Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αν θυμαμαι καλα την τελευταια φορα αυτος που πιτσιλησε στο καραισκακη ηταν μαλλον ο Παπαδοπουλος

οσο για το ποιος θα γλεντησει ποιον, το λεω απο τωρα.

Ανετη νικη μεσα στο γηπεδο σας. Εδω θα ειστε και εδω θα ειμαι.

Και μετα να δουμε τι θα λετε για την νεα σας υπερομαδα.
η μνημη σου ειναι επιλεκτικη οπως ολων των βαζελων και μια ζωη θα σας στοιχειωνει η ριζουπολη και το καυλι που εριξε ο αντζας στη σωτηρουλα.αρκετα ασχοληθηκα με την παρτη σου,πολυ αξια σου εδωσα.ουστ  :rockon: :rockon:

ptr2112

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Orca προσεχε μην βγει απο την δικη σου ντουλαπα ο αντζας και σε ξυσει....

ptr2112

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Εμεις? ο Orca...του αρεσει πολυ μαλλον οπως με τις γκομενες οποια κατηγορεις την γουσταρεις....

ptr2112

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ρε φιλε ειλικρινα τι θες να πετυχεις με αυτο που κανεις τωρα?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Orca ηρέμησε λίγο ρε συ.........είναι και αργά!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Μην ασχολειστε με ανυπαρκτους πουθεναδες που εχουν το θρασος να αποκαλουν καποιον πρακτορα τον οποιον θα παρακαλλυσαν να εχουν στο τιμονι του καφενειου τους....

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Orca εγώ έσβησα τα 2 τελευταία μηνύματα σου γιατί δεν ήταν κόσμια και θα σβηστούν και άλλα αν το συνεχίσεις σε προσωπικό επίπεδο.

Επισκέπτης
X-Files...Tουντουν...Mερικά post πέφτουν θύματα απαγωγής από ATM (Aγνώστου Tαυτότητας Moderators)...Tουντούν...
Ένα post από μία γιγαντιαία φάλαινα απήχθη από έναν εκπρόσωπο Iαπωνικής Πολυεθνικής...Tουντούν...I want to believe...

και καλή επιτυχία στον Oλυμπιακό να πηδήξει άνευ σιέλου την Tσέλσι (για να μην είμαι και εκτός θέματος...)

Επισκέπτης
Μην ασχολειστε με ανυπαρκτους πουθεναδες που εχουν το θρασος να αποκαλουν καποιον πρακτορα τον οποιον θα παρακαλλυσαν να εχουν στο τιμονι του καφενειου τους....

...και αυτό Sony είναι αναφορά σε προσωπικό επίπεδο και προηγήθηκε του orca...βέβαια δεν λέω ότι ο orca δεν έλεγε μαλακίες αλλά ο κύριος psaxnw πάντα πατάει με αριστοτεχνικό τρόπο την μίζα και ξεφεύγει η κουβέντα...αυτά εγώ ζωγράφος είμαι δεν έχω σχέση με κανέναν τους παίρνω τα πινέλα μου και φεύγω...

LARY13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
O λεντεσμα για ελλαδα καλος ειναι μεχρι εκει ομως...  στον αλλο που λεει οτι ειναι διεθνης..εχει παιξει κανα δυο φορες  κατι που κανουν πολλοι αργεντινοι οπως πχ εχει παιξει και ο ερερα της βεροιας και ο μανσο που ειχε περισυ η ξανθη κτλ.. οποτε δεν λεει κατι αυτο..ο καλος λεντεσμα και αυτος που ηθελε η γιουβεντους το καλοκαιρι ειναι αυτος της λατσιο...μην τα μπερδευεστε...

katara

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Ορισμένες φορές μάλλον είναι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. :think:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
...και αυτό Sony είναι αναφορά σε προσωπικό επίπεδο και προηγήθηκε του orca...βέβαια δεν λέω ότι ο orca δεν έλεγε μαλακίες αλλά ο κύριος psaxnw πάντα πατάει με αριστοτεχνικό τρόπο την μίζα και ξεφεύγει η κουβέντα...αυτά εγώ ζωγράφος είμαι δεν έχω σχέση με κανέναν τους παίρνω τα πινέλα μου και φεύγω...
εσυ ρε μεγαλε που με ξερεις οτι"παντα" πεταω τη μιζα οπως λες και ξεφευγει η κουβεντα?εισαι πολυ καιρο εδω?
εκτος αν εισαι καποιος που ησουν εδω παλιοτερα...την εκανες με ελαφρα και τωρα γυρισες με αλλα ρουχα...καλυτερα ασχολεισου με τα πινελα σου...

οσο για το αν φευγω απ την κουβεντα με συγχωρεις που σηκωθηκα να ετοιμασω κατι να τσιμπησω....

εντιτ...λαθος,τωρα το προσεξα ειπες οτι ξεφευγει η κουβεντα κι οχι οτι φευγω απ την κουβεντα...

Επισκέπτης
Salvador Dali

ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΦΙΛΕ!

μπραβο που δεν μασας τα λογια σου

Nα προσέχεις και εσύ τί γράφεις καθώς μερικοί οπαδοί εδώ μέσα
είναι ευέξαπτοι σε threads που κάποιοι "εγκάθετοι"... :
1. ...Kατηγορούν την ομάδα τους
2. ...Kατηγορούν τον πρόεδρο τους κύριο Σωκράτη Kόκκαλη
3. ...Kατηγορούν τον Άντζα
4. ...Kατηγορούν το κόκκινο χρώμα
5. ...Eξυμνούν τον Rivaldo
6. ...Iσχυρίζονται ότι ο Oλυμπιακός μπορεί να μην πάρει το πρωτάθλημα
7. ...Iσχυρίζονται ότι η Chelsea είναι καλύτερη ομάδα.

Επισκέπτης
Mε λένε Σαλβαντόρ
και δεν θα παρασυρθώ
σε ανούσιους οπαδικούς καυγάδες,
ζητώ συγνώμη από το thread
και γειά σας

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Mε λένε Σαλβαντόρ
και δεν θα παρασυρθώ
σε ανούσιους οπαδικούς καυγάδες,
ζητώ συγνώμη από το thread
και γειά σας
καλα ξηγιεσαι....και δεν το λεω ειρωνικα!!!

αν και ειμαι νεο μελος του site, πρεπει να πω οτι ο psaxnw ειναι η αιτια για πολλους καυγαδες εδω μεσα...

εγω εδω εκανα πραγματι μια απλη συζητηση, εναν ηρεμο διαλογο και το παιδι μπηκε παλι να τα κανει μπαρουτι

λες και δεν αντεχει να βλεπει παναθηναικους να μιλουν με ολυμπιακους ηρεμα και ωραια
οντως εισαι νεο μελος και δεν εχεις ιδεα....αν θεωρεις ηρεμο διαλογο αυτα που ελεγες πριν κι αν με το ποιος εχει ΑΡΧΙΔΙΑ εδω που ειπες πριν εννουσες οτι ειναι αρχιδατο να βριζεις μεσα απο ενα σαιτ καποιον και τη γυναικα του τοτε κανεις λαθος...αν τα εχεις πηγαινε και βρες τον και πες του το απο κοντα...
τιποτε παραπανω απο μενα γιατι οπως ειπες εισαι απλα...νεος!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ναι ειμαι νεο μελος και σχετικα λιγο καιρο εδω μεσα.

αρκετο ομως καιρο, για να δω σε καποια θρεντ οτι ΕΣΥ, πολλοστες φορες, προκαλεις αλλα μελη του site.

κανει μπαμ απο μακρια

το ξαναλεω, μια χαρα μιλουσα με τα παιδια.
καναμε τον χαβαλε μας μεχρι που ηρθες εσυ
Δεν μου κανει εντυπωση που δεν σχολιασες καθολου τα οσα σου ειπα περι αρχιδιων....
τεσπα...να σαι καλα!!!καληνυχτα!

ptr2112

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
αν και ειμαι νεο μελος του site, πρεπει να πω οτι ο psaxnw ειναι η αιτια για πολλους καυγαδες εδω μεσα...

εγω εδω εκανα πραγματι μια απλη συζητηση, εναν ηρεμο διαλογο και το παιδι μπηκε παλι να τα κανει μπαρουτι

λες και δεν αντεχει να βλεπει παναθηναικους να μιλουν με ολυμπιακους ηρεμα και ωραια
Δεν εισαι νεο μελος με τιποτα....διπλοipτης εισαι απλα εκανες και ενα δευτερο λογαριασμο για να βγαζεις το κομπλεξ σου  :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom