Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Εγω δεν προσβαλομαι ουτε σε παρεξηγω. Εγω δεν σε εβρισα σε αντιθεση με εσενα ομως ουτε σε προσβαλα αδερφε.
ενταξει ρε φιλαρακο
σορρυ,χαβαλε κανουμε
απλα ο γραπτος λογος ετσι απροσωπος και παρεμεηνευεται μερικες φορες

slk 55

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
196
Πόντοι
2.007
ενταξει ρε φιλαρακο
σορρυ,χαβαλε κανουμε
απλα ο γραπτος λογος ετσι απροσωπος και παρεμεηνευεται μερικες φορες
ολα καλα φιλε δεν τρεχει τιποτα. χαβαλες να γινετε να περναμε ολοι καλα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εκανε ,τωρα με την κριση επεσε
την c230
τι έπεσε ρε παπάρα
για πέταμα είναι.
κανείς δεν παίρνει πλεον κομπρεσοράτο μπουρδέλο που καίει τ αντερά του όταν τα φρέσκα τουρμπατα βγάζουν απο 1.6 όσα το μπουρδέλο σου.  :birdman:
πέτα το στο θερμαικό.

τσάμπα τα φράγκα που έδωσες για να το παρεις το ρδέλο.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.669
Πόντοι
46.232
0184.jpg
0185.jpg

0187_001.jpg
0188.jpg
0190.jpg

[imghttp://s18.postimage.org/to0rnzbeh/0191.jpg]
0193.jpg
0194.jpg

0194_001.jpg

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Παραιτείται από την προεδρεία ο Μαρινάκης

Έτοιμος να αποχωρήσει από την προεδρεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός εμφανίζεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως αποκάλυψε στο παγκόσμιο συνέδριο των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας, λόγω του νέου αθλητικού νόμου. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αποκάλυψε τις σκέψεις του, μια ημέρα μετά την κατάκτηση του νταμπλ από τους «ερυθρολεύκους».

Οι σκέψεις αυτές φαίνεται να είναι ένα μέσο αντίδρασης στον νέο αθλητικό νόμο, ο οποίος καθιστά υπεύθυνο τον πρόεδρο της κάθε ΠΑΕ, σε περίπτωση επεισοδίων από τους φιλάθλους της ομάδας. Επίσης, προβλέπονται και ποινές φυλάκισης για τον πρόεδρο μιας ΠΑΕ, για τα επεισόδια των οπαδών της ομάδας.

Ο Μαρινάκης θα παραμείνει ισχυρός άνδρας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και βασικός μέτοχος της ομάδας, κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχει καμία ανησυχία για το μέλλον της ομάδας. Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να γνωστοποιηθεί ποιος θα διαδεχτεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη στον προεδρικό θώκο των «ερυθρολεύκων».

novasports.gr

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Παραιτείται από την προεδρεία ο Μαρινάκης

Έτοιμος να αποχωρήσει από την προεδρεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός εμφανίζεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως αποκάλυψε στο παγκόσμιο συνέδριο των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας, λόγω του νέου αθλητικού νόμου. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αποκάλυψε τις σκέψεις του, μια ημέρα μετά την κατάκτηση του νταμπλ από τους «ερυθρολεύκους».

Οι σκέψεις αυτές φαίνεται να είναι ένα μέσο αντίδρασης στον νέο αθλητικό νόμο, ο οποίος καθιστά υπεύθυνο τον πρόεδρο της κάθε ΠΑΕ, σε περίπτωση επεισοδίων από τους φιλάθλους της ομάδας. Επίσης, προβλέπονται και ποινές φυλάκισης για τον πρόεδρο μιας ΠΑΕ, για τα επεισόδια των οπαδών της ομάδας.

Ο Μαρινάκης θα παραμείνει ισχυρός άνδρας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και βασικός μέτοχος της ομάδας, κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχει καμία ανησυχία για το μέλλον της ομάδας. Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να γνωστοποιηθεί ποιος θα διαδεχτεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη στον προεδρικό θώκο των «ερυθρολεύκων».

novasports.gr
Ανοιξε ο δρομος για να γινει προεδρος ο Τακης Τσουκαλας  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1
φευγει απο προεδρια ο Μαρινακης οχι απο μεγαλομετοχος ομως..ε αφου δν εχουμε καποιον αλλον να αναλαβει γενικα τον συλλογο τι να κανουμε θα τον στηριξουμε οσο μπορουμε..για τον Μαντζιο ακουστηκε επισης..παμε πολλα χρονια πισω με τετοιες κινησεις αλλα αν ειναι παρει την θεση του τρομοκρατο Τζιμπουρ ας ερθει εστω και για παγκο..αυτος ο Αλγερινος πρεπει να φυγει..με αυτα που εχει δηλωσει κατα καιρους μοιαζει να μας κανει και χαρη που παιζει στον Θρυλο ο πρωην παικτης του Εθνικου αστερα..τον εχει κανει μαγκα  ο Μιραλας δυο χρονιες και την εχει δει θεος να πουμε..οξωωω

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Τελος καλο ολα καλα,για ακομα μια χρονια τα παντα κατηφορισαν στον πειραια :rockon:μπραβο στον κοσμο μας που ηταν συγκλονιστικος και ολοι μαζι σηκωσαμε αλλο ενα κυπελλο :happy: :happy:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
:rockon:

Συνημμένα

• 389227_10150696280566945_109873691944_9600882_1838272319_n.jpg
    389227_10150696280566945_109873691944_9600882_1838272319_n.jpg
    161,4 KB · Εμφανίσεις: 17

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.669
Πόντοι
46.232
Τελος καλο ολα καλα,για ακομα μια χρονια τα παντα κατηφορισαν στον πειραια :rockon:μπραβο στον κοσμο μας που ηταν συγκλονιστικος και ολοι μαζι σηκωσαμε αλλο ενα κυπελλο :happy: :happy:
ναι αν εξαιρέσεις καμμιά 10ραι μαλακισμένα που το έπαιζαν τσαμπουκάδες και νομίζουν ότι  μόνο αυτοί είναι  ολυμπιακοί ,
ευτυχώς που που απο την εξέδρα που ήμουν αλλά και τις όμορες τους "κράξαμε" ομαδικά φωνάζοντας έξω έξω και ποσο μαλάκες είσαστε...
ως πότε μιά χούφτα πρεζάκια θα μας εκθέτουν.....
μπράβο μας που τους κράξαμε.... 

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
θεε μου (τροπος του λεγειν)...
ποσοι και ποσο μαλακες υπαρχουν σε αυτη την κακομοιρα χωρα;;
εκανα ενα ποστ και ειπα 5 πραματακια....
και μου κανουνε παραθεση πεντε εξι μαλακες (κιρονα δεν εννοω εσενα για να μην υπαρχει παρεξηγηση) ''σημειωνοντας μου κατι'' που ο ιδιος εχω πει απο μονος μου στο συγκεκριμενο ποστ  :headbang: :headbang: :headbang:
εννοω το οτι αν ηταν ντερμπι μαλλον δεν θα γινοτανε αυτο το πραγμα...ελεος ρε πουστη δεν μπορει να ειναι σε δυο τρεις ανθρωπους τοση μαλακια συσσωρευμενη  :jerking: :jerking:
θα ξαναπω αυτο που ειπα και απευθυνομαι σε αυτους που εχουν την δυνατοτητα να νοιωσουν...
πρωτη φορα στην ζωη μου ειδα επι πεντε περιπου λεπτα ΟΛΟ το γηπεδο να χειροκροτει τους αντιπαλους παιχτες ορθιο και παρατεταμενα...ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ...πιριοντ....
ειπα...αυτο ΑΣ ειναι μια αρχη να ακολουθησουν και αλλες τετοιες στιγμες....πιριοντ...
και μακαρι να ζησουμε να το δουμε αυτο και σε ντερμπι...ξαναμανα πιριοντ....
τα εχω πει και γραψει στα ελληνικα....
παρακαλαω πολυ να μην βρεθει κανεις και να μου κανει παραθεση τι θα γινοτανε αν ηταν ντερμπι η τι εγινε πριν δεκα χρονια στη ριζουπολη :headbang: :headbang: :headbang:
τα γνωριζω... :helpplea: :helpplea: :helpplea:
εγινε κατι για πρωτη φορα ...ειναι ποδοσφαιρικος πολιτισμος ....μακαρι να ειναι η αρχη για καινουρια ηθη και εθιμα στο ποδοσφαιρο μας.... :helpplea: :helpplea:

Υ.Γ. δυστυχως λογω της καφριλας σε αυτη τη κωλοχωρα δεν ηταν δυνατον απο τους παιχτες του περιστεριου (παροτι ειμαι σιγουρος πως θα το ηθελαν) να ανταποδωσουν αυτο το χειροκροτημα...δυστυχως μαλλον σκεφτηκαν το τι θα ακουγαν απο κατι αντριους και κατι εκτορομαλακες και κατι πρασινες και κιτρινες ωρες... :jerking: :jerking: :jerking:
κριμα...πιστευω καποια στιγμη να το δουμε και αυτο....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ναι αν εξαιρέσεις καμμιά 10ραι μαλακισμένα που το έπαιζαν τσαμπουκάδες και νομίζουν ότι  μόνο αυτοί είναι  ολυμπιακοί ,
ευτυχώς που που απο την εξέδρα που ήμουν αλλά και τις όμορες τους "κράξαμε" ομαδικά φωνάζοντας έξω έξω και ποσο μαλάκες είσαστε...
ως πότε μιά χούφτα πρεζάκια θα μας εκθέτουν.....
μπράβο μας που τους κράξαμε....   
ολο το γηπεδο τους εκραξε αλλα μαλλον τζαμπα εκαιγε η λαμπα  :jerking: :jerking:
δυσκολο να καταλαβουν την μαλακια τους ....
το νουμερο που πηγε με την ληξη να κανει μονο του ντου και καλα στην κερκιδα του ατρομητου ποσο μαλακας πρεπει να ειναι;;;τον ειδες;; :jerking: :jerking:
τι μαλακες κυκλοφορανε ρε πουστη...σε μια γιορτη...σε ενα γηπεδο ποδοσφαιρικου πολιτισμου σε μια φιεστα να βρισκονται δεκα μαλακες που αρνουνται πεισματικα να ενταχθουν σε αυτη τη νοοτροπια...
ευτυχως ηταν μονο καμμια δεκαρια...κατι ειναι και αυτο...προοδος...

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
τι μαλακες κυκλοφορανε ρε πουστη...σε μια γιορτη...σε ενα γηπεδο ποδοσφαιρικου πολιτισμου σε μια φιεστα να βρισκονται δεκα μαλακες που αρνουνται πεισματικα να ενταχθουν σε αυτη τη νοοτροπια...
ευτυχως ηταν μονο καμμια δεκαρια...κατι ειναι και αυτο...προοδος...

Ακόμα και σε αυτούς τους δέκα , ο Μπαντ Σπένσερ πρέπει να τους ξεριζώσει τα αρχίδια .

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πας μια φορα το χρονο και αν στο γηπεδο και αυτο σε ανωδυνες 'φιεστες' και μου απεκτησες και αποψη. χαζουλα κατρουλου χρηστιδω  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
που κανει τις πουτανες μαγκες  ;)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Οφείλουμε όλοι οι "αλλόθρησκοι" ένα μπράβο στο Γαύρο για την κατάκτηση του νταμπλ σε ενα πρωτάθλημα/κύπελλο που ο μονόφθαλμος βασίλεψε επί του στραβού....Ας παραδειγματιστούμε από το Μαρινάκη, ας κλέψουμε ιδέες και κόλπα, μπας και κάποτε φτάσουμε σε ένα επιθυμητό επίπεδο για να μπορούμε να διεκδικήσουμε κι εμείς κάτι..Πηριοντ που λέει και ο φίλος μου.....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Άντε στο καλό Ερνέστο. Αφού ύστερα απο τρία χρόνια μας αφήνεις αυτή τη σούπερ ομάδα πουείδαμε χτες, που έσπρωχνε ο Σπάθας και πάλι δεν περπάταγε, που είδε κι έπαθε να νικήσει τον Ατρόμητο, να πάς στο καλό και να μας γράφεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom