Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Θα συμφωνησω σε ολα,απλα να προσθεσω πως δεν υπαρχει το περσινο πρεσινγκ και ο αντιπλος βρισκετε ευκολα στην επιθεση,τα χαφ δεν μαρκαρουν οπως περσι.
Ελπιδες ο Κοντρερας να μαζεψει την αμυνα δεν εχω.
σωστος.
Ο ζαρντιμ ειναι ακομα νωρις να επιβαλλει το παιχνιδι που θελει και σιγουρα πολλοι καινουργιοι παιχτες ασυνδετοι οπως ειπαν και οι υπολοιποι...
κατα τα αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι θα φαμε και πολλα μπαλακια ουτε φυσικα οτι θα περασουμε ευκολα.Η στιγμη ειναι τετοια που θα πρεπει να περιμενουμε.
Ο Σιοβας ειναι απειρος αλλα ο ιμπαγασα τεραστιος +2 κιλερ μπροστα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εγω λεω να μιλησουμε και λιγο για μπαλα.

χρηστ. πως βλεπεις το ματς αυριο?

με φοβιζει η αμυντικη λειτουργια του ολυμπιακου.

αν και η σαλκε εχει προβληματα πισω.

η απωλεια μελμπ-αβρααμ ειναι τεραστια παντως.
καλησπερα φιλε...δεν σε εγραψα απλα μολις ποσταρα τις παπαριες μου το εκλεισα και πηγα για μπανακι...
λοιπον να σου πω δεν μπορω να κανω προβλεψη....αλλη ομαδα φετος...
δεν εχουμε καποιο σοβαρο παιχνιδι να κανουμε αναλυση...ενταξει τα 3 του πρωταθληματος δεν προσφερονται για συμπερασματα...
μην ξεχνας εντελως διαφορετικο του τσου λου και το ξερεις...
απο πολλες αποψεις...πρωτη και κυρια οτι ιδιοι παιχτες μπορει να δινουν πολυ περισσοτερα οταν αγωνιζονται τσου λου...
πχ ο μασαδο η ο γκρεκο αν χρησιμοποιηθει η ο σιοβας που πρωτη φορα θα παιξει (δεν ξερω ενδεκαδα υποθετω θα ξεκινησει)
αλλαζουν πολλα γι'αυτο και σου λεω δεν ξερω....
εγω οτι εχγ δει απο την ομαδα ειναι θετικο αλλα....
αυριο ειναι ενα δειγμα για να μπορεσουμε να ανλυσουμε
ειμαι αισιοδοξος,μου αρεσει που βλεπω ανεβασμενο τον ιμπαγασα ειναι ενας παιχτης που μπορει με το παιχνιδι του να αλλαξει την ροη ενος αγωνα...
μου αρεσει και ο μασαδο και πιστευω πως αυριο θα ειναι καλυτερος απο οτι εχει δειξει μεχρι τ6ωρα...
θα δουμε φιλε θα δουμε...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
εισαι λιγο απαισιοδιοδοξος νομιζω.

προσωπικα με μια καφενειακη σκεψη σκεφτομαι.αν ο ολυμπιακος κερδισει αυριο + αλλους 3 της αδιαφορης αρσεναλ στο τελευταιο αγωνα ειμαστε στους 6.

μετα ψαχνει μια νικη με μονπελιε μεσα ή εξω που ισως φτανει για να περασει.

παντως και περυσι ο ολυμπιακος δεν ειχε ξεκινησει καλα ελλαδα και στο τσου-λου εδειξε αλλα πραγματα.
θα μου πεις εχει αποδυναμωθει αρκετα και αμυντικα πασχει αρκετα,δεκτον.

προσωπικα βλεπω να περναει και ευκολα τον ομιλω.

θα δουμε. :thumbsup:

Κι εσύ από την άλλη είσαι υπερβολικά αισιόδοξος!
Από πού κι ως πού αδιάφορη η άρσεναλ;
Η μονπελιέ μπορεί να τα πηγαίνει σκατά μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα αλλά δεν παύει να είναι μια πολύ γρήγορη ομάδα(κι εννοείται ότι είναι καλύτερη από μας). Στο τελείωμα φάσεων έχει θέμα, πέρυσι είχε το Ζιρού που πήγε άρσεναλ.
Αμυντικά μόνο η άρσεναλ την παλεύει, όλες οι άλλες είμαστε για τα πανηγύρια (με χειρότερους εμάς εννοείται!)
Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά αύριο προβλέπω γλέντι στην άμυνα μας, η σάλκε έχει όλη την πιτσιρικαρία στην επίθεση κι έχει και τον Χούντελαρ που ξέρει να τελειώνει φάσεις

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
μου αρεσει και ο μασαδο και πιστευω πως αυριο θα ειναι καλυτερος απο οτι εχει δειξει μεχρι τ6ωρα...

Όσο παίζει στη φτερούγα δεν το βλέπω να δείχνει καλύτερο εαυτό, στον άξονα είναι η φυσική του θέση

Επισκέπτης
το ματς ειναι τρομερά δύσκολο.οι Γερμανοί από την μέση και μπροστά ειναι θάνατος και ο φετινός ολυμπιακός στην άμυνα ειναι τελείως διαφορετική ομαδα.ούτε κοντρερας ούτε σιοβας έχουν εμπειρίες απο τέτοια παιχνίδια.αυτό βέβαια δεν ειναι πάντα αρνητικό αφού θα παίξουν με ενθουσιασμό.αν φτάνει θα το δείξει.πάντως αυτο που εχω δει εγω φετος με τον ολυμπιακό και θα συμφωνήσω με τον χρηστιδη ειναι ότι εξαρτάται απο τα κέφια η τι μέρα που θα βρεθεί ο ιμπαγασα.ο αργεντινός ειναι το βαρόμετρο της ομαδας.από εκεί περνάει όλο το ματς δυο μπαλιές με Γιάννενα δυο γκολ το ίδιο και στη βεροια.το μόνο παρήγορο ειναι η φοβερή παράδοση που έχει με γερμανικές ομάδες αλλα οι παραδόσεις δεν παιζουν μπάλα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Όντως, η παράδοση με τις γερμανικές ομάδες, η έδρα και η απειρία της σάλκε είναι οι μόνες μας ελπίδες

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
το ματς ειναι τρομερά δύσκολο.οι Γερμανοί από την μέση και μπροστά ειναι θάνατος και ο φετινός ολυμπιακός στην άμυνα ειναι τελείως διαφορετική ομαδα.ούτε κοντρερας ούτε σιοβας έχουν εμπειρίες απο τέτοια παιχνίδια.αυτό βέβαια δεν ειναι πάντα αρνητικό αφού θα παίξουν με ενθουσιασμό.αν φτάνει θα το δείξει.πάντως αυτο που εχω δει εγω φετος με τον ολυμπιακό και θα συμφωνήσω με τον χρηστιδη ειναι ότι εξαρτάται απο τα κέφια η τι μέρα που θα βρεθεί ο ιμπαγασα.ο αργεντινός ειναι το βαρόμετρο της ομαδας.από εκεί περνάει όλο το ματς δυο μπαλιές με Γιάννενα δυο γκολ το ίδιο και στη βεροια.το μόνο παρήγορο ειναι η φοβερή παράδοση που έχει με γερμανικές ομάδες αλλα οι παραδόσεις δεν παιζουν μπάλα.

αλίμονο αν δεν ήταν τρομερά δύσκολο μιά ελληνική ομάδα να αντιμετωπίσει μιά γερμανική..αν είχαμε την περσινή ομάδα θα σου λεγα ότι εμείς είμασταν το φαβορί,αλλά χωρίς μιραλάς,αβράμη,μέλμπεργκ και ουρμπαιθ ψιλοκλάφτα χαράλαμπε...για μένα πρέπει να παίξει οπωσδήποτε ο φουστέρ γιατί αλλιώς δε θα κόβουμε ούτε με βάλε στον άξονα...αν παίξει ο φουστέρ με τον μανιάτη στο κέντρο,ιμπαγάσα λίγο μπροστά τους,μασάντο δεξιά(όχι φτερό τελείως),τζιμπούρ αριστερά(αφού δυστυχώς δεν παίζει ο βλαχοδήμος)και μητρογλου σέντερ φόρ τα πραγματα θα είναι αρκετά δύσκολα...αλλά η ομάδα μπορεί να δείξει κάποια ποιότητα και να βγάλει γκόλ..όλο το παιχνίδι αύριο είναι στον άξονα και στα 2 μπακ τοροσίδη και χολέμπας...πρέπει να κρατήσουν καλά και ποιοτικά την μπάλλα και πρέπει να πέφτουν με πάθος πρώτοι στη μπάλλα σαν τον κυριάκο..μπροστά δεν μας φοβάμαι.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
ππππππππππππππσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ έλα ρε Αλέφαντε.....να προσθέσω ότι πρέπει να παίξει και ο Μέγερι...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ππππππππππππππσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ έλα ρε Αλέφαντε.....να προσθέσω ότι πρέπει να παίξει και ο Μέγερι...

πάντως δεν πρέπει να παίξει αυτός ο καραγκιόζ μπερντέν που ακούει στο όνομα αμπντούν..να φάει πάγκο να μάθει να μαλακίζεται...κρίμα ξαναλέω που ο βλαχοδήμος έχει εξωγηπεδικά θέματα και δεν υπολογίζεται προς το παρόν γιατί πρόκειται για εξαιρετικό ποδοσφαιριστή,με ουσία στο παιχνίδι του,ταχύτητα,τεχνική και σούτ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
ρε πάθε....ο αμπτουν καλά έχει ξεκινήσει....
μην ξεχνάς ότι ο μικρός είναι εκτός λίστας CL.

Επισκέπτης
Θρυλε Αυτοκρατορα ολη η Ελλαδα στο πλαι σου  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
εμένα στ' αρχίδια μου, βγάλε με απ' έξω
:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom