ' έξωΘρυλε Αυτοκρατορα ολη η Ελλαδα στο πλαι σου
http://[URL unfurl="true"]www.lay-out.gr/wp-content/uploads/2012/06/merkel-klaiei-kali.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
;D