θεε μου (τροπος του λεγειν)...
ποσοι και ποσο μαλακες υπαρχουν σε αυτη την κακομοιρα χωρα;;
εκανα ενα ποστ και ειπα 5 πραματακια....
και μου κανουνε παραθεση πεντε εξι μαλακες (κιρονα δεν εννοω εσενα για να μην υπαρχει παρεξηγηση) ''σημειωνοντας μου κατι'' που ο ιδιος εχω πει απο μονος μου στο συγκεκριμενο ποστ
εννοω το οτι αν ηταν ντερμπι μαλλον δεν θα γινοτανε αυτο το πραγμα...ελεος ρε πουστη δεν μπορει να ειναι σε δυο τρεις ανθρωπους τοση μαλακια συσσωρευμενη
θα ξαναπω αυτο που ειπα και απευθυνομαι σε αυτους που εχουν την δυνατοτητα να νοιωσουν...
πρωτη φορα στην ζωη μου ειδα επι πεντε περιπου λεπτα ΟΛΟ το γηπεδο να χειροκροτει τους αντιπαλους παιχτες ορθιο και παρατεταμενα...ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ...πιριοντ....
ειπα...αυτο ΑΣ ειναι μια αρχη να ακολουθησουν και αλλες τετοιες στιγμες....πιριοντ...
και μακαρι να ζησουμε να το δουμε αυτο και σε ντερμπι...ξαναμανα πιριοντ....
τα εχω πει και γραψει στα ελληνικα....
παρακαλαω πολυ να μην βρεθει κανεις και να μου κανει παραθεση τι θα γινοτανε αν ηταν ντερμπι η τι εγινε πριν δεκα χρονια στη ριζουπολη
τα γνωριζω...
εγινε κατι για πρωτη φορα ...ειναι ποδοσφαιρικος πολιτισμος ....μακαρι να ειναι η αρχη για καινουρια ηθη και εθιμα στο ποδοσφαιρο μας....
Υ.Γ. δυστυχως λογω της καφριλας σε αυτη τη κωλοχωρα δεν ηταν δυνατον απο τους παιχτες του περιστεριου (παροτι ειμαι σιγουρος πως θα το ηθελαν) να ανταποδωσουν αυτο το χειροκροτημα...δυστυχως μαλλον σκεφτηκαν το τι θα ακουγαν απο κατι αντριους και κατι εκτορομαλακες και κατι πρασινες και κιτρινες ωρες...
κριμα...πιστευω καποια στιγμη να το δουμε και αυτο....