Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ΠΑΛΙ  λες απου αυτό κατά την άποψη σου είναι σωστό.και εγω ΣΟΥ ΛΕΩ ότι οι φάσεις που εσύ λες ότι δεν είδαν εγώ λέω της ειδαν και δεν τις εδωσαν.νοημα δεν βγαίνει εσύ θα λες αυτά που εσένα βολεύουν και εγώ θα λέω αυτά που θέλω να πω.για να τελειωνω αν ηθελαν να σε αδικήσουν θα το είχαν κάνει για μένα η διαιτησία όπως το έγραψα και στην αρχή ηταν κακοί και για τους ΔΥΟ γεγονος πως ολοι έχουν κάτι να πουν.όμως ΔΟΛΟ  δεν είχαν.αυτό λεω.παμε τώρα στα σημερινά γνώμη μου οτι αν ο ολυμπιακος παιξει οπως τον τελευταιο δίμηνο θα κερδίσει εύκολα.αν όμως επειδή το ματς είναι κομβικό ξαφνικά οι ''γέροι'' του παο οπως μπατιστ σαρας κανουν καλο παιχνίδι τότε νομίζω ότι θα είναι πολύ δύσκολο για εσάς.
δεν υπαρχει ουτε μια στο δις να μην ειδε ο γκοντας τον ποδι του διαμαντιδη οτι παταει γραμμη, απο εμπειρια και μονο σε αυτες της φασεις πρωτα κοιτας που παταει και μετα αν υπαρχει η οχι φαουλ!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
γιατί δεν μπορούμε να κρίνουμε τη διαιτησία συνολικά από όλο τον αγώνα και όχι από μεμονωμένες φάσεις; εκεί θα δούμε αν υπάρχει κάποιος δόλος στα σφυρίγματα ή όχι... το να απομονώνουμε συγκεκριμένες φάσεις δεν βγάζει πουθενά γιατί ο καθένας απομονώνει αυτές που θέλει...
συνολικά πάντως οι διαιτητές ήταν κακοί και για τις 2 ομάδες. ο λόγος ήταν πως άλλαξαν τον τρόπο που σφύριζαν στην διάρκεια του αγώνα. ο ΠΑΟ όταν πήρε την διαφορά πήρε μερικά σφυρίγματα και δεν πήρε μερικά καθαρά φάουλ στο 4ο 10λεπτο με την άμυνα που έπαιζε ο ΟΣΦΠ και για αυτό μειώθηκε η διαφορά...
ότι έγινε έγινε, ας δούμε σήμερα το ματσάκιο...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
γιατί δεν μπορούμε να κρίνουμε τη διαιτησία συνολικά από όλο τον αγώνα και όχι από μεμονωμένες φάσεις; εκεί θα δούμε αν υπάρχει κάποιος δόλος στα σφυρίγματα ή όχι... το να απομονώνουμε συγκεκριμένες φάσεις δεν βγάζει πουθενά γιατί ο καθένας απομονώνει αυτές που θέλει...
συνολικά πάντως οι διαιτητές ήταν κακοί και για τις 2 ομάδες. ο λόγος ήταν πως άλλαξαν τον τρόπο που σφύριζαν στην διάρκεια του αγώνα. ο ΠΑΟ όταν πήρε την διαφορά πήρε μερικά σφυρίγματα και δεν πήρε μερικά καθαρά φάουλ στο 4ο 10λεπτο με την άμυνα που έπαιζε ο ΟΣΦΠ και για αυτό μειώθηκε η διαφορά...
ότι έγινε έγινε, ας δούμε σήμερα το ματσάκιο...
κατ'αρχας καλησπερα ντιμη...
δεν μπορουμε να κρινουμε αν εχουν δολο απο ολο συνολικα το παιχνιδι γιατι οπως λες και εσυ αλλα οπως ειπα και εγω πολλες φορες αδικησαν και τις δυο ομαδες...αρα πως θα καταλαβεις αν ειχαν δολο;;και υπερ ποιανου αφου τελικα εκαναν λαθη και απο τις δυο μπαντες...
στο τελος ομως που ο νικητης πρεπει να κριθει εκει παιρνεις χαμπαρι τι καπνο φουμαρουν...και ειπαμε...ο γκοντας βλεπει πεντακαθαρα το ποδι του διαμαντιδη και δεν το δινει...δεν μπορει να υπαρχει αλλος λογος απο το οτι απλα δεν θελει...
τωρα στην διαρκεια του ματς δεν δωσανε η εδωσαν δεκα λανθασμενα σφυριγματα και στους δυο...αν μπορεις να διακρινεις δολο πες μου ποιον ηθελαν να ευνοησουν...
ναι συμφωνω ειναι κακοι διαιτητες...συμφωνω τους φυγανε σφυριγματα...
αλλα η φαση του γκοντα δεν ειναι ''κακη διαιτησια''
ειναι επιλογη ειναι δολος....γινεται μπροστα δεν χρειαζεται υποκειμενικη κριση και εκτιμηση (δεν ειναι ολιγον εγκυος οπως ειναι τα φαουλ..οταν πατας γραμμη μπροστα στον αλλο εισαι εγκυος τελος)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν υπαρχει ουτε μια στο δις να μην ειδε ο γκοντας τον ποδι του διαμαντιδη οτι παταει γραμμη, απο εμπειρια και μονο σε αυτες της φασεις πρωτα κοιτας που παταει και μετα αν υπαρχει η οχι φαουλ!
ρε τυπε...δεν το πιστευει κατα βαθος...
δες απο την αρχη ρην συζητηση μας...δες οτι στριμωχτηκε στα σχοινια ...δες οτι ο μοναδικος τροπος για να μην παραδεχθει οτι ο γκοντας ειχε προθεση ηταν να πει οτι ο γκοντας δεν ειδε την παραβαση...
πραγμα που φυσικα θεωρω οτι αυτη την στιγμη τον εχει εκθεσει ανεπανορθωτα και που γελαει ο καθε πικραμενος που το διαβαζει  :grin:
εσυ λες οτι υπαρχει νοημονας ανθρωπος στην ελλαδα που ειδε την φαση ,ειδε που ηταν ο γκοντας την ωρα που ο αλλος παταγε την γραμμη και να υποστηριζει οτι δεν ειδε;; :2funny: :2funny:
ειναι δυνατον;;τι δεν ειδε δηλαδη;;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
κατ'αρχας καλησπερα ντιμη...
δεν μπορουμε να κρινουμε αν εχουν δολο απο ολο συνολικα το παιχνιδι γιατι οπως λες και εσυ αλλα οπως ειπα και εγω πολλες φορες αδικησαν και τις δυο ομαδες...αρα πως θα καταλαβεις αν ειχαν δολο;;και υπερ ποιανου αφου τελικα εκαναν λαθη και απο τις δυο μπαντες...[/u]
στο τελος ομως που ο νικητης πρεπει να κριθει εκει παιρνεις χαμπαρι τι καπνο φουμαρουν...και ειπαμε...ο γκοντας βλεπει πεντακαθαρα το ποδι του διαμαντιδη και δεν το δινει...δεν μπορει να υπαρχει αλλος λογος απο το οτι απλα δεν θελει...
τωρα στην διαρκεια του ματς δεν δωσανε η εδωσαν δεκα λανθασμενα σφυριγματα και στους δυο...αν μπορεις να διακρινεις δολο πες μου ποιον ηθελαν να ευνοησουν...
ναι συμφωνω ειναι κακοι διαιτητες...συμφωνω τους φυγανε σφυριγματα...
αλλα η φαση του γκοντα δεν ειναι ''κακη διαιτησια''
ειναι επιλογη ειναι δολος....γινεται μπροστα δεν χρειαζεται υποκειμενικη κριση και εκτιμηση (δεν ειναι ολιγον εγκυος οπως ειναι τα φαουλ..οταν πατας γραμμη μπροστα στον αλλο εισαι εγκυος τελος)

αφού αδίκησαν και τις 2 ομάδες για μένα δεν υπήρχε δόλος. την φάση με τον ΔΔ δεν την έχω δει γιατί ήμουνα μέσα και όπως καταλαβαίνεις δεν φαίνονται όλες οι φάσεις καθαρά, θα την δω στο βίντεο.
το μπάσκετ είναι άθλημα που επειδή έχει πολλά σφυρίγματα την πρόθεση των διαιτητών τη βλέπεις συνολικά...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αφού αδίκησαν και τις 2 ομάδες για μένα δεν υπήρχε δόλος. την φάση με τον ΔΔ δεν την έχω δει γιατί ήμουνα μέσα και όπως καταλαβαίνεις δεν φαίνονται όλες οι φάσεις καθαρά, θα την δω στο βίντεο.
το μπάσκετ είναι άθλημα που επειδή έχει πολλά σφυρίγματα την πρόθεση των διαιτητών τη βλέπεις συνολικά...
ωραια δες την τοτε...
και οταν την δεις πες μου αν θεωρεις οτι την ειδε και ο γκοντας και αν πιστευεις οτι την ειδε πες μου αν ειχε προθεση να μην σφυριξει
παλι την κολοκυθια με βλεπω να παιζω  :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
βαλτε ρε ενας την φωτο να δει και ο ντιμης που ειναι η παραβαση και που ειναι και ο γκοντας..
αιντε καντε κατι εκτος απο ματι

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
βαλτε ρε ενας την φωτο να δει και ο ντιμης που ειναι η παραβαση και που ειναι και ο γκοντας..
αιντε καντε κατι εκτος απο ματι
βαλε και μια να δουμε που ειναι οι διαιτητες στο καλαθι του διαμαντιδη που επρεπε να μετρησει
βαλε και μια για το επιθετικο σε σαρας που εγινε αμυντικο
βαλε και μια το φαουλ του σπανουλη σε καιμα που εγινε κλεψιμο 40 δευτερολεπτα απο το τελος
βαλε
βαλε
βαλε

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ωραια δες την τοτε...
και οταν την δεις πες μου αν θεωρεις οτι την ειδε και ο γκοντας και αν πιστευεις οτι την ειδε πες μου αν ειχε προθεση να μην σφυριξει
παλι την κολοκυθια με βλεπω να παιζω  :2funny: :2funny: :2funny:

ακόμα και αν έχει πατήσει τη γραμμή (δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω) πρόθεση δεν υπάρχει... σου είπα ήμουνα στο γήπεδο και έχω την εικόνα όλου του αγώνα.
και δεν καταλαβαίνω γιατί ένας διαιτητής που έχει κάνει πολλά λάθη μπορεί να μην βλέπει σουτο στο ταμπλό και φάουλ αλλά δεν μπορεί να βλέπει το πάτημα στη γραμμή
θα μπορούσα να γυρίσω και εγώ ένα ερώτημα λοιπόν στο σκεπτικό σου... είναι οι χ,ψ,ζ διαιτητές και τα έχουν κάνει μαντάρα με τα σφυρίγματά τους και βγαίνει μια τέτοια φάση, κάλλιστα θα μπορούσαν να πουν "δεν δίνω τίποτα και ας τελειώσει το ματς". αυτό δεν είναι δόλος, είναι έλλειψη ευθύνης

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
θα ασχοληθω για πρωτη φορα και για το πρωτο κλεμμενο του εξασφυριχτρου που εχει βαλθει ο πουστοφιλιππας να αποδειξει οτι αδικηθηκε κιολα η αγαπημενη του ομαδα...
τι λεει ο φιλιππας για την φαση;;οτι ειχε ληξει ο χρονοε των 30 για τον παο αρα επρεπε να αλλαξει η κατοχη και να παιξει η μπαλλα απεξω για την μπαρτσα με χρονο 4.9 που κιολας λεει κολλησε το χρονομετρο (αυτο ειναι αληθεια) με αποτελεσαμα να ευνοηθει η μπαρτσα....
τι λεει ο χρηστιδης ομως;;(και τον επιβεβαιωνει το βιντεο)
ο βρανκοβιτς κανει κατοχη στα 36 δευτερα πριν ληξει που σημαινει οτι αν η μπαρτσα εχει κατοχη στα 5.9 και κατω εχει δικιο ο πουστροφιλιππας...ειναι ομως ετσι;;
παρακατω ακολουθει το βιντεο...ο γιαννακης χανει την μπαλλα απο τονπαιχτη της μπαρτσα στα 6,3 δευτερα πριν την ληξη (3,33, του βιντεο παγωστε την εικονα υπαρχει χρονομετρο) στην συνεχεια προχωραει την πασαρει στα 4.9 (εκει ακριβως κολλαει το χρονομετρο) και σε ενα δευτερο το πολυ εχει κανει την κινηση ο μοντερο...εντος χρονου εν πασει περιπτωσει...η μονη ευνοια που ειχε η μπαρτσα ειναι οτι ειχε για ελαχιστα δευτερα την κατοχη μετα το κοψιμο (αφου ειχε κολλησει το χρονομετρο για ενα με δυο δευτερα)που θα μπορουσε ισως να εβαζε καλαθι κατι που ομως δεν εγινε ποτε...
αντε γαμησου ρε φιλιππα γκαιμπελς...
ολα νομιμα και καθαρα στο κλεψιμο ηταν...θα μας τρελλανεις...το βιντεο ακολουθει και οποιος θελει βλεπει αν εγιναν οπως τα λεω...
με το πρωτο κλεμμενο τι να μας πεις ρε εξασφυριχτρε φιλιππα;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ας ειναι καλα ο φουρνος του κωνσταντινεα
τα ειπαμε ρε για την καμπουρα μας...δεν εχουμε ομως το δικο σου θρασος να ειρωνευομαστε λεγοντας ...ξερουν οι βαζελοι θα καψουν κανα φουρνο...
αυτο λεμε...σκατα εγω σκατα και εσυ..εσυ ομως λες ξερουν αυτοι  ;)

santa

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
μανι μανι μπορώ να θυμηθώ 15-20 φάσεις

μπουκέτο και κουτουλιά στον hines στο 3ο δεκάλεπτο από μπατιστ και  αγκωνιδι τιποτα ενώ ήταν αντιαθλητικό

κλέψιμο μπατιστ σε gecevicius που καρφώνει αντιαθλητικό βαράει αγκώνα ίδια φάση τελευταία με ντόρσεϊ σε sato που το έδωσαν

τελευταία περίοδος φάουλ σε πρίντεζη που χάνει το σουτ

μπουκέτο και μπουνίδι "αγκωνιδι" σε παπανικολαου τιποτα δεν υπάρχει ακούσιο στο basket

βήματα ο καϊμακόγλου πριν βάλει καλάθι στο 3ο δεκάλεπτο τουλαχιστον σε 2 περιπτωσεις

3-4 σκηνίτα "σκριν" κραυγαλέα του batiste και του καϊμακόγλου

άπειρες τεχνικές σε ιτούδη και ομπράντοβιτς διαμαντίδη

η μπάλα όταν σουτάρει ο γκέτσε είναι 2 δευτερα το βελάκι ολυμπιακό το δίνουν σε πανάθα

βήματα σάρας πριν βάλει το καλάθι στο 3ο δεκάλεπτο

ανάποδο φάουλ παπανικολαου που ακούστηκε η κραυγή ιιιιιιιιιιιι σε όλο το γήπεδο

καλάθι και φάουλ πρίντεζη δεν δίνουν το φάουλ του χτυπάει αγκώνα ήταν αντιαθλητικό

ίδια φάση με gecevicius μετράνε μονο το καλάθι

ο batiste καρφώνει ανάμεσα σε hines παπανικολαου δεν τον ακουμπάει κανεις σφυράει φάουλ

μπρος πίσω ανώμαλο στο τέλος σαφής κανονισμός

πατάει 9 μετρα έξω σε απόσταση 0.000000000000001 mm ο γκόντας τιποτα

αντιαθλητικό batiste σε πρίντεζι τιποτα

στο τέλος τρίποντο σπανούλη πάνω σε σουτ 3 βολές δίνουν 2

καλάθι και φάουλ του σπανούλη στο τέταρτο  δεκάλεπτο που μειώνει στους 6 μονο καλάθι

4ο δεκάλεπτο μπαίνει ο σπανούλης για "διεισιδισι" 3 μπουκέτα από batiste sato καλάθι τιποτα

την επομενη φαση τάκλιν του διαμαντίδη σε σπανούλη γλίστρησε λέγαν

καλεί τάιμ άουτ ο zots και πηγαίνουν και οι 8 στον πάγκο(δηλ οι 5 +3 οι διαιτητες)

τεχνική ποινή σε καϊμακόγλου ουρλιάζει σε ντόρσεϊ

βιντεάκι τανατζή λέει μονος μ δεν μπορώ να το γυρίσω ρε μητσαρα

στα δικά σας απαντώ

φάουλ είναι αν κατεβάζεις τα χερια
ο σαύρας κάνει φάουλ δη έχει όρθια τα "χερουλακια" του αρα ειναι φαουλ σε χαινς

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
βαλε και μια να δουμε που ειναι οι διαιτητες στο καλαθι του διαμαντιδη που επρεπε να μετρησει
βαλε και μια για το επιθετικο σε σαρας που εγινε αμυντικο
βαλε και μια το φαουλ του σπανουλη σε καιμα που εγινε κλεψιμο 40 δευτερολεπτα απο το τελος
βαλε
βαλε
βαλε
αμα βαρτιεσαι να διαβασεις στα αρχιδια μου...δεν θα λεω συνεχεια στον καθενα τα ιδια...δες τι εχω πει και μη μου λες μαλακιες...
φαουλ γινανεν και απο δω και απο κει που ομως δεν μπορεις να χρεωσεις προθεση
νοιωθεις;; :headbang: :headbang:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
αμα βαρτιεσαι να διαβασεις στα αρχιδια μου...δεν θα λεω συνεχεια στον καθενα τα ιδια...δες τι εχω πει και μη μου λες μαλακιες...
φαουλ γινανεν και απο δω και απο κει που ομως δεν μπορεις να χρεωσεις προθεση
νοιωθεις;; :headbang: :headbang:
οπως δεν ειδε την γραμμη ετσι δεν ειδε και την μπαλα να χτυπαει στο ταμπλο ξεκολα το μυαλο σου και απολαυσε το ματσακι ποθ ξεκιναει σε λιγο

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κανονικο καλαθι σπανουλη δεν το μετρανε...ιδιο φαουλ σε διαμαντιδη και σε ενα δικο μας ο δ δ σουταρει εμεις μπαλλα απεξω
τεχ.ποινη στον σπανουλη επειδη τον βριζει ο πουτανας γιος...
σπρωξιμο προβοκατορικο δδ εκτος φασης σε αντιτς τιποτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom