Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Εσυ τι είσαι ? Τριτοδεύτερος ή ακόμα πιο χαμηλά ... έτσι για να απαντήσω ανάλογα. Πάντως οτι και να είσαι , στον έχω δώσει αισθησιακά οπότε είσαι μια χαρά.
Κι άλλο κλάμα παρακαλώ  :rockon:
τι κλαμα ρε φιλε;
για δες λιγο το θεμα για το στοιχημα και θα καταλαβεις ποσο εκλαψα για τον αλητη με το κονταρι (300€ Χ 1,62 = 480€).
ειστε πολυ κοροιδα ρε φιλε.
α καπου αναμεσα στο νικ βαλε και ενα Ο

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
να και η αλλη αποδειξη...και αν ανατρεξετε στο θρεντ αυτο πισω στο παρελθον θα δειτε μυριαδες τετοιου ειδους και υφους ποσταρισματα...
Καλά μου φίλε το έχω ξαναπεί εγώ είμαι ΟΠΑΔΟΣ!!!! :rockon:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
αλλα δεν σας ειδα να εχεται την ιδια ευαισθησια οταν εδινε στο 80 πετσινο πεναλτι στην Ξανθη ουτε σε αλλες περιπτωσεις που ευνοουντε οι ομαδαρες σας.
Ε ρε υποκρισια, για αυτο γουσταρουμε.

Συνάδελφε , κάτσε να στο εξηγήσω λίγο για να καταλάβεις :

-Οταν νικάει ο Θρύλος , νικάει ΠΑΝΤΑ άδικα.
-Οταν χάνει , χάνει ΠΑΝΤΑ δίκαια γιατί οι άλλοι είναι καλύτεροι.
-Οταν κάποια στιγμή ευνοηθούν οι τριτοδεύτεροι (δεν έχουν ΠΟΤΕ ευνοηθεί, για χάριν της κουβέντας το λέω) , έγινε γιατί απλά ο διαιτητής είναι άνθρωπος και δικαιούται να κάνει ένα λάθος.
-Οταν ευνοηθεί ο Θρύλος , είναι λόγω παράγκας , Κόκκαλη, Κυβέρνησης , Στάζι, Ξένα κέντρα εξουσίας , σκοτεινά κυκλώματα

Γι'αυτό σου λέω , άστους στη μιζέρια τους , μην μπαίνεις σε διάλογο μαζί τους ,δεν αξίζουν το κόπο.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Κάνεις τεράστιο λάθος!!!Εγώ και πολλοί άλλοι εδω μέσα παραδεχθήκαμε π.χ. ότι στο ματς με την Λάρισα το τράβηγμα του Αρουα ήταν πέναλτυ!
Και εγώ τουλάχιστον προσωπικά δεν θέλω να κερδίζω ποτέ και κανέναν με την βοήθεια των κορακιών...
;)
Gatto δεν εχω προβλημα μαζι σου αλλοστε το ποστ που εκανες δεν ηταν εμπρηστικο ειπες την γνωμη σου αλλα οπως θα ειδες κανεις δεν ειπε οτι δεν ηταν κανονικο γκολ του Ηρακλη απλος κραζουμε ολους αυτους που θημουντε την διαιτησια οταν περνει καποιο σφυριγμα ο Ολυμπιακος.
Περσυ και φετος μεχρι τωρα ποιο πολλα σφυριγματα εχεται παρει εσεις και ο Παο παρα ο Ολυμπιακος.

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Συνάδελφε , κάτσε να στο εξηγήσω λίγο για να καταλάβεις :

-Οταν νικάει ο Θρύλος , νικάει ΠΑΝΤΑ άδικα.
-Οταν χάνει , χάνει ΠΑΝΤΑ δίκαια γιατί οι άλλοι είναι καλύτεροι.
-Οταν κάποια στιγμή ευνοηθούν οι τριτοδεύτεροι (δεν έχουν ΠΟΤΕ ευνοηθεί, για χάριν της κουβέντας το λέω) , έγινε γιατί απλά ο διαιτητής είναι άνθρωπος και δικαιούται να κάνει ένα λάθος.
-Οταν ευνοηθεί ο Θρύλος , είναι λόγω παράγκας , Κόκκαλη, Κυβέρνησης , Στάζι, Ξένα κέντρα εξουσίας , σκοτεινά κυκλώματα

Γι'αυτό σου λέω , άστους στη μιζέρια τους , μην μπαίνεις σε διάλογο μαζί τους ,δεν αξίζουν το κόπο.
Να ξανακάνουν εκπομπές οι διάφοροι Χατζηνικολάου, Χαρδαβέλες, Τριανταφυλλόπουλοι κλπ... Για τους χεσμένους διαιτητές που σήμερα φόραγαν ΠΑΜΠΕΡΣ...Α ρε Λεμονή σε άκουσε ο άγιος...  :dancing: :dancing: :dancing:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
τι κλαμα ρε φιλε;
για δες λιγο το θεμα για το στοιχημα και θα καταλαβεις ποσο εκλαψα για τον αλητη με το κονταρι (300€ Χ 1,62 = 480€).
ειστε πολυ κοροιδα ρε φιλε.
α καπου αναμεσα στο νικ βαλε και ενα Ο
Γεια σας ρε γατονια.
Και ξερω τι ομαδα εισαι τι μου λες για το Ο, εσενα δεν σε εχω γλεντηση δηλαδη? Μεσα εξω.
Οσο για το στοιχημα για εξηγησε μου τι εννωεις οτι εισαι εξυπνος επειδη επιασες το στοιχημα? και εμεις ημαστε τα κοροιδα?

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Γεια σας ρε γατονια.
Και ξερω τι ομαδα εισαι τι μου λες για το Ο, εσενα δεν σε εχω γλεντηση δηλαδη? Μεσα εξω.
Οσο για το στοιχημα για εξηγησε μου τι εννωεις οτι εισαι εξυπνος επειδη επιασες το στοιχημα? και εμεις ημαστε τα κοροιδα?
γιατι δεν ειστε;εδω σας πεισανε οτι τα δυο τελευταια ματς ηταν δυσκολα λογω των απουσιων.
λες και αυτοι που επαιξαν αν ηταν στην ξανθη ή τον ηρακλη θα ηταν και εκει αναπληρωματικοι..
μπραβο στον ιβιτς για την εμπνευση που ειχε γιατι αλλιως...

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
05/01/2008 19:32

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ από το Καυτατζόγλειο στάδιο στο φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Super League. Η ομάδα μας κέρδισε τον Ηρακλή με 1-2 χάρις σε δύο υπέροχα γκολ του Ντάρκο Κοβάσεβιτς μέσα σε ένα 2λεπτο (70΄και 72΄), ενώ θα μπορούσε στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο είχε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες, να πετύχει και άλλα τέρματα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να είναι καλύτερος του Ηρακλή και να πιέζει τους γηπεδούχους ζητώντας με έντονο τρόπο το γκολ, όμως αυτό δεν ήρθε καθώς η τύχη ήταν με το μέρος του τερματοφύλακα του Ηρακλή,  Πάρντο.

Η πρώτη ευκαιρία ήρθε για την ομάδα μας στο 6΄, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τζόρτζεβιτς από δεξιά οι αμυντικοί του Ηρακλή δεν μπόρεσαν να διώξουν τη μπάλα η οποία έφτασε στον Χ. Σέζαρ, ο οποίος προσπάθησε με τακουνάκι να την στείλει στα δίχτυα όμως την έστειλε πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Ηρακλή.

Στο 17΄ Ο Στολτίδης, μετά από εκτέλεση φάουλ του Τζόρτζεβιτς, προσπάθησε με ωραία κεφαλιά να νικήσει τον Πάρντο, όμως ο τελευταίος με την άκρη των δακτύλων του έδιωξε σε  κόρνερ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συνέχισε να επιτίθεται και να ζητάει έντονα το γκολ, όμως στο 18΄ η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον Αντζα ο  οποίος έπιασε κεφαλιά μέσα από την περιοχή και αριστερά, για να στείλει τη μπάλα λίγο πάνω από την συμβολή των δοκαριών του Πάρντο.

Αποκορύφωμα της ερυθρόλευκης κυριαρχίας ήταν η φάση του 35΄  όταν ο Τζόρτζεβιτς έπιασε αρκετά έξω από την περιοχή του Ηρακλή ένα δυνατό αριστερό σουτ για να τραντάξει η μπάλα το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Πάρντο. Συμπερασματικά για το πρώτο μέρος ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα μπορούσε αν μετουσίωνε τις ευκαιρίες του σε γκολ να «καθαρίσει» το παιχνίδι, απέναντι σε έναν αντίπαλο που κοίταγε να εκμεταλλευτεί πιθανά ερυθρόλευκα λάθη για να φτάσει σε κάτι καλό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ προσπάθησε αλλάζοντας κάποια πράγματα στο  παιχνίδι του να πιέσει ακόμα περισσότερο, όμως ο Ηρακλής ήταν αυτός που προηγήθηκε στο σκορ, αιφνιδιάζοντας την ομάδα μας. Ήταν το 59΄ του αγώνα όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά η μπάλα έφτασε στο ύψος της μικρής περιοχής και δεξιά απ’ όπου ο Κατσιαμπής με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του Μενδρινού που ήταν στην γραμμή της εστίας.

Οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν έντονα το γκολ και οι παίκτες μας  προσπάθησαν να αντιδράσουν και το κατάφεραν μέσα σε ένα δίλεπτο. Ο Νούνιες, που είχε στο μεταξύ μπει στο παιχνίδι, με ωραία σέντρα βρήκε στο 70΄ τον Κοβάσεβιτς μέσα στην περιοχή του Ηρακλή και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με υπέροχη κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια για αντίδραση στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Το 1-1 ήταν γεγονός και πριν καλά, καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για την ισοφάριση η ομάδα μας έκανε και το 1-2. Στο 72’ ο Λούα Λούα προσπάθησε να επιτεθεί κατά μέτωπο και κατάφερε στην προσπάθειά του αυτή να κερδίσει κάποιες κόντρες και η μπάλα έφτασε στον Κοβάσεβιτς που χωρίς να κοντρολάρει με άψογο δεξί πλασέ έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του εξερχόμενου Πάρντο.

Στην συνέχεια η ομάδα μας  προσπάθησε για το 1-3 και οι γηπεδούχοι για την ισοφάριση. Στο 81΄ ο Γιάντσης πέτυχε γκολ το οποίο ακυρώθηκε (οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης συμπαίκτης του).

Το 1-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, μετά από έξι λεπτά καθυστερήσεων καθώς ο διαιτητής είχε διακόψει το παιχνίδι προσωρινά λόγω υβριστικών συνθημάτων.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Πεντράθα): Πάρντο, Παπαστεριανός, Ιωαννίδης, Κατσαμπής, Μαλαγκουένο, Πουρσανίδης (80΄Νικολόπουλος), Παπαδόπουλος (77΄ Έμερσον), Μαυρογενίδης, Γιάντσης, Χλωρός (76΄ Γκαρσία), Μάρκες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Χ. Σέζαρ (64΄ Νούνιες), Στολτίδης (54΄Μενδρινός), Κοβάτσεβιτς, Τζόρτζεβιτς, Ζεβλάκοβ, ¶ντζας, Λούα Λούα, Τοροσίδης, Σίσιτς (77΄ Κατσικογιάννης).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Παπαδόπουλος, Μαυρογενίδης, Πάρντο - Μενδρινός, Νούνιες, Τοροσίδης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λ. Πολατιάν (Πέλλας),
ΒΟΗΘΟΙ: Αραμόπουλος (Φθιώτιδας), Βλάχος (Γρεβενών

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
γιατι δεν ειστε;εδω σας πεισανε οτι τα δυο τελευταια ματς ηταν δυσκολα λογω των απουσιων.
λες και αυτοι που επαιξαν αν ηταν στην ξανθη ή τον ηρακλη θα ηταν και εκει αναπληρωματικοι..
μπραβο στον ιβιτς για την εμπνευση που ειχε γιατι αλλιως...
Ενταξει παω πασο εγω ειμαι Ολυμπιακος και ειμαι κοροιδο που με δουλευουν και εσυ που εισαι  Παοκ εισαι εξυπνος και δεν σε δουλευουν.

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Ενταξει παω πασο εγω ειμαι Ολυμπιακος και ειμαι κοροιδο που με δουλευουν και εσυ που εισαι  Παοκ εισαι εξυπνος και δεν σε δουλευουν.
Γιατί ασχολείσε με τους ανύπαρκτους;;;;;

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Εχουν πάρει φωτιά τα ραδιόφωνα από τους "αντικειμενικούς" που κλαίνε γιατί σφάχτηκε ο Γηραιός.
Τους έπιασε ένας πόνος  :jerking:

Βαρεθήκαμε να ακούμε τις ίδιες μαλακίες  :zzzzz:

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλο το review του αγωνα, απο τον πρωταθλητη ειναι;
το ντου στον διαιτητη το εκανε ο βουλευτης της Ν.Δ.  καραογλου.αγανακτησε ο ανθρωπος.μια ο ζαχοπουλος , μια ο πολλατιαν,

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
φίλοι γαύροι..μπορείτε να χαρείτε....είσαστε πρωταθλητές..τελείωσε το πράγμα....φάνηκε ολοκάθαρα σήμερα....άντε του χρόνου πάλι......καλή κούπα φέτος.....φιλακια...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Gatto δεν εχω προβλημα μαζι σου αλλοστε το ποστ που εκανες δεν ηταν εμπρηστικο ειπες την γνωμη σου αλλα οπως θα ειδες κανεις δεν ειπε οτι δεν ηταν κανονικο γκολ του Ηρακλη απλος κραζουμε ολους αυτους που θημουντε την διαιτησια οταν περνει καποιο σφυριγμα ο Ολυμπιακος.
Περσυ και φετος μεχρι τωρα ποιο πολλα σφυριγματα εχεται παρει εσεις και ο Παο παρα ο Ολυμπιακος.

υπαρχουν ομως φιλτατε και σφυριγματα που δεν αλλοιωνουν το αποτελσμα ενος ματς,βλεπεις ομως την διαθεση της διαιτησιας υπερ ενος εκ των 2 αντιπαλων...τα λαθη ειναι ανθρωπινα και συμβαινουν(οπως με το πεναλτυ της ξανθης και μην μου πεις οτι ο διαιτητης ηθελε να χασει η ομαδα βαθμους,απλα δεν ηταν χεστης και σφυριξε αυτο που νομιζε οτι ειδε...ευτυχως για μας ο νικοπολιδης τον ψαρεψε...αυτο ομως δεν αλλαζει..)

υ.γ. οι διαιτητες ειναι οντως χεσμενοι στο καραισκακη,αλλα και ο ζηκος ειναι Γ.Τ.Π.γιατι το ανεφερε...!

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
υπαρχουν ομως φιλτατε και σφυριγματα που δεν αλλοιωνουν το αποτελσμα ενος ματς,βλεπεις ομως την διαθεση της διαιτησιας υπερ ενος εκ των 2 αντιπαλων...τα λαθη ειναι ανθρωπινα και συμβαινουν(οπως με το πεναλτυ της ξανθης και μην μου πεις οτι ο διαιτητης ηθελε να χασει η ομαδα βαθμους,απλα δεν ηταν χεστης και σφυριξε αυτο που νομιζε οτι ειδε...ευτυχως για μας ο νικοπολιδης τον ψαρεψε...αυτο ομως δεν αλλαζει..)

υ.γ. οι διαιτητες ειναι οντως χεσμενοι στο καραισκακη,αλλα και ο ζηκος ειναι Γ.Τ.Π.γιατι το ανεφερε...!
Την άλλη φορά να πέσει κάτω....

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1

Εσύ τώρα είσαι γάβρος;;;;;;

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16

Δηλαδη το οφσαιτ vaso δεν ηταν οριακο δεν θα μπορουσε να ηταν απλος λαθος και οχι εσκεμενο απο τον εποπτη?

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
καλο το review του αγωνα, απο τον πρωταθλητη ειναι;
το ντου στον διαιτητη το εκανε ο βουλευτης της Ν.Δ.  καραογλου.αγανακτησε ο ανθρωπος.μια ο ζαχοπουλος , μια ο πολλατιαν,
Όχι από την πράσινη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom