θα εχουμε ξανα ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Τώρα βρε φίλε τι να σου πώ.
Και οι δυο τους είναι ικανοί να τα φάνε τα μούτρα τους αύριο.
Και να βγούμε λέει και πρωταθλητές χειμώνα
Ω ρε μια ζαλάδα στους όρχεις
θα εχουμε ξανα ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Άντε, τέλος για σήμερα.
Απο εβδομάδα έρχεται ο βάζελος (δις) και εκεί θα δωθούν οι απαντήσεις...........
εκει δεν θα χρειαστουμε ελπιζω την βοηθεια της διαιτησιας για να τους σκισουμε τα κωλοβαρδουλα...αν συμβει και αυτο να παει να ....
σωστοτατοςτην επομενη φορα που ο ρουμπερτο θα κανει βουτια για να αποκρουσει στη γραμμη ή ο καθε μερκ θα σας περναει χειρουργειο να θυμαστε τον πολατιαν και ολα οσα λετε σημερα.
ουτε ενας παικτης του ολυμπιακου του ολυμπιακου δεν κουνηθηκε στη φαση του γκολ, ολοι παγωσαν.
ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣ......Παραλογίζεσαι νομίζω ... τον βάζελο θέλω να τον νικήσω στο 94' με πέτσινο πέναλτι.
Παραλογίζεσαι νομίζω ... τον βάζελο θέλω να τον νικήσω στο 94' με πέτσινο πέναλτι.
Δυστυχώς σε αυτό το σημείο φθάσαμε...όπως βλέπεις τόση ώρα κανείς άλλος ομοιδεάτης σου δεν είχε τα @@ να παραδεχθεί τα αυτονόητα!δυστυχως φτασαμε στο σημειο να λεμε στον αντικειμενικο"μπραβο" λες και εκανε καμμια εφευρεση.....
για κατι τετοιες βλακειες και για τους κασναφεροδουροπαπουτσεληδες θα πανηγυριζουμε παντα για τις μοναδικες αισθησιακες βραδιες σας στην ευρωπηΠαραλογίζεσαι νομίζω ... τον βάζελο θέλω να τον νικήσω στο 94' με πέτσινο πέναλτι.
ε,τοτε εισαι μεγαλη μαζοχα!
Ελάτε κούτσα κούτσα....για κατι τετοιες βλακειες και για τους κασναφεροδουροπαπουτσεληδες θα πανηγυριζουμε παντα για τις μοναδικες αισθησιακες βραδιες σας στην ευρωπη
για κατι τετοιες βλακειες και για τους κασναφεροδουροπαπουτσεληδες θα πανηγυριζουμε παντα για τις μοναδικες αισθησιακες βραδιες σας στην ευρωπη
Και απο θεση οφσαιτ το πεναλτι.Παραλογίζεσαι νομίζω ... τον βάζελο θέλω να τον νικήσω στο 94' με πέτσινο πέναλτι.
Εγω το παραδεχωμαι αλλα δεν σας ειδα να εχεται την ιδια ευαισθησια οταν εδινε στο 80 πετσινο πεναλτι στην Ξανθη ουτε σε αλλες περιπτωσεις που ευνοουντε οι ομαδαρες σας.Δυστυχώς σε αυτό το σημείο φθάσαμε...όπως βλέπεις τόση ώρα κανείς άλλος ομοιδεάτης σου δεν είχε τα @@ να παραδεχθεί τα αυτονόητα!
Εσυ πανηγυριζεις επειδη στην Ελλαδα σε γλενταω εγω και εισαι μεσα στην πικρα.για κατι τετοιες βλακειες και για τους κασναφεροδουροπαπουτσεληδες θα πανηγυριζουμε παντα για τις μοναδικες αισθησιακες βραδιες σας στην ευρωπη
Κάνεις τεράστιο λάθος!!!Εγώ και πολλοί άλλοι εδω μέσα παραδεχθήκαμε π.χ. ότι στο ματς με την Λάρισα το τράβηγμα του Αρουα ήταν πέναλτυ!Και απο θεση οφσαιτ το πεναλτι.Εγω το παραδεχωμαι αλλα δεν σας ειδα να εχεται την ιδια ευαισθησια οταν εδινε στο 80 πετσινο πεναλτι στην Ξανθη ουτε σε αλλες περιπτωσεις που ευνοουντε οι ομαδαρες σας.
Ε ρε υποκρισια, για αυτο γουσταρουμε.
Για να λεμε και τα πραγματα με το ονομά τους,το σημερινο με τον Ηρακλη,για μενα ηταν απο τα πιο κακα παιχνιδια του θρυλου...
Νταρκο και τα μυαλα στα καγγελα !!!
Η μόνη τους χαρά είναιόταν χάνει ο ΘΡΥΛΟΣ στην Ευρώπη γιατί μόνοι τους δεν μπορούν