Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
ο βαζελος παιζει με Απ.Καλαμαριας,στην αλεξανδρας - θα εχει και νεα φανελα για τα 100 χρονια..επιτυχιες  :2funny:!!!! (οπως γουεμπλει π.χ. :headbang:)

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα αγαπητοί σύγαβροι, ξέρει κανείς να μασ πει αν υπάρχει αυτή τη στιγμή πρωτάθλημα στην Αργαντινή; Σε τι βαθμό ετοιμότητας θα είναι ο παίχτης για τα ματσ με το βάζελο;

Υ.Γ Μην ασχολήστε με τους άμπαλους.
ε δεν νομιζω οτι επιβαλεται η συμμετοχη σε αυτο το ματς και το ρισκο του να μην ειναι οσο ετοιμος πρεπει
αυτη την ομαδα την εχουμε και χωρις τον beloutsi στον ναο!!!μην τρελαθουμε

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Orca εγω δεν χρειαζεται να πω τιποτε αλλο για την χθεσινοβραδυνη κουβεντα μας εδω...πιστευω να σε καληψαν και οι αλλοι φιλοι γαυροι για το ποιος ειναι τι εδω....

αντε ρε θρυλαρα αυριο....γερα....τι καντεμια ρε πουστη τωρα που δεν ειμαι σαλονικη η ομαδα παιζει πανω....ημαρτον ρε γαμωτο!!!

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
1-0 χάναμε και στο 70 ισοφαρίζει ο Κοβάσεβιτς και στο 72 1-2 πάλι ο Κοβάσεβιτς...Μη σταματάς Μη σταματάς να τους γαμάς...Έτσι γαμάει ο Πειραιάς....!!!!!!!!!!!!!!!

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
2Λεπτά πριν τη λήξη διεκόπη;;;;; :idiot:

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
:uglystupid:καθηστερήσεις και 1-2 ΕΛΗΞΕ!!! :2funny: :2funny: :2funny:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Παίδες, γιατί αλλαγή ο Στολτίδης?
Είχε πρόβλημα?

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Γιατί το διέκοψε ο Πολατιάν???

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Νιωθω ντροπη που ειμαι ολυμπιακος....σημερα σε ενα απο τα πιο κρισιμα ματς του πρωταθληματος χρειαστηκαμε την "εποπτεια" για να φυγουμε με το διπλο...ντροπη και αισχος να ακυρωνονται τετοια γκολ και να δινονται αλλα 2 οφσαιντ σταματοωντας τον αντιπαλο...ναι μεν με την ξανθη εδωσε ενα πεναλτυ που δεν ηταν,αλλα σιγουρα αυτο το οφσαιντ που εδωσε στο 2-2 δεν δεχομαι οτι ειναι απλο λαθος!απλα χεστηκε πανω του ο εποπτης για να μη φαει γκολ η ομαδα μας και το ακυρωσε...ειναι στην ιδια σχεδον ευθεια και το γκολ το βαζει ο παικτης που ερχεται απο πισω...φανταστειτε τί εγκλημα εγινε....ελεος με αυτον τον λουα λουα...τί μαλακας ειναι αυτος?αντε να ρθει ο παικταρας ο μπελουτσι να επιστρεψουν και οι τραυματιες(γκαλετι,λεντεσμα) να δουμε λιγο μπαλλα γιατι αν τα περιμενουμε ολα απο τον νταρκο,τον τζολε και τον εποπτη πολυ φοβαμαι οτι ουτε ετσι θα παρουμε πρωταθλημα...και το χειροτερο σεναριο για μας θα ειναι να τερματισουμε και τριτοι εκτος αν ξεκολιασουμε αυτες τις αδερφες βαζελες που τις εχω αχτι....αλλα πρεπει να τις ξεκολιασουμε εις διπλουν...κυπελλο-πρωταθλημα....

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Νιωθω ντροπη που ειμαι ολυμπιακος....σημερα σε ενα απο τα πιο κρισιμα ματς του πρωταθληματος χρειαστηκαμε την "εποπτεια" για να φυγουμε με το διπλο...ντροπη και αισχος να ακυρωνονται τετοια γκολ και να δινονται αλλα 2 οφσαιντ σταματοωντας τον αντιπαλο...ναι μεν με την ξανθη εδωσε ενα πεναλτυ που δεν ηταν,αλλα σιγουρα αυτο το οφσαιντ που εδωσε στο 2-2 δεν δεχομαι οτι ειναι απλο λαθος!απλα χεστηκε πανω του ο εποπτης για να μη φαει γκολ η ομαδα μας και το ακυρωσε...ειναι στην ιδια σχεδον ευθεια και το γκολ το βαζει ο παικτης που ερχεται απο πισω...φανταστειτε τί εγκλημα εγινε....ελεος με αυτον τον λουα λουα...τί μαλακας ειναι αυτος?αντε να ρθει ο παικταρας ο μπελουτσι να επιστρεψουν και οι τραυματιες(γκαλετι,λεντεσμα) να δουμε λιγο μπαλλα γιατι αν τα περιμενουμε ολα απο τον νταρκο,τον τζολε και τον εποπτη πολυ φοβαμαι οτι ουτε ετσι θα παρουμε πρωταθλημα...και το χειροτερο σεναριο για μας θα ειναι να τερματισουμε και τριτοι εκτος αν ξεκολιασουμε αυτες τις αδερφες βαζελες που τις εχω αχτι....αλλα πρεπει να τις ξεκολιασουμε εις διπλουν...κυπελλο-πρωταθλημα....

Πραγματικά μπράβο σου αλλά μπορεί να σου πουν και σένα ότι δεν είσαι πραγματικός Ολμπιακός!!!  ;)

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Στο ράδιο που άκουγα στο τέλος μπούκαραν μέσα οι παράγοντες του Ηρακλή αλλά δεν ξέρω γιατί.... Τελικα το έληξε κανονικά..... :jerking: :jerking: :jerking:

LARY13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ήμαρτον.....δεν πάει άλλο κλείστε το....

sonyp900: γράφε με μικρά

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Αν όλοι οι φίλαθλοι είμασταν έτσι θα ταν όλα καλύτερα. Να δω μια μέρα τους φιλάθλους μιας ομάδας που ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ να γιουχάρουν τον διαιτητή και τότε θα χω καταλάβει ότι υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Πραγματικά μπράβο σου!!!

δυστυχως φτασαμε στο σημειο να λεμε στον αντικειμενικο"μπραβο" λες και εκανε καμμια εφευρεση.....εγω νιωθω ντροπη,αλλα με την τσελσυ στο λονδινο εχω ηδη κλεισει τα αεροπορικα εισητηρια οποιο και αν ειναι το αποτελεσμα στο πρωτο ματς....δεν μπορω αλλο να βλεπω ευνοια στην ομαδα...θελω να αποδιδονται τα του καισαρος τω καισαρι!και μαλιστα τον ολυμπιακο θελω να τον αδικουνε......γιατι οι μεγαλες ομαδες κανονικα πρεπει να αδικουνται.....η μπαρτσα δηλ.πως χανει 3 στα 5 ματς εκτος εδρας?δεν ειναι μεγαλη ομαδα?μηπως δεν ειναι μεγαλη ομαδα η λιβερπουλ?και ομως χανει κυριοι....δεν κερδιζει με ευνοιες..οταν μαλακιζεται χανει...εμεις γιατι?

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
δυστυχως φτασαμε στο σημειο να λεμε στον αντικειμενικο"μπραβο" λες και εκανε καμμια εφευρεση.....εγω νιωθω ντροπη,αλλα με την τσελσυ στο λονδινο εχω ηδη κλεισει τα αεροπορικα εισητηρια οποιο και αν ειναι το αποτελεσμα στο πρωτο ματς....δεν μπορω αλλο να βλεπω ευνοια στην ομαδα...θελω να αποδιδονται τα του καισαρος τω καισαρι!και μαλιστα τον ολυμπιακο θελω να τον αδικουνε......γιατι οι μεγαλες ομαδες κανονικα πρεπει να αδικουνται.....η μπαρτσα δηλ.πως χανει 3 στα 5 ματς εκτος εδρας?δεν ειναι μεγαλη ομαδα?μηπως δεν ειναι μεγαλη ομαδα η λιβερπουλ?και ομως χανει κυριοι....δεν κερδιζει με ευνοιες..οταν μαλακιζεται χανει...εμεις γιατι?
Vasos για θυμήσου στον Εργοτέλη ? Ποιος αδικήθηκε? Με την Ξάνθη ? Θες να θυμήσω και ευρωπαϊκά παιχνδίδια? Με την Μονακό εκτός που πάλι μας αδίκησαν? Με την Νιουκαστλ στο Καραϊσκάκη??? Συμβαίνουν αυτά μην πιανόσαστε με μαλακίες..

LARY13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
τον σφαζουν τον ολυμπιακο ντροπη....αισχος..

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Δεν έχω δει το ματς και δεν ξέρω για τις φάσεις που λές ίσως έχεις δίκιο, αλλά όταν γίνεται η σφαγή το γάβρου και γίνονται δηλώσεις για χεσμένους διαιτητές και μέσα στο σπίτι μας και χωρίς λόγο δεν διαμαρτήρετε ΚΑΝΕΙΣ...  :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom