Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπόν και αφού τελειώσαμε με τον σχολιασμό…..

Καλημέρα Μάγκες Οπαδοί του Μεγαλυτέρου Ελληνικού Συλλόγου!!!!
Ο Μπελουσι Έρχεται Παρασκευή Βραδύ και ο Θρύλος κινείται για άλλους Παίχτες ….
Μετά τον Γκαλιτσιο (που θεωρείται Τελειωμένη Μεταγραφή) υπάρχει ενδιαφέρον για τον Παπαδόπουλο του Ηρακλή…καλοί παίχτες και οι δυο με πολύ μέλλον Μπροστά τους!!!!
Ο Φίλαθλος γράφει σήμερα ότι η προσφορά του Ολυμπιακού για Γιενσεν είναι Ένα Εκατομμύριο Ευρώ για κάθε χρόνο Συμβολαίου …..Προσφορά που δύσκολα θα αρνηθεί το καλοκαίρι που λήγει το Συμβόλαιο του!!!!

Υ.Γ. ο μπαοκ θα πληρώσει το ένα εκατομμύριο ευρώ στην αδεκαρα44 για τον τσιριλο η το ξεχρέωσε την Κυριακή???????

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Δε θα 'ταν άσχημη ιδέα να "τσιμπήσουμε" εμείς τον Τσιρίλο. Ισχύει όμως η ρήτρα του ενός εκατομμυρίου που 'χε βάλει ο Κοντίνιο; Αν ναι, δε λέει...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
«Να κλείσω την καριέρα μου εδώ»!
Ο Ιεροκλής Στολτίδης μίλησε στη «SportDay» για τα πάντα. Το Τσάμπιονς Λιγκ, την ομάδα που χτίζει ο Λεμονής, την Εθνική, το πρωτάθλημα και για τον εαυτό του.

ΟΛΗ η συνέντευξη:

• Η χρονιά που πέρασε ήταν η καλύτερη στην καριέρα σου;

«Οντως ήταν η καλύτερη χρονιά, κι αυτό γιατί και η ομάδα είχε επιτυχίες κι εγώ έδειξα ότι τα πήγα καλά, άρα πρόσφερα κι εγώ με τη σειρά μου στο σύνολο».

• Αλήθεια, νιώθεις ότι όσο μεγαλώνεις γίνεσαι καλύτερος;

«Πιστεύω ότι όσο μεγαλώνει ένας ποδοσφαιριστής, η εμπειρία που αποκτά είναι ανεκτίμητη. Κι όντως τα τελευταία χρόνια της καριέρας μου είναι σίγουρα τα πιο παραγωγικά».

• Συμφωνώ για την εμπειρία, όμως η αλήθεια είναι ότι η θέση σου χρειάζεται και πνευμόνια, δηλαδή δυνάμεις και με τα χρόνια αυτές εγκαταλείπουν τους παίκτες.

«Προς το παρόν δεν νιώθω ότι με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου και νομίζω ότι αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο. Σε συνδυασμό με την εμπειρία, που λέγαμε νωρίτερα, ειλικρινά πιστεύω ότι τώρα είμαι στην καλύτερη κατάσταση».

• Βλέποντάς σε στη λήξη ενός αγώνα, νομίζω ότι θέλεις να πέσεις κάτω από την κούραση μετά την υπερπροσπάθεια που έχεις καταβάλει στα 90 λεπτά. Είναι έτσι;

«Οχι, δεν είναι έτσι. Σε ελάχιστα ματς μού έχει συμβεί να θέλω να πέσω κάτω από την κούραση, όμως, πίστεψέ με, στα περισσότερα δεν είναι έτσι. Μπορεί όντως να φαίνεται, όμως δεν συμβαίνει αυτό».

• Νιώθεις μέσα στο γήπεδο σαν «χαμάλης»; Και το λέω αυτό φυσικά λόγω θέσης.

«Ναι, νιώθω κάπως έτσι, γιατί η θέση αυτή το έχει αυτό. Δηλαδή πολλή δουλειά, τρελό τρέξιμο που ίσως να μη φαίνεται και να μην αναγνωρίζεται όσο κάποιες άλλες θέσεις, όμως, αυτά έχουν τα αμυντικά χαφ».

• Νιώθεις η δουλειά σου και η εν γένει παρουσία σου να εκτιμούνται και να αναγνωρίζονται περισσότερο;

«Νομίζω ότι και τα προηγούμενα χρόνια η δουλειά μου αναγνωριζόταν από όλους, ίσως όμως φέτος, λόγω κάποιων σημαντικών γκολ που έχω πετύχει -άλλωστε αυτή είναι και η ουσία του ποδοσφαίρου-, έχουν πέσει τα φώτα επάνω μου.
Σίγουρα είναι σημαντικά τα γκολ, και μάλιστα όταν προέρχονται από έναν αμυντικογενή παίκτη, όμως και παλαιότερα ένιωθα ειλικρινά ότι αναγνώριζαν οι πάντες τη δουλειά μου».

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
• Αυτό το χάρισμα που έχεις, να σκοράρεις συχνά και μάλιστα να πετυχαίνεις όμορφα και συνάμα δύσκολα γκολ αν και αμυντικό χαφ, πώς προέκυψε; Μήπως πιτσιρικάς έπαιζες επίθεση;

«Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησα τη σταδιοδρομία μου ως επιθετικός, αλλά σε όλη την καριέρα μου, ακόμη και όταν γύρισα πιο πίσω στο κέντρο, είχα πάντα αυξημένη την αίσθηση του γκολ».

• Πώς αποφάσισες να αφήσεις την επίθεση και να γίνεις αμυντικό χαφ; Ηταν διαίσθηση κάποιου προπονητή;

«Πιστεύω ότι έτσι έμελλε να συμβεί στην καριέρα μου. Οταν έπαιζα στην Εθνική Παίδων, θυμάμαι, ο Αλέκος Σοφιανίδης τότε με καθιέρωσε αμυντικό χαφ, ενώ στον Ηρακλή αργότερα, στα πρώτα μου χρόνια, έπαιξα και σαν αριστερό μπακ.
Ομως όχι για πολύ, γιατί κάποια στιγμή έπαιξα στα χαφ κι έκτοτε έμεινα εκεί μέχρι και σήμερα».

• Νωρίτερα μου είπες ότι το 2007 ήταν η καλύτερη χρονιά στην καριέρα σου. Πιστεύεις ότι ήταν και η καλύτερη χρονιά για τον Ολυμπιακό τουλάχιστον στα χρόνια που είσαι εσύ στο λιμάνι;

«Αναμφισβήτητα ήταν η καλύτερη χρονιά και δεν το λέω μόνο επειδή η ομάδα έχει πετύχει τον στόχο της στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Το λέω γιατί έχουν αλλάξει η φιλοσοφία και η νοοτροπία στην ομάδα και βλέπουμε έναν διαφορετικό Ολυμπιακό, κατά την δική μου, πάντα, άποψη».

• Αλήθεια, αυτή την ξαφνική θετική αλλαγή στην ομάδα εσύ πού την αποδίδεις; Πού οφείλεται κατά τη γνώμη σου;

«Εγώ πιστεύω ότι το μυστικό είναι στην αλλαγή φιλοσοφίας. Ο Ολυμπιακός άλλαξε πρόσωπα, άλλαξε τρόπο παιχνιδιού και άλλαξε και τον τρόπο που βλέπει τα ματς πλέον σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Εχει αλλάξει άρδην αυτό και για μένα είναι το πιο σημαντικό σημείο για την επιτυχία».

• Η αλλαγή προσώπων, και εννοώ παικτών κυρίως, τι ρόλο έπαιξε;

«Φυσικά για να αλλάξει η νοοτροπία σε έναν σύλλογο μεγάλη συμβολή έχουν και τα νέα πρόσωπα που φέρνουν νέα αύρα σε μια ομάδα».

• Πιστεύεις αυτό που λένε κάποιοι, ότι ο Ολυμπιακός φέτος παρουσιάζει την εικόνα πραγματικής ομάδας; Δηλαδή παίζουν όλοι για έναν και ένας για όλους;

«Ο Ολυμπιακός έγινε ομάδα φέτος! Εντάξει, ομάδα πάντα ήμασταν, αλλά με την πλήρη έννοια της λέξης έγινε φέτος. Κι αυτός είναι ο λόγος που ήρθαν και οι επιτυχίες στην Ευρώπη.
Και η ιστορία μάς έχει δείξει ότι στο ποδόσφαιρο αν θες να είσαι επιτυχημένος σύλλογος, θα πρέπει να κάνεις μια ομάδα που όλοι θα κοιτάνε το συνολικό συμφέρον του συλλόγου και μόνο αυτό».

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
• Μίλησες για Ευρώπη. Η ευρωπαϊκή διάκριση ήταν ένα απωθημένο που είχες κι εσύ όπως και οι περισσότεροι φίλοι του Ολυμπιακού χρόνια τώρα;

«Μπορείς να το πεις και απωθημένο. Στο Τσάμπιονς Λιγκ θέλαμε να πετύχουμε σαν τρελοί όλοι -ειδικά εμείς οι παλαιότεροι. Αυτό το κακό που συνέβαινε χρόνια τώρα, δηλαδή που δεν μπορούσαμε να κάνουμε την ευρωπαϊκή υπέρβαση, με ενοχλούσε πάρα πολύ και ήθελα επιτέλους να τελειώνουμε με αυτό όσο πιο γρήγορα γινόταν.
Ηταν κάτι που είχα απωθημένο, κάτι που μου έλειπε και ευτυχώς τα καταφέραμε».

• Κάποιοι μίλαγαν μέχρι και για κατάρα στην Ευρώπη. Σου είχε περάσει ποτέ αυτό απ’ το μυαλό;

«Οχι. Αλλωστε εγώ δεν πιστεύω σε αυτά. Απλά ήταν το πόσο λάθος βλέπαμε εμείς, ως ομάδα, τα ματς και πόσο λάθος συμπεριφερόμασταν στην Ευρώπη».

• Αυτή η ευρωπαϊκή επιτυχία σε «φοβίζει» για τη συνέχεια; Και εννοώ με δεδομένο ότι μπήκε ήδη ψηλά ο πήχης.

«Εμένα κατ' αρχήν με γεμίζει ευθύνες, γιατί οι απαιτήσεις έχουν αυτομάτως μεγαλώσει, αλλά αυτό ταυτόχρονα με τις ευθύνες, δεν σου κρύβω ότι μου αρέσει.
Είναι καλό, γιατί τώρα πλέον μας αναγνωρίζουν και μας σέβονται όλοι και πλέον εμείς καλούμαστε να αποδείξουμε σε όλους ότι αυτή η επιτυχία δεν ήταν τυχαία και φυσικά να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε στην Ευρώπη».

• Για σένα επιτυχία θα είναι ο Ολυμπιακός να πάει έναν γύρο παρακάτω ή να παίρνει την πρόκριση κάθε χρόνο στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ;

«Μια ομάδα είναι καλή όταν διατηρείται καλή στον χρόνο. Και για εμένα θα είναι καλό και ιδανικό να έχει μια σταθερή παρουσία πλέον στην Ευρώπη. Το να φτάσει ο Ολυμπιακός μακριά, δυστυχώς δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο τον Ολυμπιακό.
Εννοώ ότι θα πρέπει να εξελιχθεί όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, έτσι ώστε να δώσει ώθηση και σε εμάς τους παίκτες για να μπορέσουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω και να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες άλλων προηγμένων ποδοσφαιρικά χωρών με ίσους όρους.
Θέλω έναν Ολυμπιακό στη φάση των ομίλων να έχει κάθε χρόνο ανάλογη παρουσία με τη φετινή! Και όταν μπορεί, να κάνει και το κάτι παραπάνω, την υπέρβαση».

• Στην εκκίνηση του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Τάκης Λεμονής είχε πει ότι «θέλω ύστερα από κάθε ματς στη διοργάνωση τα παιδιά να έχουν ευχαριστηθεί το παιχνίδι». Αλήθεια, εσύ ευχαριστήθηκες τα φετινά ματς;

«Ναι, εγώ τα χάρηκα όλα τα ματς, αλλά σε αυτό το κλίμα έπαιξαν σίγουρα ρόλο και τα αποτελέσματα.
Ομως ειλικρινά χάρηκα γιατί έβλεπα μια ομάδα να μπαίνει στο γήπεδο για να παίξει καλό και σωστό ποδόσφαιρο με μοναδικό όφελος το καλό τού συνόλου. Ακόμη και το ματς στο "Μπερναμπέου", που το χάσαμε, εγώ το ευχαριστήθηκα»!

• Δώσατε έξι παιχνίδια φέτος στον όμιλο. Ποιο ματς και γιατί ξεχωρίζεις;

«Φυσικά το ματς στη Βρέμη ήταν το ματς-κλειδί για εμένα. Μπορεί να πιστεύαμε όλοι στο ξεκίνημα ότι ήμασταν μια καλή ομάδα και μπορούσαμε να τα καταφέρουμε φέτος, αλλά αυτό το γνωρίζαμε εμείς, ενώ μετά το ματς το είδαν και το κατάλαβαν όλοι ότι μπορούσαμε να καταφέρουμε πολλά, όπως και έγινε. Ολα τα ματς είναι ξεχωριστά, όμως η νίκη στη Βέρντερ άλλαξε την ιστορία…».

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
• Θεωρείς «αδικία» ότι χάσατε την πρωτιά στην ισοβαθμία από τη Ρεάλ;

«Τελικά φέτος βάλαμε ψηλά τον πήχη και φτάσαμε να συζητάμε και τέτοια. Οχι, πιστεύω ότι η Ρεάλ δικαίως τερμάτισε πρώτη, γιατί ήταν κατά γενική ομολογία η καλύτερη ομάδα στον όμιλό μας».

• Η φετινή σου παρουσία οφείλεται κατά τη γνώμη σου στον ερχομό του Λεντέσμα; Τουλάχιστον αυτό ψιθυρίζουν οι περισσότεροι φίλοι του Ολυμπιακού.

«Κάπως έτσι είναι, όμως ρόλο στη φετινή μου παρουσία έχει παίξει και το γεγονός ότι κατεβαίνουμε στο γήπεδο ως ομάδα.
Φυσικά η παρουσία του Λεντέσμα στο κέντρο με το ακατάπαυστο τρέξιμό του μου δίνει κι εμένα ανάσες και φυσικά τη δυνατότητα να βγω πιο μπροστά, έτσι ώστε να βοηθώ και επιθετικά την ομάδα. Και φυσικά όταν βγαίνεις μπροστά, φαίνεσαι περισσότερο.
Ομως, ξαναλέω, γίναμε ομάδα και μοιράστηκαν και τα τρεξίματα μέσα στο γήπεδο από όλα τα παιδιά».

• Εχουν γραφτεί και ακουστεί πολλά σχόλια για σένα όπως «σκύλος», «ψυχάρα», «χαλκέντερος», «ταύρος», «σκληροτράχηλος» κ.ά. Αλήθεια εσύ πώς θα αποκαλούσες τον εαυτό σου;

«Ολα αυτά που ανέφερες είναι άκρως κολακευτικά και τα έχω ακούσει και διαβάσει κατά καιρούς, όμως, πίστεψέ με, εγώ κάνω αυτό που μπορώ και θα το κάνω για όσο ακόμη θα μπορώ.
Θεωρώ την παρουσία μου φυσιολογική. Είναι δουλειά μου και οφείλω να προσφέρω αυτά που μπορώ στην ομάδα».

• Εγώ γιατί πιστεύω ότι είσαι και παίκτης άλλη εποχής, παλαιότερης, τότε που οι παίκτες έπαιζαν για μια γκαζόζα, ας πούμε;

«Δεν μπορώ να συγκρίνω τις εποχές, γιατί δεν τις έχω ζήσει, αλλά εγώ αγαπώ το ποδόσφαιρο, το χαίρομαι.
Φυσικά κερδίζω και χρήματα, μια και είναι το επάγγελμά μου, όμως το μυστικό για εμένα είναι ότι δεν μπορώ να χάνω! Δεν συμβιβάζομαι με την έννοια της ήττας σε καμία περίπτωση!».

«Eίδα ότι σηκώσαμε την κούπα»

• Υπήρξε κάποιο βράδυ στη φετινή σεζόν που δεν κοιμήθηκες;

«Ολα τα βράδια μετά τα ματς δεν κοιμάμαι λόγω της έντασης του αγώνα. Μετά το ματς ξημερώνει για να με πάρει ο ύπνος, όμως το βράδυ πριν από το ματς με τη Βέρντερ στο Καραϊσκάκη ήταν κάπως διαφορετικό.
Είχα τρομερό άγχος και αγωνία. Στριφογύριζε συνεχώς στο μυαλό μου πριν από τον αγώνα αυτό που μας συνέβη στο "Ανφιλντ" με τη Λίβερπουλ και μονολογούσα: "Θα πιούμε νερό αυτή τη φορά;". Ολα πήγαν κατ' ευχήν και κοιμήθηκα γλυκά εκείνο το πρωί του Δεκέμβρη...».

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
• Κι όταν κοιμάσαι επιτέλους τα βράδια τι ονειρεύεσαι;

«Ονειρα κάνω πολλά. Αλλωστε στα όνειρα δεν υπάρχει λογική και φραγμός, όμως προσπαθώ τουλάχιστον όταν είμαι ξύπνιος να είμαι προσγειωμένος».

• Για παράδειγμα, τον εαυτό σου να σηκώνεις την «κούπα» του Τσάμπιονς Λιγκ, τον έχεις ονειρευτεί φέτος;

«Ναι! Πιστεύω ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές στα όνειρά τους βλέπουν τέτοια, δηλαδή ότι κερδίζουν οποιονδήποτε αντίπαλο, ότι σηκώνουν όλες τις κούπες, ότι είναι οι καλύτεροι γενικά».

• Ο Κακά πρόσφατα, αφού σάρωσε όλα τα βραβεία, δήλωσε ότι ο Θεός τού έδωσε περισσότερα από όσα είχε φανταστεί. Νιώθεις κι εσύ κάπως έτσι με τη μέχρι τώρα καριέρα σου;

«Απολύτως ναι. Εγώ ποτέ δεν ονειρεύτηκα όσα έχω ζήσει! Ηθελα να γίνω ποδοσφαιριστής, να κάνω καριέρα, αλλά ποτέ δεν υπολόγιζα ότι θα έφτανα σε τόσο υψηλό επίπεδο.
Εζησα και ζω περισσότερα από όσα θα περίμενα στην καριέρα μου!».

• Ομως έχεις θυσιάσει και παρά πολλά για να φτάσεις εδώ. Αλλωστε λένε ότι η επιτυχία έχει το τίμημά της. Εσύ τι θυσίασες;

«Ολα τα επαγγέλματα θέλουν θυσίες. Οντως θυσίασα πολλά και ειδικά στην παιδική μου ηλικία, αλλά ακόμη και τώρα οι θυσίες είναι σε καθημερινό επίπεδο. Ομως αυτό το ξέρεις απ' την αρχή.
Οταν επιλέγεις αυτόν τον δρόμο, γνωρίζεις το τίμημα. Ποτέ μέχρι τώρα δεν μετάνιωσα για κάτι που θυσίασα».

• Εχω μια απορία: ο Ακης τι σόι άνθρωπος είναι; Και ρωτάω γιατί ενώ είσαι παθιασμένος και δυνατός μέσα στο γήπεδο, με το που σφυρίζει ο διαιτητής, δεν σε έχω δει να διαμαρτύρεσαι ούτε να μπλέκεις σε κοκορομαχίες με αντιπάλους, ακόμη και αν διαφωνείς με την απόφασή του. Πώς το πετυχαίνεις αυτό;

«Πάντα προσπαθώ να έχω καθαρό μυαλό και καλή ψυχολογία, άρα αν αναλώνομαι σε τσακωμούς και οτιδήποτε άλλο, θα χάσω τον προσανατολισμό μου. Απαξ και ο διαιτητής σφυρίξει, τα πάντα έχουν τελειώσει. Οπότε πάνε τσάμπα όλα τα μετά».

• Εκτός γηπέδων τι τύπος είσαι;

«Λίγα και ήσυχα πράγματα, αφού και οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Σπίτι κυρίως με την οικογένεια και σπάνια έξω, ανάλογα με τις περιστάσεις».

• Πιστεύεις ότι οι παίκτες κάνουν την ομάδα ή η ομάδα τους παίκτες;

«Η ομάδα αναδεικνύει τους παίκτες. Τον καλύτερο παίκτη να πάρεις, για παράδειγμα τον Κακά, αν τον βάλεις στη Λιβόρνο, ναι θα είναι ένας καλός παίκτης. Θα ξεχωρίζει, αλλά μέχρι εκεί. Η ομάδα είναι αυτή που σου δίνει έξτρα δυναμική. Το σύνολο σε ανεβάζει!».

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
• Με τον Τύπο ασχολείσαι;

«Λίγο. Κυρίως από το Ιντερνετ διαβάζω».

• Η άσχημη κριτική σε ενοχλεί, σε τσαντίζει, σε κάνει να γελάς; Τι ακριβώς;

«Δεν με επηρεάζει θα έλεγα, γιατί γνωρίζω καλά πότε είμαι καλός και πότε όχι. Δεν περιμένω να διαβάσω ή να ακούσω κριτική για να μάθω πώς πήγα. Ξέρω μόνος μου, άρα η κριτική με αγγίζει επιδερμικά».

• Το προηγούμενο καλοκαίρι έκανες ένα συμβόλαιο και ίσως να ήθελες κάτι παραπάνω από τον σύλλογο, και μιλάω για το οικονομικό σκέλος.

«Κοίτα, πάντα θέλουμε το κάτι παραπάνω. Εγώ νιώθω ότι προσφέρω σε αυτή την ομάδα, όπως και η ομάδα προσφέρει σε εμένα. Σε αυτή την ιστορία υπάρχει ένα αλισβερίσι θα έλεγα».

• Ομως θυμάμαι το καλοκαίρι που είχες πάρει μεταγραφή από τον Ηρακλή στον Ολυμπιακό, είχε περάσει στα ψιλά η απόκτησή σου. Αυτό αλήθεια σε πείσμωσε τότε; Σε ενόχλησε;

«Καθόλου! Εγώ ήμουν σίγουρος και είχα αποφασίσει ότι θα κάνω την προσπάθειά μου για να καθιερωθώ και όπου βγει.
Δεν μετάνιωσα στιγμή για τίποτα. Από την πρώτη μέρα ένιωθα και νιώθω τυχερός, ικανοποιημένος και ευλογημένος θα έλεγα, που βρίσκομαι σε αυτόν τον σύλλογο».

• Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό σου. Η παρουσία σου φέτος είναι καλύτερη από ποτέ. Είναι αλήθεια ότι έρχονται σκάουτερ να δουν άλλους παίκτες νεότερους και φεύγοντας ρωτάνε για σένα. Εσύ τι σκέφτεσαι για το επόμενο καλοκαίρι;

«Δεν σκέφτομαι τίποτα. Είμαι ξεκάθαρος: το ιδανικό για εμένα θα είναι να συνεχίσω και να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό! Δεν περνάει τίποτα άλλο από το μυαλό μου!».

• Οταν με το καλό αποφασίσεις να κλείσεις την καριέρα σου -αν και το βλέπω μακριά- θα ακολουθήσεις την προπονητική;

«Τώρα σου λέω όχι, αν και πολλά μπορεί να αλλάξουν στο μέλλον. Τώρα πάντως δεν το σκέφτομαι καθόλου».

• Πιτσιρικάς θαύμαζες κάποιον παίκτη;

«Παρακολουθούσα και παρακολουθώ αρκετούς παίκτες, γιατί πιστεύω ότι ακόμη και από ένα μικρό στην αλάνα, που παίζει μπάλα, μπορεί να δω κάτι και να το "κλέψω". Ινδαλμα, πάντως, δεν είχα μικρός».

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
• Σε ενοχλεί η κριτική που συνήθως είναι πιο σκληρή προς τους προπονητές; Εχεις σκεφθεί ότι ως παίκτης κι εσύ μπορεί να κρύβεσαι πίσω από αυτή την κριτική;

«Ακου, μου αρέσει να αποδίδονται τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Συνήθως όταν η ομάδα δεν πηγαίνει καλά, αυτός που τα ακούει είναι ο προπονητής και αυτός κινδυνεύει να απολυθεί.
Οπότε όταν η ομάδα πηγαίνει καλά, ο προπονητής πρέπει να πάρει και τα περισσότερα μπράβο».

• Μήπως όμως συμβαίνει το αντίθετο; Εννοώ ότι στις ήττες βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα ο προπονητής και στις νίκες τη μερίδα του λέοντος εισπράττουν κυρίως οι ποδοσφαιριστές.

«Ετσι ακριβώς συμβαίνει. Γι' αυτό είπα και νωρίτερα ότι μου αρέσει να αποδίδεται δικαιοσύνη. Αυτό είναι το ιδανικό!».

• Στα 33 σου χρόνια νιώθεις ότι ζεις σε μια χώρα που ποδοσφαιρικά σε αδικεί; Εννοώ ότι συνήθως όταν ένας παίκτης κάνει συμβόλαιο σε τέτοια ηλικία οι περισσότεροι μιλάνε για εφάπαξ, άλλοι μιλάνε για δώρο και άλλα τέτοια. Σε ενοχλεί αυτό;

«Με εκνευρίζει αφάνταστα. Ο παίκτης πρέπει να κρίνεται βάσει προσφοράς και απόδοσης και όχι βάσει ηλικίας.
Βλέπεις σε μεγάλα πρωταθλήματα παίκτες, και μεγαλύτερους από εμένα, να κάνουν μεταγραφές. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο και όχι η ηλικία».

• Ο Λεντέσμα θα λείψει για κάμποσο διάστημα και φαίνεται ότι η απουσία του θα γίνει αισθητή. Συμφωνείς;

«Η απουσία του είναι μεγάλο πλήγμα. Πρόκειται για έναν παίκτη που βοηθούσε πάρα πολύ την ομάδα και το σύνολο. Η ομάδα έχει ανάγκη κάθε παίκτη, γιατί οι υποχρεώσεις και φέτος είναι αυξημένες. Κατ' αρχάς να γίνει καλά το παιδί και πιστεύω ότι μέσα από το ρόστερ θα βρεθούν οι λύσεις για να μη φανεί τόσο η απουσία του».

• Το «νέο αίμα» της ομάδας πώς το κρίνεις; Πιστεύεις ότι έχει μέλλον;

«Στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή υπάρχουν αρκετοί εξαιρετικοί παίκτες σε μικρή ηλικία και με πολύ καλό χαρακτήρα.
Είναι τυχεροί, γιατί υπάρχει ένας προπονητής που τους πιστεύει και τους δίνει τις ευκαιρίες να δείξουν την αξία τους και δεν συμπληρώνουν απλώς το ρόστερ. Πίστεψέ με, κάποια από αυτά τα ταλαντούχα παιδιά θα κάνουν σύντομα καριέρα στον σύλλογο».

«Aν με καλέσει ο Oτο θα πάω»

• Το κεφάλαιο «Εθνική ομάδα» δεν είναι μεγάλο για σένα, αφού δεν είσαι μέλος της, όμως το γεγονός σηκώνει αρκετή κουβέντα.
Εχεις ερωτηθεί κατά καιρούς, αλλά εγώ θέλω να το θέσω αλλιώς. Σε ενόχλησε το γεγονός ότι στο ματς Ολυμπιακός – Βέρντερ ο Οτο Ρεχάγκελ προτίμησε να δει το Σάλκε – Ρόζενμποργκ, αν και δεν αγωνίζεται κανένας Ελληνας;

«Δεν με ενόχλησε καθόλου. Δεν περίμενα αυτό το ματς για να με δει ο ομοσπονδιακός τεχνικός. Με έχει δει άπειρες φορές σε καλές και κακές στιγμές, και πλέον με ξέρει καλά ως παίκτη».

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
• Αναρωτιέσαι μέσα σου γιατί δεν έχεις πάρει πρόσκληση έστω και για μια προπόνηση με την Εθνική ομάδα;

«Εχω αναρωτηθεί κατά καιρούς γιατί δεν έχω κληθεί τουλάχιστον σε ένα φιλικό, βρε αδερφέ, όπως και ο περισσότερος κόσμος πιστεύω έχει αναρωτηθεί. Ομως μέχρι εκεί. Δεν έχω τρελαθεί. Δεν μου έχει γίνει έμμονη ιδέα η κλήση μου στην Εθνική ομάδα».

• Εχεις συναντήσει ποτέ τον Ρεχάγκελ όλα αυτά τα χρόνια;

«Οχι, όχι, ποτέ».

• Αν τον συναντούσες στο μέλλον, θα τον ρωτούσες, έτσι για να σου λυθεί η απορία, γιατί;

«Δεν θα τον ρωτούσα ποτέ. Εχω ακούσει πολλά παρασκηνιακά, όμως από το ένα αυτί μπαίνουν από το άλλο βγαίνουν. Αν με καλέσει, θα πάω να κάνω τη δουλειά μου και τίποτα περισσότερο».

• Στο παρελθόν είχες πει ότι και να σε καλούσε, πλέον δεν θα πήγαινες. Τι άλλαξε τώρα;

«Τίποτα δεν άλλαξε, απλώς πριν από κάτι μήνες είχα αστειευτεί λέγοντας ότι αφού με αγνοεί, αν με καλέσει τώρα θα τον αγνοήσω κι εγώ. Ομως, επαναλαμβάνω ότι τότε απλώς είχα αστειευτεί. Δεν ασχολούμαι καν με το θέμα.
Πάντως, πίστεψέ με, μια κλήση τώρα θα μου προκαλούσε μεγάλη εντύπωση. Θα ήταν έκπληξη για μένα και δεν θα καταλάβαινα τη λογική. Τώρα είναι συγκεκριμένη η κατάσταση στην Εθνική ομάδα, δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν σωστό να κληθώ».

• Και το δέλεαρ, όμως, της τελικής φάσης Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, και μάλιστα για έναν παίκτη της ηλικίας σου, δεν είναι τεράστιο;

«Φυσικά είναι μεγάλη υπόθεση για κάθε παίκτη, όμως θα πρέπει να είναι κατάλληλες και οι συνθήκες».

• Την Εθνική ομάδα τη ζηλεύεις; Και το ρωτάω γιατί θα μπορούσες να έχεις κι εσύ μια θέση στο ρόστερ της.

«Ναι, με την καλή έννοια τη ζηλεύω».

• Το 2007 για τον Ολυμπιακό έκλεισε ιδανικά. Ποιο θα ήταν κατά τη γνώμη σου το ιδανικό ξεκίνημα για την ομάδα το 2008;

«Εμείς τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, να πιάσουμε κορυφή, και αν είναι δυνατόν να χτίσουμε και μια διαφορά, προκειμένου, όταν έρθει η ώρα για τα ευρωπαϊκά ματς, να είμαστε κατά κάποιο τρόπο πιο άνετοι. Αυτό είναι το ιδανικό ξεκίνημα».

• Για την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ ποια είναι η γνώμη σου;

«Η κλήρωση θα ήταν δύσκολη έτσι κι αλλιώς, αφού ξέραμε ότι φτάσαμε στις 16 κορυφαίες ομάδες την Ευρώπης. Η Τσέλσι είναι μεγάλη ομάδα, γνωστή σε όλους, και είναι ξεκάθαρα το φαβορί για την πρόκριση. Ομως και εμείς είμαστε μια καλή ομάδα. Το αποδείξαμε φέτος και θα τα δώσουμε όλα για να κάνουμε την υπέρβαση».

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
• Τα δύο παιχνίδια με την Τσέλσι πώς τα περιμένεις;

«Κατ' αρχάς είναι σημαντικό να μη δεχθούμε γκολ στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη. Αν το πετύχουμε αυτό, τότε ο επαναληπτικός στο "Στάμφορντ Μπριτζ" θα είναι διαφορετικός.
Πάντως είναι νωρίς ακόμη να μιλάμε για αυτά τα ματς, γιατί είναι μακριά και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πώς θα είναι οι ομάδες στα μέσα Φεβρουαρίου».

• Αγωνίστηκες στο πρωτάθλημα και απέναντι στην ΑΕΚ πρόσφατα και απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ξεκίνημα της σεζόν. Ποιον θεωρείς βασικό διεκδικητή και αντίπαλό σας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος;

«Δεν θα ξεχώριζα καμία ομάδα. Και οι δύο είναι καλές. Δεν μπορείς να βγάλεις, άλλωστε, συμπεράσματα ακόμα. Πιστεύω όμως ότι αυτές οι τρεις ομάδες θα κυνηγήσουν τον τίτλο μέχρι το τέλος με ίσους όρους».

• Η φετινή παρουσία της ομάδας κυρίως στην Ευρώπη φαίνεται να έχει αλλάξει και... την παρουσία του κόσμου.
Ακόμη και σε δύσκολα σημεία ενός ματς ο κόσμος δίνει βροντερά το «παρών» και ταυτόχρονα ώθηση σε εσάς. Το εισπράττεις εσύ αυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο;

«Ναι, ο κόσμος έχει αλλάξει συμπεριφορά. Ο κόσμος καταλαβαίνει πλέον όταν η ομάδα προσπαθεί, και στέκεται και αυτός δίπλα της, γνωρίζοντας ότι δεν θα είναι όλες οι στιγμές και τα ματς ρόδινα.
Κάνει κι αυτός τη δική του προσπάθεια. Θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος και οι φίλαθλοι ως επί το πλείστον είναι δίκαιοι».

«O κόουτς χτίζει ομάδα»

• Μίλησες για τον Λεμονή. Αλήθεια, τι πιστεύεις για τον Λεμονή ως προπονητή;

«Εγώ κατάλαβα τον τελευταίο καιρό, για την ακρίβεια πείστηκα, ότι ο προπονητής έκανε κάποιες αλλαγές -που τότε μπορεί να μην τις κατάλαβαν πολλοί- με σκοπό να αλλάξει τη νοοτροπία της ομάδας. Και το πέτυχε».

• Δηλαδή, τότε ξαφνιάστηκες με κάποια πράγματα που έβλεπες γιατί είσαι παλιός πλέον στην ομάδα;

«Οχι, δεν είχα ξαφνιαστεί. Ομως τότε ειλικρινά δεν είχα καταλάβει τι ήθελε ακριβώς να πετύχει. Τώρα τελευταία κατάλαβα τι ήθελε, πού αποσκοπούσε και πόσο βοήθησε τελικά ο όλος σχεδιασμός του.
Ξέρεις, ο Λεμονής είχε περάσει και παλαιότερα από την ομάδα και ήξερε ακριβώς τι θα συναντούσε και τι ακριβώς χρειαζόταν για να πετύχει αυτή η ομάδα. Και πάνω απ' όλα ήξερε τι μπορούσε κυρίως να αλλάξει, γιατί σε αυτή την ομάδα δεν μπορείς να τα αλλάξεις όλα από τη μια ημέρα στην άλλη».

• Ο Λεμονής από την προετοιμασία κιόλας έλεγε σε εμάς τους δημοσιογράφους ότι ο Ολυμπιακός θα γίνει καλή ομάδα. Δεν ξέρω πόσο σύντομα, αλλά ήταν πεπεισμένος, το έβλεπες στα μάτια του. Εσύ πότε πίστεψες σε αυτό;

«Οντως ήταν ο πρώτος που το έλεγε και το πίστευε τόσο πολύ! Τόσο ούτε εμείς το πιστεύαμε τότε.
Προφανώς κάτι έβλεπε και σίγουρα ήξερε κάτι παραπάνω. Εγώ από τα πρώτα επίσημα ματς πίστεψα ότι φέτος χτίζουμε μια καλή ομάδα!».

• Αλήθεια, αυτή την ψύχωση του κόσμου με την κατάκτηση του πρωταθλήματος κάθε χρόνο πώς την κρίνεις ως παίκτης;

«Λειτουργεί ευεργετικά για την ομάδα. Πρέπει να υπάρχει αυτό. Φυσικά δεν θα συμβαίνει πάντα, όπως και κάποια στιγμή χάσαμε το πρωτάθλημα στο πρόσφατο παρελθόν. Ομως δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου».

• Στους οπαδούς του Ολυμπιακού τι θα έλεγες;

«Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι εμείς οι παίκτες θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε το ίδιο και τη νέα χρονιά με την ευχή να πηγαίνουν όλα καλά.
Σίγουρα τα πράγματα κυλάνε τώρα θετικά για εμάς, όμως επειδή θα έρθουν και δύσκολες στιγμές –αν και δεν θα το ήθελα, αλλά κάποια στιγμή θα συμβεί και αυτό- εκεί πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και όχι ο καθένας να τραβήξει τον δρόμο του. Με την επιτυχία κανείς δεν υπέγραψε συμβόλαιο, όμως είμαστε στον σωστό δρόμο κι εκεί πρέπει να παραμείνουμε. Δεν πρέπει να χάσουμε τον προσανατολισμό μας σε ενδεχόμενη αποτυχία».

• Κλείνοντας, θέλω να κάνεις μια ευχή για το 2008.

«Εύχομαι και θέλω ο κόσμος να βλέπει καλύτερα τον πλησίον του. Τον συνάνθρωπό του».

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ριβαλντο αν και διαφωνω με το σχολιο. καλη χρονια σε ολους και το μαη ολοι μαζι για μοσχα!!!!!!!!!!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Κρατάει το 20% η ΑΕΛ, πενταετές συμβόλαιο

Η Λάρισα παραχωρώντας τον Γκαλίτσιο στον Ολυμπιακό (η μεταγραφή Θεωρείται οριστική  όπως έγραψε από χτες το απόγευμα ο sportdog)
δεν εξασφάλισε μόνο την παραμονή του παίκτη  στις τάξεις της ως το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά  κι ένα σημαντικό ποσοστό σε περίπτωση
μετα πώλησης του νεαρού αμυντικού από τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, οι
«βυσσινί» εκτός των 800.000 ευρώ που Θα εισπράξουν για την παραχώρηση του Γκαλίτσιου, Θα πάρουν και το 20% του ποσού
που Θα εισπράξει ο Ολυμπιακός αν και εφόσον αποφασίσει να τον πουλήσει σε άλλη ομάδα. Το διπλό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γκαλίτσιου, από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, έδωσε τη δυνατότητα στη θεσσαλική ΠΑΕ να διαπραγματευτεί με τους καλύτερους
δυνατούς όρους. Ετσι, εκτός των 800 χιλιάδων ευρώ, στη συμφωνία με τους Πειραιώτες υπάρχει όρος να παραμείνει ο παίκτης στους Λαρισαίους, μέχρι το τέλος της σεζόν.
Πενταετές
Για τον ίδιο τον παίκτη, η συμφωνία με τους “ερυθρόλευκους” προβλέπει 5ετες συμβόλαιο συνεργασίας με 300.000 ευρω ετησεις αποδοχες, που με κλιμακωτη μορφή θα αυξάνονται κάθε χρόνο.

Λάρισα 
Η χθεσινή πληροφορία ότι ο Γκαλίτσιος ντύνεται στα «ερυθρόλευκα» διέρρευσε από τη Λάρισα, αλλά επισήμως
μέχρι στιγμής η θεσσαλική ΠΑΕ μιλάει και για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, χωρίς να παραδέχεται — προς το παρόν — ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον
Ολυμπιακό. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση για να προτιμηθεί ο Ολυμπιακός έπαιξε η θέληση του ίδιου του παίκτη και, κυρίως, του πατέρα του, ο οποίος πιστεύει ότι «ερυθρόλευκοι» ήταν η καλύτερη ενδεικνυόμενη λύση.
Δυσαρέσκεια στον ΠΑΟ
Στις επόμενες ώρες ο sportdog  θα δώσει το παρασκήνιο της μεταγραφής Γκαλίτσιου. Εξάλλου, σε προηγούμενο ρεπορτάζ, αναφερόμαστε στη δυσαρέσκεια του Παναθηναϊκού για την αθέτηση της συμφωνίας από τη Λάρισα.

Τους τον εφαγε μεσα απο τα χερια ο Θρυλος!!!!!
Αλλος ενας που θα τους Πονεσει!!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Κλάψα, η συνήθεια που τους έγινε λατρεία 

Τον Αρουαμπαρένα τον ξέρετε. Θυμάστε με τι ύμνους είχε έρθει στην ΑΕΚ και τι προσδοκίες δημιούργησε η μεταγραφή του. Αυτά τα θυμάστε, γιατί σε λίγο θα σβήσουν και από τη μνήμη καθώς καμία από τις προσδοκίες δεν εξεπλήρωσε ο Αρουαμπαρένα, ούτε κανένα από τα υμνητικά κείμενα και σχόλια δεν δικαίωσε. Ένα μηδενικό είναι ποδοσφαιρικά εδώ στην Ελλάδα, αλλά κατάλαβε ότι πρέπει να κάνει κάτι, ιδιαίτερα δηλώσεις, για να κλέβει τις εντυπώσεις και να συζητιέται, αφού δεν μπορεί με τις εμφανίσεις του.

*Είπε, λοιπόν, ο Αρουαμπαρένα στη γιορτή της ΑΕΚ για τα Χριστούγεννα, πως εύχεται να μην τους ξανατύχει διαιτητής όπως αυτός στο παιχνίδι με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Υπενθυμίζω ότι ο διαιτητής ήταν ο Κάκκος και αναρωτιέμαι τι του έκανε του Αρουαμπαρένα ο Κάκκος σ’ αυτό το παιχνίδι. Αντίθετα, κανένα ερωτηματικό δεν θα είχα αν ευχόταν ο Αρουαμπαρένα να μην του ξανατύχει αντίπαλος σαν τον Γκαλέτι. Τον πέρναγε όπως ήθελε, όποτε ήθελε, ο συμπατριώτης του τού ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

*Τον έκανε, κατά το κοινώς λεγόμενο, ρόμπα τον αΡΟυαΜΠΑρένα ή ακόμη και αΡΟυ ΜΠΑΡένΑ, για να είμαστε πιο ακριβείς. Aυτές, όμως, είναι μνήμες δυσάρεστες και το μυαλό δεν μένει, αλλά και δεν μπορεί να φύγει. Γι’ αυτό πετάς κάτι για τον διαιτητή να ξεχνιέται το δικό σου χάλι. Δεν προλάβαινε ούτε να τον τραβήξει από τη φανέλα τον Γκαλέτι, όπως είχε τραβήξει τον επιθετικό της Λάρισας και του έκανε καταφανέστατο πέναλτι, αλλά ο Κασναφέρης έκλεισε τα μάτια.

*Όχι μόνο πέναλτι, αλλά και αποβολή του Αρουαμπαρένα ήταν. Προφανώς ο παίκτης της ΑΕΚ τέτοιους διαιτητές επιθυμεί να έχει και τέτοιες διαιτησίες που έχουν προσφέρει στην ΑΕΚ την πρώτη θέση στον πίνακα της βαθμολογίας. Γιατί δεν ήταν μόνο η διαιτησία σ’ αυτό το παιχνίδι, ήταν και με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, ήταν και με τη Βέροια στη Βέροια, ήταν και με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά. Γενικά ένα σπρώξιμο από τη διαιτησία άνευ προηγουμένου.

*Είναι φυσικό μετά από αυτές τις διαιτησίες να αποθρασύνονται κάποιοι και να τα βάζουν με τους διαιτητές, όταν οι τελευταίοι δεν τους χαρίζουν κανένα γκολ για να κερδίσουν. Έτσι δεν τους λείπει η συνήθεια που τους έγινε λατρεία και τους χαρακτηρίζει, η κλάψα. Ακόμη κλαίνε τα ΑΕΚάκια στου Φαλήρου τα βοτσαλάκια και θα ρίξουν ακόμη πολύ κλάμα, καθώς απ’ ό,τι δείχνουν με τις δηλώσεις τους, δεν μπορούν να την ξεπεράσουν την ήττα από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

*Εδώ, όμως, ας ευλογούν τον Γκαλέτι, που δεν τους έβαλε το γκολ στο πρώτο λεπτό και τον Θεό για τον τραυματισμό του Λεντέσμα, διότι ακόμη θα μάζευαν μπάλες από τα δίχτυά τους κλαίγοντας βέβαια. Σε ένα παιχνίδι κλήθηκαν να δείξουν πως μπορούν απέναντι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και δεν τα κατάφεραν. Και δεν θα τα καταφέρουν και στο δεύτερο στο ΟΑΚΑ, να το θυμάστε, διότι απλώς απέχουν κατά πολύ από τον Ολυμπιακό. Σε όλους τους τομείς είναι πολύ πίσω του.

*Και η δήλωση του Ριβάλντο ότι είναι χαρούμενος που έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα στην Ελλάδα, αλλά αυτό που θα κατακτήσει με την ΑΕΚ θα είναι το καλύτερο απ’ όλα, πίκρα δείχνει γι’ αυτή την ήττα. Και το δείχνει ακόμη πιο πολύ το γεγονός ότι ο Ριβάλντο αποφεύγει να αναφέρει την ομάδα με την οποία πήρε τα τρία πρωταθλήματα.

*Αντίθετα, η ΑΕΚ έχει να πάρει δεκατρία χρόνια πρωτάθλημα και έχει εθιστεί σ’ αυτό. Ακόμη και αν φάνηκε καμιά χρονιά πως κάνει πρωταθλητισμό και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, δεν μπορεί να τα καταφέρει μέχρι το τέλος γιατί δεν έχει τη στόφα της πρώτης ομάδας. Πιθανότατα, μια νίκη επί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δεν μπορούν να την ξεπεράσουν ούτε όταν κάνουν τη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους.

*Για να έρθουμε στη δήλωση του Αρουαμπαρένα, μια χαρά της φέρθηκε ο Κάκκος της ΑΕΚ. Ο άνθρωπος το πήγαινε για ισοπαλία το παιχνίδι, η οποία βόλευε την ομάδα της καρδιάς του, τον Παναθηναϊκό. Δεν έκανε το μεγάλο λάθος, αλλά ήταν φανερό ότι το διάστημα της σαρωτικής υπεροχής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, έκανε ό,τι μπορούσε να τον σταματήσει, γι’ αυτό και με τη λήξη του ημιχρόνου τον αποδοκίμασε ολόκληρο το «Καραϊσκάκη».

*Τώρα, αν πετάχτηκε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς στο 83ο λεπτό και του χάλασε τα σχέδια, αυτό είναι άλλο θέμα, αποκλειστικά του Σέρβου. Καλά θα κάνουν στην ΑΕΚ να είναι πιο σοβαροί όταν μιλάνε για διαιτησία, αφού σκανδαλωδώς ευνοούνται και φέτος οι ίδιοι και ο Παναθηναϊκός. Αν είχε τέτοιες διαιτησίες ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα ήταν από πέντε έως δέκα βαθμούς μπροστά. Παρά το ότι είχε και σοβαρές υποχρεώσεις στην Ευρώπη, στο Τσάμπιονς Λιγκ

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Είναι πλέον οριστικό. Ο Γιώργος Γκαλίτσιος, ένας απ’ τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες της «nouvelle vague» του ελληνικού ποδοσφαίρου και διεθνής με τις Ελπίδες της χώρας μας, απ’ το καλοκαίρι θα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού! Κάτι, που ανεξαρτήτως της πολύ καλής και συμφέρουσας για τη Λάρισα πρότασης των «ερυθρολεύκων», αποτέλεσε πρωτίστως δική του απόφαση, καθώς αρνήθηκε τα πράσινα και προβάρει ήδη τα κόκκινα! Για τον παίκτη, ως γνωστόν, εξέφρασε παράλληλο κι έντονο ενδιαφέρον και ο Παναθηναϊκός, αλλά ο ίδιος ο 21χρονος μεσοαμυντικός ήταν εκείνος που έλαβε την τελική απόφαση. Οι προτάσεις που κατατέθηκαν ήταν περίπου ισοϋψείς, με τους «αιωνίους» να προσφέρουν περί τα 800.000-900.000 ευρώ στους «βυσσινί», για να κάνουν τον Γκαλίτσιο δικό τους. Οι βασικές διαφοροποιήσεις των προτάσεων ήταν τρεις και κατέστησαν αυτή των Πειραιωτών ως πιο συμφέρουσα για την ΑΕΛ: Κατά πρώτον ο Ολυμπιακός δίνει τα περισσότερα χρήματα «μπροστά», εν αντιθέσει με τον Παναθηναϊκό που τα έδινε τμηματικά. Κατά δεύτερον, οι «ερυθρόλευκοι» κλείνουν τον παίκτη για το καλοκαίρι, επιτρέποντας στη Λάρισα να τον διατηρήσει για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος στο δυναμικό της, ενώ ο Παναθηναϊκός τον ήθελε άμεσα. Και κατά τρίτον, ο Ολυμπιακός προσφέρει ένα ποσοστό της τάξης του 20% στην ΑΕΛ, σε περίπτωση μεταπώλησης του Γκαλίτσιου.
Ακόμα πιο πολύ κι απ’ αυτά τα στοιχεία, όμως, αυτό που μέτρησε για να γίνει απ’ το τέλος της αγωνιστικής σεζόν παίκτης του Θρύλου ο διεθνής άσος, ήταν η δική του επιθυμία. Γεγονός στο οποίο στάθηκε και ο πρόεδρος της Λάρισας, Κώστας Πηλαδάκης, μιλώντας σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του…

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Γεια σου Περαία αθάνατε

Πολλά τραγούδια έγραψαν
Περαία μου για σένα
γράφω κι εγώ στη σούρα μου
με τη σειρά μου ένα

Γεια σου Περαία αθάνατε
της εργατιάς κολόνα
Πασαλιμάνι, Κοκκινιά
Καμίνια, Δραπετσώνα

Κούπες κρασί αμέτρητες
στην Τρούμπα θα ρουφήξω
και στο Χατζηκυριάκειο
στουπί θα καταλήξω

Γεια σου Περαία αθάνατε
απόψε κάνω γιούρια
στη Ζέα, στα Λιπάσματα
και στα γνωστά Ταμπούρια

Γεια σου Περαία αθάνατε
χιλιοτραγουδισμένε
κάνεις καρδιές να χαίρονται
κάνεις καρδιές να κλαίνε

Χαρές και πίκρες μάς κερνάς
ανάμιχτες, χαρμάνι
το καλώς ήρθες κι έχε γεια
που λένε στο λιμάνι

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω ορισμενους που γραφουν εδω και λενε οτι ειναι ολυμπιακοι,δεν αμφισβητω κανεναν και καθε αποψη σεβαστη αλλα πως μπορει καποιος να λεει οτι ο προπονητης του ολυμπιακου παει να φαει τον νουνιες γιατι ειναι μεταγραφη του ιβιτς :headbang: :idiot: δηλαδη φιλε μου ολυμπιακε ο νταρκο ηταν του λεμονη;;;και μετα τη λεωφορο και το επεισοδιο που εγινε τον κρατησε στην 11αδα;;;;το να βγαινεις εσυ και αλλοι(ολυμπιακοι και μη)να μιλανε για μια κοντρα που στην τελικη αν υπαρχει το ξερουν 5 αντε 10 το πολυ ατομα ειναι τουλαχιστον ανευθυνο για να μην πω προβοκατορικο.ακολουθω την ομαδα απο κοντα απο 15 χρονων με διαρκειας χρονια,μελος,εκδρομες και φετος προαποφασισα μετα την περσινη χρονια να κοψω το γηπεδο μεχρι να φτιαχτει ομαδα.παρατηρω οτι αυτο γινεται και βλεπω κινησεις(και απομακρυνσεις) απο την διοικηση που τις περιμενα,τις περιμεναμε χρονια.ακομα και λαθη να γινοντε δεν θα τα σχολιασω γιατι και οι τυφλοι βλεπουν οτι κατι εχει αλλαξει πλεον.την αποχη μου αν και την εσπασα στην ρωμη θα την συνεχισω για ολη την χρονια και ας γουσταρω αυτη την ομαδα που βλεπω φετος που για εμενα ειναι αυτη που ονειρευομουν χρονια η αν θες καλυτερα να πω θα γινει οπως την ονειρευομουν εδω και χρονια :rockon: :rockon: :rockon:
υ.γ. δεν ειμαι ο μονος με την ιδια αποψη πιστευω και αυτο φαινεται απο την αλλαγη της διαθεσης του κοσμου του ολυμπιακου φετος σε ολα τα ματς,δειχνει μια ωριμοτητα απιστευτη (ενας κοσμος τρομερα απαιτητικος και δυσκολος πολλες φορες ΄΄βαρος΄΄ για την ομαδα)
υ.γ.2 πως γινεται φιλαθλος του ολυμπιακου να ζηταει παιχτες τυπου τσιριλο????????? :huh: :huh: :uglystupid: :idiot: :idiot: ημαρτον!!!!!

soichiro

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Αντιπαλε και ανταγωνιστη,Δωριτη,
Δεν τηθετε θεμα ο Κυριος Λεμονης, οπως σωστα επισημενεις και εσυ,να "φαει" τον Νουνιες οχι γιατι δεν θελει,αλλα για τον λογο οτι δεν μπορει.Το να φαει ποδι απο την ομαδα σου,ο Τακης,υπαρχει μια πιθανοτιτα(Εαν εφερνες 1 με την Werder,εξω,ακομα εκει θα ηταν ο "sir") το να διωξουν τον Ivic καμμια.Ο ανθρωπος αυτος αναγεννησε την ομαδα σου εχοντας κανει τις καταλληλοτερες επιλογες μεταγραφων το καλοκαιρι μη δινοντας καμμια βαση στην γνωμη του Τακη (εκτος του Αντζα) και του εκανε το χατιρι τωρα με το να σουταρει τον Αρτσουμπι αλλα φερνοντας τον Μπελουσι.Ο Sir το καλοκαιρι ηθελε τον Ρομενταλ και αλλον ενα Δανο αντι για τον Γκαλετι και τον Λουα.Συμφονουν με την γνωμη του Τακη τωρα οι ομοιδεατες σου? Ο Αρτσουμπι του Τακη δεν του εκανε,ειχε παιξει 4 παιχνιδια και τα 2 σαν μπακ και οχι σαν χαφ.Δεν παραξενευτικε ο ανθρωπος αυτος για πιο λογο εχει ριτρα αυτος ο παιχτης 3.2εκατ.σε ηλικια 19 χρονων στο οτι δεν θα περνατε τον Μπελουσι εαν δεν θα παραχορουσατε τον Αρτσουμπι στην River το οτι η River  τον ηθελε απο το καλοκαιρι και οτι ειναι αναντικαταστατος στην εθνικη Αργεντινης(19-21 ετων)???????Δεν του κοβει??? :uglystupid:
Το "αθλημα" ο "Sir" δεν το κατεχει.Η Ομαδα σου δεν στειριζετε στον Τακη αλλα στους παιχταραδες του Ivic.
Αντε τωρα σας εφερε ο Τακαρος και την παιχτουρα τον Σισιτς(?)
Ο Γκαλιτσιος σας αρεσει?Κατα την γνωμη μου ειναι ταλενταρα.Ο Υψηστος Ivic μας τον πηρε μεσα απο τα χερια μας και μαζι με αυτον φερνει και τον πιτσιρικα τον Παπαδοπουλο(γιο του Δανιηλ)αλλο τρελο ταλεντο.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Αντιπαλε και ανταγωνιστη,Δωριτη,
Δεν τηθετε θεμα ο Κυριος Λεμονης, οπως σωστα επισημενεις και εσυ,να "φαει" τον Νουνιες οχι γιατι δεν θελει,αλλα για τον λογο οτι δεν μπορει.Το να φαει ποδι απο την ομαδα σου,ο Τακης,υπαρχει μια πιθανοτιτα(Εαν εφερνες 1 με την Werder,εξω,ακομα εκει θα ηταν ο "sir") το να διωξουν τον Ivic καμμια.Ο ανθρωπος αυτος αναγεννησε την ομαδα σου εχοντας κανει τις καταλληλοτερες επιλογες μεταγραφων το καλοκαιρι μη δινοντας καμμια βαση στην γνωμη του Τακη (εκτος του Αντζα) και του εκανε το χατιρι τωρα με το να σουταρει τον Αρτσουμπι αλλα φερνοντας τον Μπελουσι.Ο Sir το καλοκαιρι ηθελε τον Ρομενταλ και αλλον ενα Δανο αντι για τον Γκαλετι και τον Λουα.Συμφονουν με την γνωμη του Τακη τωρα οι ομοιδεατες σου? Ο Αρτσουμπι του Τακη δεν του εκανε,ειχε παιξει 4 παιχνιδια και τα 2 σαν μπακ και οχι σαν χαφ.Δεν παραξενευτικε ο ανθρωπος αυτος για πιο λογο εχει ριτρα αυτος ο παιχτης 3.2εκατ.σε ηλικια 19 χρονων στο οτι δεν θα περνατε τον Μπελουσι εαν δεν θα παραχορουσατε τον Αρτσουμπι στην River το οτι η River  τον ηθελε απο το καλοκαιρι και οτι ειναι αναντικαταστατος στην εθνικη Αργεντινης(19-21 ετων)???????Δεν του κοβει??? :uglystupid:
Το "αθλημα" ο "Sir" δεν το κατεχει.Η Ομαδα σου δεν στειριζετε στον Τακη αλλα στους παιχταραδες του Ivic.
Αντε τωρα σας εφερε ο Τακαρος και την παιχτουρα τον Σισιτς(?)
Ο Γκαλιτσιος σας αρεσει?Κατα την γνωμη μου ειναι ταλενταρα.Ο Υψηστος Ivic μας τον πηρε μεσα απο τα χερια μας και μαζι με αυτον φερνει και τον πιτσιρικα τον Παπαδοπουλο(γιο του Δανιηλ)αλλο τρελο ταλεντο.
μιλας για καποια θεματα λες και εισαι μεσα στην παε και απο οτι λες δεν εισαι καν ολυμπιακος.λοιπον φιλε μου ασχολεισου με την ομαδα σου,φιλικα στο λεω και εμεις θα τα βρουμε μια χαρα.λογικο ειναι ο τεχνικος διευθυντης να φευγει πιο δυσκολα απο τον προπονητη,ασχετως ονοματων.τωρα οσον αφορα ποιος κανει και ποιος οχι οι αρμοδιοι ειναι αλλοι και οχι εμεις που τους βλεπουμε καθε κυριακη.επισης ειναι σχετικα ολα αυτα που λες γιατι ενας παιχτης για να παιξει η να πιασει σε μια ομαδα μετρανε και αλλα πραγματα και οχι μονο ποσο μπαλα ξερει.παραδειγμα ο λεντεσμα που στο αμβουργο εφυγε σαν αποτυχημενος και ενα διεθνες παραδειγμα ειναι ο σεφτσενκο ο οποιος ειναι μεταξυ φθορας και αφθαρσιας στην τσελσι.δυστυχως εδω στην ελλαδα ειναι εντονο το φαινομενο του φιλαθλου-προπονητη-ξερολα κατι στο οποιο εχω υποπεσει και εγω πολλες φορες.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Θρύλε ΓΑΜΑ την Τσέλσι την ΠΟΥΤΑΝΑ !! !! !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom