Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
κανενας  δεν εθιξε ακόμα το θέμα με τις μουναρες Ρωσιδαρες οπαδους της ΤΣΚΑ στις κερκιδες.... :grin:
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
Πως φαινονται τα χουγια μας.. :cheesy: Τις ειχα δει απο τον αγωνα με τον παναθηναικο και αρρωστησα,ειδικα μια ξανθια ψηλη αλλο πραγμα.Αφου ελεγα οτι αν ημουν μπασκετμπολιστας στον ολυμπιακο αποκλειεται να εχανα απο τη ΤΣΚΑ,για παρτη της θα επαιζα,για να με βλεπει απο τις κερκιδες και να με θαυμαζει :cheesy:
Ωστοσο οπως σου ειπα ακομη και εκει ο ολυμπιακος ηταν νικητης.Αυτη η ξανθια κουκλαρα που δειχνει η καμερα με τη φανελα του ολυμπιακου με μια λευκη μπαντανα μιλαμε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..ακομη καλυτερη απο τις ρωσιδες.Μολις την ειδα zero αρχισα να σκεφτομαι οτι οι ελπιδες δεν εχουν χαθει
Υ.Γ Ωραιος ο sarouman,μου αρεσε πολυ η σταση του.Για τον  piatsa αντιθετα πιστευω οτι ηταν υποκριτικη η σταση του :cheesy:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ρε τυπε boba εδω εχετε παρει ευρωπαικο που πηραν μερος οι μισες ομαδες τις ευρωπης,οι μισες σουπρολιγκα και οι μισες ευρολιγκα,αν αφαιρεσεις και το μουσαντενιο στο Παρισι αμεσως πηγαμε απο τα 6 στα τεσσεραμιση

Ποσα λαθη μπορεις να κανεις σε μια περιοδο;

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
στις 22:30 φθανει απο μοσχα με πτηση της αεροφλοτ ο τεοντοσιτς..

πριν λιγο εγραψε στο twitter του

παιδια το βραδυ θα γλεντησουμε το κυπελλο στον πανο κιαμμο,ετσι γαμ... ο πειραιας

Επισκέπτης
Φούφη την Πέμπτη σας περιμένει και δεν του'χουν φύγει οι καύλες.
Τον νου σας :grin:

Επισκέπτης
Lithin μην κανεις την παπια χρωστας μπυρες,οσες μπορω να πιω ειχες πει την παρασκευη.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
πως πατε απο καυλες ρε?

Επισκέπτης
Τελικος ΟΣΦΠ-ΤΣΣΚΑ,θα τους ποτισουμε ποτικκοφαρμακο στο gatorade και θα το σηκωσει η Θρυλαρα
Χάρε έτσι και το σηκώσουμε κερνάω μπυρόνια(ελεύθερη κατανάλωση) Headbaning!

Επισκέπτης
Lithin μην κανεις την παπια χρωστες μπυρες,οσες μπορω να πιω ειχες πει την παρασκευη.
Δεν ξεχνώ.Θα το κανονίσουμε να γουστάρουμε.Να πιεις όσες αντέξεις :rockon:
λες να λεω το ιδιο ρε μεγαλε;

willst du machen uns verruckt?
Θέλω να το γράψεις φούφη για να στο τρίψω στη μουρίτσα σου μετά και να σε τσούξει πιο πολύ. :grin:
Το γερμανικό τι σημαίνει γιατί ντεν ξέρω γρι;

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Δεν ξεχνώ.Θα το κανονίσουμε να γουστάρουμε.Να πιεις όσες αντέξεις :rockon:Θέλω να το γράψεις φούφη για να στο τρίψω στη μουρίτσα σου μετά και να σε τσούξει πιο πολύ. :grin:
Το γερμανικό τι σημαίνει γιατί ντεν ξέρω γρι;

Να μας τρελανεις θες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom