Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
"Και του χρόνου εδώ για το 40ό"

Το τέταρτο αστέρι στη φανέλα θέλουν να ράψουν στη φανέλα του Ολυμπιακού οι Κέβιν Μιραλάς, Βασίλη Τοροσίδη και Αβραάμ Παπαδόπουλο. Οι τρεις παίκτες βρέθηκαν στο Red Store, όπου παρουσιάστηκε η συλλεκτική φανέλα για την κατάκτηση του νταμπλ και υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα. Στη φανέλα αναγράφεται «Άντε γεια, Κύπελλο και Πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά».

«Ήμουν στην ίδια θέση και πέρσι με τα 38 πρωταθλήματα. Έχω την τύχη να βρίσκομαι εδώ ξανά και φέτος. Κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα εξακολουθεί να είναι στην κορυφή και να κατακτά τίτλους. Εύχομαι να είμαστε όλοι εδώ στην ίδια θέση και του χρόνου, με την φανέλα πλέον να έχει πάνω της το 4ο αστέρι», ήταν τα λόγια του Βασίλη Τοροσίδη.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις τόσο του Μιραλάς, όσο και του Αβραάμ.

«Εύχομαι να είμαστε και του χρόνου εδώ για να υπογράψουμε στις φανέλες για τον 40ο τίτλο», είπε ο Βέλγος επιθετικός, ενώ ο διεθνής αμυντικός τόνισε: «Εύχομαι ο κόσμος να αγαπήσει αυτή τη φανέλα και να πάρουμε κι άλλους τίτλους».

novasports.gr

Επισκέπτης
Το εγκλημα της δεκαετιας πανε να κανουνε τα φυντανια της διοικησης.
Ρε πατε καλα ρε?
Οι περικοπες θα ξεκινησουν απο τον Ολοφ?
Ελπιζω να συνελθουν γρηγορα εκει στην πλατεια Αλεξανδρας πριν πεταξει το πουλακι.
URL]]

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
καλη ΕΠΙΤΥΧΙΑ παιδες. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
237.055
Πόντοι
46.232
Ρε πατε καλα ρε?
Ελπιζω να συνελθουν γρηγορα εκει στην πλατεια Αλεξανδρας πριν πεταξει το πουλακι.
https://[URL unfurl="true"]www.ultras.gr/media/k2/items/cache/36778fed172d9c8502d2d42dc025835b_XL.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
237.055
Πόντοι
46.232
καλή επιτυχία στην ομάδα..........

Επισκέπτης
Ρε πατε καλα ρε?
https://[URL unfurl="true"]www.ultras.gr/media/k2/items/cache/36778fed172d9c8502d2d42dc025835b_XL.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τύπε έγκλημα θα ηταν αν ο Σουηδός ηταν 30 χρονών..βαριά εχει ακόμα 1 χρονο καλής μπάλας.απο τη στιγμή που έχετε πάρει το σιοβα αξίζει να επενδύσεις.και μην βιαστείς να μου πεις δεν εχει πείρα..πέρσι αν σου έλεγε κάποιος για το μανιατη θα γέλαγες ;)και πίστεψε με ο μικρός είναι πολύ καλος παίχτης που μπορεί να παίξει και αμυντικό χαφ αφού για το ύψος του ξέρει πολύ καλή μπάλα, για μένα ειναι πολλά τα λεφτα  για τον Σουηδό αφού το 1,5 που θέλει μεταφράζετε με την εφορία σε 2.5 ;)δεν νομίζεις ότι είναι πολλά για έναν παίχτη που ουσιαστικά είναι η τελευταία του χρονιά και εφόσον εχεις αρχίσει να επενδύεις σε Έλληνες παίχτες;

Επισκέπτης
τύπε έγκλημα θα ηταν αν ο Σουηδός ηταν 30 χρονών..βαριά εχει ακόμα 1 χρονο καλής μπάλας.απο τη στιγμή που έχετε πάρει το σιοβα αξίζει να επενδύσεις.και μην βιαστείς να μου πεις δεν εχει πείρα..πέρσι αν σου έλεγε κάποιος για το μανιατη θα γέλαγες ;)και πίστεψε με ο μικρός είναι πολύ καλος παίχτης που μπορεί να παίξει και αμυντικό χαφ αφού για το ύψος του ξέρει πολύ καλή μπάλα, για μένα ειναι πολλά τα λεφτα  για τον Σουηδό αφού το 1,5 που θέλει μεταφράζετε με την εφορία σε 2.5 ;)δεν νομίζεις ότι είναι πολλά για έναν παίχτη που ουσιαστικά είναι η τελευταία του χρονιά και εφόσον εχεις αρχίσει να επενδύεις σε Έλληνες παίχτες;
O Σιοβας και ο καθε Σιοβας διπλα στον Μελμπεργκ μονο θα γινει καλυτερος.
Ο Σουηδος ειναι η επιτομη του παιχτη που παιζει για την ομαδα και τη φανελα.
Περσι τα ιδια λεγαν,οτι ειναι μεγαλος,και δεν θυμαμαι ουτε ενα κρισιμο παιχνιδι που ο Μελμπερκ δεν απεδωσε 9 με αριστα το 10.

Επισκέπτης
O Σιοβας και ο καθε Σιοβας διπλα στον Μελμπεργκ μονο θα γινει καλυτερος.
Ο Σουηδος ειναι η επιτομη του παιχτη που παιζει για την ομαδα και τη φανελα.
Περσι τα ιδια λεγαν,οτι ειναι μεγαλος,και δεν θυμαμαι ουτε ενα κρισιμο παιχνιδι που ο Μελμπερκ δεν απεδωσε 9 με αριστα το 10.
κανείς δεν  είπε ότι ο μελμπεργκ δεν είναι καλός παίχτης.αλλα πρέπει να βάζεις και άλλες παραμέτρους όπως το οικονομικό.άλλωστε δεν μπορεί να παίζει μέχρι τα 40 ;)είτε σου αρέσει είτε όχι ο ολυμπιακός είναι εταιρεία και κοιτάζει το συμφέρον της και δεν νομίζω ότι αν φύγει ο Σουηδός θα έρθει και η καταστροφή.τωρα αν σου πει μειώνω τις αποδοχές μου αλλάζουν τα δεδομένα αλλα 2.5 εκ δεν νομίζεις ότι είναι πάρα πολλά για έναν παίχτη της ηλικίας του;

Επισκέπτης
κανείς δεν  είπε ότι ο μελμπεργκ δεν είναι καλός παίχτης.αλλα πρέπει να βάζεις και άλλες παραμέτρους όπως το οικονομικό.άλλωστε δεν μπορεί να παίζει μέχρι τα 40 ;)είτε σου αρέσει είτε όχι ο ολυμπιακός είναι εταιρεία και κοιτάζει το συμφέρον της και δεν νομίζω ότι αν φύγει ο Σουηδός θα έρθει και η καταστροφή.τωρα αν σου πει μειώνω τις αποδοχές μου αλλάζουν τα δεδομένα αλλα 2.5 εκ δεν νομίζεις ότι είναι πάρα πολλά για έναν παίχτη της ηλικίας του;
Θα σου αντιστρεψω το ερωτημα.
Πιστευεις οτι 2,5 εκ ειναι πολλα για ενα παικτη της αξιας του?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Θα χασουμε στο μπασκετ

Επισκέπτης
Θα σου αντιστρεψω το ερωτημα.
Πιστευεις οτι 2,5 εκ ειναι πολλα για ενα παικτη της αξιας του?
όχι για την αξία του..αλλα για την ηλικία του ;) αν ηταν για τρία χρόνια να τα δόσεις αλλα δεν νομίζω ότι για ένα χρόνο θα σου δώσει κάτι διαφορετικό..ίσα ίσα που νομίζω ότι ένας χρόνος στα πόδια του σιοβα θα είναι σίγουρα προς το συμφέρον του ολυμπιακού ;)

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
αντε  για το 2 στα 2 !!!

xronistiktak