kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Με την Μονακό εκτός που πάλι μας αδίκησαν? Με την Νιουκαστλ στο Καραϊσκάκη???
Σε αυτά δε σφυρίζουνε οι Παπουτσέληδες
Με την Μονακό εκτός που πάλι μας αδίκησαν? Με την Νιουκαστλ στο Καραϊσκάκη???
τι κλαμα ρε φιλε;Εσυ τι είσαι ? Τριτοδεύτερος ή ακόμα πιο χαμηλά ... έτσι για να απαντήσω ανάλογα. Πάντως οτι και να είσαι , στον έχω δώσει αισθησιακά οπότε είσαι μια χαρά.
Κι άλλο κλάμα παρακαλώ
Καλά μου φίλε το έχω ξαναπεί εγώ είμαι ΟΠΑΔΟΣ!!!!να και η αλλη αποδειξη...και αν ανατρεξετε στο θρεντ αυτο πισω στο παρελθον θα δειτε μυριαδες τετοιου ειδους και υφους ποσταρισματα...
αλλα δεν σας ειδα να εχεται την ιδια ευαισθησια οταν εδινε στο 80 πετσινο πεναλτι στην Ξανθη ουτε σε αλλες περιπτωσεις που ευνοουντε οι ομαδαρες σας.
Ε ρε υποκρισια, για αυτο γουσταρουμε.
Gatto δεν εχω προβλημα μαζι σου αλλοστε το ποστ που εκανες δεν ηταν εμπρηστικο ειπες την γνωμη σου αλλα οπως θα ειδες κανεις δεν ειπε οτι δεν ηταν κανονικο γκολ του Ηρακλη απλος κραζουμε ολους αυτους που θημουντε την διαιτησια οταν περνει καποιο σφυριγμα ο Ολυμπιακος.Κάνεις τεράστιο λάθος!!!Εγώ και πολλοί άλλοι εδω μέσα παραδεχθήκαμε π.χ. ότι στο ματς με την Λάρισα το τράβηγμα του Αρουα ήταν πέναλτυ!
Και εγώ τουλάχιστον προσωπικά δεν θέλω να κερδίζω ποτέ και κανέναν με την βοήθεια των κορακιών...
;)
Να ξανακάνουν εκπομπές οι διάφοροι Χατζηνικολάου, Χαρδαβέλες, Τριανταφυλλόπουλοι κλπ... Για τους χεσμένους διαιτητές που σήμερα φόραγαν ΠΑΜΠΕΡΣ...Α ρε Λεμονή σε άκουσε ο άγιος...Συνάδελφε , κάτσε να στο εξηγήσω λίγο για να καταλάβεις :
-Οταν νικάει ο Θρύλος , νικάει ΠΑΝΤΑ άδικα.
-Οταν χάνει , χάνει ΠΑΝΤΑ δίκαια γιατί οι άλλοι είναι καλύτεροι.
-Οταν κάποια στιγμή ευνοηθούν οι τριτοδεύτεροι (δεν έχουν ΠΟΤΕ ευνοηθεί, για χάριν της κουβέντας το λέω) , έγινε γιατί απλά ο διαιτητής είναι άνθρωπος και δικαιούται να κάνει ένα λάθος.
-Οταν ευνοηθεί ο Θρύλος , είναι λόγω παράγκας , Κόκκαλη, Κυβέρνησης , Στάζι, Ξένα κέντρα εξουσίας , σκοτεινά κυκλώματα
Γι'αυτό σου λέω , άστους στη μιζέρια τους , μην μπαίνεις σε διάλογο μαζί τους ,δεν αξίζουν το κόπο.
Γεια σας ρε γατονια.τι κλαμα ρε φιλε;
για δες λιγο το θεμα για το στοιχημα και θα καταλαβεις ποσο εκλαψα για τον αλητη με το κονταρι (300€ Χ 1,62 = 480€).
ειστε πολυ κοροιδα ρε φιλε.
α καπου αναμεσα στο νικ βαλε και ενα Ο
γιατι δεν ειστε;εδω σας πεισανε οτι τα δυο τελευταια ματς ηταν δυσκολα λογω των απουσιων.Γεια σας ρε γατονια.
Και ξερω τι ομαδα εισαι τι μου λες για το Ο, εσενα δεν σε εχω γλεντηση δηλαδη? Μεσα εξω.
Οσο για το στοιχημα για εξηγησε μου τι εννωεις οτι εισαι εξυπνος επειδη επιασες το στοιχημα? και εμεις ημαστε τα κοροιδα?
Ενταξει παω πασο εγω ειμαι Ολυμπιακος και ειμαι κοροιδο που με δουλευουν και εσυ που εισαι Παοκ εισαι εξυπνος και δεν σε δουλευουν.γιατι δεν ειστε;εδω σας πεισανε οτι τα δυο τελευταια ματς ηταν δυσκολα λογω των απουσιων.
λες και αυτοι που επαιξαν αν ηταν στην ξανθη ή τον ηρακλη θα ηταν και εκει αναπληρωματικοι..
μπραβο στον ιβιτς για την εμπνευση που ειχε γιατι αλλιως...
Γιατί ασχολείσε με τους ανύπαρκτους;;;;;Ενταξει παω πασο εγω ειμαι Ολυμπιακος και ειμαι κοροιδο που με δουλευουν και εσυ που εισαι Παοκ εισαι εξυπνος και δεν σε δουλευουν.
Gatto δεν εχω προβλημα μαζι σου αλλοστε το ποστ που εκανες δεν ηταν εμπρηστικο ειπες την γνωμη σου αλλα οπως θα ειδες κανεις δεν ειπε οτι δεν ηταν κανονικο γκολ του Ηρακλη απλος κραζουμε ολους αυτους που θημουντε την διαιτησια οταν περνει καποιο σφυριγμα ο Ολυμπιακος.
Περσυ και φετος μεχρι τωρα ποιο πολλα σφυριγματα εχεται παρει εσεις και ο Παο παρα ο Ολυμπιακος.
Την άλλη φορά να πέσει κάτω....υπαρχουν ομως φιλτατε και σφυριγματα που δεν αλλοιωνουν το αποτελσμα ενος ματς,βλεπεις ομως την διαθεση της διαιτησιας υπερ ενος εκ των 2 αντιπαλων...τα λαθη ειναι ανθρωπινα και συμβαινουν(οπως με το πεναλτυ της ξανθης και μην μου πεις οτι ο διαιτητης ηθελε να χασει η ομαδα βαθμους,απλα δεν ηταν χεστης και σφυριξε αυτο που νομιζε οτι ειδε...ευτυχως για μας ο νικοπολιδης τον ψαρεψε...αυτο ομως δεν αλλαζει..)
υ.γ. οι διαιτητες ειναι οντως χεσμενοι στο καραισκακη,αλλα και ο ζηκος ειναι Γ.Τ.Π.γιατι το ανεφερε...!
Εσύ τώρα είσαι γάβρος;;;;;;υπαρχουν ομως φιλτατε και σφυριγματα που δεν αλλοιωνουν το αποτελσμα ενος ματς,βλεπεις ομως την διαθεση της διαιτησιας υπερ ενος εκ των 2 αντιπαλων...τα λαθη ειναι ανθρωπινα και συμβαινουν(οπως με το πεναλτυ της ξανθης και μην μου πεις οτι ο διαιτητης ηθελε να χασει η ομαδα βαθμους,απλα δεν ηταν χεστης και σφυριξε αυτο που νομιζε οτι ειδε...ευτυχως για μας ο νικοπολιδης τον ψαρεψε...αυτο ομως δεν αλλαζει..)
υ.γ. οι διαιτητες ειναι οντως χεσμενοι στο καραισκακη,αλλα και ο ζηκος ειναι Γ.Τ.Π.γιατι το ανεφερε...!
Δηλαδη το οφσαιτ vaso δεν ηταν οριακο δεν θα μπορουσε να ηταν απλος λαθος και οχι εσκεμενο απο τον εποπτη?υπαρχουν ομως φιλτατε και σφυριγματα που δεν αλλοιωνουν το αποτελσμα ενος ματς,βλεπεις ομως την διαθεση της διαιτησιας υπερ ενος εκ των 2 αντιπαλων...τα λαθη ειναι ανθρωπινα και συμβαινουν(οπως με το πεναλτυ της ξανθης και μην μου πεις οτι ο διαιτητης ηθελε να χασει η ομαδα βαθμους,απλα δεν ηταν χεστης και σφυριξε αυτο που νομιζε οτι ειδε...ευτυχως για μας ο νικοπολιδης τον ψαρεψε...αυτο ομως δεν αλλαζει..)
Όχι από την πράσινη....καλο το review του αγωνα, απο τον πρωταθλητη ειναι;
το ντου στον διαιτητη το εκανε ο βουλευτης της Ν.Δ. καραογλου.αγανακτησε ο ανθρωπος.μια ο ζαχοπουλος , μια ο πολλατιαν,
Αντικημενικη η πρασινη.Όχι από την πράσινη....