Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ρε τυπε boba εδω εχετε παρει ευρωπαικο που πηραν μερος οι μισες ομαδες τις ευρωπης,οι μισες σουπρολιγκα και οι μισες ευρολιγκα,αν αφαιρεσεις και το μουσαντενιο στο Παρισι αμεσως πηγαμε απο τα 6 στα τεσσεραμιση

α) Α' προσωπο πληθυντικου δεν παιζει; Αδιαβαστος

β) Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ειχε παρει Ευρωπαικο τοτε, το εχασε απ τη Μακαμπι! Δις αδιαβαστος

γ) Μουσαντενιο λογω της ταπας σε μια φαση που δεν επρεπε ποτε να συνεχιστει! Και με εξτρα επιθεση παρακαλω για Μπαρτσα με την ευγενικη χορηγια της γραμματειας. Τρις αδιαβαστος

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
εντιτ στο α) αφου το εμπλεξα: Με περνας για βαζελο; αχαχαχα

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
όλα καλά ψηλέ;Αέρα;  :grin:
Έμεινε μια κούπα ακόμα να τελειώνουμε.
αερα λεμε αεραααααααααααα :rockon:
οι βαζελοι πληρωσαν αυτα που καναν στους εβραιους ωστε να πανε στην Πολη και ολα τα αλλα δαγκωματα και εμεις ξεπληρωσαμε τον Τομσον...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
αρχισαν ρε μαλακα και τα γαυρακια ν ασχολουνται με το μπασκετ

αχαχαχαχαχαχα

βγηκαν απο τους ταφους τους δειλα δειλα

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
αρχισαν ρε μαλακα και τα γαυρακια ν ασχολουνται με το μπασκετ

αχαχαχαχαχαχα

βγηκαν απο τους ταφους τους δειλα δειλα
ειχες κ συ να παρεις πρωταθλημα 14 χρονια να ξερεις...
ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Επισκέπτης
α) Α' προσωπο πληθυντικου δεν παιζει; Αδιαβαστος

β) Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ειχε παρει Ευρωπαικο τοτε, το εχασε απ τη Μακαμπι! Δις αδιαβαστος

γ) Μουσαντενιο λογω της ταπας σε μια φαση που δεν επρεπε ποτε να συνεχιστει! Και με εξτρα επιθεση παρακαλω για Μπαρτσα με την ευγενικη χορηγια της γραμματειας. Τρις αδιαβαστος
Α)Δεν ξερω τι ομαδα εισαι
Β)Εχεις δικιο
Γ)Μουσαντενιο

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
α) Και να πω οτι δεν γραφω στο κωλοθρεντ εδω

β) Φιξντ

γ) Μουσαντενια χωρις επιχειρηματα; Μπαααααα! Και που να δουν το βιντεο των τελευταιων λεπτων μερικοι, εχει και αλλα "διαμαντακια" ;-)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Ρε τυπε boba εδω εχετε παρει ευρωπαικο που πηραν μερος οι μισες ομαδες τις ευρωπης,οι μισες σουπρολιγκα και οι μισες ευρολιγκα,αν αφαιρεσεις και το μουσαντενιο στο Παρισι αμεσως πηγαμε απο τα 6 στα τεσσεραμιση

πάρτο αλλιώς... η Μακάμπι το πήρε εκείνη τη χρονιά!!!

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Απ'το 96 τα τελευταία λεπτά;

Ναι, κυκλοφορουν ελευθερα στο διαδικτυο. Αν ειναι να φωναξει κανεις για τα τελευταια λεπτα ισως ειναι ο ΠΑΟ αυτος, αφου εχει 2-3 φασεις που θα μπορουσε να πανε υπερ του και οχι στην Μπαρτσα. Και πιστεψε με, οντας ανηλικος τοτε και με το αιμα να βραζει θα γουσταρα ΠΟΛΥ να παρει το κυπελακι η Μπαρτσα και οχι ο ΠΑΟ, οταν ΜΑΛΙΣΤΑ ειχαμε φτασει εμεις αρκετα κοντα τις 2 προηγουμενες χρονιες, οποτε και σ ολο το ματς θα μου ηταν πολυ βολικο να φωναζω για "τη πουτανα τη διαιτησια που ευνοει τον ΠΑΟ"...

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Η ΦΙΜΠΑ, τοτες, δεν ειχε ζητησει συγγνωμη απο την Μπαρτσα?
Και μιλαμε για εποχες οπου ο Βασιλακο γαμουσε και εδερνε

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ετσι ειχα ακουσει και εγω αλλα θυμαμαι και μια ενσταση που δεν την αποδεχτηκαν οι υπευθυνοι της Φιμπα. Λιγο διφορουμενο μου φαινεται αυτο..

Το θεμα ομως δεν ειναι ΑΥΤΟ. Το θεμα ειναι να βγαλουμε σιγα σιγα τα οπαδικα γυαλια και να αναγνωρισουμε διαολε μερικα πραγματα. Τι να κανουμε, ο ΠΑΟ τα τελευταια χρονια στο μπασκετ εχει παρει σπαθατα Ευρωπαικα σε τρομερα δυσκολες συνθηκες, ε δε μπορει αυτος ο Ομπραντοβιτς να ναι απλα τυχερος επειδη καποτε κοιμηθηκε ο Θεος και πηρε μεσα απ τα χερια μας στο Τελ Αβιβ τον τιτλο ή να μας φταιει η Σερβικη Παραγκα παντου.

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ετσι ειχα ακουσει και εγω αλλα θυμαμαι και μια ενσταση που δεν την αποδεχτηκαν οι υπευθυνοι της Φιμπα. Λιγο διφορουμενο μου φαινεται αυτο..

Το θεμα ομως δεν ειναι ΑΥΤΟ. Το θεμα ειναι να βγαλουμε σιγα σιγα τα οπαδικα γυαλια και να αναγνωρισουμε διαολε μερικα πραγματα. Τι να κανουμε, ο ΠΑΟ τα τελευταια χρονια στο μπασκετ εχει παρει σπαθατα Ευρωπαικα σε τρομερα δυσκολες συνθηκες, ε δε μπορει αυτος ο Ομπραντοβιτς να ναι απλα τυχερος επειδη καποτε κοιμηθηκε ο Θεος και πηρε μεσα απ τα χερια μας στο Τελ Αβιβ τον τιτλο ή να μας φταιει η Σερβικη Παραγκα παντου.

Και μενα μου 'χε κανει εντυπωση...

Σε ολα τα αλλα που γραφεις, συμφωνω

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
[size=25pt]το πιο αρχιδατο, αρσενικο, αντρικιο, ελληνικο, πειραιωτικο, γαυρικο, ολυμπιακο ευρωπαϊκο.[/size]

οσο για τα μπραβο στους βαζελους που χειροκροτησαν στο τελος, να πανε να γαμηθουν, ειναι οι ιδιοι που φωναζαν 15 λεπτα πριν το τελος, ενα μπουρδελο εισαστε, βασιλακη (σπανουλη) σε γαμαμε στο μουνι της μανας σου χοροπηδαμε, σπανουλη μπινε πουτανας γιε και την πεφτανε σε ξεμπαρκους κ μπαρμπαδες. ψοφος πουταναρια

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
[size=25pt]το πιο αρχιδατο, αρσενικο, αντρικιο, ελληνικο, πειραιωτικο, γαυρικο, ολυμπιακο ευρωπαϊκο.[/size]

οσο για τα μπραβο στους βαζελους που χειροκροτησαν στο τελος, να πανε να γαμηθουν, ειναι οι ιδιοι που φωναζαν 15 λεπτα πριν το τελος, ενα μπουρδελο εισαστε, βασιλακη (σπανουλη) σε γαμαμε στο μουνι της μανας σου χοροπηδαμε, σπανουλη μπινε πουτανας γιε και την πεφτανε σε ξεμπαρκους κ μπαρμπαδες. ψοφος πουταναρια
δυστυχως ετσι εγινε , βριζαν συνεχεια μεχρι την ωρα που αρχισαμε το γυρισμα που αρκετοι φυγαν.
αυτοι που μειναν ηταν ανθρωποι που αγαπαν το αθλημα και ειναι καπως αντικειμενικοι , δλδ πολυ λιγοι.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
δυστυχώς αυτοί οι λίγοι είναι το υγιές κοινό του μπάσκετ

Επισκέπτης
Εχω γραψει και στο παρελθον οτι δεν ειμαι οπαδος του μπασκετικου Ολυμπιακου.
Τα πετρινα χρονια οταν το ΣΕΦ ηταν γεματο εγω ημουν απεναντι στις τιτανομαχιες με τον Εδεσσαικο και τον Αθηναικο και ας μη μας προσφερε στιγμες δοξας η ποδοσφαιρικη ομαδα,ομως αυτο που εκανε αυτη η ομαδα την Κυριακη ειναι περα απο καθε φαντασια.Ισως ειναι η χρονικη συγκηρια αυτης της χωρας που ζουμε,ισως ειναι η διαφορα δυναμικοτητας των δυο ομαδων,ισως ειναι το απιστευτπ comeback των τελευταιων λεπτων,ισως ειναι η αισθηση οτι ολοι την ομαδα ξεγραμενη,ισως ειναι οι ελληνες αθλητες που δεν ειναι star και απαρτιζουν την ομαδα.
Δεν ξερω τι ειναι αλλα την χαρα που μου εδωσαν αυτα τα παιδια στην συγκεκριμενη χρονικη περιοδο και ετσι οπως ηρθε την συγκρινω μονο με προσωπικες στιγμες χαρας.
Δεν βαριεμαι να το βλεπω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom