Μαζι ακόμα και στην κόλαση.... [flash=200,200]
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ε δεν νομιζω οτι επιβαλεται η συμμετοχη σε αυτο το ματς και το ρισκο του να μην ειναι οσο ετοιμος πρεπειΚαλημέρα αγαπητοί σύγαβροι, ξέρει κανείς να μασ πει αν υπάρχει αυτή τη στιγμή πρωτάθλημα στην Αργαντινή; Σε τι βαθμό ετοιμότητας θα είναι ο παίχτης για τα ματσ με το βάζελο;
Υ.Γ Μην ασχολήστε με τους άμπαλους.
αυτη την ομαδα την εχουμε και χωρις τον beloutsi στον ναο!!!μην τρελαθουμε
Orca εγω δεν χρειαζεται να πω τιποτε αλλο για την χθεσινοβραδυνη κουβεντα μας εδω...πιστευω να σε καληψαν και οι αλλοι φιλοι γαυροι για το ποιος ειναι τι εδω....
αντε ρε θρυλαρα αυριο....γερα....τι καντεμια ρε πουστη τωρα που δεν ειμαι σαλονικη η ομαδα παιζει πανω....ημαρτον ρε γαμωτο!!!
αντε ρε θρυλαρα αυριο....γερα....τι καντεμια ρε πουστη τωρα που δεν ειμαι σαλονικη η ομαδα παιζει πανω....ημαρτον ρε γαμωτο!!!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Νιωθω ντροπη που ειμαι ολυμπιακος....σημερα σε ενα απο τα πιο κρισιμα ματς του πρωταθληματος χρειαστηκαμε την "εποπτεια" για να φυγουμε με το διπλο...ντροπη και αισχος να ακυρωνονται τετοια γκολ και να δινονται αλλα 2 οφσαιντ σταματοωντας τον αντιπαλο...ναι μεν με την ξανθη εδωσε ενα πεναλτυ που δεν ηταν,αλλα σιγουρα αυτο το οφσαιντ που εδωσε στο 2-2 δεν δεχομαι οτι ειναι απλο λαθος!απλα χεστηκε πανω του ο εποπτης για να μη φαει γκολ η ομαδα μας και το ακυρωσε...ειναι στην ιδια σχεδον ευθεια και το γκολ το βαζει ο παικτης που ερχεται απο πισω...φανταστειτε τί εγκλημα εγινε....ελεος με αυτον τον λουα λουα...τί μαλακας ειναι αυτος?αντε να ρθει ο παικταρας ο μπελουτσι να επιστρεψουν και οι τραυματιες(γκαλετι,λεντεσμα) να δουμε λιγο μπαλλα γιατι αν τα περιμενουμε ολα απο τον νταρκο,τον τζολε και τον εποπτη πολυ φοβαμαι οτι ουτε ετσι θα παρουμε πρωταθλημα...και το χειροτερο σεναριο για μας θα ειναι να τερματισουμε και τριτοι εκτος αν ξεκολιασουμε αυτες τις αδερφες βαζελες που τις εχω αχτι....αλλα πρεπει να τις ξεκολιασουμε εις διπλουν...κυπελλο-πρωταθλημα....
Νιωθω ντροπη που ειμαι ολυμπιακος....σημερα σε ενα απο τα πιο κρισιμα ματς του πρωταθληματος χρειαστηκαμε την "εποπτεια" για να φυγουμε με το διπλο...ντροπη και αισχος να ακυρωνονται τετοια γκολ και να δινονται αλλα 2 οφσαιντ σταματοωντας τον αντιπαλο...ναι μεν με την ξανθη εδωσε ενα πεναλτυ που δεν ηταν,αλλα σιγουρα αυτο το οφσαιντ που εδωσε στο 2-2 δεν δεχομαι οτι ειναι απλο λαθος!απλα χεστηκε πανω του ο εποπτης για να μη φαει γκολ η ομαδα μας και το ακυρωσε...ειναι στην ιδια σχεδον ευθεια και το γκολ το βαζει ο παικτης που ερχεται απο πισω...φανταστειτε τί εγκλημα εγινε....ελεος με αυτον τον λουα λουα...τί μαλακας ειναι αυτος?αντε να ρθει ο παικταρας ο μπελουτσι να επιστρεψουν και οι τραυματιες(γκαλετι,λεντεσμα) να δουμε λιγο μπαλλα γιατι αν τα περιμενουμε ολα απο τον νταρκο,τον τζολε και τον εποπτη πολυ φοβαμαι οτι ουτε ετσι θα παρουμε πρωταθλημα...και το χειροτερο σεναριο για μας θα ειναι να τερματισουμε και τριτοι εκτος αν ξεκολιασουμε αυτες τις αδερφες βαζελες που τις εχω αχτι....αλλα πρεπει να τις ξεκολιασουμε εις διπλουν...κυπελλο-πρωταθλημα....
Πραγματικά μπράβο σου αλλά μπορεί να σου πουν και σένα ότι δεν είσαι πραγματικός Ολμπιακός!!! ;)
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Πραγματικά μπράβο σου!!!
δυστυχως φτασαμε στο σημειο να λεμε στον αντικειμενικο"μπραβο" λες και εκανε καμμια εφευρεση.....εγω νιωθω ντροπη,αλλα με την τσελσυ στο λονδινο εχω ηδη κλεισει τα αεροπορικα εισητηρια οποιο και αν ειναι το αποτελεσμα στο πρωτο ματς....δεν μπορω αλλο να βλεπω ευνοια στην ομαδα...θελω να αποδιδονται τα του καισαρος τω καισαρι!και μαλιστα τον ολυμπιακο θελω να τον αδικουνε......γιατι οι μεγαλες ομαδες κανονικα πρεπει να αδικουνται.....η μπαρτσα δηλ.πως χανει 3 στα 5 ματς εκτος εδρας?δεν ειναι μεγαλη ομαδα?μηπως δεν ειναι μεγαλη ομαδα η λιβερπουλ?και ομως χανει κυριοι....δεν κερδιζει με ευνοιες..οταν μαλακιζεται χανει...εμεις γιατι?
Σιγά Σιγά...Μίλησε ο 3ος της ΑθήναςΠραγματικά μπράβο σου αλλά μπορεί να σου πουν και σένα ότι δεν είσαι πραγματικός Ολμπιακός!!! ;)
Σιγά Σιγά...Μίλησε ο 3ος της Αθήνας
Μάλλον δεν με ξέρεις καλά τι είμαι.......... ;)
Vasos για θυμήσου στον Εργοτέλη ? Ποιος αδικήθηκε? Με την Ξάνθη ? Θες να θυμήσω και ευρωπαϊκά παιχνδίδια? Με την Μονακό εκτός που πάλι μας αδίκησαν? Με την Νιουκαστλ στο Καραϊσκάκη??? Συμβαίνουν αυτά μην πιανόσαστε με μαλακίες..δυστυχως φτασαμε στο σημειο να λεμε στον αντικειμενικο"μπραβο" λες και εκανε καμμια εφευρεση.....εγω νιωθω ντροπη,αλλα με την τσελσυ στο λονδινο εχω ηδη κλεισει τα αεροπορικα εισητηρια οποιο και αν ειναι το αποτελεσμα στο πρωτο ματς....δεν μπορω αλλο να βλεπω ευνοια στην ομαδα...θελω να αποδιδονται τα του καισαρος τω καισαρι!και μαλιστα τον ολυμπιακο θελω να τον αδικουνε......γιατι οι μεγαλες ομαδες κανονικα πρεπει να αδικουνται.....η μπαρτσα δηλ.πως χανει 3 στα 5 ματς εκτος εδρας?δεν ειναι μεγαλη ομαδα?μηπως δεν ειναι μεγαλη ομαδα η λιβερπουλ?και ομως χανει κυριοι....δεν κερδιζει με ευνοιες..οταν μαλακιζεται χανει...εμεις γιατι?
Δεν έχω δει το ματς και δεν ξέρω για τις φάσεις που λές ίσως έχεις δίκιο, αλλά όταν γίνεται η σφαγή το γάβρου και γίνονται δηλώσεις για χεσμένους διαιτητές και μέσα στο σπίτι μας και χωρίς λόγο δεν διαμαρτήρετε ΚΑΝΕΙΣ...Νιωθω ντροπη που ειμαι ολυμπιακος....σημερα σε ενα απο τα πιο κρισιμα ματς του πρωταθληματος χρειαστηκαμε την "εποπτεια" για να φυγουμε με το διπλο...ντροπη και αισχος να ακυρωνονται τετοια γκολ και να δινονται αλλα 2 οφσαιντ σταματοωντας τον αντιπαλο...ναι μεν με την ξανθη εδωσε ενα πεναλτυ που δεν ηταν,αλλα σιγουρα αυτο το οφσαιντ που εδωσε στο 2-2 δεν δεχομαι οτι ειναι απλο λαθος!απλα χεστηκε πανω του ο εποπτης για να μη φαει γκολ η ομαδα μας και το ακυρωσε...ειναι στην ιδια σχεδον ευθεια και το γκολ το βαζει ο παικτης που ερχεται απο πισω...φανταστειτε τί εγκλημα εγινε....ελεος με αυτον τον λουα λουα...τί μαλακας ειναι αυτος?αντε να ρθει ο παικταρας ο μπελουτσι να επιστρεψουν και οι τραυματιες(γκαλετι,λεντεσμα) να δουμε λιγο μπαλλα γιατι αν τα περιμενουμε ολα απο τον νταρκο,τον τζολε και τον εποπτη πολυ φοβαμαι οτι ουτε ετσι θα παρουμε πρωταθλημα...και το χειροτερο σεναριο για μας θα ειναι να τερματισουμε και τριτοι εκτος αν ξεκολιασουμε αυτες τις αδερφες βαζελες που τις εχω αχτι....αλλα πρεπει να τις ξεκολιασουμε εις διπλουν...κυπελλο-πρωταθλημα....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις