Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
η πιο βρωμικη ομαδα παικτων και προπονητικου τιμ στην ευρωπη
για ποσο ακομα θα σας βγαινουν ολες οι φασεις ρε γαυρομουνια
για ποσο?????????????
κανενα πλανο, κανενα σχεδιο
ξυλο στην αμυνα κ οτι κατσει στον αιφνιδιασμο
τι μάρκα μαντίλια προτιμάς;

ο ΠΑΟ είναι μια χαρά ομάδα, και να χάσει χάνει με το κεφάλι ψηλά, το παλεύει

οι οπαδοί του όμως ...κοτούλες φραγκιώτικιες...
το να αναγνωρίσουνε την ανωτερότητα του άλλου σε ένα παιχνίδι αδύνατο.

δεν πειράζει...κλάφτε όλοι μαζί

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
η πιο βρωμικη ομαδα παικτων και προπονητικου τιμ στην ευρωπη
για ποσο ακομα θα σας βγαινουν ολες οι φασεις ρε γαυρομουνια
για ποσο?????????????
κανενα πλανο, κανενα σχεδιο
ξυλο στην αμυνα κ οτι κατσει στον αιφνιδιασμο
για ποσο???

[size=50pt]ΤΟΣΟΟΟΟΟ[/size]    οση η πουτσα που φαγατε σημερα

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Like
119
Πόντοι
6
Πιστεύω πως αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη!! :rockon:

Επισκέπτης
Παίξαμε μεγάλο μπάσκετ σήμερα.Ασφυκτική άμυνα από την πρώτη επίθεση του βάζελου.Χάρη στην άμυνα αυτή πελάγωσαν κι έκαναν 22 λάθη.
Τα πράγματα είναι απλά.Το πικ εν ρολ τους έχει πεθάνει επειδή οι ψηλοί μας πλέον δεν είναι Σόφο-Βούισιτς-Μπουρούσης αλλά γοργοπόδαροι.Ειδικά η πεντάδα με Χάινς-Πρίντεζη-Παπανικολάου κερνάει κούραση.Γι αυτό προσπαθούν να κάνουν παιχνίδι από τη ρακέτα.Στο 1ο ματς δεν δώσαμε βοήθειες-όπως συνηθίζουμε φέτος- κι ο Βουγιούκας μας έβαλε 20 πόντους.Στο δεύτερο τη ζημιά μας την έκανε ο Περπέρογλου,όσο ο Ντούντα επέμεινε να στέλνει Γκετσε,Σλουκα πάνω του.Σήμερα δώσαμε βοήθειες στο Βουγιούκα,παίξαμε έξυπνα με Παπ και εξουδετερώσαμε τα ποσταρίσματα του Περπέρογλου,πιέσαμε πολύ την μπάλα και με καλές περιστροφές δεν τους δώσαμε πολλά εύκολα σουτ.
Πάνω απ'όλα όμως τα τακτικά,παίξανε σαν λυσσασμένοι όλοι τους και μας έκαναν όλους στο γήπεδο να γουστάρουμε.
Τρομερή ατμόσφαιρα.Την Τετάρτη δεν βλέπω πως θα ξαναχάσουμε,ειδικά με τέτοιο Καλάθη και τέτοια ποσοστά στα περιφερειακά σουτ απ'αυτούς,γιατί εμείς θα είμαστε όπως πρέπει.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
τζαμπα κατεβηκαμε γηπεδο σημερα.ευτυχως ημουν κοντα.
λιγο σασπενς μια αντισταση , κατι...
τεσπα τεταρτη το σηκωνουμε αερα.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
:-*

Συνημμένα

• olen.jpg
    olen.jpg
    85,9 KB · Εμφανίσεις: 21

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Χαιρετώ τους σύγγαυρους. Σήμερα, μετά από τόσα χρόνια αναμονής, έσπασε το απόστημα.
Ο τίτλος κατεβαίνει επιτέλους στον Πειραιά, όπως έπρεπε να είχε γίνει ήδη εδώ και 3 χρόνια.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
αυτο το γαμημενο το κυπελλο μας χαλασε το triple crown >:(

Επισκέπτης
Από μαλακία του Βασιλάκη στο τέλος.Εχει σκυλιάσει λέμε αυτός.Γυαλίζει το μάτι του σαν τρελού

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Τη ταπα του Χαινς στον Μπατιστ, ενα ριπλει δεν μπορουσαν να τη δειξουν;! ;-) Το οτι "χανει" φασεις ο Διαμαντιδης απ τους διαιτητες δειχνει πλεον οτι η ομαδα μας εχει αποκτησει και τον σεβασμο των γκρι. Δυσκολο ισως να τελειωσει στο ΟΑΚΑ η σειρα αλλά ποτε δεν ξερεις...

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Ο Ντιελνά ήρθε, ο Μόνχε έφυγε

Την απόκτηση του Κλοντ Ντιελνά ανακοίνωσε την Τετάρτη η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία παράλληλα προχώρησε στην λύση της συνεργασίας της με τον Βιθέντε Μόνχε.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από την Τρίτη το βράδυ, ο Αργεντινός άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ορντούσπορ του Εκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο Μόνχε υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Τούρκους διάρκειας δύο χρόνων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για τον Γάλλο αμυντικό: «Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κλοντ Ντιελνά για τα επόμενα τρία χρόνια».

Η ανακοίνωση της λύσης συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Μόνχε: «Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βιθέντε Μόνχε».

novasports.gr

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Ξεκαθαρίζει του Ζαρντίμ

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δήλωσε άγνοια για τα περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού, ωστόσο άφησε ανοιχτή την πόρτα του στους "ερυθρόλευκους" με δηλώσεις που έκανε σε αθλητική εφημερίδα. «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τίποτα. Αυτή τη στιγμή είμαι προπονητής της Μπράγκα και δεν το θεωρώ σωστό να πω οτιδήποτε» τόνισε ο Ζαρντίμ στην εφημερίδα «Πρωταθλητής». Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πιθανότατα αύριο (σήμερα, Τετάρτη) το βράδυ να μπορώ να σας πω περισσότερα. Κάναμε μια συνάντηση και έχουμε προγραμματίσει ένα ραντεβού για αύριο με τη διοίκηση της ομάδας για να συμφωνήσουμε την λύση της συνεργασίας μας.  Μέχρι τότε δεν θέλω να αναφέρω τίποτα για προτάσεις και επαφές, γιατί ειλικρινά δεν γνωρίζω κάτι. Ο εκπρόσωπός μου μπορεί να κάνει επαφές, αλλά εγώ του έχω ζητήσει να με ενημερώσει μόλις διακοπεί η συνεργασία μου με τη Μπράγκα».

«Υποθετικά πάντα, δεν έχω πρόβλημα να έρθω στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλο κλαμπ και σίγουρα ενδιαφέρει κάθε προπονητή. Επιτρέψτε μου όμως να μην πω κάτι περισσότερο. Καλέστε με αύριο που πιθανότατα θα έχω αυτή τη δυνατότητα».

novasports.gr

Επισκέπτης
Kαι πως να χασεις στο κοτετσι ρε Θρυλε?
κράτα μικρο καλάθι ;) αποψη μου πως το πρωτάθλημα θα ο πάρει ο ολυμπιακός γιατί πολύ απλά φέτος είναι καλύτερη ομάδα.όμως μην ξεχνάς ότι παίζεις με μια ομάδα που στα δύσκολα μπορεί να αναστηθεί.σήμερα πιστεύω πως θα δούμε ένα διαφορετικό ματς.και από ότι ακούστηκε ο ομπραντοβις ανανέωσε για αλλα δυο χρόνια ;)αυτό μόνο αρκεί για να ανεβάσει ψυχολογικά και το κόσμο αλλα και τους παίχτες που ζούσαν σε μια αβεβαιότητα.

ironman1979

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
29
Πόντοι
1
Τι μούνος αυτή η κοκκινομάλλα...

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Πουστη χατζηγεωργιου, μεταξύ 1 και 0 είναι το καλάθι εεε? πες ρε βλαμενε ότι ειναι καθαρο 0 αλλα είναι πολυ δυσκολη η φαση , δεν θα σε απολυσουν οι αντιβιωτικοι

ειναι απιστευτο αυτο το πράγμα , σε καθε φαση που χανει ο βαζελος πεταγεται η πορδη και λέει μπορει να γινε και  φαουλ

λεει εσπρωξε ο παπ τον καλαθη πριν καν δει το ρεπλαυ οτι πεφτει μονος του αυτο.

στο σουτ του παπ που πηρε 2 βολες , λεει να δουμε το ρεπλαυ....και μολις το βλεπει δεν μιλαει καθολου , πεταγεται ο μισσας και λεει βρισκει χερι...

5 ποντους μεχρι στιγμης ο τομυ...παει για πρωτος σκορερ....

ο μπατιστ απογορευεται να παρει τεχνικη ποινη...

giovani_silva

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
0
ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΑΥΤΟΣ Ο "ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ".. ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ...
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ?? ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ Ε????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom