Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
θα εχουμε ξανα  ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! :babycry:

Τώρα βρε φίλε τι να σου πώ.
Και οι δυο τους είναι ικανοί να τα φάνε τα μούτρα τους αύριο.
Και να βγούμε λέει και πρωταθλητές χειμώνα  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Ω ρε μια ζαλάδα στους όρχεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Νιώθω μεγαλόψυχος σήμερα - το χαρίζω το πρωτάθλημα χειμώνα στην αεκ.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
την επομενη φορα που ο ρουμπερτο θα κανει βουτια για να αποκρουσει στη γραμμη ή ο  καθε μερκ θα σας περναει χειρουργειο να θυμαστε τον πολατιαν και ολα οσα λετε σημερα.
ουτε ενας παικτης του ολυμπιακου του ολυμπιακου δεν κουνηθηκε στη φαση του γκολ, ολοι παγωσαν.
και εχεις μετα τον αστειο τον λεμονη στη συνεντευξη τυπου.
εχει λεει και απουσιες. ναι και απο τον ηρακλη λειπει ο σμποντζακ.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Άντε, τέλος για σήμερα.
Απο εβδομάδα έρχεται ο βάζελος (δις) και εκεί θα δωθούν οι απαντήσεις...........

εκει δεν θα χρειαστουμε ελπιζω την βοηθεια της διαιτησιας για να τους σκισουμε τα κωλοβαρδουλα...αν συμβει και αυτο να παει να ....

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
εκει δεν θα χρειαστουμε ελπιζω την βοηθεια της διαιτησιας για να τους σκισουμε τα κωλοβαρδουλα...αν συμβει και αυτο να παει να ....

Παραλογίζεσαι νομίζω ... τον βάζελο θέλω να τον νικήσω στο 94' με πέτσινο πέναλτι.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
την επομενη φορα που ο ρουμπερτο θα κανει βουτια για να αποκρουσει στη γραμμη ή ο  καθε μερκ θα σας περναει χειρουργειο να θυμαστε τον πολατιαν και ολα οσα λετε σημερα.
ουτε ενας παικτης του ολυμπιακου του ολυμπιακου δεν κουνηθηκε στη φαση του γκολ, ολοι παγωσαν.
σωστοτατος :rockon: :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
δυστυχως φτασαμε στο σημειο να λεμε στον αντικειμενικο"μπραβο" λες και εκανε καμμια εφευρεση.....
Δυστυχώς σε αυτό το σημείο φθάσαμε...όπως βλέπεις τόση ώρα κανείς άλλος ομοιδεάτης σου δεν είχε τα @@ να παραδεχθεί τα αυτονόητα! :thumbsup:

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Παραλογίζεσαι νομίζω ... τον βάζελο θέλω να τον νικήσω στο 94' με πέτσινο πέναλτι.
για κατι τετοιες βλακειες και για τους κασναφεροδουροπαπουτσεληδες θα πανηγυριζουμε παντα για τις μοναδικες αισθησιακες βραδιες σας στην ευρωπη

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
ε,τοτε εισαι μεγαλη μαζοχα!

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να τους τα κολλήσω κανονικά τα ένσημα στη μάπα με καμιά πεντάρα , απλά θέλω να βλέπω τις φυλάδες τους να κλαίνε για καμιά ομάδα , that's all.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
για κατι τετοιες βλακειες και για τους κασναφεροδουροπαπουτσεληδες θα πανηγυριζουμε παντα για τις μοναδικες αισθησιακες βραδιες σας στην ευρωπη

Εσυ τι είσαι ? Τριτοδεύτερος ή ακόμα πιο χαμηλά ... έτσι για να απαντήσω ανάλογα. Πάντως οτι και να είσαι , στον έχω δώσει αισθησιακά οπότε είσαι μια χαρά.
Κι άλλο κλάμα παρακαλώ  :rockon:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Και απο θεση οφσαιτ το πεναλτι.
Δυστυχώς σε αυτό το σημείο φθάσαμε...όπως βλέπεις τόση ώρα κανείς άλλος ομοιδεάτης σου δεν είχε τα @@ να παραδεχθεί τα αυτονόητα! :thumbsup:
Εγω το παραδεχωμαι αλλα δεν σας ειδα να εχεται την ιδια ευαισθησια οταν εδινε στο 80 πετσινο πεναλτι στην Ξανθη ουτε σε αλλες περιπτωσεις που ευνοουντε οι ομαδαρες σας.
Ε ρε υποκρισια, για αυτο γουσταρουμε.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Εσυ πανηγυριζεις επειδη στην Ελλαδα σε γλενταω εγω και εισαι μεσα στην πικρα.

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Για να λεμε και τα πραγματα με το ονομά τους,το σημερινο με τον Ηρακλη,για μενα ηταν απο τα πιο κακα παιχνιδια του θρυλου...
Νταρκο και τα μυαλα στα καγγελα !!!

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Η μόνη τους χαρά είναιόταν χάνει ο ΘΡΥΛΟΣ στην Ευρώπη γιατί μόνοι τους δεν μπορούν :jerking:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και απο θεση οφσαιτ το πεναλτι.Εγω το παραδεχωμαι αλλα δεν σας ειδα να εχεται την ιδια ευαισθησια οταν εδινε στο 80 πετσινο πεναλτι στην Ξανθη ουτε σε αλλες περιπτωσεις που ευνοουντε οι ομαδαρες σας.
Ε ρε υποκρισια, για αυτο γουσταρουμε.
Κάνεις τεράστιο λάθος!!!Εγώ και πολλοί άλλοι εδω μέσα παραδεχθήκαμε π.χ. ότι στο ματς με την Λάρισα το τράβηγμα του Αρουα ήταν πέναλτυ!
Και εγώ τουλάχιστον προσωπικά δεν θέλω να κερδίζω ποτέ και κανέναν με την βοήθεια των κορακιών...
;)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Για να λεμε και τα πραγματα με το ονομά τους,το σημερινο με τον Ηρακλη,για μενα ηταν απο τα πιο κακα παιχνιδια του θρυλου...
Νταρκο και τα μυαλα στα καγγελα !!!

να και η αποδειξη του θρεντ που μολις ανοιξα.......καλα εσυ αυτο εχεις να πεις απο αυτα που ειδες σημερα?λυπαμαι δυστυχως για ολους σας..που βρισκονται σε αυτην την ομαδα...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Η μόνη τους χαρά είναιόταν χάνει ο ΘΡΥΛΟΣ στην Ευρώπη γιατί μόνοι τους δεν μπορούν :jerking:

να και η αλλη αποδειξη...και αν ανατρεξετε στο θρεντ αυτο πισω στο παρελθον θα δειτε μυριαδες τετοιου ειδους και υφους ποσταρισματα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom